Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

W tym roku POGOŃ pany

IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 26.02.01, 13:22
    Z całym szcunkiem dla Wisły i Legii, ale w tym roku mistrz może być tylko jeden - POGOŃ!!!!!!!!!
    Bekdas wkońcu dogadał się z miastem i teraz nie na wyjścia- 1 tytuł dla Portowców!!!
    Ten tytuł nam się po prostu należy, gdyż jeszcze w 2 lidze na mecze chodziło więcej kibiców niż na przereklamowaną Legię czy wielką Wisłę!
    Taka jest prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: LOPEZ Re: W tym roku POGOŃ pany IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 26.02.01, 14:57
        Tak trzymac.Pogon mistrzem!
        • Gość: kaowiec Re: W tym roku POGOŃ pany IP: 144.173.88.208, 144.173.6.80, 194.82.103.* 26.02.01, 15:06
          Ja nie wiem, co sie wam nalezy, ale z Wisla nie zwojujecie wiele.Jeden Turek wiosny nie czyni.
          • Gość: ARTUR Z Re: WISŁA MISTRZ IP: 212.244.184.* 26.02.01, 16:28
            ŚLĄSK - WISEŁKA - LECHIA GDAŃSK
            WISŁA MISTRZ, A ŚLĄSK I LECHIA UTRZYMAJĄ SIĘ W SWOICH LIGACH
      • Gość: P3T3R Re: W tym roku POGOŃ pany IP: *.p.lodz.pl 27.02.01, 14:07
        buhahahah :))))))))
        To teraz ja opowiem swoj kawal :)

Przychodzi Rumun do Urzedu Pracy:
        - znajdzie sie jakas robotka dla mnie?
        - Pewnie! 2000 zl/miesiac, samochod, telefon komorkowy etc. odpowiada to panu? - mowi jeden z "urzedali".
        - Zartuje Pan!
        - Tak ale, to Pan pierwszy zaczal... ;)
      • macgav Re: W tym roku POGOŃ pany 27.02.01, 14:16
        musicie mocno trzymać BEKDASA za KUTASA bo inaczej wam ucieknie...
      • Gość: calvo Re: W tym roku POGOŃ pany IP: 195.205.248.* 27.02.01, 15:16
        chcialbym zeby tak bylo
        ale jakos nie mam zaufania do pana Turka
        On juz nie ma kasy. MAM NADZIEJE ZE SIE MYLE
        • Gość: Domin Nie podam dłoni kurwie szczecińskiej Pogoni IP: 212.87.235.169, 212.87.235.* 01.03.01, 14:05
          Wasza Pogoń rucha się co rusz. To Legia teraz Turek. Ładnie wam tyłki przerżnął, a wy mu jeszcze tyłki liżecie.
          Przecież rzuci was jak mu sie znudzicie! Rzuci jak psa, którym zresztą jesteście
          • Gość: dzordz Re: Nie podam dłoni kurwie szczecińskiej Pogoni IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.01, 13:02
            Gość portalu: Domin napisał(a):

> Wasza Pogoń rucha się co rusz. To Legia teraz Turek. Ładnie wam tyłki
            przerżnął, a wy mu jeszcze tyłki liżecie.
            > Przecież rzuci was jak mu sie znudzicie! Rzuci jak psa, którym zresztą jesteście
            nie powiem ten pan domin ma bardzo bogate slownictwo, a i argumenty sa
            niepowtazalne , no i jeszcze w dodatku jest bardzo obeznany w temacie moze za
            serwis sportowy robic, powodzenia w nowym fachu!!!

• Gość: zbyszko Re: W tym roku POGOŃ pany IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.01, 14:36
        Słuchaj turecki pachołku! to fakt ,że tytuł pogoni sie należy i życzę jej go z
        całego serca, ale przereklamowany to jest wasz pożal-się-boże-sponsor a nie
        legia
      • Gość: acton Re: W tym roku POGOŃ pany IP: *.interklub.pl 04.03.01, 02:40
        Kolego! Wiadomo, że Pogoń to pany. Nie słyszałem, by
        w Szczecinie mieli ligę pań. Może na obecnym poziomie
        swojego klubu możesz się przynajmniej cieszyć, iż
        zawodnicy Pogonii nie są paniami.
      • Gość: Fleya Re: W tym roku POGOŃ pany IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 04.03.01, 23:49
        Cracovia sie rozpada wisła zaraz poniej, Legia niema
        sponsora kto zostaje?
        POGOŃ obecnie najlepszy, najrówniejszy klub polski
        POGOŃ MISTRZ Legia druga a wisła klasa A
      • Gość: MONK Re: W tym roku POGOŃ pany IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.01, 23:56
        BEDE KIBICOWAL POGONII ALE MYSLE ZE MISTRZEM ZOSTANIE LEGIA; MAJA BARDZIEJ
        DOSWIADZONYCH ZAWODNIKOW KTORZY WIEDZA O CO GRAJA; OZE SIE MYLE
      • Gość: RADHEAD Re: W tym roku POGOŃ pany IP: unknown, 217.30.129.* 05.03.01, 04:03
        No coz nie jestem kibicem ani pogoni legi czy wisly .Ale sadze ze jednak to
        wisla zostanie mistrzem. Ale oczywiscie mam ogromna nadzieje ze ZAGLEBIE
        pomiesza szyki nie jednej druzyny i kto wie:)))))))Moze to ono bedzie Mistrzem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka