Gość: (*) Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: 213.17.162.* 16.09.05, 14:31 wieczny odpoczynek racz mu dać Panie... Odpowiedz Link Zgłoś
m.agnieszka Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 14:35 Miałam juz cos napisac kilkanascie minut temu, ale nie umiałam złożyc słów aby wyszło z nich jakies sensowne zdanie... Jak usłyszałam tą wiadomosc, to mnie zatkało, łzy staneły w oczach.. Cholernie szkoda, że tak młoda osoba mająca i wiedząca że ma przed sobą długie szczęśliwe życie, musiała opuścic świat żywych i odejsc do tego innego, drugiego świata... Widocznie tam na górze ktoś Go bardziej potrzebował, niż my tu na dole... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yro Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.chello.pl 16.09.05, 14:35 Nie wierzę w to :((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:01 Nadzieja polskiej siatkówki ginie razem z nim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ben_czech Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 14:36 OGROMNY SMUTEK. AREK, NIGDY CIE NIE ZAPOMNIMY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuuba Szok....[*] [*] [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:39 Straszna wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
martyna101 jestem zdruzgotana ;(( 16.09.05, 14:41 szok i niedowierzanie..kondolencje dla calej rodziny i zony :( Odpowiedz Link Zgłoś
danek5 Re: jestem zdruzgotana ;(( 16.09.05, 14:50 To przykre, smutne.. Straszne... Współczuję rodzinie i najbliższym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UKK98 Re: jestem zdruzgotana ;(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:38 Szok :( Kondolencje dla rodziny i zony. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:45 NIE! Poprostu NIE! Cholera, dlaczego akurt ON???!!! Cholera, no... Odpowiedz Link Zgłoś
nataga Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 14:50 Nie wiem co pisać.Smutno mi bardzo i żal. Odpowiedz Link Zgłoś
traxa Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 14:49 kondolencje Żonie i Rodzinie wielka strata na ziemi, wielki zysk w niebie... tylko tak ciezko jest sie z tym pogodzic szok pokoj Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
itilli Re: straszne [*] 16.09.05, 16:00 duzo juz osiagnal jeszcze wiele mial do zdobycia byl dopiero na poczatku drogi szkoda wielka szkoda... takie mlode zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kisiel Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.kwidzyn.mm.pl 16.09.05, 14:51 [*] Agnieszko, trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oka Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.murator.com.pl 16.09.05, 15:33 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALiKe Re: [*] [*] [*] [*] IP: 218.85.103.* 16.09.05, 15:32 Nie jestem zagorzałym kibicem sportu, ale mecze naszej siatkarskiej Reprezentacji oglądam zawsze ... co za bezsensowna strata [*] Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 14:54 aż sie wierzyc nie da. Moj ulubiony reprezentat, strasznie sympatyczny się wydawał ale szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
fotizo Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 14:55 osobiscie jestem w ciezkim szoku. szkoda chlopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolunia55 Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:03 Boze!!Do mnie nie dociera ta tragiczna wiadomość.Cudowny młody chłopak,kóry całe swoje krótkie życie poświęcił siatkówce odszedł.A przecież miało być tak cudownie.Młoda piękna żona,kariera.Jak krótkie ikruche jest nasze życie.Arku,spoczywaj w pokoju.Rodzinie składam wyrazy wpółczucia od wszystkich matek naszych siatkarzy,do których sama się zaliczam.Cześć Jego Pamięci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mod_licha Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 15:04 nie odżalowana strata... brak slow...Zapal świeczke za tych ktorych zabral los ...zapal swiatlo w oknie...[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzemo Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:00 Teraz pewnie sobie patrzysz na nas z góry wraz z innymi znanymi poslkimi siatkarzami(Wagnerem i Ambroziakiem).Szkoda że tak wcześnie ale to widzocznie był twój czas na odejście.Rozumiem to lecz teraz trudno będzie reprezentacji powstać po takim upadku.Musimy odnaleźć wiarę i sens dalszego życia.Ty już nam go nigdy nie podarujesz.Dziękuję Ci za te wspaniałe 6 lat twojej gry dla reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
mariken Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 15:03 [****] Boże, miej w opiecę Agnieszkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek_Łódź Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:38 :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OOrt Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.09.05, 15:05 Kto teraz będzie zbijał z nieprawdopodobnego pułapu?? Kto będzie za kilka lat najlepszym środkowym?? [*] Odpowiedz Link Zgłoś
martasoft Agnieszka Gołaś... :( 16.09.05, 15:12 Pani Agnieszko, nie pociesza Pani zadne nasze slowa. nie maja takiej mocy, by zagluszyc ten bol, rozpacz, zal, wscieklosc na los. my, fani, tesknimy za nim, lecz jest to kropla w stosunku do wylanych przez Pania lez jak i do tych, co dopiero Pani wyplacze. wierze szczerze, ze Arek jest teraz w swiecie bez bolu, bez cierpienia. Pani niestety nie. dlatego, nie wiem, czy to Pani cos pomoze, ale w imieniu wszystkich fanow Arka Golasia, skladam Pani najserdeczniejsze wtrazy wspolczucia i wsparcia w tych chwilach. wierze, ze swiat nie zapomni o Pani Mezu. prosze sie trzymac.mimo ze jest tak cholernie ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Agnieszka Gołaś... :( IP: *.pl / 62.148.81.* 16.09.05, 15:20 dolacza sie do posta marty... brak mi slow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: św. Piotr Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:16 pocieszjące jest jedynie to że w niebie Polska w siatę rozbije wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombardier Nie moge uwierzyc IP: *.promax.media.pl 16.09.05, 15:21 dowiedzialem sie o tym ze 2 godziny temu i caly czas chodi mi to po glowie teraz ogladalem zdjecia...nie wierze...ale to zycie jest pofajdane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.177.* 16.09.05, 15:19 To był szok. Nie spodziewałabym sie. Nie zdajemy sobie sprawy jakie życie jest kruche. Szkoda, że odchodzą Ci, którzy coś znaczą i w dodatku młodzi. Szkoda, że jego droga była taka krótka . Zapamiętamy go jako wspaniałego siatkarza. I niestety zostaną tylko wspomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannaboj Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:19 Zbyt młody, za wcześnie ...Płakać się chce. Wyrazy współczucia dla wszystkich najbliższych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gawron_84 Odszedł Arek Gołaś... IP: *.art / *.art-home.net 16.09.05, 15:22 Cieżko coś napisać, gdy ktoś odchodzi tak młodo... Żegnaj Arku, będziemy o Tobie pamiętać [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkarz Re: Odszedł Arek Gołaś... IP: *.chello.pl 16.09.05, 15:25 Boże następny wychowanek MOSu odszedł ;(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel_roksela ['] IP: *.promax.media.pl 16.09.05, 15:28 wszystkiego sie odechciewa jak sie slyszy takie wiadmosci... ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas [*][*][*][*] [*][*][*][*] [*][*][*][*] [*][*][*] IP: *.chello.pl 16.09.05, 15:29 R.I.P. [[*[*] Odpowiedz Link Zgłoś