Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Arkadiusz Gołaś nie żyje.

• Gość: Aśka Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.zamosc.mm.pl 16.09.05, 15:29
        Nie wierzę... ogromna strata dla wszystkich...
      • Gość: basia [*] [*] [*] IP: 217.97.177.* 16.09.05, 15:30
      • Gość: szczur Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.05, 15:31
        ...brak słów, gdy gaśnie wielka gwiazda...
        • krzys23-1986 Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 15:35
          to nieuczciwe czemu gina młodzi ludzie ...
          nie wiem co napisać...KURW DLACZEGO!!
      • killbill11 [*] 16.09.05, 15:36
      • Gość: marcin żal siatkarza i jego żony IP: 83.238.200.* 16.09.05, 15:36
        z artykułu na stronie głównej Gazeta.pl wyczytałem że ożenił się 21 lipca tego
        roku

:(

nie wiem kim był ten człowiek bo nie lubię siatkówki ale niech ta śmierć będzie
        dla nas chwilą zadumy i na prawdę: JEŹDZIJMY ZGODNIE Z PRAWEM!!!
      • goczis Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 15:41
        Szok :(
        [*]
      • Gość: mother Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:43
        Aż mi łezka pociekła...
        Bardzo mi przykro i proponuje wszyskich internautów zmobilizować do zachowania minuty ciszy o 16, dla uczczenia jego pamięci...
      • Gość: v. Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: mieszko.pl.u* / 162.61.79.* 16.09.05, 15:45
        [']
        nie warto nic odkladac na pozniej...
        • Gość: zenon77 Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: .152.3.* / 212.244.90.* 16.09.05, 15:48
          <'><'><'>
          Szkoda, że odszedł...
          Niwątpliwie reprezentacja w nibiesiech, kierowana przez Huberta Wagnera,
          zyskała świetnego środkowego...
        • Gość: Sylwia Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.05, 15:49
          [*]Wyrazy wspolczucia oraz kondolencje przekazuje rodzinie i zonie.
          Agnieszka trzymaj sie
      • Gość: Rynek Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:50
        Mocno to przeżywam. Dla mnie był On jednym z najsympatyczniejszym zawodnikiem
        naszej reprezentacji. Widziałem niemalże wszystkie mecze i wiem, że będę Go
        szukał na boisku. Niestety, nadaremno... :,(
        Toruń
        • serdarot ['] 16.09.05, 15:52
      • Gość: VlaD ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] IP: *.76.classcom.pl 16.09.05, 15:52
        ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']
      • Gość: Weronika Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:01
        Ja jak się o tym dowiedziałam nie widziałam co mam myśleć na ten temat. Dopiero
        potem zaczęłam płakać i myśleć że on był jeszcze taki młody. Tyle jeszcze mógł
        przeżyć. Tyle sukcesów było jeszcze przed nim. Ale ja najbardziej współczuję
        jego żonie i wszystkim przyjaciółom. Jestem z Częstochowy. Arkadiusz grał w
        Częstochowskim klubie przez 4 lata dlatego uważam że jego śmierć sprawiła
        wszystkim mieszkańcom tego miasta przykrość. Niech Bóg ma go w swojej opiece[']
        ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']
      • Gość: robulus Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.toya.net.pl 16.09.05, 16:03
        straszna rzecz sie stała... aż trudno uwierzyć.. gdy młody człowiek i do tego
        wspaniały sportowiec ginie to jest zawsze tragedia.. współczuje żonie, rodzinie
        i najbliższym..
      • Gość: monikaa13 Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:04
        Też nie wiem co pisac właśnie się dowiedziałam, wielka szkoda młodego
        człowieka, wielka strata dla siatkówi
      • Gość: ex [*] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.05, 16:04
        szkoda chłopaka :(
      • Gość: Rynek Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:07
        Pani Agnieszko, najszczersze kondolencje. Nie zrozumiem Pani rozpaczy i jedyne
        co mogę dla Pani zrobić, to pomodlić się za Arka i Panią. Przepraszam.
      • Gość: ojcia Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:11
        Na zawsze w naszej pamięci [*]
      • tingel-tangel Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 16:11
        To smutne - nie zdążył rozwinąć swojego talentu. Taki młody chłopak, w moim wieku.
      • indiana20 Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 16:13
        [*]
        nie moge sie otrzasnac..zegnaj..
        • Gość: dp Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:42
          Cieżko z tym się pogodzić, nie wiem co powiedzieć. Arek spoczywaj w
          pokoju. :((((((((((((((
      • Gość: taurus żona kierowała IP: *.firewall.dhs / 219.93.211.* 16.09.05, 16:17
        żona kierowała :(
        • Gość: martasoft [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 12:49
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Rynek Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:19
        On był moim rówieśnikiem. Jakże utalentowanym. Nie wiedziałem, że potrafię
        płakać po osobie, którą znam jedynie z przekazów telewizyjnych. A jednak...
        Pokój Tobie Arku. Ukojenie dla Pani Agnieszki.
      • Gość: kibic Za kilka, kilkanaście lat bede go znowu oglądał IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 16.09.05, 16:23
        Tak siedzi mi w głowie ta śmierć Golasia
        że sobie pomyślalem tak:

Ze być może Bóg potrzebował go do reprezentacji Nieba
        i jeżeli Niebo mam być nagrodą to muszą tam się mecze siatkówki
        i jest tam miejscie zarówno dla graczy jak i dla kibiców.

Bóg jest sprawiedliwy i miłosierny i napewno przewidział tego typu
        imprezy w niebie. Wierzę w to z calego serca

Kibic.

p.s. powiem szczerze ze juz dawno zadna śmierć mna tak nie wstrząsnela
        • Gość: gosc11:52 Re: Za kilka, kilkanaście lat bede go znowu ogląd IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.09.05, 17:54
          Kibicu, pieknie to ujales. Bardzo sie wzruszylam...
          Moj starszy brat zginal w wypadku samochodowym, kiedy mial 18 lat...kazda taka
          tragedie odczuwam bardzo osbiscie...Wspolczuje rodzinie.
      • Gość: maskin Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.aster.pl 16.09.05, 16:26
        Żonie będzie tym bardziej ciężko bo to ona kierowała...
      • Gość: kenzi25 Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:43
        :(((
        • martyna101 jestem tak wstrzasnieta.. 16.09.05, 16:47
          czuje sie jakby odszedl mi ktos bliski:((
          • Gość: mysza83 Re: jestem tak wstrzasnieta.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:56
            OGROMNA STRATA!Wspaniały sportowiec, człowiek...brak słów :(:(
            Kondolencje dla Żony, Rodziny i Przyjaciół Arka.
            ....widocznie tak właśnie miało być...
            Jesteśmy z Wami kibic.:((((((

Teraz "Golas" gra w najlepszej Lidze Wszechświata.

• Gość: bombardier Spokojny skromny chlopak. IP: *.promax.media.pl 16.09.05, 17:22
              Zal tym wiekszy ze to byl taki spokojny skromny poukladany chlopak pieniadze i
              slawa nie uderzyly mu do glowy nie bylo w nim nic z gwiazdora na jakich kreuja
              sie niektorzy inni nasi siatkarze do tego z wielkim talentem ktory dopiero
              czekal na prawdziwa eksplozje...nie moge sie otrzasnac...Wieczny odpoczynek
              racz Mu dac Panie...
      • Gość: [i] [i] Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.chello.pl 16.09.05, 17:13
        • Gość: [*][*][*] Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.09.05, 17:16
          Wielka szkoda :||

..brka słów...
      • Gość: Adrian M. Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:20
        Zapalmy świeczkę Arkowi [*]
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka