Gość: Aśka Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.zamosc.mm.pl 16.09.05, 15:29 Nie wierzę... ogromna strata dla wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczur Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.05, 15:31 ...brak słów, gdy gaśnie wielka gwiazda... Odpowiedz Link Zgłoś
krzys23-1986 Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 15:35 to nieuczciwe czemu gina młodzi ludzie ... nie wiem co napisać...KURW DLACZEGO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin żal siatkarza i jego żony IP: 83.238.200.* 16.09.05, 15:36 z artykułu na stronie głównej Gazeta.pl wyczytałem że ożenił się 21 lipca tego roku :( nie wiem kim był ten człowiek bo nie lubię siatkówki ale niech ta śmierć będzie dla nas chwilą zadumy i na prawdę: JEŹDZIJMY ZGODNIE Z PRAWEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mother Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:43 Aż mi łezka pociekła... Bardzo mi przykro i proponuje wszyskich internautów zmobilizować do zachowania minuty ciszy o 16, dla uczczenia jego pamięci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v. Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: mieszko.pl.u* / 162.61.79.* 16.09.05, 15:45 ['] nie warto nic odkladac na pozniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon77 Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: .152.3.* / 212.244.90.* 16.09.05, 15:48 <'><'><'> Szkoda, że odszedł... Niwątpliwie reprezentacja w nibiesiech, kierowana przez Huberta Wagnera, zyskała świetnego środkowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.05, 15:49 [*]Wyrazy wspolczucia oraz kondolencje przekazuje rodzinie i zonie. Agnieszka trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rynek Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:50 Mocno to przeżywam. Dla mnie był On jednym z najsympatyczniejszym zawodnikiem naszej reprezentacji. Widziałem niemalże wszystkie mecze i wiem, że będę Go szukał na boisku. Niestety, nadaremno... :,( Toruń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VlaD ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] IP: *.76.classcom.pl 16.09.05, 15:52 ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:01 Ja jak się o tym dowiedziałam nie widziałam co mam myśleć na ten temat. Dopiero potem zaczęłam płakać i myśleć że on był jeszcze taki młody. Tyle jeszcze mógł przeżyć. Tyle sukcesów było jeszcze przed nim. Ale ja najbardziej współczuję jego żonie i wszystkim przyjaciółom. Jestem z Częstochowy. Arkadiusz grał w Częstochowskim klubie przez 4 lata dlatego uważam że jego śmierć sprawiła wszystkim mieszkańcom tego miasta przykrość. Niech Bóg ma go w swojej opiece['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robulus Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.toya.net.pl 16.09.05, 16:03 straszna rzecz sie stała... aż trudno uwierzyć.. gdy młody człowiek i do tego wspaniały sportowiec ginie to jest zawsze tragedia.. współczuje żonie, rodzinie i najbliższym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaa13 Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:04 Też nie wiem co pisac właśnie się dowiedziałam, wielka szkoda młodego człowieka, wielka strata dla siatkówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rynek Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:07 Pani Agnieszko, najszczersze kondolencje. Nie zrozumiem Pani rozpaczy i jedyne co mogę dla Pani zrobić, to pomodlić się za Arka i Panią. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojcia Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:11 Na zawsze w naszej pamięci [*] Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 16:11 To smutne - nie zdążył rozwinąć swojego talentu. Taki młody chłopak, w moim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
indiana20 Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 16:13 [*] nie moge sie otrzasnac..zegnaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:42 Cieżko z tym się pogodzić, nie wiem co powiedzieć. Arek spoczywaj w pokoju. :(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taurus żona kierowała IP: *.firewall.dhs / 219.93.211.* 16.09.05, 16:17 żona kierowała :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martasoft [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 12:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rynek Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:19 On był moim rówieśnikiem. Jakże utalentowanym. Nie wiedziałem, że potrafię płakać po osobie, którą znam jedynie z przekazów telewizyjnych. A jednak... Pokój Tobie Arku. Ukojenie dla Pani Agnieszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Za kilka, kilkanaście lat bede go znowu oglądał IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 16.09.05, 16:23 Tak siedzi mi w głowie ta śmierć Golasia że sobie pomyślalem tak: Ze być może Bóg potrzebował go do reprezentacji Nieba i jeżeli Niebo mam być nagrodą to muszą tam się mecze siatkówki i jest tam miejscie zarówno dla graczy jak i dla kibiców. Bóg jest sprawiedliwy i miłosierny i napewno przewidział tego typu imprezy w niebie. Wierzę w to z calego serca Kibic. p.s. powiem szczerze ze juz dawno zadna śmierć mna tak nie wstrząsnela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc11:52 Re: Za kilka, kilkanaście lat bede go znowu ogląd IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.09.05, 17:54 Kibicu, pieknie to ujales. Bardzo sie wzruszylam... Moj starszy brat zginal w wypadku samochodowym, kiedy mial 18 lat...kazda taka tragedie odczuwam bardzo osbiscie...Wspolczuje rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maskin Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.aster.pl 16.09.05, 16:26 Żonie będzie tym bardziej ciężko bo to ona kierowała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kenzi25 Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:43 :((( Odpowiedz Link Zgłoś
martyna101 jestem tak wstrzasnieta.. 16.09.05, 16:47 czuje sie jakby odszedl mi ktos bliski:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza83 Re: jestem tak wstrzasnieta.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:56 OGROMNA STRATA!Wspaniały sportowiec, człowiek...brak słów :(:( Kondolencje dla Żony, Rodziny i Przyjaciół Arka. ....widocznie tak właśnie miało być... Jesteśmy z Wami kibic.:(((((( Teraz "Golas" gra w najlepszej Lidze Wszechświata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombardier Spokojny skromny chlopak. IP: *.promax.media.pl 16.09.05, 17:22 Zal tym wiekszy ze to byl taki spokojny skromny poukladany chlopak pieniadze i slawa nie uderzyly mu do glowy nie bylo w nim nic z gwiazdora na jakich kreuja sie niektorzy inni nasi siatkarze do tego z wielkim talentem ktory dopiero czekal na prawdziwa eksplozje...nie moge sie otrzasnac...Wieczny odpoczynek racz Mu dac Panie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [*][*][*] Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.09.05, 17:16 Wielka szkoda :|| ..brka słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian M. Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:20 Zapalmy świeczkę Arkowi [*] Odpowiedz Link Zgłoś