Gość: tomus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 21:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Raul Lozano Lozano przedstawił swoją koncepcję pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 21:35 Ja nie umieć dobzie polski,ale ja chcieć do kadra Sławek Gerymski z Joker Piła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smolarek.blog.pl Nieoficjalny fanklub Ebiego IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 17.10.05, 22:23 Zapraszamy na stronę smolarek.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Dajcie im szansę! 17.10.05, 23:32 Nie zachowujcie się jak rasisci.Dajcie czas trenerowi i chłopakom.Ja jednak mam nadzieję,że doczekamy się w końcu wspaniałej drużyny siatkarskiej na miarę chłopców Wagnera.Lozano napewno sobie poradzi i utemperuje chłopaków,a potem to tylko praca i praca i doczekamy się doskonałych wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Dajcie im szansę! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.10.05, 09:53 Naiwnych i przy nadzieji ( siatkarskiej )jest pelno w tej Polsce.Kolejny kobold probuje robic u was kase.Chlop , jako trener zawiodl S R O M O T N I E , a tu mu jeszczejakies nieuleczalne optymistki dawalyby tzw.Gnadenfrist. Tylko ,ze sukcesow jak nie bylo tak nie ma (i najprawdopodobniej nie bedzie) A CZAS I MONETY LECA . Wnioskuje , ze Polacy to bardzo naiwny narod i nadal bardzo lekko nabiera sie ich na ten trik z obcokrajowcem .I to glupie , bo czysto zyczeniowe " Lozano NA PEWNO sobie poradzi......... i doczekamy sie doskonalych wynikow". Onaiwnosci polska.To jak wg. tej madrej sentencji; sraly muszki , bedzie wiosna , bedzie sobie trawka rosla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYPER.Skowronska.p TYPER.Skowronska.pl IP: 217.153.71.* 18.10.05, 07:50 Zapraszamy do udziału w grze TYPER - typowanie wyników siatkarskich - PLS, LSK, Seria A, Puchary, Reprezentacja . Dużo nagród. Zapraszamy pod typer.skowronska.pl Odpowiedz Link Zgłoś