Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lozano przedstawił swoją koncepcję pracy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 21:34
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Raul Lozano Lozano przedstawił swoją koncepcję pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 21:35
        Ja nie umieć dobzie polski,ale ja chcieć do kadra Sławek Gerymski z Joker
        Piła!!!
      • Gość: smolarek.blog.pl Nieoficjalny fanklub Ebiego IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 17.10.05, 22:23
        Zapraszamy na stronę smolarek.blog.pl
        • jolunia55 Dajcie im szansę! 17.10.05, 23:32
          Nie zachowujcie się jak rasisci.Dajcie czas trenerowi i chłopakom.Ja jednak mam
          nadzieję,że doczekamy się w końcu wspaniałej drużyny siatkarskiej na miarę
          chłopców Wagnera.Lozano napewno sobie poradzi i utemperuje chłopaków,a potem
          to tylko praca i praca i doczekamy się doskonałych wyników.
          • Gość: Schuja Re: Dajcie im szansę! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.10.05, 09:53
            Naiwnych i przy nadzieji ( siatkarskiej )jest pelno w tej Polsce.Kolejny kobold
            probuje robic u was kase.Chlop , jako trener zawiodl S R O M O T N I E , a tu
            mu jeszczejakies nieuleczalne optymistki dawalyby tzw.Gnadenfrist. Tylko ,ze
            sukcesow jak nie bylo tak nie ma (i najprawdopodobniej nie bedzie) A CZAS I
            MONETY LECA . Wnioskuje , ze Polacy to bardzo naiwny narod i nadal bardzo lekko
            nabiera sie ich na ten trik z obcokrajowcem .I to glupie , bo czysto
            zyczeniowe " Lozano NA PEWNO sobie poradzi......... i doczekamy sie doskonalych
            wynikow". Onaiwnosci polska.To jak wg. tej madrej sentencji; sraly muszki ,
            bedzie wiosna , bedzie sobie trawka rosla.
      • Gość: TYPER.Skowronska.p TYPER.Skowronska.pl IP: 217.153.71.* 18.10.05, 07:50
        Zapraszamy do udziału w grze TYPER - typowanie wyników siatkarskich - PLS, LSK, Seria A, Puchary, Reprezentacja . Dużo nagród.
        Zapraszamy pod typer.skowronska.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka