Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Fulham-Chelsea 0-0 :(

24.09.02, 15:40
    Zawiodłem się trochę. Bramek nie było. Biegali, skakali, strzelali - ale bez
    rezultatu. W sumie wyrównany mecz (i tu byłem zaskoczony na plus postawą
    Fulham). Nawet nie bardzo jest co wspominać. Były okazje ale seryjnie zawalał
    je atak obu zespołów. Jeden niezły strzał w drugiej połowie tego Japońca z
    Fulham mógł przeważyć, w ogóle - kto by strzelił ten by wygrał. Przesilenie
    jakieś czy co? Chelsea teraz jednym z trzech zespołów (oprócz Arsenal i
    Liverpool) które dotychczas nie przegrały.

Roma przegrała trzeci mecz (z LM włącznie) pod rząd! I to z kim? Z Modeną,
    beniaminkiem!!! Czyżby problemy finansowe włoskiej ligii miały mieć wpływ na
    wyniki? Tak się składa, że właśnie Romie a nie Lazio kibicuję (i Milanowi a
    nie Interowi, boski Maldini - ulubieniec mojej żonki:))) i lekko mnie to
    niepokoi.
    pzdr.
    ps. bh2, dzięki za tel...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Wernyhor Re: Fulham-Chelsea 0-0 :( IP: *.poz.zigzag.pl / *.policom.com.pl 24.09.02, 16:14
        alfalfa napisał:

w drugiej połowie tego Japońca z
        > Fulham mógł przeważyć, w ogóle - kto by strzelił ten by wygrał. Przesilenie
        > jakieś czy co? Chelsea teraz jednym z trzech zespołów (oprócz Arsenal i
        > Liverpool) które dotychczas nie przegrały.
        >

mam nadzieję,że w końcu Chelsea klepnie majstra
        (mija już prawie 50 lat od ostatniego i jak dotychczas jedynego mistrzostwa)
        przy okazji polecam naszym Lechowym decydentom(i wszystkim ciekawskim) stronę
        kompleksu komercyjnego przy Stamford Bridge
        www.chelseavillage.com
        (inny świat....)
        • alfalfa Re: Fulham-Chelsea 0-0 :( 24.09.02, 22:11
          Byłem na stronie, widziałem. Kurcze, faktycznie inny świat ale cóż... Czy
          Haselbaink wg. Ciebie spełnia swoją rolę (ja bym go sprzedał i dał szansę
          innym, choćby Gudjohnsen - może mylę pisownię, sorry)? W Chelsea brak dobrych
          strikerów imho. Wczoraj byli lepsi ale co z tego skoro tak nieskuteczni? Jak
          grali z ManUtd to aż trawę gryźli, wjazdy takie, że koleżkowie aż fruwali (ta
          bramka Zendena!) a tu jakby odpuścili czy nie mieli dość motywacji?

Może nie na temat ale co się dzieje z Owenem??? Nawet karnego nie wykorzystał:(
          pzdr.
          ps, bh2 - to chyba był stadion QPR a nie Fulham bo słyszałem w relacji, że
          stadion Fulham w remoncie a Fulham ma tam (na QPR) grać dwa sezony?
          • bh2 Re: Fulham-Chelsea 0-0 :( 25.09.02, 14:49
            szkoda mi newcastle,przegrali wczoraj glupio z feyenord,byli lepsi ale coz w
            pilce licza sie bramki.shearer to moj ulubiony futbolista od zawsze.
            tak,fulham gra na loftus road,i jest to stadion QPR.glowilem sie o co codzi a
            teraz wiem od ciebie.
            pzdr
            • alfalfa Re: Fulham-Chelsea 0-0 :( 25.09.02, 16:58
              Shearer jest niesamowicie skuteczny, ma zdaje się ponad 200 bramek strzelonych
              w karierze, następny po nim Cole ma chyba coś ok. 150 czyli wynika z tego, że
              Shearer jest 25% lepszy a nie powiedział jeszcze ostatniego słowa:) I tu widać
              jak blado polscy kopacze wyglądają - ledwo, ledwo przekraczają 100 (taki Śrutwa
              w Ruchu już chyba z dziesięć meczy nie może strzelić setnej, w ostatnim meczu
              był faulowany w polu karnym ale nie był pewny i nie chciał podchodzić do
              karnego, zastąpił go inny koleżka i... bramkarz obronił:).
              LM nie oglądałem, pieprzony Polsat ma wyłączność i koduje, tylko jeden jakiś
              mecz z całej kolejki pokazują odkodowany (dzisiaj Real-Genk), odbiór mam jescze
              gorszy niż kiedyś - teraz biega 66 piłkarzy (odbicie z anteny) i czasem nie
              mogę się połąpać :) Szkoda, że nawet Eurosport bramek nie pokazuje w jakimś
              magazynie jak dwa lata temu... :(
              pzdr.
              • alfalfa Re: ps 26.09.02, 16:01
                Coś mi się popierdzieliło - transmitowali mecz Inter-Ajax, wynik 1-0 i taka
                własnie gra - raczej słaba.
                pzdr.
          • Gość: Wernyhor Re: Fulham-Chelsea 0-0 :( IP: *.policom.com.pl 26.09.02, 14:23
            alfalfa napisał:

> Byłem na stronie, widziałem. Kurcze, faktycznie inny świat ale cóż... Czy
            > Haselbaink wg. Ciebie spełnia swoją rolę (ja bym go sprzedał i dał szansę
            > innym, choćby Gudjohnsen - może mylę pisownię, sorry)? W Chelsea brak dobrych
            > strikerów imho. Wczoraj byli lepsi ale co z tego skoro tak nieskuteczni? Jak
            > grali z ManUtd to aż trawę gryźli, wjazdy takie, że koleżkowie aż fruwali (ta
            > bramka Zendena!) a tu jakby odpuścili czy nie mieli dość motywacji?

myślę,że gdy dziadzio Zola przestanie strzelać
            to zacznie Haselbaink
            na razie przechodzi słabszy okres podobnie jak Owen
            (przecież nie mogą latami grać na najwyższych obrotach)
            zresztą Owenowi podobnie jak van Nisterloy'owi i Francuzom z Arsenalu nie życzę
            wysokiej formy

bo mistrzem w tym sezonie ma być oczywiście Chelsea!

> Może nie na temat ale co się dzieje z Owenem??? Nawet karnego nie wykorzystał:
            (
            ?
            • alfalfa Re: Fulham-Chelsea 0-0 :( 26.09.02, 16:13
              Gość portalu: Wernyhor napisał(a):

> alfalfa napisał:
              >
              > > Byłem na stronie, widziałem. Kurcze, faktycznie inny świat ale cóż... Czy
              > > Haselbaink wg. Ciebie spełnia swoją rolę (ja bym go sprzedał i dał szansę
              > > innym, choćby Gudjohnsen - może mylę pisownię, sorry)? W Chelsea brak dobr
              > ych
              > > strikerów imho. Wczoraj byli lepsi ale co z tego skoro tak nieskuteczni? J
              > ak
              > > grali z ManUtd to aż trawę gryźli, wjazdy takie, że koleżkowie aż fruwali
              > (ta
              > > bramka Zendena!) a tu jakby odpuścili czy nie mieli dość motywacji?
              >
              >
              > myślę,że gdy dziadzio Zola przestanie strzelać
              > to zacznie Haselbaink

Oby, oby - nie ma to jak ładny strzał spoza 16stki.

> na razie przechodzi słabszy okres podobnie jak Owen
              > (przecież nie mogą latami grać na najwyższych obrotach)
              > zresztą Owenowi podobnie jak van Nisterloy'owi i Francuzom z Arsenalu nie
              życzę
              >
              > wysokiej formy
              >
              > bo mistrzem w tym sezonie ma być oczywiście Chelsea!
              >

He, he:)) Nic z tego! Tylko Liverpool:))
              A na poważnie to chyba Arsenal. Z tego co widziałem będą praktycznie nie do
              ugryzienia - pewnie zacierasz rące na derby Arsenal-Chelsea? To będzie na pewno
              niezły mecz!

>
              > > Może nie na temat ale co się dzieje z Owenem??? Nawet karnego nie wykorzys
              > tał:
              > (
              > ?
              W ostatnim meczu, wygranym przez Reds 2-0 karny Owena obronił bramkarz.
              Aktualnie Owen ma JEDNĄ bramkę na końcie:( (z karnego!) Czech Baros grał w 2
              meczach i ma trzy...
              pzdr.
              • yatze Leeds1-Arsenal4 28.09.02, 15:46
                Przed chwila skonczyl sie ten mecz.Zapowiadal sie na dobry,ale londynczycy
                rozwalili Leeds "na luzie".Ogladalem w pubie,teraz siedze po drugiej str. ulicy
                i pisze.
                • alfalfa Re: Leeds1-Arsenal4 28.09.02, 17:34
                  Widziałem - bezdyskusyjna przewaga. W tym sezonie Arsenal jest naprawdę
                  niesamowity - doskonałe transfery, skuteczność i pewność siebie. Czuję, że ten
                  sezon należy do Arsenal.

Siedzę teraz i oglądam ManCity-Liverpool, już jest 0-1 (Owen w chyba piątej
                  minucie) jest 21 min. więc kończę.
                  pzdr.
              • Gość: Wernyhor Re: Fulham-Chelsea 0-0 :( IP: *.policom.com.pl 30.09.02, 14:09
                alfalfa napisał:

>
                > He, he:)) Nic z tego! Tylko Liverpool:))
                > A na poważnie to chyba Arsenal. Z tego co widziałem będą praktycznie nie do
                > ugryzienia - pewnie zacierasz rące na derby Arsenal-Chelsea? To będzie na
                pewno niezły mecz!
                >

derby z WHU też były niezłe,tylko ten wynik...

Ty natomiast pewnie czekasz na derby Liverpoolu!?

Rzeczywiście-Arsenal wygląda w tej chwili na faworyta nawet w lidze mistrzów
                tym bardziej,że grają na swoim stadionie a nie na Wembley gdzie im za bardzo
                nie wychodziło
                no,ale poczekajmy jeszcze kilka miesięcy
                nie wierzę aby można było utrzymać taką formę przez dłuższy okres

> >
                > > > Może nie na temat ale co się dzieje z Owenem??? Nawet karnego nie wyk
                > orzys
                > > tał:
                > > (
                > > ?
                > W ostatnim meczu, wygranym przez Reds 2-0 karny Owena obronił bramkarz.
                > Aktualnie Owen ma JEDNĄ bramkę na końcie:( (z karnego!) Czech Baros grał w 2
                > meczach i ma trzy...
                > pzdr.

I się rozstrzelał Twój Owen
                ale majstrem i tak będzie Chelsea!
                • alfalfa Re: Fulham-Chelsea 0-0 :( 30.09.02, 15:42
                  Gość portalu: Wernyhor napisał(a):

> alfalfa napisał:
                  >
                  > >
                  > > He, he:)) Nic z tego! Tylko Liverpool:))
                  > > A na poważnie to chyba Arsenal. Z tego co widziałem będą praktycznie nie d
                  > o
                  > > ugryzienia - pewnie zacierasz rące na derby Arsenal-Chelsea? To będzie na
                  > pewno niezły mecz!
                  > >
                  >
                  > derby z WHU też były niezłe,tylko ten wynik...

Widziałem tylko skróty ale mecz musiał być miodas:) Młoty, które jeszcze nie
                  wygrały meczu pokonały Chelsea, plus pięć bramek (ale się Jimbo cieszył po tym
                  karnym, wzruszony był tak że myślałem że się rozpłacze, jemu jednak cholernie
                  zależy, a myślałem że już jest myślami w Hiszpanii) to spora niespodzianka!

>
                  > Ty natomiast pewnie czekasz na derby Liverpoolu!?

Everton to chyba jednak obecnie słabszy zespół (?) ale derby to derby...
                  Bardziej się grzeję na LM i the Reds contra Spartak - mecz ostatniej nadzieji.

>
                  > Rzeczywiście-Arsenal wygląda w tej chwili na faworyta nawet w lidze mistrzów
                  > tym bardziej,że grają na swoim stadionie a nie na Wembley gdzie im za bardzo
                  > nie wychodziło
                  Tylko kaska z biletów mniejsza...
                  > no,ale poczekajmy jeszcze kilka miesięcy
                  > nie wierzę aby można było utrzymać taką formę przez dłuższy okres

To jeszcze grupowe rozgrywki, zabawa dopiero się zacznie. Arsenal ma świetny
                  skład, zwłaszcza zmiana pokoleniowa w obronie wyszła im rewelacyjnie.

>
                  > > >
                  > > > > Może nie na temat ale co się dzieje z Owenem??? Nawet karnego ni
                  > e wyk
                  > > orzys
                  > > > tał:
                  > > > (
                  > > > ?
                  > > W ostatnim meczu, wygranym przez Reds 2-0 karny Owena obronił bramkarz.
                  > > Aktualnie Owen ma JEDNĄ bramkę na końcie:( (z karnego!) Czech Baros grał w
                  > 2
                  > > meczach i ma trzy...
                  > > pzdr.
                  >
                  >
                  > I się rozstrzelał Twój Owen
                  > ale majstrem i tak będzie Chelsea!
                  Im ostrzejsza rywalizajca tym lepiej, nie?:) Dla nas na pewno! Ja tam lubię
                  dobry mecz i nie jestem fanatykiem jakiegokolwiek klubu (choć niektóre lubię
                  bardziej - problem się robi gdy ulubieńcy grają przeciw sobie:).
                  A Owen faktycznie, wreszcie!!! Już zaczęto podobno gadać o ofercie z Realu -
                  30mil funtów ale Houllier miał powiedzieć, że tyle kosztuje lewa :)) noga Owena.
                  pzdr.
                  • Gość: bh2 Re: Fulham-Chelsea 0-0 :( IP: 213.249.157.* 30.09.02, 16:02
                    nie widzialem nic z tego meczu ale bramek i tak nie bylo.podziwiam natomiast
                    coraz bardziej liverpool,baros i owen sie rozstrzelali a sa jeszcze
                    heskey,gerard,diouf w ogole caly sklad wydaje sie dobrze zestawiony,wlacznie z
                    naszym dudkiem (widzieliscie jego interwencje jak lezal juz na trawie i patrzyl
                    czy jest juz gol? a pilka wtorlala mu sie do rak.smialem sie z niego ale raczej
                    sympatycznie,pozniej pokazal klase).no jutro LM,zobaczymy co pokaza.obawiam sie
                    o newcastle i zal mi troche sir Bobby,ego.
                    • alfalfa Re: Fulham-Chelsea 0-0 :( 30.09.02, 23:39
                      Hej,

A widziałeś skróty z WestHam-Chelsea 3-2??? DiCanio pokazał na co go stać -
                      porawdziwy lider zespołu, to przyjemnośc widzieć z jakim zacięciem się gra w
                      Anglii. Szkoda, że nie pokazali tego meczu w całosci. Walka do końca, wynik się
                      zmieniał, zasuwali aż furczało! Naprawdę żałuję że tego w całosci nie widziałem.
                      pzdr.
                      w środę LM - odkodowany mecz Liverpool-Spartak! Ostatnia szansa...
                  • Gość: Wernyhor Re: Fulham-Chelsea 0-0 :( IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.10.02, 14:09
                    alfalfa napisał:

> Everton to chyba jednak obecnie słabszy zespół (?) ale derby to derby...
                    > Bardziej się grzeję na LM i the Reds contra Spartak - mecz ostatniej nadzieji.

a ja drżę ze strachu by Vikingowie nie wywinęli jakiegoś fikołka
                    CFC-pucharu UEFA Chelsea jeszcze nie ma w kolekcji

> > Rzeczywiście-Arsenal wygląda w tej chwili na faworyta nawet w lidze mistrz
                    > ów
                    > > tym bardziej,że grają na swoim stadionie a nie na Wembley gdzie im za bard
                    > zo
                    > > nie wychodziło

> Tylko kaska z biletów mniejsza...

co do Wembley:
                    widziałeś projekt nowego stadionu?
                    www.wembleynationalstadium.co.uk/new/default.htm
                    KOSMOS
                    (choć trochę szkoda tych wiezyczek)

pozdr.
                    • Gość: Wernyhor Re:Viking-Chelsea 4-2 IP: *.policom.com.pl 04.10.02, 18:30

> a ja drżę ze strachu by Vikingowie nie wywinęli jakiegoś fikołka
                      > CFC-pucharu UEFA Chelsea jeszcze nie ma w kolekcji

no i stało się
                      w zeszłym sezonie w drugiej rundzie w tym sezonie w pierwszej CFC odpada z
                      pucharu UEFA-szkoda,że nie oglądałem tego horroru
                      cóż,pozostaje liga-trzeba ograć Liverpool

• alfalfa Re:Liverpool-Spartak 5-0:) 05.10.02, 00:05
                        I o to chodzi! A ciekawe, że bukmacherzy dawali 8-1 za wygraną 3-0 ze
                        Spartakiem!!! Ludzie małej wiary:) W ten weekend Liverpool zagra z Chelsea i
                        jak obstawiasz? Wg. mnie będzie 2-1 dla Liverpool`u a Owen strzeli pierwszą.
                        pzdr.
                        • Gość: Wernyhor Re:Liverpool-Chelsea 2:3 IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.10.02, 14:52
                          alfalfa napisał:

> I o to chodzi! A ciekawe, że bukmacherzy dawali 8-1 za wygraną 3-0 ze
                          > Spartakiem!!! Ludzie małej wiary:) W ten weekend Liverpool zagra z Chelsea i
                          > jak obstawiasz? Wg. mnie będzie 2-1 dla Liverpool`u a Owen strzeli pierwszą.
                          > pzdr.

i dwie brameczki Hasselbainka
                          pozdr.
                      • alfalfa Re:cd 05.10.02, 00:10
                        Chelsea szkoda, jak jakiś Viking (co to za zespół, skąd?) mógł ich pokonać?
                        Polacy grają dalej. Ten puchar UEFA jakiś dziwny jest. Swoją drogą niezłe
                        buractwo w Utrechcie...
                        pzdr.
                        • Gość: Wernyhor Re:cd IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.10.02, 14:59
                          alfalfa napisał:

> Chelsea szkoda, jak jakiś Viking (co to za zespół, skąd?) mógł ich pokonać?
                          > Polacy grają dalej. Ten puchar UEFA jakiś dziwny jest. Swoją drogą niezłe
                          > buractwo w Utrechcie...
                          > pzdr.

ano szkoda
                          dlatego musi CFC wywalczyć awans do ligii mistrzów
                          prezes Chelsea twierdzi,że do gry w pucharze UEFA musi dopłacać
                          być może stąd te porażki w pierwszych rundach UEFA

pozdr.
                          • alfalfa Re:cd 06.10.02, 01:36
                            Nie czytałem wypowiedzi prezesa CFC ale podobno to niezły skandalista? Może
                            zresztą faktycznie ten "puchar pocieszenia" nie wszystkim drużynom, zwłaszcza z
                            tych najlepszych lig, w Europie się opłaca? TV rzadzi i LM to interes a UEFA
                            już nie?
                            pzdr.
                            ps. zdaje się że meczu na żywo nie obejrzę (impreza rodzinna) - kaseta gotowa,
                            recorder też:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka