mario14guti 20.10.05, 16:24 jak myślicie lepiej sprzedać klatta i kupić ediego czy lepiej zostawić klatta??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kordzio1 Re: Klatt czy Edi 20.10.05, 17:18 ja tam mialem podobny dylemat jakis czas temu, ale zdecydowalem sie klatta sprzedac (tyle ze ediego mam chyba od poczatku, a klatta kupilem akurat przed meczem z gks) klatt narazie strzelil chyba tylko 4bramki,ja bym go sprzedal --- www.legialive.pl/ www.pogon.v.pl Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: Klatt czy Edi 20.10.05, 18:38 jak ci starczy kasy to sprzedaj klatta i kup ediego... a zreszta pilkarzyki niedlugo znowu beda mialy nowa edycje... i znowu wszystko od poczatku.. ehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio1 Re: Klatt czy Edi 22.10.05, 23:28 to mam nadzieje ze sprzedales klatta, a kupiles ediego, edi co prawda nie zapunktowal za dobrze, ale klatt nie zapunktuje zapewne do konca rundy, albo choc przez kilka tygodni --- www.legialive.pl/ www.pogon.v.pl Odpowiedz Link Zgłoś