Gość: dzeku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 16:38 brawo Piechna, pracuje na powolanie do kadry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba'85 Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.aster.pl 23.10.05, 16:38 ŻÓŁTO-CZERWONA NAJLEPSZA W POLSCE KORONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCYZOR KORONA KIELCE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 19:10 BYLA BEDZIE JEST KORONA MKS!!! WISLOKI MACIE SZXCESCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor KORONA NA MISTRZA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.05, 19:17 Korona na mistrza co wy na to jezeli nie w tym to w nastepnym sezonie juz na pewno!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
filo_de_putino Zal patrzeć co sięz tej Wisełki porobiło... 23.10.05, 20:15 Ale ja ciągle w nich wierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pako Re: KORONA KIELCE!!!!!!! IP: *.chello.pl 23.10.05, 20:12 szczescie, że co? ze na 4 Wasze strzaly az 2 wpadly? Ze Pacuda nie zauwazyl ewidentnej kosy na Penksie w 92 minucie, ze liniowi jak najeci machali chorągiewkami przy 2 wyimaginowanych spalonych? oj niedlugo przyjdzie zimny prysznic boscie sa slabsi niz Bełchatow LOL PS- i tylko Piechna to gosc. 2 okazje=dwa gole na zupelnym luzie i spokoju. Kuzba i Brozek powinni sie uczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gps-sk Re: KORONA KIELCE!!!!!!! IP: 213.199.198.* 24.10.05, 08:58 że Brożek nie wyleciał z boiska pod koniec 1 połówki, itd. Pako, trochę umiaru. Życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle 23.10.05, 16:38 Piechna do kadry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 16:45 I nie pomógł sędzia Pacuda, chociaż starał się, jak mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.bulldogdsl.com 23.10.05, 17:39 > I nie pomógł sędzia Pacuda, chociaż starał się, jak mógł. He, a na forumnie bez zmian.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 17:49 Zaraz napiszesz, że Brożek nie powinien wylecieć z boiska w końcówce pierwszej połowy. I że Penkasa nie powinien dostać żółtej kartki za zablokowanie wolnego (a mało nie padła bramka dla Wisły) i, że wolny posredni pola karnego Korony podyktowany został słusznie. I, że to normalne, że sędzia ponagla w czasie gry zawodników jednej z drużyny do ataku... W Płocku było identyczne sędziowanie, tylko jeszcze karnego z kapelusza podyktował sędzia, a tu nie było nawet szans na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.range217-42.btcentralplus.com 23.10.05, 17:55 Alez drogi Porterze. Ja nie ogladalem tego meczu. Tym bardziej mnie to bawi bo meczow nie ogladam a komentarze bez zmian. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:08 Bo sytuacja sie nie zmienia. Potęga Wisły w naszej lidze w dużej mierze nadal wynika z sedziowania. Jakos na arenie miedzynarodowej, kiedy sędziowie Wiśle nie pomagają, tak różowo gra Wisły nie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigzag to jest nas dwoch bo ja nie mam nawet TV :) n/t IP: *.acn.waw.pl 23.10.05, 20:24 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilar Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.net / *.net 23.10.05, 19:32 Wolny pośredni był akurat słuszny a Brożek owszem powinien dostac czerwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.j.pppool.de 23.10.05, 20:18 Wedlug mnie nie byl sluszny ,nie bylo zadnego zagrozenia dla Brozka i zyt wysoko uniesionej nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:35 Wisłą to jeden z najlepszych klubów w Małopolsce. I tyle na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniak Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.veranet.pl 23.10.05, 22:21 znawco futbolu z kałuży,może skomentujesz brutalny faul Hermesa-naskok obiema wyciągnietymi nogami na Baretto?Kontuzjowany Wiślak musiał być zmieniony,a Hermes nawet "żółtka" nie dostał. Albo prowokacyjne zachowanie Piechny wobec widzów,uderzanie ręką w szyje Zieńczuka.Gdzie sędzia miał kartki? A może Piechna poczuł się już gwiazdorem? Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle 24.10.05, 00:47 Przypadkowe zderzenie. Za proste nogi - góra żółta kiartka. ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
kominek Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle 23.10.05, 16:39 Biedny Engel. Taki dobry trener, a takie slabe ma wyniki. Ciekawe, czy Cupial zostawi go do konca sezonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:37 mam nadzieję, ze jeśli nawet to da mu jakiś urlop, chodzą słuchy, że szykuje się nowy poradnik treneira Engela - "Futbol na tak czyli jak zdobyłem puchar świata z Wisłą i jak to się robi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CK Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.05, 16:40 Koroneczka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Piechna do kadry zamiast Rasiaka-drewniaka !!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.05, 16:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiślak od lat Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.chello.pl 23.10.05, 16:41 Ten mecz pokazał dlaczego Engel MUSI odejść.Totalna indolencja taktyczna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemoniada Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 16:44 Polska piłka nożna jest tak żałosna jak "śpiew" Dody:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:53 Doda nie jest aż tak zła, choC nie jest z mojej bajki. Myśl taktyczna p.Engela poszła troszkę do przodu, bo zrezygnował z kryszałowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzicho Bedzie kolejny zmiennik Rasiaka ;) IP: *.elisa-laajakaista.fi 23.10.05, 16:46 Grześ Woodman przecież napewno będzie w podstawym składzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Bedzie kolejny zmiennik Rasiaka ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 16:52 A kogo obchodzi jakiś tam kopacz Grześ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shell Re: IP: 80.50.65.* 23.10.05, 16:47 Kiełabasa wychowanek Ceramiki Opoczno,ale tu nigdy nie poznali sie na jego talencie. On ma po prostu GOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catani Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.05, 16:51 trzeba przyznać że pięknie uciszył trybuny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: IP: *.chello.pl 23.10.05, 20:13 golem czy gestami??? ;) tego powinni go oduczyc bo wszedzie tylko nie w Polsce to jest zółta kartka... Ale Piechna jest ok. Mądry byc nie musi, napastnik z niego doskonały :) Odpowiedz Link Zgłoś
liebermanns Marek Zienczuk sucks! 23.10.05, 17:01 Czemu Zieńczuk gra w Wisełce?! Kto zoorganizował te prowokacje?! Odpowiedz Link Zgłoś
pablino Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle 23.10.05, 17:06 pięknie, k...a, pięknie. Brawo Panie Grzegorzu. Działacze i kibice Wisły proszę ciiiiszej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo ENGEL BRAWOOOO !!!!!! IP: *.crowley.pl 23.10.05, 17:14 Engel już przed meczem pier.... głupoty !!!! Że za wczesnie graja, bo niby maja oświetlenie itp. No tak nie pojedli obiadku i poszło 2:2 z Koroną. W 2 meczach 1 punkt. A dodać należy mecz z Płockiem i Wodzisławiem i punktów byłoby dużo mniej !!!! Niech nam Engel pracuje w Wiśle jak najdłużej a LEGIA wtedy będzie miała szansę na grę w LM !!!! Engel już planuje wzocnienia, jakiś nienormalny on jest bo przecież to on pierwszy poleci !!!! zapatrzony w siebie sprzedawca bananów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 17:19 Ogladałem mecz w klubie bilardowym "Focus" dużo kibiców telebim ,drink bar. Warto tam zajrzeć ul.Warszawska 151 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józef Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 17:22 Jaki wynik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 17:24 Remis 2: 2 do przerwy 2: 0 dla Wisły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 17:39 Wisły Płock? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waco Sędzia Pacuda superstar!!! IP: *.chello.pl 23.10.05, 17:26 prawdą było, ze sędzia sprzyjał Wiśle w Płocku i podyktowął im karnego z kapelusza. Ale oglądałem i mecz z LUbinem i dzisiaj z Koroną i dochodze do wniosku że sędziowie sie mszczą na Wisle. To co dzisiaj pod względem chamstwa i brutalności wyczyniali Hermes czy znany sprzedawczyk ze Świtu Rutka bez żadnych konsekwencji to paranoja. A sędziowanie liniowych pana Pacudy to dramat. Jestem za Legią, ale Wisła spokojnie gdyby nie sędzia mogła/powinna wygrac to z 5-2 minimum... Płaci jednak frycowe PZPNowi i mediom, ktore tak piały po Płocku a na temat dzisiejszego skandalu sie nie zająkną? Gdzie pan Błonski? Gdzie pan Stec i ich "obiektywizm"???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: Sędzia Pacuda superstar!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 17:59 Chyba oglądaliśmy inne spotkanie! Sędzia wprawdzie mylił się często, ale raczej na korzyść Wisły (jak choćby brutalne wejścia Baszczyńskiego oraz sytauacja gdy Penksa blokował rozpoczęcie gry z rzutu wolnego, a sędzie nagle zapomniał, że za takie przewinienia gracze Korony dostawali żółte kartki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Sędzia Pacuda superstar!!! IP: *.pro.lama.net.pl 23.10.05, 18:04 dokładnie ! polska mafia sędziów ma się dobrze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Sędzia Pacuda superstar!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:06 Czy w pierwszej połowie powinien wylecieć z boiska Brożek? Jak najbardziej. Za identyczne zagranie wyleciał z boiska Bury w Poznaniu. A złosliwy sędzia wyrzuciłby tez z boiska Głowackiego, który zagrał taki sam stempel, tylko w tłoku, więc nie było to takie wyraźne. Czy w drugiej połowie powinien dostać za symulke żółtko Paulista? Powinien. Czy w drugiej połowie powinien dostac żóltko Penksa za uniemożliwienie wybicia wolnego? Powinien, pięć minut wcześniej w takiej sytuacji dostał żóltko Hermes. A przerwanie bramkowej akcji Korony (wychodzili 3 na 2), po to, żeby pokazać Gołosiowi żółta kartkę, jakby nie można było z tym zaczekać? A podyktowanie w końcówce wolnego dla Wisły z pola karnego Korony za nie wiadomo co? Dla mnie Pacuda sędziował dla Wisły, ale Wisła zagrała tak dramatycznie słabo, że nie dyktując karnego z kapelusza nie był w stanie załatwić jej zwycięstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Sędzia Pacuda superstar!!! IP: *.chello.pl 23.10.05, 18:33 lecz się... naprawde myslenie nie boli, polecam Ci jutrzejszą czy wtorkowa powtorkę meczu, skoro zagranie nogą na wysokosci czoła uwazasz za "niewiadomo co"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Sędzia Pacuda superstar!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:40 Brożek ma faktycznie niskie czoło, ale że na wysokosci biodra, to nie wiedziałem. A wolny był za nic, bo Brożek sam właził na wybijającego piłke obrońce, wcale nie zainteresowany piłką, tylko próbując utrudnić zagranie przeciwnikowi. A jak tam faul Brożka z końcówki pierwszej połowy? Nie powinno byc czerwonej karki? A zablokowanie wolnego przez Penksę? I powinien sędzia przerwac akcję 3 na 2 Korony, żeby pokazać kartke Gołosiowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Sędzia Pacuda superstar!!! IP: *.chello.pl 23.10.05, 18:35 o czym tu pisac? na forum stary widac typowa moralnosc Kalego. Jak cos byłoby dla Wisły to zaraz na Interii (spólka podległa nomen omen Comarchowi) czy Wyborczej jest wielki wrzask. A jak w Lubinie czy dzisiaj sędzia daje jaja to zaraz pojawia sie grono obroncow arbitra i faworyzowanych kosztem Wisły klubow. Zawisc jest okropnym kompleksem niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Zdaniem kibica Wisły sędzia daje jaja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:43 kiedy pomaga Wiśle tylko trochę. Jak dzisiaj Pacuda. Dobrze sędziują tacy sędziowie, jak Werder z Pogonią, czy Małek w meczu z Płockiem. A pootem budowanej za sto milionów złotych drużynie wsuwa na luzie jakaś Vitoria, bo chłopaki tak sie przywiązali do pomocy sędziowskiej, że bez niej nie umieją grać. Co do zawiści - to czego wam zazdrościć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~Mięczysław Re: Zdaniem kibica Wisły sędzia daje jaja... IP: *.devs.futuro.pl 23.10.05, 18:46 Bardzo dobrze powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Zdaniem kibica Wisły sędzia daje jaja... IP: *.chello.pl 23.10.05, 19:29 Jasne, niech wspieraja biednych... Jak gwizdza pod Lubin czy Korone to ok, bo Wisla jest tak silna ze musi dac sobie rade...Jak sie pomyla pod WIsle to skandal i prasa oraz Tobie podobni ograniczeni kibole wrą bo jakze to tych "bogatych złodziei wspomagac"??? Ciekawe rozumowanie, szkoda tylko ze lekko niestrawne z moralnego i logicznego punktu widzenia. Ale czego oczekiwac po zawistnikach LOL Odpowiedz Link Zgłoś
oben1 Re: Zdaniem kibica Wisły sędzia daje jaja... 23.10.05, 19:50 ja mam takie pytanie. czy nie lepiej by było jak by nie pomagali ani jednym ani drugim. tak powinno byc. wszyscy grają o jak najlepszą lokatę więc należy nie faworyzować żadnej ze stron. wszyscy grają o kasę od C+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Zdaniem kibica Wisły sędzia daje jaja... IP: *.chello.pl 23.10.05, 20:05 oczywiscie, ze tak powinno byc! i ja jestem calym sercem za tym. Ale jak widzisz koledzy powyzej maja wlasna teorie. Sedziowie maja pomagac wszystkim byle nie Wisle. Jak pomoga WIsle to trzeba ich zawieszac i karac i podnosic larum. Jak Wisle skrzywdzą badz oczywiscie wprost oszukaja to dobrze bo WIsła "jest bogata i na to zasluguje bo powinna wygrac mimo sedziego"... ot sam widzisz jakie grubsze cwaniaki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniak Re: Zdaniem kibica Wisły sędzia daje jaja... IP: *.veranet.pl 23.10.05, 22:00 Zgadzam się z Tobą w 100%. Fani Płocka podnosili larum ,że ich skrzywdzono tym karnym dla Wisły Kraków,a zapomnieli jak w wiosennym meczu tych drużyn sędzia im sprzyjał (nie uznał bramki Blaszczykowskiego,wyrzucił nieslusznie z czerwoną kartką Głowackiego). Wydaje mi się,że reformę polskiej piłki należy zacząć od sędziów.I to zaraz,bo są słabi strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Zdaniem kibica Wisły sędzia daje jaja... IP: *.j.pppool.de 23.10.05, 20:26 Gość portalu: Sz. napisał(a): > Ale czego oczekiwac po zawistnikach LOL Zawistni? o co? o sukcesy w pucharach czy o prezesa Kapke.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Zdaniem kibica Wisły sędzia daje jaja... IP: *.chello.pl 23.10.05, 20:34 Gdybys był mądry to bys tak nie argumentował... Głupio troche wypominac komus puchary jak inne druzyny w ostatnich latach nawet 50% tego co Wisla nie ugraly, a znakomita wiekszosc wystepujacych w lidze o pucharach co najwyzej moze pomarzyc... Najpierw zacznijcie wreszcie Wisle odbierac mistrzostwo, potem miejsca w pucharach to sie bedzie mozna "ponapinac", ale na razie to te wszystkie Korony, Lechy, Arki (z cąłym dla nich szacunkiem) moga tylko o tym pomarzyc... troszke rozsądku, bo wlasnie takie pisanie jak Twoje to jest albo zawisc albo jakies małe kompleksiki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Zdaniem kibica Wisły sędzia daje jaja... IP: *.j.pppool.de 23.10.05, 21:02 W tym roku MP nie zdobedziecie.W kazdym razire nie w z tym skladem i trenerem. Bedzie wam ciezko z Amica,a z Cracovia i Legia beda baty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniak Re: Zdaniem kibica Wisły sędzia daje jaja... IP: *.veranet.pl 23.10.05, 21:45 Ale ci pięknie ten Sz. pojechał,Cyferko. Dlaczego się nie przyznasz Cyferko,że to ty właśnie jesteś tym zawistnym kibolem Cracovii z kompleksikami (i to dużymi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Zdaniem kibica Wisły sędzia daje jaja... IP: *.j.pppool.de 23.10.05, 22:16 Drewniak widze ze na ogolnopolskie forum sie przeniosles.Widzisz kiedys Wisla /za Kasperczaka/,grala piekna pilke.I wtedy moze lza sie w oku kracila dlaczego to nie Pasy..Ale to bylo.To se ne wruci.W obecnej chwili Cracovia gra pilke ladniejsza i jest druzyna perspektywiczna .Widac prace trenera Stawowego. Wszystko sie kiedys Drewniak konczy...takie jest zycie..A wiec kompleksy to mozecie miec wy..szczegolnie majac takiego prezesa p.o ...,o menago czy trenerze juz nie wspominajac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniak Re: Zdaniem kibica Wisły sędzia daje jaja... IP: *.veranet.pl 23.10.05, 22:43 Widze,że typowego pasiaczka jak zwykle bardziej interesują sprawy (potknięcia) Wisły niż swojego zespołu. Wielu takich zawistnych jak ty mówiło o końcu Wisły juz pięć lat temu.A tu nic z tego.Wisła ma się wciąż dobrze i zdobywa kolejne mistrzostwa Polski. Ładną piłką i perspektywami się nie zdobywa mistrzostwa.Wuefista i tak jest do odstrzału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Zdaniem kibica Wisły sędzia daje jaja... IP: *.j.pppool.de 24.10.05, 08:51 Widzisz drewniak bo ja wisly poprostu nie lubie,a kazde wasze potkniecie jest na korzysc Pasow.Juz mamy do was tylko 3 punkty i derby.... Widzisz tylko ten wuefista jak piszesz cos robi z niczego,a nie opowiada bajki jak Engel...I po tym poznac dobrego trenera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Zdaniem kibica Wisły sędzia daje jaja... IP: *.chello.pl 23.10.05, 21:56 Zobaczymy, nie mowie, że to niemozliwe bo WIsła jest najsłabsza od 1997 roku teraz, ale az zal powiedziec, ze reszta zespołow np Amica, Groclin czy chocby Lech sa dramatycznie słabsze. Pamietaj, ze kibice Lecha tez wiele sobie obiecywali po meczu z WIsla, a potem było co było... wiecej szacunku by sie przydało, bo nie jestes chyba tego swiadomy, ale umniejszajac sukcesy Wisły i wykpiwając ja, jeszcze bardziej wysmiewasz i wykpiwasz 15 pozostałych zespołów naszej ligi, które notorycznie oglądają jej plecy w tabeli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narat Re: Zdaniem kibica Wisły sędzia daje jaja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:16 Ile lat twoim zdaniem budowano potęgę Wisły Kraków - rok, dwa? Poczekaj dwa lata i zobaczysz jak sobie radzi Korona w Europie. Przemawia za tym stabilna sytuacja finansowa klubu, dobra atmosfera w drużynie (pomimo olbrzymiej rywalizacji o miejsce w pierwszym składzie) i bardzo widowiskowa gra - stąd te transmisje w C+. Tak więc panie Sz. proponuje podobne forum za dwa lata - ja się przypomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisimulacha Abdul Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 23.10.05, 17:32 Barcelona- Polska-Ekuador 3-0- bramki G.Piechna{zwany Kiełbasą]3 !!! co pan na to panie Janosik??? Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle 23.10.05, 18:01 do Waco: jesli juz jestes taki obiektywny to wspomnij o brutalnym faulu Brozka zaraz pod koniec I polowy.. gowniarz zagral jakby chcial urwac noge przeciwnikowi... Hermes do najgrzeczniejszych nie nalezy.. ale zostal ukarany za swoj faul adekwatnie do winy.. natomiast Brozkowi nalezala sie czerwien ewidentnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochanyWfutbolu POLSKA__MAFIA__SĘDZIÓW___MA__SIĘ_DOBRZE_!_!_!_!_! IP: *.pro.lama.net.pl 23.10.05, 17:51 Po tej kolejce widać jak na dłoni , że nic się niezmieniło ! Jak mecze były reżyserowane tak są nadal ! Polscy sędziowie nadal mogą okradać kibiców i społeczeństwo ! Oto przykłady - niewszystkie - z tej kolejki które wychwyciłem ! Z góry zastrzegam , że niewszystkie mecze oglądałem , ale z tych które widziałem czarno na białym drużyny zostały przekręcone ! Prosze sobie wyobrazić ile kasy zarobili sędziowie , buki , pzpn , i inne zarazy za sam remis Wisły ! I może od tego meczu zaczne ! 2 spalone KTÓRYCH BYĆ NIEPOWINNO a za to padła by na 1000% bramka ! Ale co tam ! Idzmy dalej ! To co sędzia meczu Wisła-Korona wyprawiał to wołało o pomste do nieba ! przez pierwsze 20 minut drugiej połowy miałem wrażenie , że sędzia był zawodnikiem Korony ! Pewnie teraz fala krytyki przeleje się przez komentarze Kieleczczan , ale to normalne w końcu ich drużyna osiągneła sukces ! Z pomocą czy bez ! krytykować sędziego nie można bo pomógł ! Elegancko ! Kolejny mecz który chyba wyróżnia się w całej kolejce to mecz przekręconej przez sędziego ewidentnie Pogoni z Cracovią ! 3 KARNE ! słownie TRZY ! powinny być ! musiały ! a ich nie było ! Brawa dla sędziego ! choć nieudolnie to jednak mecz udało mu się wyreżyserować ! Oraz wiele innych niedociągnięć ! Ale za dużo by pisać ! No i ostatni mecz to Lech - GKS ! Zdobyty prawidłowo gol na 2-0 , którego niewiedzieć czemu sędzia nieuznał ??? i było by po meczu ! Lech na 100% by się niepodniusł ! A tak ma cenny remis na który niezasłużył ! Czy to przypadek , że te 3 drużyny - które się lubią - wygrywały lub remisowały z DUŻĄ POMOCĄ SĘDZIEGO ? Dziurowicz w wywiadzie wspominał o tym , że kluby lubią ze sobą spółkować i "współpracować" w ustawianiu meczów ! A z kim się spółkować jak nie z klubami których kibice się lubią (?) - słowem sielanka ! I na koniec mam pytanie ! Czy sędzia to osoba która ma być OBIEKTYWNYM OBSERWATOREM I ROZJEMCĄ NA MECZU ? Czy perfidnym reżyserem który czasem gwizdnie gdy jest faul a czasem nie ! Zależy jak mu się "chce" ! Bo niewiem jak Wam ale mi w w/w meczach tylko to drugie wrażenie o pracy sędziów pozostało ! Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: POLSKA__MAFIA__SĘDZIÓW___MA__SIĘ_DOBRZE_!_!_! 23.10.05, 18:09 teorie spiskowe... w Atenach tez Wisle przekrecili... heheiehieeie.. a na pewno w Portugalii sadzac po wyniku.. ja rozumiem rozgoryczenie.. ale sa granice absurdu... do porazki trzeba umiec sie przyznac.. bo remis z beniaminkiem to dla Wisly porazka... aha, naucz sie nazywac mieszkancow innych miast poprawnie.. bo przykro sie czyta "Kieleczczan" pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: POLSKA__MAFIA__SĘDZIÓW___MA__SIĘ_DOBRZE_!_!_! IP: *.pro.lama.net.pl 23.10.05, 18:17 a co ty mi tu o Wiśle wyjerzdzasz ? Nie jestem kibicem Wisły ! Kibicuje wszystkim UCZCIWYM klubą ! Jeśli polska liga ma być dobra to niemoże tak być , że w 1 kolejce 3 mecze są ewidentnie przekręcone ! Lech,Cracovia,Korona ! Ps. Mały błąd miało być s zamiast c ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~Mięczysław Re: POLSKA__MAFIA__SĘDZIÓW___MA__SIĘ_DOBRZE_!_!_! IP: *.devs.futuro.pl 23.10.05, 18:41 No to coś się Szanownemu Panu dosyć dużo tych "małych" błędów przytrafia... Dla przykładu: niezmieniło, nieuznał, niezasłużył, niewiem - piszemy osobno niewszystkie - piszemy osobno zaczne, pomste = na końcu ę NIEPOWINNO - piszemy osobno osiągneła - przez ę niepodniusł = dwa byki: piszemy - nie podniósł spółkować - sprawdź sobie w słowniku, co to znaczy (pewnie sam się uśmiejesz z własnego - zapewne nieświadomego żartu) się spółkować - "spółkować" to nie jest czasownik zwrotny! klubą - mówi się: klubom :) A tak na marginesie... Co mają do rzeczy sympatie pseudokibiców z ustawianiem meczu (którego to zjawiska nie da się wykluczyć w świetle ostatnich wydzarzeń - nie mam na myśli wspomnianych meców, tylko wcześniejsze zajścia z sędziami)? Chyba się Pan Szanowny naczytał za dużo książek typu "Kod Leonarda"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,m a ja mam pytanie IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:39 kto tego megalomana i głupka mianował trenerem kadry? Wyszedł z żenująco słabej grupy, to fakt, ale to i janas osiągnął, więc???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos jakby Wisła miała klase sędzia by nie dał rady IP: *.4kroki.pl 23.10.05, 18:06 kolejny raz obrońcy Wisły pracują jak mogą by sie zasłuzyć przeciwnej drużynie, więc nie ma co na sędziego zganiac gdyby Wisła miała klase takie drużyny powinna łykać na sniadanie razem z sędzią, ale Wisła to teraz zgraja przecenianych gwiazdorów i sami są sobie winni brawo Kielce, brawo Piechna kto by pomyślał że tak sobie dobrze będą radzić w lidze :))) jeśli wisła chce mieć drużyne na miare pucharów musi rozpędzić głowackich zieńczuków majdanów i innych cieniasów, sami cantoro czy sobolewski czasem brożek rady nie dadzą na lige to starcza co nie swiadczy zbyt dobrze o lidze ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal m Re: jakby Wisła miała klase sędzia by nie dał rad IP: *.bazapartner.pl 23.10.05, 18:26 co Ty gościu możesz wiedzieć o sędziowaniu jak Ty nawet na ortografii się nie znasz? ?? Druga sprawa, jakie masz kwalifikacje do oceniania sędziego? Wiesz chociaż jak wygląda książka z przepisami? Po trzecie, Twoje teorie 'ekonomiczne' są chore, nie spółkuje sie z zespołami przez preferencje kibiców ale przez pryzmat zarobku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Screw Heniu Kasperczak powinien wrócić! Kto tak myśli? IP: 195.136.143.* 23.10.05, 18:16 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w ilu jeszcze takich piechnow marnuje sie w nizszych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:34 ligach ? pytanie do polskich trenerwo . nie potraficie wychwycic talentu prawdziwego a piechna nop no zaczynam sie zastanwiac czy nie nalezy mu dac szansy w reprze chocby z jakims slabym przecuiwnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Kiełbasa - król strzelców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:35 No proszę - zostawał królem strzelców kolejno w IV, III i II lidze, teraz zanosi się na to, że i w I będzie królował, chyba że go Kolporter opyli w zimie do Cypru. A jak już tym królem I ligi zostanie, to następnym etapem i wyzwaniem powinny być dla Kiełbasy Mistrzostwa Świata w Niemczech (i oczywiście tytuł króla strzelców z 6 golami), tylko Janas musi chcieć go tam zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w A mysmy sie marwtili kto bedzie strzelal gole po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 18:44 wyjezdzie franka ! a tu prosze :) takze dla franka mam gest kozakiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tgto Brawo Korona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.05, 18:56 Brawo Korona tak trzymać. Pozdrowienia z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pele skad tyle nienawisci??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 19:04 Czytam te wasze posty i zastanawiam sie skad w was tyle nienawisci? Druzyny maja prawo zremisowac a nawet przegrac i to nie moze byc powodem do plucia na zawodnikow, trenera, wlasciciela druzyny. W swoim mniemaniu wszyscy jestescie oczywiscie lepszymi fachowcami pilkarskimi od Brozka, Engela oraz hojniejsi od Cupiala Wiec zamiast smarkac na tych nieudacznikow oderwij chlopie dupsko od fotela przed telewizorem idz na boisko i pokaz jak sie kopie w pilke. Wczesniej daj znac gdzie bedzie ten pokaz. Lubie ogladac mistrzow to moze wpadne popatrzec Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: skad tyle nienawisci??? 23.10.05, 19:13 dobrze napisane.. posypuje glowe popiolem.. ale w tych emocjach czlowiek sie potrafi zapomniec.. niestety... pozdrowienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo Wypowiedź ENGELA !!!! IP: *.crowley.pl 23.10.05, 19:13 Mamy teraz nowych zawodników, którzy są bardziej uzupełnieniem składu niż jego wzmocnieniem. Oni nie będą od razu grać tak spokojnie i elegancko jak ulubieńcy publiczności jak Sobol czy Cantoro. To nie jest już ta Wisła, która wygrywała w cuglach jak chciała i gdzie chciała. Co on gada, przeciez sam ich chciał !!!!! A teraz nagle są leszcze ???? Może to Engel się nie nadaje do tej roboty, a nie zawodnicy są słabi, przeciez widać po meczach w pucharach, że engel nie ma żadnej taktyki a jego FUTBOL NA TAK to jakaś bzdura. No ale ja sie cieszę, bo im dłużej ENGEL będzie w Wiśle tym bardziej rosną szanse LEGII NA MISTRZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKS KORONA [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 19:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Brozek PAJACU!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 23.10.05, 19:35 Powinienesi sie leczyc z nienawisci scyzorku... i nauczyc Kiełbaske by tak paluszkami nie pokazywał, ale Wy tego nie rozumiecie bo to u Was normalne tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Brozek PAJACU!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.j.pppool.de 23.10.05, 21:05 Sz,kibicu Wisly nie mow tak brzydko "scyzoryku",bo obrazasz braci Brozkow... Wszak oni z Kielczech pochodza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCK no tak wisloki wyzywaja a jak piechna ich uciszyl IP: *.autocom.pl 24.10.05, 19:13 to larum...... pipki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paluszek Re: Brozek PAJACU!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.interbit.com.pl 23.10.05, 23:36 No cóz, jak chamstwo ze wsi wyzywa... Nie ten palec powinien wam pokazać! Mam tez nadzieje ze CRACOVIA was dobije, buce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: Brozek PAJACU!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 19:38 Prawdziwy kibic z Kielc (z siekierą):-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: Niesamowity Piechna odebrał punkty Wiśle IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 19:51 Jezeli Ktos Zna Kariere Grzesia Piechny To Wie Ze Zaczynal On Od Krola Strzelcow w 4 Lidze w Heko Czermno, pozniej awans do 3 ligi i znow krol strzelcow, rok temu z Korona w II lidze krol strzelcow, a teraz ostro pracuje nad krolem strzelcow I ligi Odpowiedz Link Zgłoś