Gość: jano IP: 195.205.235.* 26.09.02, 13:30 potrzebuje 3 obroncow teraz mam Kaliciaka,Sablika i Baszczynskiego czy to dobry pomysl?:) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tun Re: kogo na obrone? pomocy 26.09.02, 13:52 Z obrońcami Wisły bym nie przesadzał - wcale tak rewelacyjnie nie grają i tracą trochę bramek prawie w każdym meczu. Jeśli nawet wygrają z Amiką, co wcale pewne nie jest, to po ciężkim boju i wynikiem jakieś 2:3. Ja raczej postawiłbym na obrońców np. hmmm... KSZO (bo wydaje mi się, że tam będzie 0:0 lub 1:0 dla KSZO), Widzewa i Ruchu (bo te drużyny mało bramek strzelają, a sobie nawzajem pewnie wcale), w tej kolejce też i Lech raczej nie powinien bramki stracić. No i sądzę, że i Odra zachowa czyste konto... Szkoda, kurcze, że z tych drużyn nie mam żadnego obrońcy :) No ale pocieszam się, że 0:0 będzie w Katowicach :) Odpowiedz Link Zgłoś
mufan Re: kogo na obrone? pomocy 26.09.02, 14:06 Prezes tun jest bardzo dowcipny.To odnośnie GKS-Legia..;-)..Sam Szala walnie bramę na starych śmieciach i nic nie straci.pozdrawiam..aha.. Michalski,Bosacki,Batata,Lasocki....można wybierać...wbrew temu co ludzie piszą myślę ,że to łatwa kolejka,ale to się okaże w praniu... Odpowiedz Link Zgłoś
tun Re: kogo na obrone? pomocy 26.09.02, 14:29 mufan napisał: > myślę ,że to łatwa kolejka,ale to się okaże w praniu... Ha! To zależy, co prezes chce osiągnąć - jeśli tylko wygrać kolejkę, to rzeczywiście - stawiamy na Odrę, KSZO i Lecha (czyli zakładamy konto i drużynę numer 1001) i faktycznie możemy spokojnie słuchać relacji (no chyba, że Żurawski znowu ustrzeli hat-tricka, bo ostatno zdaje się, ładuje akumulatory jedynie :) ) Jeśli natomiast prezes chce walczyć o wysokie miejsce w generalce, to już tak prosto nie jest, bo musiałby wymienić co najmniej pół składu, a to oznacza kilka punktów transferowych w plecy :) A co do "katowickego żartu" - Legia ma coś kłopoty ze strzelaniem bramek w polskiej lidze. Jednakże równie nichętnie pozwala je sobie aplikować. Wszystko zależy od tego, czy GKS-owi zależy na utrzymaniu prowadzenia, czy na dalszej ucieczce do przodu. W tym pierwszym wariancie nastawią się na kontry i będą czekać błedy Legii. W drugim wariancie będą chcieli "rozjechać" Legią, co może się skończyć wynikiem hokejowym np. 4:3 w jedną lub drugą stronę :) Odpowiedz Link Zgłoś
bachus69 Re: kogo na obrone? pomocy 27.09.02, 12:21 Katowice będą chciały rozjechać Legię...Jak to śmiesznie brzmi. Oczywiście możliwe jest że wygra jedną bramką, ale Prezesie...czy to jest rozjechanie??? Co do obrońców zostało już powiedziane:Odra Lech i możliwe że KSZO. Odpowiedz Link Zgłoś
tun Re: kogo na obrone? pomocy 27.09.02, 12:41 Ależ czcigodny Prezesie - ja nie napisałem, że rozjadą, ale że może będą chcieć (czyli: zamarzy im się). Po efektownym 0:2 w Grodzisku przy remisie Legii z Odrą u siebie różne marzenia ludzie miewają ;) ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzia Re: kogo na obrone? pomocy IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 27.09.02, 22:52 Gość portalu: jano napisał(a): > potrzebuje 3 obroncow teraz mam Kaliciaka,Sablika i Baszczynskiego czy to > dobry pomysl?:) dzieki ...gdybanie...piłka jest okrągła :) choć raczej pewne,że np. GKS nie wygra 5:1 z Legią...wszystko w nogach i "rękach" piłkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
goffi3 Re: kogo na obrone? pomocy 28.09.02, 10:14 Może jest dobry? Ale ja kupiłbym kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś