onlyania 26.11.01, 21:50 i musze od nowa go instalowac, chyba na szczescie..... cobym z glupolami nie gadala.... hi, hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czort Re: DZIAD MI SIADL IP: *.turboline.skynet.be 26.11.01, 22:07 Only, tam moj klon siedzi z krzyzykiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: Czort 26.11.01, 23:40 Gość portalu: Czort napisał(a): > Only, tam moj klon siedzi z krzyzykiem!!!! Tylko jeden ?:))) Rozdwojenie jaźni ?:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Czort IP: *.turboline.skynet.be 26.11.01, 23:43 men, sorry ale tak sie przykro dla ciebie sklada, ze akurat znam sie na chorobach psychicznych. twoj przypadek jest znacznie ciezszy niz schizofrenia, i wyglada to niepokojaco Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: mina 26.11.01, 23:48 Gość portalu: Mina napisał(a): > men, sorry ale tak sie przykro dla ciebie sklada, ze akurat znam sie na > chorobach psychicznych. twoj przypadek jest znacznie ciezszy niz schizofrenia, > i wyglada to niepokojaco To Pani doktorko, jak nazywa sie taki przypadek: w każdym widzi mena ?:)) A może to miłość do niego ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: mina IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:20 scizofrenia to rozdwojenie jazni a menowi nicki rozmnazaja sie jak kroliczki!:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: samanta 27.11.01, 00:35 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > scizofrenia to rozdwojenie jazni a menowi nicki rozmnazaja sie jak kroliczki!:) podejrzewam, że ten men to lubi coś, co robia króliczki, ale z pewnością nie rozmnażanie .., nicków grzeszna duszyczko :))) Oj bedziesz Ty kiedy moja - jakem lucyfer-ek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:41 Jam lucyferku Sa..nta wiec mi g..mozesz zrobic:))))) Oj lubi men ,lubi ,juz ona sam najlepiej wie!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: samanta 27.11.01, 00:46 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Jam lucyferku Sa..nta wiec mi g..mozesz zrobic:))))) Oj lubi men ,lubi ,juz ona > > sam najlepiej wie!:)) Jak tak lubisz niech bedzie i Święta - a co ten men niby lubi, też takie grzeszne duszyczki jakie ja lubię ?:) A rogi juz mam, jakem lucyfer-ek i to nie prezent od Którejs z Was, i kopytka mam, i ogonek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:47 to ja ogonek poprosze!;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: samanta 27.11.01, 00:49 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > to ja ogonek poprosze!;))))) Który ? - mam dwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:50 od przybytku glowa nie boli..biore obydwa!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: samanta 27.11.01, 00:52 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > od przybytku glowa nie boli..biore obydwa!;)))) Ale nie będziesz ich obcinała ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 01:01 to jak kurna mam sobie wziac je?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: samanta 27.11.01, 01:03 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > to jak kurna mam sobie wziac je?:)) z całym opakowaniem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 01:05 to chyba zbyt wiele szczescia jak na mnie jedyna:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: samanta 27.11.01, 01:12 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > to chyba zbyt wiele szczescia jak na mnie jedyna:) A co y myslisz - że jedna bedziesz Służko piekielna mi usługiwała :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 01:15 Taki z ciebie lucyfer jak ze mnie zakonnica.Podwin Ty ogonek pod siebie i znajdz se inna glupia co cyrograf z Toba podpisze!Ja tam sie ogonkami dzielic nie zamierzam ani nikomu uslugiwac zwlaszcza takiemu lucyferkowi co to klonuje kilka razy dziennie!;))Ide spac.pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 01:16 a jesli faktycznie ty nas klonujesz na czacie to kawal swistaka z Ciebie!I to juz mowie serio. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: samanta 27.11.01, 01:32 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > a jesli faktycznie ty nas klonujesz na czacie to kawal swistaka z Ciebie!I to > juz mowie serio. Was ? Wam kobitki z nudów to faktycznie czasami w główkach sie cos ... Zaraz powiecie, że WTC to tez ja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 08:22 Wybierz sobie ladny nick i trzymaj sie go.:) Odpowiedz Link Zgłoś