Dodaj do ulubionych

DZIAD MI SIADL

26.11.01, 21:50
i musze od nowa go instalowac,
chyba na szczescie.....
cobym z glupolami nie gadala....
hi, hi, hi
Obserwuj wątek
    • Gość: Czort Re: DZIAD MI SIADL IP: *.turboline.skynet.be 26.11.01, 22:07
      Only, tam moj klon siedzi z krzyzykiem!!!!
      • lucyferek1 Re: Czort 26.11.01, 23:40
        Gość portalu: Czort napisał(a):

> Only, tam moj klon siedzi z krzyzykiem!!!!

Tylko jeden ?:)))
        Rozdwojenie jaźni ?:)))))))

• Gość: Mina Re: Czort IP: *.turboline.skynet.be 26.11.01, 23:43
          men, sorry ale tak sie przykro dla ciebie sklada, ze akurat znam sie na
          chorobach psychicznych. twoj przypadek jest znacznie ciezszy niz schizofrenia,
          i wyglada to niepokojaco
          • lucyferek1 Re: mina 26.11.01, 23:48
            Gość portalu: Mina napisał(a):

> men, sorry ale tak sie przykro dla ciebie sklada, ze akurat znam sie na
            > chorobach psychicznych. twoj przypadek jest znacznie ciezszy niz schizofrenia,
            > i wyglada to niepokojaco

To Pani doktorko, jak nazywa sie taki przypadek: w każdym widzi mena ?:))
            A może to miłość do niego ?:))
            • Gość: samanta1 Re: mina IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:20
              scizofrenia to rozdwojenie jazni a menowi nicki rozmnazaja sie jak kroliczki!:)
              • lucyferek1 Re: samanta 27.11.01, 00:35
                Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> scizofrenia to rozdwojenie jazni a menowi nicki rozmnazaja sie jak kroliczki!:)

podejrzewam, że ten men to lubi coś, co robia króliczki, ale z pewnością nie
                rozmnażanie .., nicków grzeszna duszyczko :)))
                Oj bedziesz Ty kiedy moja - jakem lucyfer-ek

• Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:41
                  Jam lucyferku Sa..nta wiec mi g..mozesz zrobic:))))) Oj lubi men ,lubi ,juz ona
                  sam najlepiej wie!:))
                  • lucyferek1 Re: samanta 27.11.01, 00:46

> Jam lucyferku Sa..nta wiec mi g..mozesz zrobic:))))) Oj lubi men ,lubi ,juz ona
                    >
                    > sam najlepiej wie!:))

Jak tak lubisz niech bedzie i Święta - a co ten men niby lubi, też takie grzeszne
                    duszyczki jakie ja lubię ?:)
                    A rogi juz mam, jakem lucyfer-ek i to nie prezent od Którejs z Was, i kopytka
                    mam, i ogonek :)))

• Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:47
                      to ja ogonek poprosze!;)))))
                      • lucyferek1 Re: samanta 27.11.01, 00:49

> to ja ogonek poprosze!;)))))

Który ? - mam dwa :)))

• Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:50
                          od przybytku glowa nie boli..biore obydwa!;))))
                          • lucyferek1 Re: samanta 27.11.01, 00:52

> od przybytku glowa nie boli..biore obydwa!;))))

Ale nie będziesz ich obcinała ?:))

• Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 01:01
                              to jak kurna mam sobie wziac je?:))
                              • lucyferek1 Re: samanta 27.11.01, 01:03

> to jak kurna mam sobie wziac je?:))

z całym opakowaniem :))
                                • Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 01:05
                                  to chyba zbyt wiele szczescia jak na mnie jedyna:)
                                  • lucyferek1 Re: samanta 27.11.01, 01:12

> to chyba zbyt wiele szczescia jak na mnie jedyna:)

A co y myslisz - że jedna bedziesz Służko piekielna mi usługiwała :))
                                    • Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 01:15
                                      Taki z ciebie lucyfer jak ze mnie zakonnica.Podwin Ty ogonek pod siebie i
                                      znajdz se inna glupia co cyrograf z Toba podpisze!Ja tam sie ogonkami dzielic
                                      nie zamierzam ani nikomu uslugiwac zwlaszcza takiemu lucyferkowi co to klonuje
                                      kilka razy dziennie!;))Ide spac.pa!
                                    • Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 01:16
                                      a jesli faktycznie ty nas klonujesz na czacie to kawal swistaka z Ciebie!I to
                                      juz mowie serio.
                                      • lucyferek1 Re: samanta 27.11.01, 01:32

> a jesli faktycznie ty nas klonujesz na czacie to kawal swistaka z Ciebie!I to
                                        > juz mowie serio.

Was ? Wam kobitki z nudów to faktycznie czasami w główkach sie cos ...
                                        Zaraz powiecie, że WTC to tez ja :)))

• Gość: samanta1 Re: samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 08:22
                                          Wybierz sobie ladny nick i trzymaj sie go.:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka