Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Miller za dopingiem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 02:03
    Brawo!

Niech biorą co chcą - ich zdrowie, ich życie, ich pieniądze.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Pijotr Re: Miller za dopingiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 02:50
        I slusznie. Sport robi sie nudny. Jesli chca brac najdziwniejsze rzeczy dla
        uzyskania rozglosu - pozwolcie im! Moze facet na sterydach ktory zaczyna
        wygladac jak kobieta i vice versa spowoduje, ze ogladanie np. lekkiej atletyki
        znowu stanie sie interesujace.
      • Gość: beeeeeeeeeeeeee Leszek Miller won! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 04:11
        beeeeeeeeee
      • Gość: kkk Re: Miller za dopingiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:32
        potwierdzam fajny ten Miller. pilem z nim piwo w barze jak bylem na nartach w
        austrii i musze przyznac ze to niesamowite. nie moglem uwierzyc ze taka gwiazda
        potrafi sie zachowywac tak normalnie.
        • sqwind Re: Miller za dopingiem 27.10.05, 05:06
          Faktycznie,facet jest niemożliwie normalny,bezpośredni i ma ciągoty do
          zadawania się z hołotą na stoku-czego dowodem jest wypicie ze mną "Dębowego
          mocnego" w Austrii,szkoda,że miałem tylko dwie puszki i nie wiedziałem z kim
          biesiaduję,dopóki nie zjechałem na dół,gdzie mieliśmy wdepnąć na jeszcze jedno
          piwko na jego rachunek,ale już się do niego nie dopchałem,bo go obleżli jacyś
          fani,a mnie szczęka opadła,gdy dowiedziałem się z kim się zadałem...
      • Gość: moranisse zgoda IP: *.national.com.au 27.10.05, 01:07
        Calkowita zgoda. Czy ktos sprawdza mocz i krew zawodowym muzykom? Nie. No to
        dlaczego sprawdzac sportowcom. I jedni i drudzy to zawodowcy wysoko platni za
        dostarczenie publice dobrego widowiska.
        • oraw A CÓZ TO ZA RÓZNICA?????????????? 27.10.05, 10:55
          Czy jest jakas róznica w metodach zwiekszania wydolnosci organizmu?Treningi tak
          ciezkie,ze az zabójcze!Chemia mniej lub bardziej tolerowana!A niech robia co
          chca,przeciez to wszystko tylko CYRK tak Zimowy Puchar"SWIATA" z Malyszem!
          Doping byl znany juz w starozytnej Grecji!
          Serdecznie pozdrawiam
      • Gość: znawca Re: Miller za dopingiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 04:25
        z New HAVEN pacany z wybiorczej!!!
      • Gość: andrzej z Wro-wia Re: Miller za dopingiem IP: *.ok.ae.wroc.pl 27.10.05, 10:30
        Strona dla narkomanów!
        • ss85 Re: Miller za dopingiem 27.10.05, 10:58
          Nie wiem jak to w narciarstwie, ale w kolarstwie to wyjątkami są raczej ci, co nie biorą nic, ale oni są raczej nieznani, bo jeżdżą w końcówce peletonu. Tutaj chyba zmieniłoby się to, że skończyłby się wyścig kto zdąży wypłukać z siebie doping przed kontrolą... Miller nie jest głupi, a najgłośniej krzyczą ci, co sami mają coś na sumieniu (żeby odwrócić uwagę od siebie).
      • zewszad_i_znikad Re: Miller za dopingiem 27.10.05, 12:10
        Jestem przeciwna legalizacji dopingu z jednego prostego powodu: gdzie wtedy
        będzie miejsce dla tych, którzy nie chcą się "wspomagać"? Nie, nie będę pisać
        o "czystym sporcie", popatrzmy na to nie idealistycznie, tylko czysto
        praktycznie: co z tymi, którzy nie chcą narażać życia i zdrowia? Legalizacja
        dopingu w znacznej części zepchnęłaby ich na przegrane pozycje.
        • Gość: Gość: Gość: Gość Re: Miller za dopingiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 14:20
          Tak, a teraz Ci "czyści" święcą triumfy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka