krzys23-1986 26.10.05, 11:21 i znowu problem bo mam 3,1 mln i potrzebuje napastnika... Chałbiński,Edi Andradine albo może Jeleń albo Dębiński albo Aleksander???? Kogo polecacie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petar Re: Kogo wybrać 26.10.05, 11:27 Górnik w dołku, więc Aleksander raczej odpada, Dembiński "śpi" od dłuższego czasu, Jeleń przebudził się tymi 2 asystami, może znów bedzie dobrze, Edi jakoś też ostatnio spokojnie, ale jest szansa, ze ze słaba odra cos strzeli. Chałbiński chyba byłby najlepszy, od dłuższego czasu forma wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.19 Re: Kogo wybrać 26.10.05, 12:31 Chałbiński powinien kilka goli strzelić do końca rundy, bo Zagłębie ma rywali niezbyt wymagających. Pogoń ma przeciwników jeszcze łatwiejszych, ale ostatnio gra słabo więc nie wiem czy Edi będzie coś strzelał :|. Jeleń to raczej za duży wydatek, bo Wisła Płock grasłabo i raczej dużo goli nie strzeli w tej rundzie chyba. Ja bym wybrał Ediego :) zawsze możesz liczyć na jego asysty jeśli nie będzie strzelał ;). Odpowiedz Link Zgłoś
mik20 Re: Kogo wybrać 26.10.05, 15:44 Ja bym wybrał chałbińskiego według mnie jest ze wszystkich wymienionych najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś