Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Vranjes Mico

26.10.05, 21:28
    ktos wie czy Mico Vranjes z Groclinu zagra w najblizszej kolejce??
    Obserwuj wątek
      • rydzyk100 Re: Vranjes Mico 27.10.05, 07:02
        tez jestem ciekawy
        opd
        :D
      • stanley-9 Re: Vranjes Mico 27.10.05, 14:12
        Najtrudniej o wiadomości właśnie o piłkarzach z Grodziska,dlatego prośba do
        kogoś kto ma dostęp do pewnych wiadomości z tego klubu-podziel sie z nami.
        • wichura Re: Vranjes Mico 27.10.05, 14:34
          Coś dziwni są ci opiekunowie oficjalnej strony Groclinu - nie ma tam nawet
          słowa o kontuzji Ślusarskiego, ani słowa o Vranjesu i Lasockim (podobno też
          wątpliwe występy).
          • przemek.19 Re: Vranjes Mico 27.10.05, 18:45
            Ja mam Vranjesa w kadrze, ale obrona Dyskobolii tak się już rozsypała (Mynar,
            Cumbev, Przyrowski?) że zrezygnuję z niego w najbliższym meczu. Poza tym grają
            z Lechem który ma bramkostrzelnych zawodników i po 3 - nowy trener, więc nie
            wiadomo jak wypadną zawodnicy. Zdecydowałem się postawić na debiutanta w mojej
            drużynie Kowalskiego z Arki!! Liczę że wygrają do zera, bo Górnik Zabrze
            zanotował duży spadek formy (nawet w PP 0:3 z Radomiakiem).

A o Vranjesa możesz zapytać na forum Dyskobolii. Może tam kibice będą coś
            więcej wiedzieć na temat jego kontuzji :). Pozdrawiam.
            • bart_22 Re: Vranjes Mico 28.10.05, 00:22
              siema pomoge wam moze troche choc informacje nadal sa niejasne, oto kawalek
              tekstu ze strony groclinu:
              "Zapowiedział, że przy kłopotach kadrowych, szczególnie w liniach obronnych,
              pewne miejsce w meczowej osiemnastce zapewnił sobie młody stoper Adrian
              Bartkowiak. Może je jednak stracić w ostatniej chwili. Bardzo prawdopodobne
              jest, że gotowi na derby będą kontuzjowani ostatnio Mico Vranjes, Rafał Lasocki
              i Radim Sablik."
              Do tego Ślusarski ma operacje przepukliny inie bedzie gral przez 5 tyg
              to tyle nie musicie dziekowac
              • petar Re: Vranjes Mico 28.10.05, 08:39
                Kolejna informacja ze stron Groclinu:
                "Werner Liczka po wczorajszym treningu zabrał 20 piłkarzy na mini-zgrupowanie
                przedmeczowe. Wśród tej dwudziestki znalazło się aż 3 juniorów: Szymon
                Kaźmierowski, Adrian Bartkowiak i Jacek Magdziński. Wątpliwy jest za to udział
                Rafała Lasockiego, który opuścił trening kulejąc.Oto wybrańcy Liczki:
                Aleksander Ptak, Sebastian Przyrowski, Vlade Lazarevski, Radim Sablik, Dusan
                Sninsky, Adrian Bartkowiak, Marek Sokołowski, Piotr Piechniak, Michał Goliński,
                Tibor Sabo, Marcin Radzewicz, Lumir Sedlacek, Marcin Zając, Adrian Sikora,
                Andrej Porazik, Piotr Rocki, Jacek Magdziński, Szymon Kaźmierowski."

Wyglada więc na to, ze Vranjes nie zagra. Podobnie jak Lasocki i Ślusarski.
      • endrjoos Re: Vranjes Mico 28.10.05, 13:01
        drużynę na 12 kolejkę należy ustaiwć do piątku do 20 a więc nie widzę problemu
        czy vranjes zagra czy nie, około 19.45 będzie wiadomo w 100%, a 15 minut to
        wystarczający czas na ewentualne zmiany...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka