Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Międzynarodowy Turniej Piłki Ręcznej w Poznaniu

IP: 217.98.56.* 27.10.05, 12:22
    To niech Pan Werle i dyrektor Vive Kielce(B.Servas??)spotkają się razem i
    założą nowy Związek Piłki ręcznej w Polsce.Obaj PANOWIE POTRAFIĄ ZAŁATWIĆ
    KASĘ I WYPROMOWAĆ TĄ DYSCYPLINE-tego nam potrzeba!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: bakayoko pan m.wrele! IP: *.pools.arcor-ip.net 28.10.05, 14:13
        Ciekawa sprawa z tym panem markiem! Dla wiekszosci pan marek to jednak nie
        nadzieja na lepsze czasy ale zle wspomnienia! Ciekawe jak medrcy i zwolennicy
        pana(haha) m.werle skomentuja slowa przez niego wypowiedziane: "... ja do pilki
        recznej jeszcze grosza nie dolozylem..." Gdzie by sie pan "wieloryb" (bo taka
        ma ksywe w niektorych kregach)nie pojawli tam pilka reczna raczej za wiele to
        sie nie rozwinela!! Pare przykladow: grunwald poznan, azs poznan, sparta
        oborniki... Ciekawe jak wspominaja "wieloryba" chlopaki z azs-u poznan??
        Ciekawe jak wspomna go chlopaki i dzialacze z obornik, gdzie pan"wieloryb"
        zrobil niezly interes zaopatrujac ten klub w stroje i buty hummela 2-go sortu!!!
        (slyszalem ze po 2 miesiacach chlopakom buty "wyszly")
        Prawda jest taka Pan "wieloryb" m.werle to opowiadacz jakich malo! Jak widzi w
        czyms swoj interes to potrafi czlowieka przekrecic!!!!
        Zycze sobie oraz calej polskiej pilce recznej jak najmniej takich ludzi!!!!!!
        I wam zakrecony obecnie przez m.w oby oczy otworzyly sie jak najszybciej!!!!
        Z POZDROWIENIAMI ZAWODNIK!!!!!!!!!!!!!!
        • canemuto Co... 28.10.05, 19:02
          ...do Werlasa, to muszę się zgodzić. Zbyt wiele osób w środowisku piłki ręcznej
          ma o nim najdelikatniej sprawę ujmując różne opinie. Nie chcę wymieniać
          przykładów, bo nie mam dowodów - czyli nie ma o czym mówić.
          Co do Sparty Oborniki to trudno powiedzieć...
          Wiem ( i mówię to z pełnym przekonaniem), że osoby kierujące tym klubem nie
          zawsze podejmowały dobre decyzje i moim zdaniem nie zawsze myślały tylko o
          dobru klubu. W takiej sytuacji trudno czasami cokolwiek zrobić... Inną sprawą
          jest to, że farsa z serii "przyjęcia Werlasa na drugiego trenera i trzymanie
          Okpisza jako Bóg-wie-kogo" była naprawdę żenująca... A skończyło się jak
          skończyło - Sparta z dobrze zapowiadającego się klubu zmieniła się w ligowego
          średniaka. Sportowo w dół, organizacyjnie w dół...
          Podsumowując - mam nadzieję, żę jednak Pan Werle da sobie spokój z piłką ręczną
          (swoją drogą dyscypliną niesłychanie widowiskową!!!). I równocześnie smutną
          świadomość, że spokoju sobie nie da - ten człowiek jest dla mnie niczym ci
          słynni działacze piłkarscy z małych miejscowości. Twardo zakorzenieni, żyjący
          tym "klimatem" - kumaci;) wiedzą o co chodzi.

A tak przy okazji zapraszam na mecz lidera I ligi piłki ręcznej, Grunwaldu
          Poznań. Poznaniacy za tydzień, w sobotę 5-go listopada (przypuszczalnie o godz.
          17:30) zagrają z KS Techtrans-Darad Elbląg (wicelider, Z:5, R:0: P:1).
          Zapowiada się dobre widowisko i kolejne punkty dla Grunwaldu:D WSTĘP WOLNY!!!
          Mecz odbędzie się w hali gimnazjum nr 54 przy ul. Newtona. Dojazd autobusami 69
          (kierunek os. Kopernika, do ostatniego przystanku) oraz 79 (wysiadka też na
          Kopernika).

ZAPRASZAM!!!:)))

Pozdro:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka