Gość: Milseog IP: *.pcmedia.com.pl / 80.55.145.* 30.10.05, 00:15 Przedwczesna euforia! Real jest skonczony. I cale szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja co to znaczy jest skonczony?? IP: *.aster.pl 30.10.05, 00:32 hę????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milano82 PO prostu Skonczony!!!!! IP: 212.182.32.* 31.10.05, 10:01 Synu!!!Skonczony znaczy skonczony,z choinki sie zerwales,czy co???Sa cieniasami i tyle,a Barcy nikt nie zatrzyma!!!A coraz czesciej sile napedowa Realu stanowia nie galacticos,ale zawodnicy wyciagnieci z glebokich rezerw...Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cube Re: Real znów liderem IP: 82.160.131.* 30.10.05, 00:59 Wszedlem tu bo wiem jakie nastawienie jest TEJ gazety do Realu Madryt, i widze ze nic nie zmieniło, tak samo chłodno opisuje zwycięstwa jak i porażki(ktore mam nadzieje nie bedą zdarzały sie czesto) REALU no i widze ze ludzie tak samo nastawieni jak gazeta.pl szukają swojego miejsca zeby moc przekazywać swoje teorie (hehehhehe) tym ( czyli redaktorom działu sportowego i innym przeciwnym Realowi)Dajcie spokoj tej drużynie, w tym sezonie nie da wam powodu do satysfakcji, mozecie sie przerzucić do MU lub Barce, ktorej od początku sezonu wszyscy(sędziowie, władze LA LIGA...) pomagają i faworyzują tą drużyne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milano82 Biedaczku!!! IP: 212.182.32.* 31.10.05, 10:04 Ty tez widze wszedzie wietrzysz teorie spiskowe i wszedzie widzisz przeciwnikow Cieciotikos,o przepraszam,chyba galacticos,czy cos takiego:)Niech kupia jeszcze ze dwoch Beckhamow i trzech Woodgateów,a wyjdzie im to na lepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingobongo Julia Baptista! bez niej to naprawde oslabiony IP: *.3.14.vie.surfer.at 30.10.05, 08:43 Odpowiedz Link Zgłoś
maple_leafs Re: Real znów liderem 30.10.05, 09:12 Real jest pewnie liderem tylko jednodniowym więc nie ma co robic sensacji. Prawda o Realu jest taka że wypalił się w nim stare gwaizdy. Przed sezonem odszedł Figo który przyzwoicie gra w Interze. Nie można tego natomiast powiedzieć o Zidanie. Jeszce się okarze, że powrót do kadry nie będzie się łączył z wyjazdem na mistrzostwa świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Real znów liderem IP: *.pl 30.10.05, 10:05 Polska mowa bardzo trudna byc przedmowco. Jak widac Dariusz Wielki ma swojego pilnego ucznia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichojasny Re: Real znów liderem IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.05, 10:27 >Dajcie spokoj tej drużynie, w tym sezonie nie da wam powodu do >satysfakcji, mozecie sie przerzucić do MU lub Barce, ktorej od początku sezonu >wszyscy(sędziowie, władze LA LIGA...) pomagają i faworyzują tą drużyne. LOL jeden fałszywy karny przeciwko: - anulowaniu kartki Bek-chama - za to dwóch graczy Betisu z identyczną sytuacją grać oczywiście nie mogło - nieanulowaniu rażąco błędnej kartki dla Messiego itd... każdy normalny fan Barcy przyzna że karnego w meczu z Malagą być nie powinno. natomiast madryccy popaprańcy zawsze przemilczą przewałki na swą korzyść i będą pluć na wszystko aby tylko zatuszować fakt, że ich pożałowania godna banda się rozpada powoli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cube Re: Real znów liderem IP: 82.160.131.* 30.10.05, 10:47 Paszport dla Messiego, czerwone kartki dla przeciwnikow Barki w meczach z nią w kilku pierwszych kolejkach, karne wyssane z palca przez sędziów , jest dopiero 10 kolejka a juz tyle narozrabiali władze LFP i sędziowe na korzysc Barki ze szkoda gadać, tego na antenie C+ nawet nie ukrywał Mirek Trzeciak( nie przepadam za nim) ale prawdę powiedział odnośnie karnych kartek i Messiego i tego ze Laporta ma kolegów w LFP i komisji sędziowskiej - NIE MAM ZADNYCH PYTAŃ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MistrzBo Re: Real znów liderem IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.10.05, 11:20 ale bzdury piszecie kibice Realu! Pozwójcie że przypomne czasy kiedy Real nie mial sobie równych , a Barca zapewniała sobie 4 miejsce w ostatniej kolejce,w ostatniej minucie po strzale przewrotką zza pola karnego niejakiego Rivaldo. Wszyscy sie rozpływali nad grą realu, a o Barcelonie pisano nędzne 2 linijki. I taka jest kolej rzeczy.. Każdy widzi jak gra Real i jakie ma najwieksze problemy i nie ma zbyt wielu optymistycznych symptomów,a jednoczesnie patrzy sie na Barcelone, która -pomimo wielu mankamentów w tym sezonie- kryje niesamowity potencjał i już teraz widac ze dochodzi do wysokiej dyspozycji..Stąd chłód w opiniach o Realu, a zachwyty nad Barceloną. jednoczesnie jestem pewnien że jak tytuł zdobędzie np. Valencia to wszyscy w Gazecie będą pisac peany na temat jej organizacji gry i równowagi między obroną a atakiem. Też będę sie wtedy wkurzał. Trzeba Przyznac jasno: w tym momencie Real nie jest taką drużyną która zasłuzyłaby na zachwyty. niestety dla Was.. Visca el Barca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregdrummer Re: Real znów liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 11:48 REAL ZASŁUGUJE NA ZACHWYTY ZAWSZE I WSZĘDZIE :P :P :P :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cube Re: Real znów liderem IP: 82.160.131.* 30.10.05, 13:01 jakby sie tak stało ze Valencia zdobyłaby tytuł mistrza Hiszpanii to: gazety i portale rozpisywałyby sie na jej temat prze pierwszy tydzień, potem wszyscy by umilkli i pojawiałyby sie wzmianki przed meczowymi zapowiedziami ze np Osasuna podejmuje mistrza Hiszp. itd itp. najbardziej by wypominali Realowi i Barcelonie to ze dali sie prześcignąć drużynie Valencji (oczywisćie Valnecja jest przykładem, rownie dobrze moze to byc Getafe lub Osasune itt..) A swoją drogą to zastanawia mnie jedna rzecz, w zeszłym sezonie Barca ktora zachwycała pięknem gry i skutecznością, wszyscy pisali o pieknie jej gry zdołała wyprzedzić "brzydko" w ocenie wszystkich grający Real Madryt tylko o 4 pkt, jak to jest?? wychodzi na to ze piekno waszej gry jest tylko skórą, ktora przykrywa Wasze wnętrze, ktore wcale nie jest takie piękne... HALA MADRID! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MistrzBo Re: Real znów liderem IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.10.05, 16:39 Dlatego wyprzedziła Madryt "tylko " o 4 punkty ponieważ zaczęła tracic punkty w momencie gdy mistrzostwo miała zapewnione. Do momentu zapewnienia mistrzostwa mieli 9 punktów przewagi nad Realem. Pozniej zdarzały sie jakies wtopy z np. Sociedad, ale to już była musztarda po obiedzie. Poza tym Madryt miał niebywały początek wiosny a Barca cały czas grała na równym poziomie dlatego udało sie zniwelowac przewage wypracowaną w rundzie jesiennej. Na wiosne zreszta nikt nie mowił ze Madryt gra słabo. Teraz gra słabo. Na wyrost były komentarze że kryzys sie skonczył.. Nie mówie że kryzys Barcy sie skonczył choc mam ku temu lepsze przesłanki niż by powiedziec że skonczył sie kryzys Realu. Pzdr! Visca el Barca!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cube Re: Real znów liderem IP: 82.160.131.* 30.10.05, 17:46 Nie masz racji, po 36 kolejce Real stracił szanse na mistrzostwo kiedy to zremisował pechowo z Sevillą a Barca zremisowała z Levanta (sprawdziłem statystyki ponieważ jak przeczytałem tekst nie bardzo wierzyłem w te 9pkt i odpuszczanie ze strony bacelony) wyszło tak a nie inaczej, ale uważam ze tytuł należał sie Barcelonie, w tym sezonie jednak nie gra tak błyskotliwie i nie popadałbym w zachwyt na punkcie Blaugrany na miejscu jej kibiców (zresztą bardzo wielu wypłynęło po tym jak barcelona zaczęła grać dobrze) Pozdrawiam i życzę emocjonującego GRAN DERBY 20 listopada :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: Real znów liderem IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.10.05, 09:57 O wiośnie zeszłego roku powiem za Puyolem "tak dobrze grającego Realu nie widziałem już dawno". Luxe tę drużynę poukładał, ukrócił gwiazdorstwo, Beckham przy nim odżył i na El Clasico w Madrycie Real zagrał wspaniale. A Gazeta pisała - "Gorsza twarz Barcelony", pan DW zjechał Barcę po meczu z Chelsea itd. Wczorajsze efektowne zwycięstwo na Nou Camp też odbiło się nikłym echem - 2 linijki :-(((. Redakcja na urlopie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danilo Primera Divisiona w Plsce na marginesie! IP: *.adamnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 14:25 No własnie... O niedzielnych meczach Primera Division zbyt wiele tutaj nie napisano. Poza tym i tak uwazam, ze w Polsce La Liga jest traktowana po macoszemu. Zarówno w "Gazecie", "Przegladzie Sportowym" jak i telewizji canal+, ktora ma prawa do najlepszych lig europejskich. To jest naprawde zastanawiające... Wg kolejnosci: angielska, niemiecka ( o zgrozo), włoska, francuska i na koncu hiszpańska.:-/ Tak to w Polsce wyglada niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdegustowany Re: Primera Divisiona w Plsce na marginesie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 14:32 Wyjaśnienie tego trendu jest moim zdaniem proste jak konstrukcja cepa. W hiszpańskiej Primera nie gra ani jeden Polak (nie dziwne), w ligach angielskiej, niemieckiej - jak najbardziej; włoskiej, francuskiej - grali do niedawna... Przecież już teraz w mediach liga szkocka (żenująca aż do bólu zebów) ma większą renomę niż hiszpańska - wiadomo dlaczego. Nie mam nic do polskich piłkarzy, niech sobie grają gdzie chcą, jak chcą i za jakie chcą pieniądze. Mam za to żal do dziennikarzy, że wszystkich kibiców wrzucają do jednego worka i zakładają, że szczytem marzeń każdego z nich jest dowiedzieć się jak zagrał Żurawski, Hajto, Wałdoch, Wichniarek czy inny kopacz, a nie informacje z jednej z najsilniejszych (obok włoskiej) ligi w Europie. Panowie dziennikarze - niektórzy z nas wolą poczytać o Ronaldinho, Szewczence, Adriano czy Raulu (a fe ;), niż o wspomnianych wyżej kopaczach! Tyle ode mnie "w tym" temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danilo Jedyny sposób! IP: *.adamnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 16:20 Jedynym sposobem, zeby La Liga w Polsce byla doceniana, jest wyprodukowanie w naszym kraju piłkarza, który będzie grał albo w Barcelonie, albo w Realu ( a fee... ). To jednak moze sie nigdy nie zdarzyc. Bo skoro nie zdarzylo sie do tej pory, to dlaczego mialoby sie nagle cos zmienic:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: Real znów liderem IP: *.olsztyn.mm.pl 06.11.05, 19:41 Real jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: Real znów liderem IP: *.olsztyn.mm.pl 06.11.05, 19:46 Real jest super jejeje Odpowiedz Link Zgłoś