Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    05.11.05, 15:33
    No niestety mam Piechne na kapitana. Na pewno spadne w generalce bo 90%
    prezesow ma na kapitana Brozka, ktory prawie na pewno zdobedzie wiecej pkt.
    Szkoda. Moja jedyna szansa jest liczenie na to ze brozek nic nie strzeli, nie
    zagra (male prawdopodobienstwo) lub dostanie czerwona kartke. To i tak jest
    nierealne.
    Obserwuj wątek
      • konrado19 Re: Piechna 05.11.05, 16:13
        No wlasnie Brożek strzelił mniej bramek mimo to wszyscy na niego stawiają,ten
        chlopak ma cos z gwiazdy:),moze sie nią stanie oby:)
        • marcindodo Re: Piechna 05.11.05, 17:21
          ja mam Brożka, ale kapitanem jest Piechna. W następnej będzie nim Włodarczyk
          • kresowiak1999 Piechna = kielbasa = chwalipieta 05.11.05, 18:00
            prowincjonalny grajek ;-)
      • bigos5715 Re: Piechna 05.11.05, 19:53
        No i Brozek zdobyl tylko 3 pkt. (zakladajac ze Wisla pozostanie liderem).
        Niemozliwe stalo sie faktem. Ja mam wiekszy problem. Kupilem pawlusinskiego za
        Sedlacka, a ponad to mialem Gesiora na rezerwie. Wystawilem Pawlusinskiego a
        Gesiora posadzilem na lawce. Co za pech. Aha tez milaem piechne na kapitana.
        • lijko Re: Piechna 05.11.05, 22:12
          W ostatniej chwili wstawiłem Piechnę na kapitana za Gajtkowskiego, którego z
          kolei zrobiłem kapitanem tydzień temu, akurat wtedy kiedy nie grał, to się
          nazywa mieć pecha.
          • ponczekmen Re: Piechna 06.11.05, 09:23
            Chciałeś powiedzieć mieć Piechne
        • waiter4 Re: Piechna 06.11.05, 09:50
          > Kupilem pawlusinskiego za Sedlacka, a ponad to mialem Gesiora na rezerwie.
          > Wystawilem Pawlusinskiego a Gesiora posadzilem na lawce. Co za pech.

Kurde bele ja tak samo zrobiłem. Też kupiłem Pawlusińskiego i posadziłem Gęsiora
          oraz Jeleania (ile można czekać aż coś zagrają) i jak na złość zagrali....
          Kapitanem był Włodarczyk :)
          • przemek.22 Re: Piechna 06.11.05, 10:36
            ja też miałem Gęsiora na ławie :P ale przynajmniej teraz wiadomo, że z tym new
            trenerem Wisła P. będzie grać na poziomie :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka