fajter_86 08.11.05, 22:48 Kogo uwazacie z zawodnikow w pilkarzykach ktory byl na plus a ktory na minus? Ja uwazam ze na plus jednak Piechna a na minus Jelen... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-clapek Re: Sonda! 08.11.05, 22:59 chodzi ci o wartość, punkty czy jeszcze może coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
fajter_86 Re: Sonda! 09.11.05, 14:46 No tak o wartość punktu czyli ktos kto mial zdobyc duzo pkt zdobywa malo itd... Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: Sonda! 11.11.05, 11:58 no to tak... piechna nie na plus bo prawie pewne bylo jego wysokie punktowanie... na plus ocenilbym obrone i bramkarza legii (fabianski, roslon, sokolowski, kielbowicz i inni ktorzy grali) na minus dalbym chyba brozka bo sie nie popisuje niczym swietnym... moglbym tu tez wskazac jelenia ale on sie przebudzi na ostatnie 2 kolejki.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio1 Re: Sonda! 11.11.05, 12:54 dla mnie na plus powrot djokovica no i piechna, a na minus to tak aby byc oryginalnym to sergio batata, na ktorego osobiscie liczylem ze bedzie reprezentowal forme sprzed kilku lat, ale niestety, kontuzje chyba mu uniemozliwia dalsza gre, natomiast drugi minus to crozek --- www.legialive.pl/ www.pogon.v.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krzys23-1986 Re: Sonda! 11.11.05, 19:05 dla mnie na minus napewno Andrzej Kubica i Kryszał a na plus Szałachowski i Dudka(myślałem że będzie zmiennikiem Stolarczyka) Odpowiedz Link Zgłoś
becks00018 Re: Sonda! 13.11.05, 17:00 Zdecydowanie kapitalna gra Piechny,(na ktorego mialem szczescie postawic juz w pierwszej kolejce)na plus(o cenie piechny nie wspomne)wymienilbym tutaj rowniez Sedlacka,ktory bardzo ladnie punktowal zwlaszcza w 1-szych kolejkach(byl dosyc tani)oraz Iwanskiego(szkoda ze zlapal kontuzje).Napewno obrona Legii(kapitalny Roslon-najwieksze zakoczenie).Klasyfikacje hitow tegorocznych pilkarzykow zamykaja Gajtkowski,oraz Chalbinski!!In minus- napewno zdecydowanie "palma pierwszenstwa" nalezy sie Kubicy,dalej Jelen(chodzi o cene jaka trzeba bylo zainwestowac),mysle ze rozniez w tym miejscu powinna sie znalezc obrona wisly (liczylem na wiecej),po przejsciu do wisly skandaliczny Kryszalowicz,i zamyka liste moje osobiste rozczarowanie(dobrze ze szybko sie zreflektowalem) Sikora,ktory mial tworzyc bramkostrzelny atak ze Slusarskim,a zastapil go Rocki,ktorego mysle mozna wymienic jescze wsrod plusow:).pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kordzio1 Re: Sonda! 13.11.05, 21:21 czy ja dobrze przeczytalem? - piechna? to ty chyba dosc wymagajacy jestes jak najskuteczniejszemu snajperowi ligi dajesz minusa;) --- www.legialive.pl/ www.pogon.v.pl Odpowiedz Link Zgłoś