Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    08.11.05, 22:48
    Kogo uwazacie z zawodnikow w pilkarzykach ktory byl na plus a ktory na minus?
    Ja uwazam ze na plus jednak Piechna a na minus Jelen...
    Obserwuj wątek
      • t-clapek Re: Sonda! 08.11.05, 22:59
        chodzi ci o wartość, punkty czy jeszcze może coś innego?
        • fajter_86 Re: Sonda! 09.11.05, 14:46
          No tak o wartość punktu czyli ktos kto mial zdobyc duzo pkt zdobywa malo itd...
        • karopod Re: Sonda! 09.11.05, 15:02
          moim piechna i włodarczyk
          • mik20 Re: Sonda! 10.11.05, 22:17
            plus-Chałbiński minus-Przyrowski
            • masterpablo Re: Sonda! 11.11.05, 11:58
              no to tak... piechna nie na plus bo prawie pewne bylo jego wysokie punktowanie... na plus ocenilbym obrone i bramkarza legii (fabianski, roslon, sokolowski, kielbowicz i inni ktorzy grali) na minus dalbym chyba brozka bo sie nie popisuje niczym swietnym... moglbym tu tez wskazac jelenia ale on sie przebudzi na ostatnie 2 kolejki.. :)
              • kordzio1 Re: Sonda! 11.11.05, 12:54
                dla mnie na plus powrot djokovica no i piechna, a na minus to tak aby byc
                oryginalnym to sergio batata, na ktorego osobiscie liczylem ze bedzie
                reprezentowal forme sprzed kilku lat, ale niestety, kontuzje chyba mu
                uniemozliwia dalsza gre, natomiast drugi minus to crozek
                ---
                www.legialive.pl/
                www.pogon.v.pl
                • krzys23-1986 Re: Sonda! 11.11.05, 19:05
                  dla mnie na minus napewno Andrzej Kubica i Kryszał a na plus Szałachowski i
                  Dudka(myślałem że będzie zmiennikiem Stolarczyka)
      • becks00018 Re: Sonda! 13.11.05, 17:00
        Zdecydowanie kapitalna gra Piechny,(na ktorego mialem szczescie postawic juz w
        pierwszej kolejce)na plus(o cenie piechny nie wspomne)wymienilbym tutaj rowniez
        Sedlacka,ktory bardzo ladnie punktowal zwlaszcza w 1-szych kolejkach(byl dosyc
        tani)oraz Iwanskiego(szkoda ze zlapal kontuzje).Napewno obrona Legii(kapitalny
        Roslon-najwieksze zakoczenie).Klasyfikacje hitow tegorocznych pilkarzykow
        zamykaja Gajtkowski,oraz Chalbinski!!In minus- napewno zdecydowanie "palma
        pierwszenstwa" nalezy sie Kubicy,dalej Jelen(chodzi o cene jaka trzeba bylo
        zainwestowac),mysle ze rozniez w tym miejscu powinna sie znalezc obrona wisly
        (liczylem na wiecej),po przejsciu do wisly skandaliczny Kryszalowicz,i zamyka
        liste moje osobiste rozczarowanie(dobrze ze szybko sie zreflektowalem)
        Sikora,ktory mial tworzyc bramkostrzelny atak ze Slusarskim,a zastapil go
        Rocki,ktorego mysle mozna wymienic jescze wsrod plusow:).pozdrawiam
        • marcindodo Re: Sonda! 13.11.05, 20:58
          - Piechna + Obrona Legii i Wisły K.
          • kordzio1 Re: Sonda! 13.11.05, 21:21
            czy ja dobrze przeczytalem? - piechna? to ty chyba dosc wymagajacy jestes jak
            najskuteczniejszemu snajperowi ligi dajesz minusa;)
            ---
            www.legialive.pl/
            www.pogon.v.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka