Gość: Michał IP: *.zgora.ppp.tpnet.pl 03.03.01, 18:26 Czy ktoś wytłumaczy mi, dlaczego Radosław Kałużny, jeden z najskuteczniejszych Polaków jest w Wygraj Ligę obrońcą??? A tak poza tym, kto może być graczem wiosny? Ja stawiam na Remienia z Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrew Re: KAŁUŻNY IP: 10.10.22.19, 212.160.188.* 03.03.01, 19:33 A czy ktos mi wytlumaczy dlaczego Rafal Pawlak stal sie z obroncy napastnikiem, Piotr Gierczak raz jest napastnikiem, innym razem pomocnikiem i znow wrocil na atak??? Podobnie jest z Remigiuszem Sobocinskim i Igorem Golaszewskim. W ogole z nowych cen zawodnikow wynika ze polska liga rosnie w potege. Kiedys bylo sporo klasowych graczy za niewielkie "pieniadze", a teraz az rece opadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
radhead Re: KAŁUŻNY 05.03.01, 04:12 pawlak z widzewa cale zycie gral na 2 pozyciach obrona i pomoc poprostu kolo jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: KAŁUŻNY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.01, 21:19 moje typy to kowalczyk i pisz z wks a czym takim wykazuje sie pan remien zeby byc pilkarzem wiosny??? Odpowiedz Link Zgłoś