pepe293 11.11.05, 17:43 austrio porsze cieo pomoc. mam ciągle ten problem z kupowaniem piłkarzy. to okno z danymi pikarzami pojawia sie ale tylko na 1 sek. i gasnie. wiesz moze z czym jest to ziązane?? Z góry dzięki.!! pepe 293 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kordzio1 Re: prosze austrie o pomoc.!! 11.11.05, 23:13 proponowal bym napisac do nich maila, moze odp. bedzie szybsza, w sumie nie wiadoo, ale nie szkodzi sprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
t-clapek Re: prosze austrie o pomoc.!! 11.11.05, 23:28 austria tu nic nie pomoże to na pewno jest wina któregoś z twoich programów, ja bym pomógł jakbym widział co i jak... jakiej używasz przeglądarki? Odpowiedz Link Zgłoś
pepe293 Re: prosze austrie o pomoc.!! 12.11.05, 14:14 internet expoler pojawiają sie kontury i znikają. i tak ciągle w kołko macieju. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
pepe293 Re: prosze austrie o pomoc.!! 13.11.05, 17:52 czy nkt nie odpisze?? ustria prosze o pomoc. na e-maila nei odpisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: prosze austrie o pomoc.!! 14.11.05, 08:24 Kolego nikt w czasie wolnych dni Ci nie odpisze z redakcji !!! Przecież Ci ludzi też mają wolne... A co do problemu to dobra rada - wyłącz wszystko inne co masz włączone w tle to może troszkę pamięci Ci się zwolni. Zainstaluj na nowo flasha, jave itd. (tylko nie pytaj co to jest...). Ustaw większą pamięć wirtualną. A jak nie pomoże to wyrzuć komputer przez okno !!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzys23-1986 Re: prosze austrie o pomoc.!! 16.11.05, 10:29 poszukaj pomocy na forum komputerowym!!!!to może być jakiś badziew typu trojan który np.mi niepozwalał wejść na pewne stronki :( i wywalał net co minute... Odpowiedz Link Zgłoś
marta_musial Re: prosze austrie o pomoc.!! 14.11.05, 10:32 tak właśnie bywa, jak się używa takiego badziewia jak internet expoler Odpowiedz Link Zgłoś
utniak Re: prosze austrie o pomoc.!! 16.11.05, 07:42 ja uzyważ też internet explorer i nie uważam tej wyszukiwarki za badziewie. U mnie wysztko funkcjomnuje dobrze, więc tu nie jest winna wyszukiwarka. Odpowiedz Link Zgłoś
marcindodo Re: prosze austrie o pomoc.!! 16.11.05, 07:44 może wina szybkości neta? Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: prosze austrie o pomoc.!! 16.11.05, 07:44 jak ktos nie potrafi "używać" komputera to nawet zmiana IE mu nic nie pomoże :) Odpowiedz Link Zgłoś
pepe293 Re: prosze austrie o pomoc.!! 16.11.05, 20:40 marwi75 napisał: > jak ktos nie potrafi "używać" komputera to nawet zmiana IE mu nic nie pomoże :) prosze cie o nie pisanie jzu nic wiecej na mmoich watkach!! p.s z góry dzieki lech.poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: prosze austrie o pomoc.!! 17.11.05, 08:19 ciężko mi będzie spełnić Twoją prośbę. To może się okazać ponad moje siły... Odpowiedz Link Zgłoś
p.w.k Re: prosze austrie o pomoc.!! 16.11.05, 12:46 utniak napisał: > ja uzyważ też internet explorer i nie uważam tej wyszukiwarki za badziewie. U > mnie wysztko funkcjomnuje dobrze, więc tu nie jest winna wyszukiwarka. 1. IE to nie jest wyszukiwarka 2. zainstaluj FF albo Operę to szybko zmienisz zdanie Odpowiedz Link Zgłoś