Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DERBY WARSZAWY!!!!

IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 07.10.02, 13:40
    no i nadszedł znowu dzień "prawdy" :)))) szkoda tylko że pogoda jest
    beznadziejna.....brrrr.....może jedank zmobilizuje jednych i drugich do
    zwiększonego wysiłku fizycznego (na umysłowy trochę mniej liczę)
    Wygra lepszy.....czyli Legia!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: www Re: DERBY WARSZAWY!!!! IP: 157.25.125.* 07.10.02, 13:42
        Będzie 3-0
        • Gość: NIN Re: DERBY WARSZAWY!!!! IP: gateway.d* / 10.3.36.* 07.10.02, 14:32
          Czy aby ta LEGIA nie zmęczona? Trochę się zgrzali chłopaki w Holandii. Stawiam na Polonię 1:0. Bramka na początku i do końca "obrona Częstochowy".
        • Gość: berserk Re: DERBY WARSZAWY!!!! IP: *.chello.pl 07.10.02, 14:56
          Gość portalu: www napisał(a):

> Będzie 3-0

aeja eja oooooooooooo

:))))))
          • Gość: k`k Re: DERBY WARSZAWY!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.10.02, 15:02
            Wygra Legia i wcale mnie to nie cieszy:(
            • znawca Re: DERBY WARSZAWY!!!! 07.10.02, 15:14
              Wygra podwarszawski klub legia i bardzo mnie to martwi.

Ale cóż, takie życie. Raz wygrywa pan, a raz cham. A czasy mamy ostatnio
              chamskie.
              • Gość: Ace Re: DERBY WARSZAWY!!!! IP: *.acn.pl / 10.128.135.* 07.10.02, 19:44
                znawca napisał:

> Wygra podwarszawski klub legia

nie frajerze wygra Legia Warszawa, Mistrz Polski

> i bardzo mnie to martwi.

to masz problem

>
                > Ale cóż, takie życie. Raz wygrywa pan, a raz cham. A czasy mamy ostatnio
                > chamskie.

MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA ! i wlasnie rozwala ta twoja smieszna druzyne.

• Gość: kubasa Re: DERBY WARSZAWY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.02, 15:16
              Już się nie mogę ich doczekać. Szkoda tylo, że będzie tak zimno. Stawiam na
              4:1/
              • Gość: www Prorok IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 22:17
                Gość portalu: kubasa napisał(a):

> Już się nie mogę ich doczekać. Szkoda tylo, że będzie tak zimno. Stawiam na
                > 4:1/

O kurde! Gratulacje!
                • Gość: kubasa Re: Prorok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.02, 19:07
                  Gość portalu: www napisał(a):

> Gość portalu: kubasa napisał(a):
                  >
                  > > Już się nie mogę ich doczekać. Szkoda tylo, że będzie tak zimno. Stawiam n
                  > a
                  > > 4:1/
                  >
                  > O kurde! Gratulacje!

Zgadłem, zgadłem :)))).
      • Gość: Lukasz LEGIA!!!!!!!!!!!LEGIAAAA!!!!!!!!!LEGIAAAA!!!!!!!!! IP: 195.116.133.* 07.10.02, 15:27
        i tyle
        • znawca Re: LEGIA!!!!!!!!!!!LEGIAAAA!!!!!!!!!LEGIAAAA!!!! 07.10.02, 15:34
          Gość portalu: Lukasz napisał(a):

> i tyle

I tyle ma do powiedzenia przeciętny kibic legii. To i tak dużo. Spore grono
          zwolenników elki-brunetki nie powiedziałoby nawet tego. :-)
          • Gość: Gucwa Re: LEGIA!!!!!!!!!!!LEGIAAAA!!!!!!!!!LEGIAAAA!!!! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 07.10.02, 15:49
            a co ma do powiedzenia kibic polonii???? może to "szklaneczkę biovitalu podaj
            mi mój chłopcze".... albo może to...."przed wojną to były czasy" :)))))
            • Gość: Gucwa Re: LEGIA!!!!!!!!!!!LEGIAAAA!!!!!!!!!LEGIAAAA!!!! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 07.10.02, 19:40
              no i jest 2:0 póki co......polonia nic nie gra, zupełnie nic....
              • Gość: k`k Re: LEGIA!!!!!!!!!!!LEGIAAAA!!!!!!!!!LEGIAAAA!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.10.02, 19:58
                A czy ktoś kto to ogląda mógłby się wypowidzieć na temat karnego?
                Tylko bez kitu:)
                • Gość: Gucwa Re: LEGIA!!!!!!!!!!!LEGIAAAA!!!!!!!!!LEGIAAAA!!!! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 07.10.02, 19:59
                  była ręka, a konkretnie łokieć, odbił piłkę leżąc....karny słuszny...
                  • Gość: k`k Re: LEGIA!!!!!!!!!!!LEGIAAAA!!!!!!!!!LEGIAAAA!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.10.02, 20:26
                    dzieki
                    Siła wyższa:)
                • tomjakub Re: LEGIA!!!!!!!!!!!LEGIAAAA!!!!!!!!!LEGIAAAA!!!! 08.10.02, 11:04
                  Mimo ze jestem fanem Legii to po paru powtorkach dopiero zaczalem sie
                  przekonywac ze powinien byc karny. Duzo bardziej jednak powinien byc po ataku
                  na Kucharskiego kilkanascie minut wczesniej.

Jakubek
      • Gość: Geezoos Re: DERBY WARSZAWY!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.10.02, 20:27
        No, to by bylo na tyle. Mysle ze dzisiejszy wynik bardzo dobrze oddaje przepasc
        kadrowa jaka dzieli oba warszawskie kluby. Pozdro
      • Gość: berserk nieliczni, ale fanatyczni IP: *.chello.pl 07.10.02, 21:26
        buahahahahahahaha myślałem, że pęknę ze śmiechu jak zobaczyłem literki wycięte
        ze styropianu. niezłego artystę-plastyka mają na konwiktorskiej

MISTRZ MISTRZ LEGIA MISTRZ!!!!!!
        • Gość: www Re: nieliczni, ale fanatyczni IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 21:57
          To hasło mnie się akurat spodobało. Lubię kibiców z nutą samokrytyki. Reszta wyczynów Polonistów na boisku i poza
          pominę milczeniem. Zbyt jednostronne widowisko.
          • Gość: berserk Re: nieliczni, ale fanatyczni IP: *.chello.pl 07.10.02, 22:07
            nie śmieję się z hasła tylko ze styropianowych literek. przypomniały mi zawody
            podstawówek, które kiedyś prowadził redaktor Bunio :)))
            • Gość: Gucwa Re: nieliczni, ale fanatyczni IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 08.10.02, 09:06
              dobrze że chociaż pojawili się w sile większej niż "około jedenastu" jak mawiał
              Szpaku....:)))))
              • berserk75 co jadł red. Kwiatkowski? 08.10.02, 16:44
                mało nie spadłem z krzesła jak przeczytałem 'pytanie' do Gołaszewskiego: W
                kolejnych derbach (cóż za znajomość mowy ojczystej panie redaktorze) Polonia
                osiąga coraz gorsze wyniki, ale mimo to na Łazienkowską przyjeżdża coraz
                więcej Waszych kibiców.

panie Kwiatkowski czegoś się pan nażarł, że tak się panu na oczy rzuciło? może
                czas na wizytę u lekarza? od oczu. ja rozumiem, że miłość do 'czarnych koszul'
                może zaślepiać, ale są granice śmieszności. zastanów się pan następnym razem
                zanim znów pan zrobisz z siebie idiotę.

a na potwierdzenie słów pana pismaka zdjęcia z trzech ostanich DERBY na
                Łazienkowskiej

2000/01:
                legia.aspin.pl/photos/01polonia2_f2_7.jpg
                2001/02:
                legia.aspin.pl/photos/02polonia2_f32.jpg
                2002/03:
                legia.aspin.pl/photos2/03polonia1_f40.jpg
                rzeczywiście znaczący wzrost frekwencji :))))))))))))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka