Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KTO ZOSTANIE DMP NA ŻUŻLU?

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 13:25
    TYPUJĘ NASTĘPUJĄCĄ KOLEJNOŚĆ:
    1BRACTWO POLNIA BYDGOSZCZ
    2ATLAS WROCŁAW
    3APATOR ADRIANNA TORUŃ
    Obserwuj wątek
      • Gość: Grzesiek Re: KTO ZOSTANIE DMP NA ŻUŻLU? IP: 195.94.222.* 19.03.01, 17:23
        Chciałbym wierzyć, że Sparta Wrocław (nie żaden tam Atlas) będzie mistrzem.
        Ale po ostatnim sezonie tak jakoś nachodzą mnie wątpliwości...
        • Gość: Al Bundy Re: KTO ZOSTANIE DMP NA ŻUŻLU? IP: 217.30.131.* 20.03.01, 00:29
          A ja nie mam wątpliwości. Z takim składem może być tylko mistrzostwo! A obie
          Polonie z tyłu za Spartą - Piła druga, Bydgoszcz trzecia. Z ligi poleci Unia
          Leszno.
          • Gość: Minio Re: KTO ZOSTANIE DMP NA ŻUŻLU? IP: *.gazeta.pl 20.03.01, 13:02
            Gość portalu: Al Bundy napisał(a):

> A ja nie mam wątpliwości. Z takim składem może być tylko mistrzostwo! A obie
            > Polonie z tyłu za Spartą - Piła druga, Bydgoszcz trzecia. Z ligi poleci Unia
            > Leszno.

Stal Rzeszów!!!
            • Gość: Jorn Re: KTO ZOSTANIE DMP NA ŻUŻLU? IP: 217.11.129.* 20.03.01, 13:49
              Na pewno Polmos Zielona Góra (stary dobry Falubaz). Ale uwaga: produkty
              sponsora spożywamy po zawodach!!!!!!
              • Gość: Vaterlan Re: KTO ZOSTANIE DMP NA ŻUŻLU? IP: *.twi.tudelft.nl 26.03.01, 16:11
                Optymizmu nigdy nie za wiele, Jorn :)). Ja tez bym chetnie widzial Polmos na
                podium, ale wystarczy jak utrzymaja sie w lidze. Zawsze to i tak okazja do
                wypicia (widomo czego). Mistrzem moze bedzie tym razem Torun? Czemu nie, ile
                razy mozna patrzec jak ktoras z Polonii ciagle wygrywa? No i najwyzszy czas
                zeby Pergo spadlo, co jak co, ale zasluguja chlopaka na odpoczynek.
        • Gość: okubus Re: KTO ZOSTANIE DMP NA ŻUŻLU? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.01, 08:15

1.Wrocław
          2.Piła
          3.Bydgoszcz
      • Gość: ARTUR GKS WYBRZEŻE GDAŃSK IP: 212.244.184.* 20.03.01, 15:47
        W PRZYSZŁYM SEZONIE AWANS I OD RAZU MISTRZOSTWO DLA GDAŃSKIEJ DRUŻYNY, W TYM
        SEZONIE ŻYCZĘ MISTRZOSTWA WROCŁAWSKIEJ
        SPARCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Fanka Re: GKS WYBRZEŻE GDAŃSK IP: *.tnt2.sjc4.da.uu.net 24.03.01, 05:07
          Mistrzem planowo bedzie Bydgoska Polonia, jak czytam o
          mistrzostwie we Wroclawiu to mi sie slina gotuje,
          pieniadze niejezdza jak macie jakies watpliwosci to
          spojrzcie na Gdansk tez mieli kase i...w tym roku
          zycze temu Atlasowi.Panowie fachowcy poziom jest
          wyrownany, nawet Pila czy Bydgoszcz moga u siebie
          przegrac z ........Lesznem czy ZIelonka.
          Spadek chyba wreszcie Leszno, chociaz Torun tez
          powinien oscylowac wokol spadku. Falubazy w Zielonej u
          siebie moga wszystko powygrywac, ale na wyjazdach
          to .....klapa.
          • Gość: Cisiu Re: GKS WYBRZEŻE GDAŃSK IP: *.pnl.philips.com 24.03.01, 08:01
            Polnia Pila mistrzem będzie
            • Gość: Agata Re: GKS WYBRZEŻE GDAŃSK IP: *.proxy.aol.com 25.03.01, 19:08
              Mistrzem bedzie Wybrzeze Gdansk.Ja to wiem,ja wam to mowie,a kto sie bedzie ze
              mna klocil,temu nawet nogi nie podam.
              • Gość: Matrox mistrzem bedzie WROCLAW IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.03.01, 19:56
                szacunek dla was ze podobnie jak w PLOCKU nie zaakceptowaliscie narzuconej wam
                przez sponsora glupawej nazwy klubu!
                • Gość: Marcin Re: mistrzem bedzie SPARTA WROCLAW IP: 217.96.31.* 26.03.01, 13:00
                  W tym sezonie na mistrza idzie WTS SPARTA WROCŁAW.
                  Drugie miejsce -Bydgoszcz
                  Trzecie miejsce -Piła
                  Czwarte miejsce -Toruń

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka