Gość: MONK IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.01, 13:25 TYPUJĘ NASTĘPUJĄCĄ KOLEJNOŚĆ: 1BRACTWO POLNIA BYDGOSZCZ 2ATLAS WROCŁAW 3APATOR ADRIANNA TORUŃ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzesiek Re: KTO ZOSTANIE DMP NA ŻUŻLU? IP: 195.94.222.* 19.03.01, 17:23 Chciałbym wierzyć, że Sparta Wrocław (nie żaden tam Atlas) będzie mistrzem. Ale po ostatnim sezonie tak jakoś nachodzą mnie wątpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Bundy Re: KTO ZOSTANIE DMP NA ŻUŻLU? IP: 217.30.131.* 20.03.01, 00:29 A ja nie mam wątpliwości. Z takim składem może być tylko mistrzostwo! A obie Polonie z tyłu za Spartą - Piła druga, Bydgoszcz trzecia. Z ligi poleci Unia Leszno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minio Re: KTO ZOSTANIE DMP NA ŻUŻLU? IP: *.gazeta.pl 20.03.01, 13:02 Gość portalu: Al Bundy napisał(a): > A ja nie mam wątpliwości. Z takim składem może być tylko mistrzostwo! A obie > Polonie z tyłu za Spartą - Piła druga, Bydgoszcz trzecia. Z ligi poleci Unia > Leszno. Stal Rzeszów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorn Re: KTO ZOSTANIE DMP NA ŻUŻLU? IP: 217.11.129.* 20.03.01, 13:49 Na pewno Polmos Zielona Góra (stary dobry Falubaz). Ale uwaga: produkty sponsora spożywamy po zawodach!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vaterlan Re: KTO ZOSTANIE DMP NA ŻUŻLU? IP: *.twi.tudelft.nl 26.03.01, 16:11 Optymizmu nigdy nie za wiele, Jorn :)). Ja tez bym chetnie widzial Polmos na podium, ale wystarczy jak utrzymaja sie w lidze. Zawsze to i tak okazja do wypicia (widomo czego). Mistrzem moze bedzie tym razem Torun? Czemu nie, ile razy mozna patrzec jak ktoras z Polonii ciagle wygrywa? No i najwyzszy czas zeby Pergo spadlo, co jak co, ale zasluguja chlopaka na odpoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okubus Re: KTO ZOSTANIE DMP NA ŻUŻLU? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.01, 08:15 1.Wrocław 2.Piła 3.Bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR GKS WYBRZEŻE GDAŃSK IP: 212.244.184.* 20.03.01, 15:47 W PRZYSZŁYM SEZONIE AWANS I OD RAZU MISTRZOSTWO DLA GDAŃSKIEJ DRUŻYNY, W TYM SEZONIE ŻYCZĘ MISTRZOSTWA WROCŁAWSKIEJ SPARCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: GKS WYBRZEŻE GDAŃSK IP: *.tnt2.sjc4.da.uu.net 24.03.01, 05:07 Mistrzem planowo bedzie Bydgoska Polonia, jak czytam o mistrzostwie we Wroclawiu to mi sie slina gotuje, pieniadze niejezdza jak macie jakies watpliwosci to spojrzcie na Gdansk tez mieli kase i...w tym roku zycze temu Atlasowi.Panowie fachowcy poziom jest wyrownany, nawet Pila czy Bydgoszcz moga u siebie przegrac z ........Lesznem czy ZIelonka. Spadek chyba wreszcie Leszno, chociaz Torun tez powinien oscylowac wokol spadku. Falubazy w Zielonej u siebie moga wszystko powygrywac, ale na wyjazdach to .....klapa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cisiu Re: GKS WYBRZEŻE GDAŃSK IP: *.pnl.philips.com 24.03.01, 08:01 Polnia Pila mistrzem będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: GKS WYBRZEŻE GDAŃSK IP: *.proxy.aol.com 25.03.01, 19:08 Mistrzem bedzie Wybrzeze Gdansk.Ja to wiem,ja wam to mowie,a kto sie bedzie ze mna klocil,temu nawet nogi nie podam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matrox mistrzem bedzie WROCLAW IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 25.03.01, 19:56 szacunek dla was ze podobnie jak w PLOCKU nie zaakceptowaliscie narzuconej wam przez sponsora glupawej nazwy klubu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: mistrzem bedzie SPARTA WROCLAW IP: 217.96.31.* 26.03.01, 13:00 W tym sezonie na mistrza idzie WTS SPARTA WROCŁAW. Drugie miejsce -Bydgoszcz Trzecie miejsce -Piła Czwarte miejsce -Toruń Odpowiedz Link Zgłoś