Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Robacki wypożyczony do Grudziądza

IP: 83.8.87.* 14.12.05, 17:06
    No i to jest prawdziwy facet. Umie przyznać się do słabości i ma ambicję. Nie
    jak obrażona panienka która bierze zabawki z piaskownicy i idzie do domu.
    Brawo panie Michale. Czekamy na wyniki i powrót do Bydgoszczy. Jutro wpadnę
    na pizze bo największym sponsorem sportu żużlowego są zajadacze pizzy ;)

Powodzenia
    Obserwuj wątek
      • Gość: Bromberg Zgadzam się w zupełnmości !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 20:30
        Michał trzymaj się! Do zobaczenia za rok na Sportowej 2 :)

Www: Może się spotkamy :) Będziesz na Nakielskiej u Michała czy na
        Magnuszewskiej u Darka?
        W niedzielę spotkałem Michała właśnie w pizzerii na Nakielskiej. Jutro też
        pewnie będzie ;)
      • Gość: kibic Re: Robacki wypożyczony do Grudziądza IP: *.lan.wancom.pl / *.wancom.pl 14.12.05, 20:44
        Brawo Robak! Czekamy na Ciebie w sezonie 2007!!! Prawdziwi kibice o Tobie nie
        zapomną.
        • Gość: stef Re: Robacki wypożyczony do Grudziądza IP: *.tvgawex.pl 14.12.05, 21:54
          BRAWO bardzo wporzadku postawa naszego ROBAKA!!! oby bylo lepiej i za
          rok....moze sie spotkamy na stadionie POLONII:)powodzenia robak
          • Gość: mini Re: Robacki wypożyczony do Grudziądza IP: 83.8.87.* 15.12.05, 00:50
            Robacki jest słabiutki nawet na GKM zobaczycie.Co Wy myslicie ze on bedzie
            gwiazdą pierwszej ligi? Spojrzcie na składy drużyn z Ostrowa, ZG, jak Robacki
            bedzie miał średnią 1,5 na bieg to bedzie dobrze.Jaracie sie nim jakby nie wiem
            kto to był.Pamietam kiedyś jak Robacki rywalizował z Chrzanowskim są w podobnym
            wieku chyba, zobaczcie jak Chrzanowski sie rozwinął a jak Robak. Do tego jak
            słysze głosy że Sawina też jezdził w 1 lidze to mi sie sie zygać chce.Co z tego
            że jezdził tyle ze Robert zanim wylądował w tej 1 lidze prezentował pewnien
            poziom był okres że był jednym z najlepszych Polaków w e-lidze.Drabik też
            jezdził w Opolu czy gdzies tam.Ludzie czy Wy myślicie że Robacki za rok lub dwa
            wróci triumfalnie do e-ligi? Nie sadze bo by jezdzic w e-lidze trzeba miec
            umiejetnosci a Robak poziomu najwyższej klasy rozgrywek nie preznetował i to
            sie nie zmieni tymbardziej jak teraz rynek jest otwarty.Smutne ale prawdziwe....
            • jack49 Re: mini przeczytaj to 15.12.05, 15:02
              Czytaj uważnie bo więcej nie powtórzę-
              • Gość: mini Re: mini przeczytaj to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 17:27
                moja wiedza na temat żużla jest wieksza niz nie jednej osoby piszacej tutaj.a
                co do reszty Twojej wypowiedzi to jest zalosna, nie znasz mnie wiec nie
                wyciagaj takich wniosków...zapomniałes juz jak nie raz przeklinałes nie tylko
                Ty na Robaka gdy dawał sie objezdzac? Sorry stary taka jest prawda na ale skoro
                jestes patriota idiota to ok, Twoja sprawa, ja wole Koscieche zamiast Robaka...
                ps.wspomnisz moje słowa ze Robak nie bedzie mial sredniej 1,5 na bieg w 1 lidze
                • jack49 Re: odp. dla mini 15.12.05, 20:31
                  Jeżeli chodzi o Kostka to nic do niego nie mam i cieszę się że jest u
                  nas ,gdybyś uważniej czytał moje wpisy na forum to byś znał moje zdanie .Na
                  ROBAKA nigdy nie psioczyłem bo każdy zawodnik ma prawo do słabszej
                  dyspozycji,więc chyba sądzisz po sobie. Poczytaj sobie moje wpisy na tym forum
                  to się okarze kto ma większą wiedzę w temacie żużla.Nie chwaląc się pewne
                  rzeczy przewidziałem wcześniej.Jesli chodzi o średnią ROBAKA w Grudziądzu to
                  będzie ona moim skromym zdaniem w granicach 2,2 - 2,6pkt.Zapisz sobie ten wpis
                  to będziemy mieli o czym dyskutować po sezonie.pozdro.
                  • Gość: mini Re: odp. dla mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:59
                    Wiesz ludzka rzecz sie mylić ale uważam że srednia Robaka bedzie bliższa tej
                    podanej przeze mnie.No ale jak powiedziałem ludzka rzecz sie mylic.Weryfikacja
                    za rok:)
                    ps. ale tak na marginesie zobacz kto w tym sezonie w 1 lidze miał srednia 2,2-
                    2,6. Uważasz że Robak może sie równać z takimi zawodnikami??
      • Gość: Mac Re: Robacki wypożyczony do Grudziądza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 08:56
        Robacki rozsądnie się wypowiada. Pizza faktycznie jest głównym sponsorem
        Michała. Ludzie w mieście mówią, że jest całkiem niezła, zgadzam sie z tą
        opinią.
        Robacki - żużlowiec. Myśle, że generalnie zasługuje na pozytwną oceną. Jakiś
        misiek w próbie swojego komentarzu zapomniał, że aby były Golloby, Sawiny i
        Chrzanowskie to musi być Robacki, Krzyzaniak i Wardzała - kolejność
        nieprzypadkowa.
        Michał prezentuje odważny solidny żużel swojego toru oraz niewytłumaczalny
        kompleks obcych torów. Ma duże zasługi w utrzymaniu I ligi po odejściu
        Gollobów. Sam na własne oczy wielokrotnie widziałem jak nadstawiał kości i
        wygrywał biegi, których na zdrowy rozsądek nie mógł wygrać.
        Poza tym jest naszym jedynym po Gollobach wychowankiem, który jest w stanie
        wygrać bieg z każdym zawodnikiem.
        Wspierajmy Michała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka