Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    16.12.05, 21:05
    Kto trenuję? Wpisywać się...
    Obserwuj wątek
      • bianka_85 Re: JUDO 19.12.05, 10:33
        ja trenuję:))) judo to fajny sport:)))
        • misialina4 Re: JUDO 09.02.06, 17:39
          A skąd jesteś?tzn. jaki klub....
          • bianka_85 Re: JUDO 11.02.06, 14:21
            AZS poznan
            • bianka_85 Re: JUDO 11.02.06, 14:21
              a ty??
              • misialina4 Re: JUDO 12.02.06, 00:07
                hehe też....a u kogo trenujesz?
                • bianka_85 Re: JUDO 12.02.06, 14:37
                  o trenujesz w poznaniu???hmmm....ciekawe. ja trenuje w klubie uczelnianym
                  obecnie , jako że od 2 lat studiuję. tzn klub podlega do AZSu ale trenuję na
                  matach należących do uczelni. pozdrawiam.
                  • misialina4 Re: JUDO 12.02.06, 18:33
                    Ja na ul.Cichej do niedawna u trenera M.Tylko,że teraz leczę kontuzję,wiec w
                    chwili obecnej odpoczywam od treningów,ale już się nie mogędoczekać powrotu na
                    matę (niekoniecznie na AZS:)hehe)
                    Pozdrawiam:)
                    • bianka_85 Re: JUDO 13.02.06, 16:11
                      poważnie trenujesz u trenera Musiała???? ;P a to numer. a powiedz w jakiej
                      grupie ćwiczysz? lub ćwiczyłaś? i ile masz lat, bo może przypadkiem.....cie
                      kojarzę;)
                      • misialina4 Re: JUDO 14.02.06, 23:35
                        Ćwiczyłam w tej najstarszej grupie,która z tego co się orientuję kompletnie się
                        rozpadła:(Nie będe się rozpisywaćz jakiego powodu,ale pewnie sama
                        wiesz...Rocznikowo mam 19latek...i co kojarzysz?A ty trenujesz u trenera M.?A
                        może ty jesteś w grupie studentów?W jakie dni trenujesz?Ja obecnie nie chodzę
                        tam na treningi,bo jak już wcześniej wspominałam,leczę kontuzję kolana,ale już
                        niedługo wracam:),ale już chyba nie do AZS-u(tzn. nie na Cichą).
                        Jak co to pisz na mojego maila
                        Pozdro
                        • bianka_85 Re: JUDO 17.02.06, 17:09
                          wiesz co....no kurcze nie kojarzę cię. a u trenera M miałam okazje trenować
                          jakiś czas. i to różnie bo raz przychodziłam do dziewczyn z młodszej grupy a
                          raze ze studentkami, to zależalo od tego jak miałam zajęcia i jak mi pasowało.
                          teraz chwilowo miałam przerwe na egzaminy :)) bo sesje trzeba było zdać. a
                          teraz jak już jest po sesji, to sie może przejdę na Cichą. zobaczymy;)))
      • sznyta.op Re: JUDO 09.05.06, 09:29
        misialina4 napisała:

> Kto trenuję? Wpisywać się...
        judo to nic liczy sie kapoera
      • xdagmarax Re: JUDO 26.09.06, 20:07
        no to się dopisuję do judo :-)
        • timijimi Re: JUDO 16.01.07, 18:18
          Ja takze sie dopisuje! Moj klub to SKS Shiroikaj Świdnik Pozdrawiam...
      • beduinka Re: JUDO 17.03.07, 18:18
        ja też trenuję judo :)
        • jarkoni Re: JUDO 24.07.07, 22:49
          Zapraszam do COS Cetniewo w weekend 28-29.07.2007 na Mistrzostwa Europy Juniorów
          w Judo.
          Będziemy tam obecni, jak zawsze na wszystkich ważnych zawodach, szczególnie, że
          jesteśmy profesjonalistami.
          Zapraszam na stronę: www.sport-serwach.com
          • jarkoni Re: JUDO 24.07.07, 22:51

www.sport-serwach.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka