misialina4 16.12.05, 21:05 Kto trenuję? Wpisywać się... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bianka_85 Re: JUDO 12.02.06, 14:37 o trenujesz w poznaniu???hmmm....ciekawe. ja trenuje w klubie uczelnianym obecnie , jako że od 2 lat studiuję. tzn klub podlega do AZSu ale trenuję na matach należących do uczelni. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
misialina4 Re: JUDO 12.02.06, 18:33 Ja na ul.Cichej do niedawna u trenera M.Tylko,że teraz leczę kontuzję,wiec w chwili obecnej odpoczywam od treningów,ale już się nie mogędoczekać powrotu na matę (niekoniecznie na AZS:)hehe) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bianka_85 Re: JUDO 13.02.06, 16:11 poważnie trenujesz u trenera Musiała???? ;P a to numer. a powiedz w jakiej grupie ćwiczysz? lub ćwiczyłaś? i ile masz lat, bo może przypadkiem.....cie kojarzę;) Odpowiedz Link Zgłoś
misialina4 Re: JUDO 14.02.06, 23:35 Ćwiczyłam w tej najstarszej grupie,która z tego co się orientuję kompletnie się rozpadła:(Nie będe się rozpisywaćz jakiego powodu,ale pewnie sama wiesz...Rocznikowo mam 19latek...i co kojarzysz?A ty trenujesz u trenera M.?A może ty jesteś w grupie studentów?W jakie dni trenujesz?Ja obecnie nie chodzę tam na treningi,bo jak już wcześniej wspominałam,leczę kontuzję kolana,ale już niedługo wracam:),ale już chyba nie do AZS-u(tzn. nie na Cichą). Jak co to pisz na mojego maila Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
bianka_85 Re: JUDO 17.02.06, 17:09 wiesz co....no kurcze nie kojarzę cię. a u trenera M miałam okazje trenować jakiś czas. i to różnie bo raz przychodziłam do dziewczyn z młodszej grupy a raze ze studentkami, to zależalo od tego jak miałam zajęcia i jak mi pasowało. teraz chwilowo miałam przerwe na egzaminy :)) bo sesje trzeba było zdać. a teraz jak już jest po sesji, to sie może przejdę na Cichą. zobaczymy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sznyta.op Re: JUDO 09.05.06, 09:29 misialina4 napisała: > Kto trenuję? Wpisywać się... judo to nic liczy sie kapoera Odpowiedz Link Zgłoś
timijimi Re: JUDO 16.01.07, 18:18 Ja takze sie dopisuje! Moj klub to SKS Shiroikaj Świdnik Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: JUDO 24.07.07, 22:49 Zapraszam do COS Cetniewo w weekend 28-29.07.2007 na Mistrzostwa Europy Juniorów w Judo. Będziemy tam obecni, jak zawsze na wszystkich ważnych zawodach, szczególnie, że jesteśmy profesjonalistami. Zapraszam na stronę: www.sport-serwach.com Odpowiedz Link Zgłoś