Gość: Pan_oramix IP: 213.241.50.* 20.12.05, 12:44 Go Robert Go Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smoke_a Robert Kubica testowym kierowcą Formuły 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 12:44 Brawo Robert, kolejny krok do sciagania w wymarzonym F1. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.konkwista.pl Szybki jak konkwista IP: *.echostar.pl 20.12.05, 12:56 Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Ojej to trzeba będzie dziś wypić :D IP: *.nat.student.pw.edu.pl 20.12.05, 13:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG Re: Ojej to trzeba będzie dziś wypić :D IP: *.nat.student.pw.edu.pl 20.12.05, 13:21 no nacisnął mi sie enter i nic nie wpisałem... no ale jestem tak szczęśliwy że chyba pójdę się wytarzać w śniegu! od wielu lat jak Kubica jako chłopiec zdobywał (jako pierwszy obcokrajowiec w historii) Mistrzostwo Włoch w kartingu byłem pewnien że ten chłopak trafi do F1, ale tak szybko to chyba nikt się nie spodziewał... oj a już za kilka lat Kubica Mistrzem Świata!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
viator Robert Kubica testowym kierowcą Formuły 1 20.12.05, 12:46 gratulacje!!! pierwszy krok już zrobiony. może w przyszłym roku awansuje na kierowcę nr 2? trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Robert Kubica testowym kierowcą Formuły 1 20.12.05, 12:48 Brawo panie Robercie! Gratulacje! Mam nadzieję, ze za rok, może dwa zobaczymy pana na pool position. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tryku link IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 12:55 www.sauber.ch/en/presse/index.php?op=detail&archive=0&id=183 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tool Re: link IP: *.bz / *.bz 20.12.05, 14:14 Robert Kubica (pronounced "Koo-beet-sah") Wygląda jak imię jakiegoś indiańca :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop super Robercik powodzenia tylko sie nie zabij tfu IP: *.chello.pl 20.12.05, 12:56 tfu na psa urok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marqr Re: Robert Kubica testowym kierowcą Formuły 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 12:57 oglaszam koniec Małyszomanii a zaczynamy Kubicyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Robert Kubica testowym kierowcą Formuły 1 IP: *.toya.net.pl 20.12.05, 13:08 Robert , trzymam kciuki i zyczę powodzenia. Uważaj na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unknown Re: Robert Kubica testowym kierowcą Formuły 1 IP: 5.6.2R* / 212.121.135.* 20.12.05, 13:07 Gratuluje - wielki wyczyn. Trzymac tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Robert Kubica testowym kierowcą Formuły 1 IP: *.uz.zgora.pl 20.12.05, 13:15 GRATULACJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papamobil Villneuve jest cienki jak dupa węża , więc Kubica IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 13:27 pewnikiem będzie jego zastępował . Jak zobaczą że zostawia wielu wielkich za sobą to zostanie 1 kierowcą temu . A tak nawiasem mówiąc dlaczego nikt nie chce takiego kierowcy jak Pablo de la Rosa ? Przecież ten facet robił ze wszystkimi co chciał i kiedy chciał !!Jak tylko JP Montoya był niedysponowany to de la Rosa robił najlepsze czasy w kwalifikacjach !!! nie rozumiem jak można pomijać taki talent !!!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
viator Re: Villneuve jest cienki jak dupa węża , więc Ku 20.12.05, 13:29 Gość portalu: papamobil napisał(a): > p nie rozumiem jak można pomijać > taki talent !!!!!? bo tu przecież układy bardziej się liczą niż umiejętności niestety :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zet68 Re: Villneuve jest cienki jak dupa węża , więc Ku 20.12.05, 19:55 bez Allianz w Naszym przypadku też można by było "pogwizdać" Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: Villneuve jest cienki jak dupa węża , więc Ku 20.12.05, 14:20 de la Rosa jest bardzo doswiadczony i szybki ale w wyscigach czesto zawodzil. W zastepstwie Montoi lepszy byl Wurz (3-ci na Imola, de la Rosa 5-ty w Bahrain) Obaj panowie maja juz swoje lata i raczej nie planuja dla nich come-back. Ale przed Kubica jest dobra przyszlosc. BMW ma kase i know-how, po 2006 na pewno pozbeda sie JV i wtedy jest szansa dla Roberta aby wskoczyc na jego miejsce (czego mu serdecznie zycze) Odpowiedz Link Zgłoś
zet68 Re: Villneuve jest cienki jak dupa węża , więc Ku 20.12.05, 19:46 to fakt że były mistrz będzie pod duuuuuuużą presją;),przyznam się że łza mi się w oku zakręciła jak potwierdziła się informacja o tym kontrakcie p.Roberta;trzymam za niego kciuki(to oczywiste:))i tylko powiedzcie mi jak pogodzić moją miłość do Schumiego( i Ferrari)z uczuciem wręcz dumy z awansu Naszego chłopaka?!Jakoś trzeba będzie... .Wyrazy szacunku za tę decyzję menagmentowi BMW Sauber. A na koniec: Polska!Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
noonman oby tylko poszedł w ślady schumiego 20.12.05, 13:34 Gratulacje!!! liczę, iż wspomniany Kubicyzm zagości nad wisłą jak najszybciej. Mam tylko nadzieję, że nie skończy się to na kilku "zastępstwach", lub kontrakcie z marnym zespołem vide Salo i Wurtz, ale już na samym początku zostanie zauważony jak Schumi. Odpowiedz Link Zgłoś
zet68 Re: oby tylko poszedł w ślady schumiego 20.12.05, 19:53 to chyba za duże uproszczenie te marne zastępstwa(choć jeśli chodzi o osobę zastępowanego to ZGODA-absolutnie nie jestem fanem Pablo Kolumbijczyka;) natomiast przypadek M.Salo był ciekawie opisany w F1 Racing- urodził się za wcześnie lub za późno jak kto woli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McLarenka GO, GO GOOOOOOOOOOOOOO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 13:38 Brawo, brawo, brawo! Bede musiala zmienic stajnie ktorej kibicuje od lat.... Chyba, ze za roka, za dwa zobaczymy pana Kubice w McLarenie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Robert Kubica testowym kierowcą Formuły 1 IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 20.12.05, 13:43 SUPER! Serdeczne Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
zet68 Re: GO, GO GOOOOOOOOOOOOOO 20.12.05, 19:49 bez obrazy ale poprostu kibicujesz jeszcze złej stajni-Ferrari is the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McLarenka Re: GO, GO GOOOOOOOOOOOOOO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:45 bez obrazy, ale Ferrari? Jakos od lat nie moge, choc na trybunach dookola mnie siedza sami czerwoni, to ja wstaje z krzeselek z Finami. :-) Po prostu Szumi mi nie lezy, Senna go nie lubil a mnie tak zostalo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zet68 Re: GO, GO GOOOOOOOOOOOOOO 21.12.05, 15:32 zaraźliwe są te sympatie,hahaha; a ja nie rozumiałem kibiców klubów futbolowych... jest jednak wiele argumentów ZA schumim więc chetnie poznam Twoje za kerowcami mclarenów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz kto wymyslil ten debilny sondaz? IP: *.pptp.stw-bonn.de 20.12.05, 13:43 co to za debilizm? qrwa zachcialo sie sukcesu chorobliwego!? przeciez to ze zostal 3-im kierowca to najwiekszy sukces w historii Polski w formule pierwszej.. trzeba bylo zapytac czy bede wymiatal na treningach i przedluza mu kontrakt, ale nazywanie to "tylko wukarzaniem asfaltu" jest po prostu nieslychane!!! Niech sie ten co to wymyslil walnie w swa lepetyne i sie zastanowi co on osiagnal w swoim zyciu. (podpowiedz: wymyslil beznadziejny sondaz!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu 13% mądrych inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 13:47 Gratulacje dla tych 13% głupków, którzy zagłosowali, że wystąpi kilka razy i zajmie ostatnie miejsca. Nieznajomość tematu PRZERAŻAJĄCA. Jeśli już wystąpi (miejmy nadzieję) to nie będzie ostatni, bo Minardi nie da sobie odebrać tytułu, choć walka z Jordanem była zacięta. BMW ich zmiecie. A co do układów, to też nie do końca, u słabeuszy bardziej, bo z konkretnymi kierowcami jest kasa. Jeśli ktoś myśli, że np.ja bym trafił do Ferrari, to jest chory, no chyba że bym dał Ferrari 1mld USD na reklamy pokrywające skutki moich występów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stinger47 Re: 13% mądrych inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 21:35 ale bełkot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Re: 13% mądrych inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 15:06 No jeden tępak się przyznał. Nie dziwię się, że dla ciebie to bełkot, jeśli myślisz, że kierowca w BMW może przegrać kilka razy z Minardi (a tego trzeba by Kubica był kilka razy ostatni). BIG LOL. Przeanalizuj sezon 2005 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Robert Kubica testowym kierowcą Formuły 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 13:57 no to zobaczymy Roberta w wyścigu! (Jacques chyba mu nie zrobi tego świństwa ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciaptak Re: Robert Kubica testowym kierowcą Formuły 1 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.12.05, 14:02 To informacja z oficjalnej strony inter. SAuber Petronas .Wypowiada sie najbardziej chyba kompetentna tam osoba: BMW Motorsport Direktor Mario Theissen sagte: "Wir haben Roberts Weg verfolgt und schätzen seine Leistungen in den vergangenen Jahren hoch ein. Er hat sich seine Erfolge ohne große Unterstützung hart erarbeitet. Wir sind überzeugt, dass er das Potenzial und den Willen hat, den Sprung in die Formel 1 zu schaffen. Wir freuen uns, dass wir ihm die Möglichkeit dazu geben können. Er wird als dritter Fahrer Erfahrungen sammeln und gleichzeitig dem Team bei der Entwicklung des Fahrzeugs helfen." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papamobil a bez metafor? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kimi Re: a bez metafor? IP: 193.24.24.* 20.12.05, 14:08 Ze cięzko pracować to coś z niego będzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: a bez metafor? IP: *.pptp.stw-bonn.de 20.12.05, 14:13 chodzi o to ze mial sukcesy bez wielkich mentorow i sponsorow. wiec cos z niego bedzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciaptak Re: a bez metafor? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.12.05, 14:21 bez metafor: obsewowalno go juz od pewnego czasu. Cenione sa jego sukcesy szczegolnie dla tego ze odniosl je bez wielkiego wsparcia a dzieki wlasnej ciezkiej pracy co dowodzi jego potencjalu dobrze rokujacego w F1 Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Robert Kubica testowym kierowcą Formuły 1 20.12.05, 14:06 Brawo Robert! Współczuję tylko polaczkom, którzy z powodu wrodzonej tępoty nie interesują się tym co cały świat. Teraz Borowczyk ze Skubisem będą niczym Szaranowicz, Kurzajewski i Heller-trza będzie jakoś polaczkowskim przygłupom wytłumaczyć na czym F1 polega. Wyborczej juz teraz proponuję wydanie jakiegoś dodatku na temat F1. Poaczki kupią od razu jak tylko Kubica odniesie jakis sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schliesky Re: Robert Kubica testowym kierowcą Formuły 1 IP: 212.160.148.* 20.12.05, 14:22 Twój nick jest bardzo trafny. Żal mi ciebie, ale może wyjdziesz z dołka, czego ci szczerze życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Prawda o narodzie polaczkowskim 20.12.05, 15:05 kłuje w oczy. Założe sie że będzie tak jak ja mówię. A czepianie się nicka jest szczytem inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Robert Kubica testowym kierowcą Formuły 1 IP: 62.233.172.* 20.12.05, 14:34 GRATULACJE,TRZYMAJ SIE ROBERT I WYGRYWAJ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Dawaj do pieca Kubica, pokaz im polska szkole ;) IP: *.europe.hp.net 20.12.05, 14:46 chlopak jest rewelacyjny, widac ze bedzie z niego radosc, moze juz wkrotce. GO KUBICA GO Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Robert Kubica testowym kierowcą Formuły 1 20.12.05, 15:28 ile ja lat F1 oglądam za tu przed bożym narodzeniem jeszce takie dobre informacje - wreszcie polak w F1 - gratulacje Panie Robercie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F1marzenieF1 Szybki jak BłysKUBICA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 15:58 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..llllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta Ciesze sie za Roberta. Gratulacje! IP: *.gs.com 20.12.05, 15:58 Mam nadzieje ze nastepny krok pojdzie gladko. Byc moze obaj bedziemy jezdzic BMW M3 wkrotce ;-) ... tylko ze ja mam juz wieksze doswiaqdczenie w uzywaniu skrzyni sekwencyjnej, podczas gdy Robert dopiero sie tego uczy w F1 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Robert Kubica testowym kierowcą Formuły 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:06 Robert nie jezdzil Mercedesem tylko Renault. A w Macao pojechal Hondą. Zal, ze taki portal nie ma tak podstawowych wiadomosci. W razie czego sluze pomoca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Robert Kubica testowym kierowcą Formuły 1 IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 20.12.05, 16:12 I co? Łyso wam w tej Wybiórczej? Takie głuptoty żeście wypisywal, że aż mnie **** strzelał... a teraz :))) BRAWO ROBERT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Panie Robercie 45 lat czekalem - dziekuje:))) 20.12.05, 16:29 W roku 1960 ogladalem w telewizji czeskiej F-1 - i sie zakochalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon Chrzanic formule 1, niech zyje żużel! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.12.05, 17:02 Fajny dowcip, co ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Chrzanic formule 1, niech zyje żużel! 20.12.05, 17:29 Cały świat klęka przed żuzlowcami. Medialna karuzela żuzlowa zawładnęła światem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Robert Kubica testowym kierowcą Formuły 1 IP: *.magma-net.pl 20.12.05, 17:54 Byłem fanem A.Senny i w końcu doczekałem się po latach polskiego akcentu w F1. Nic tylko czekać z niecierpliwością na rozpoczęcie nowego sezonu. Gratulacje Robert! Odpowiedz Link Zgłoś