Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Majewski miał 2 asysty redakcjo!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.02, 22:15
    Przypominam, że Adam Majewski miał 2asysty (bo na razie nie zapisaliście mu
    przy 2. golu). Podawał z rzutu wolnego.
    Swoją drogą Okuka mnie zdenerwował. Najpierw ściągnął mego cpt Świtlicę, a
    później owego Majewskiego.

Poprawcie błąd

Prezes FC Masters Kraków
    Obserwuj wątek
      • klimon Re: Majewski miał 2 asysty redakcjo!!! 25.10.02, 22:19
        własnie
        a te 2 punkty w plecy to pryszcz przy punktach svitlicy
      • Gość: Arch. Re: Majewski miał 2 asysty redakcjo!!! IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 01:07
        Majewski nie asystowął przy drugiej bramce. Widziałem na własne oczy ,
        niestety , bo mam go w składzie. Poza tym prosze redakcje o sprostowanie w
        relacjach na żywo , że to kibice Widzewa zaczeli zamieszki. Pierwsi wbiegli na
        boisku a Legionisci tylko bronili flag.
        • Gość: kuti Re: Majewski miał 2 asysty redakcjo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.02, 12:38
          Gość portalu: Arch. napisał(a):

> Majewski nie asystowął przy drugiej bramce. Widziałem na własne oczy ,
          > niestety , bo mam go w składzie.

Arch ty chyba na własne oczy czytałeś relację na żywo!!!
          Kontrę wyprowadzał Surma, został jednak sfaulowany w środku pola. Małe
          zamieszanie wykorzystał Majewski, szybko podając z rzutu wolnego do Svitlicy.
          Ten ostatni minął jednego z Widzewiaków i strzałem w krótki róg pokonał
          Robakiewicza.
          Jednym słowem - asysta jak nic dla Majewskiego.
          • Gość: Arch. Re: Majewski miał 2 asysty redakcjo!!! IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 13:24
            Jal juz kilka razy sie przekonałes relacje na zywo czasem sa błedne. Byłem na
            meczu i widziałem. Majewski nie asystował przy drugiej bramce. Akcja była
            rozgrywana na mojej wyskosci :)
            • Gość: kuti Re: Majewski miał 2 asysty redakcjo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.02, 14:18
              Gość portalu: Arch. napisał(a):

> Jal juz kilka razy sie przekonałes relacje na zywo czasem sa błedne. Byłem na
              > meczu i widziałem. Majewski nie asystował przy drugiej bramce. Akcja była
              > rozgrywana na mojej wyskosci :)

A ja to oglądałem na c+ dokładnie z kilku kamer, na trybunach wiesz, że wiele
              nie widać. Poza tym gratuluje, że wyszedłeś cały z tego spotkania.
              • Gość: Arch. Re: Majewski miał 2 asysty redakcjo!!! IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 15:08
                Spoko. Tam gdzie ja siedziałem nie było źle. Nie zamierzam się o to spierać bo
                to chyba nie ma najmniejszego sensu. Jeśli Majewski to tym lepiej dla mnie.
                Druga asysta w meczu :). W takim razie obejze sobie to spotkanie w C+ jak beda
                je powtarzać:) Pozdrawiam.
                • michalfront Re: Majewski miał 2 asysty redakcjo!!! 28.10.02, 15:19
                  w dzisiejszej wyborczej, w dodatku sport, przy indywidualnych ocenach dla
                  zawodników legii napisali, że majewski rozegał bardzo dobre spotkanie bo miał 2
                  asysty..
      • Gość: jarek55 Re: Majewski miał 2 asysty redakcjo!!! IP: 80.48.32.* 26.10.02, 01:31
        hehe... tez mam svitlice jako kapitana i majewskiego w skladzie i juz jest
        dobry poczatek, jedynie szkoda wczesniejszejszego zejscia z boiska obu
        zawodnikow
        ale i tak jest dobrze!!
        • Gość: Tomski Re: Majewski miał 2 asysty redakcjo!!! IP: proxy / 24.43.50.* 26.10.02, 05:56
          Jak to ?
          Majewski mial dwie asysty. Jako ostatni podawal przy pierwszym jak i drugim
          golu ! Przy drugim, szybko wykonal rzut wolny, podajac do Svitlicy, a ten
          zamieszal w polu karnym i strzelil nie do obrony.
      • Gość: ja Re: Majewski miał 2 asysty redakcjo!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 15:20
        asyty mial 2 i tyle........a w ogóle to dzisiaj GKS strzepie dupska Wiśle!!!!
        NASZA DUMA I CHLUBA GKS.........OLEEEEE!

:))
        • Gość: inspirator Re: Majewski miał 2 asysty redakcjo!!! IP: *.zbaszynek.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 20:23
          No to chyba z tym praniem bedziesz musial poczekac do wiosny :)
      • Gość: Arch. Re: Majewski miał 2 asysty redakcjo!!! IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 23:42
        Kuti, zwracam honor. Przy drugiej bramce również asystował Majewski. Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka