Gość: Tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 23:11 PZN i Keczup Heinz - to jest ta przyczyna słabych skoków. Myśl szkoleniowa nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W.W. Re: Bachleda: już sam nie wiem, czego chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 23:16 Czy w tym kraju naprawdę nikt nie widzi, że Kuttin poprostu rozwalił to co było w polskich skokach ? Miała być dobra ekipa i co ? Nawet orzeł Adas zapomniał jak sie skacze. W.W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bachleda: już sam nie wiem, czego chcę IP: *.netcom.poczta.pl / *.crowley.pl 01.01.06, 23:56 Marcin.. ja tez teraz spadam:( trzymaj sie trzymajcie sie wszyscy! Odpowiedz Link Zgłoś
kayakto trzymajcie sie 02.01.06, 13:10 chłopaki nie jest najgorzej szukasz dobrego specjalisty? Kardiologia, warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da markos A KIEDYS W OGÓLE WIEDZAIŁ JAK SIĘ SKACZE??????? IP: *.gl.digi.pl 02.01.06, 16:40 poza malyszem przez 3 sezony, reszta prezentowala zawsze poziom bardzo slaby w porywach slaby Odpowiedz Link Zgłoś
oraw KUTTIN WIE,ALE NIE UMIE WYTŁUMACZYĆ I NAUCZYĆ! 02.01.06, 12:54 To wynik WIELKIEJ REWOLUCJI! gdyby poczekano , aż Małyszowi przejdą humory i nie zwolniono DOKTORÓW a potem Tajnera(nawet kosztem tamtego sezonu)to teraz mielibyśmy KADRĘ! A tak to mamy DZIADOSTWO!!!!! Wszystkich ich trzeba wysłać do Psychologa , a Pana Kuttina do kraju! Serdecznie pozdrawiam!Małysz ma szansę (śladem Wielkiego Jensa W.) ale na następnej OLIMPIADZIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vit Zanim zaczniecie pluć na trenera... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 23:44 to mnie uderza jedno - postawa skoczkow. Czy to jest nastawienie na sukces? Dążenie do wygrywania? Nie to jest traktowanie skoków jak pracy w fabryce... Od pierwszych sukcesów Małysza minęło już naprawdę sporo czasu, a nawet Małysz bez formy jest nadal najlepszym polskim skoczkiem... Nędzny materiał ludzki, układy, niszczą ten sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Bachleda, pij wiecej wodki przed zawodami..... IP: *.cable.mindspring.com 02.01.06, 00:42 jw Odpowiedz Link Zgłoś
szabepio Re: Bachleda, pij wiecej wodki przed zawodami.... 02.01.06, 12:46 hm, ale jakbyś mógł ten sposób jakoś umotywować to może bachleda skorzysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebany JA WIEM CO SIĘ DZIEJE IP: *.cable.mindspring.com 02.01.06, 01:29 Ja wiem co się dzieje - Bachleda jest po prostu słaby jak woda. Oni wszyscy zachowują się tak jakby nie mogli odnaleść wielkiej formy, a tak na dobrą sprawę tylko Małysz pokazał, że coś potrafi. Cała reszta to jedno wielkie zero, które nigdy dobrze nie skakało i dobrze skakać nie będzie. Oni się nadają tylko na przedskoczków, a nie zawodników.Przestańcie zgrywać wielce zaskoczonych waszą słabą formą, bo jesteście po prostu zerami, a zera nigdy skakać nie będą. Prawdy nigdy nie da się ukryć. Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: JA WIEM CO SIĘ DZIEJE 02.01.06, 11:18 dokladnie popieram,a po kilku punktach zdobytych w calym sezonie Bachleda ze swym jebnietym usmieszkiem powie że bylo nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Bachleda: już sam nie wiem, czego chcę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.06, 11:49 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: Bachleda: już sam nie wiem, czego chcę IP: *.broker.com.pl 02.01.06, 12:00 A może wreszcie ktoś poprostu powie prawdę panu Bachledzie gdzie tkwi problem? Przecież On jest poprostu mało utalentowany (czyt. słaby), jak zresztą prawie cała nasza kadra skoczków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Bachleda: już sam nie wiem, czego chcę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.06, 12:11 Cokolwiek powiedzieć by o zawodnikach, jest tak, że nasza reprezentacja w skokach praktycznie nie istnieje i to jest zarzut pod adresem Kuttina. Na początku sezonu przyzwoicie skakał tylko Małysz (miejsca w pierwszej dziesiątce), teraz i on stracił formę. Reszta zawodników nigdy jej nie miała. Po wycofaniu Małysza z TCS efekt będzie taki, że do pierwszej trzydziestki albo zakwalifikuje się jeden skoczek (Kamil Stoch) i zajmie miejsce w końcu trzeciej dziesiątki albo żaden. Słabsza forma Małysza, do którego zresztą trudno mieć pretensje, bo swoje już osiągnął w skokach, pokazuje jak na dłoni, że król jest nagi, tzn. nie ma zawodnika, który miałby realne szanse na odniesienie sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Bachleda: już sam nie wiem, czego chcę 02.01.06, 12:19 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Po wycofaniu Małysza z TCS efekt będzie taki, że do pierwszej trzydziestki albo > > zakwalifikuje się jeden skoczek (Kamil Stoch) i zajmie miejsce w końcu trzeciej > dziesiątki albo żaden. ...i nadal bedą nam wmawiali ze to wielki sukces bo przeciez mamy zawodnika w finałowej 30-tce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Problem skoków to problem charakteru i psychiki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 12:12 Był dobry sztab szkoleniowy za Tajnera w którego skład wchodzili: fizjolog, terapeuta, zawodowiec w skokach w osobie Fijasa - atmosfera w zespole była znakomita, co dawało komfort psychiczny zawodnikom. W tej chwili widać, że atmosfera w naszym timie jest grobowa. Przyczyna? - nasze władze chciały zarabiać kasę na Adamie nieinwestując w ekipę szkoleniową. Myśleli, że za friko będą pracować: prof.Żołądź, i pozosali. jedyne co pozostało w PZN po latach świetności Adama to śledztwa prokuratury o niegospodarność i pazerność jej władz. Mi też w takich warunkach odeszłaby chęć skakania;z takimi szefami nie można nawet sadzić buraków a co dopiero budować zespół przyszłych mistrzów świata... . Sytuacja w PZN żywo przypomina PZPN. Należałoby rozwalić to niekompetentne towarzystwo wzajemnej adoracji w znaleźć prawdziwych fachowców, a nie malutkich, lasych na euro ludzików. Panie Apoloniuszu Tajner!!! Wracaj ze swoją ekipą szkoleniową: panem Fijasem, dr Blecharzem i prof. Żołądziem..!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szabepio ja wiem czego chcesz chopie. 02.01.06, 12:45 napewno chcesz wygrywać, zarabiać, mieć szczęśliwe małżeństwo, udany urlop, sex zdrowie, miłe i ciepłe mieszkanie, wygodny samochód. widzisz już wiesz czego chcesz? to proste przecież chopie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: czas wychrzanić Kuttina. Póki nie jest za późn IP: 87.207.76.* 02.01.06, 13:11 Wywalić na twarz tego faceta, który zna sie tylko na banknotach i razem z Federerem kręca lody na swój rachunek. A Polskie skoki mają głeboko w d... !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reks Mówi się że Bachleda to maskotka,wiec jak najszybc IP: 62.89.80.* 02.01.06, 13:20 Więc jak najszybciej niech konczy ze skokami.jego miejsce jest za szybą na desce rozdzielczej obok kierownicy.on jak i Mateja to może w porządku goscie ale do skakania[na odp. poziomie ]się nie nadaja,.Żurnalisci ględzą że niby są w formie,innym razem że jej szukają i.t p.,a oni tymczasem rok w rok zawalająKAŻDE zawody.Najwyższy czas dać sobie spokoj,probować innych,sami zawodnicy chyba trochę wstydu maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzezem Re: Bachleda: już sam nie wiem, czego chcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 15:44 Nie przejmuj sie stary, ja też ni potrafię skakać Odpowiedz Link Zgłoś