Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

EJCC Challange 2006 w Pradze

02.01.06, 20:55
    Pewnie i tak większość z Was o tym wydarzeniu wie i pamięta, ale skoro nikt
    jeszcze wątku nie założył to ja to zrobię :)

Już jutro dwie nasze "młode" drużyny zaczynają swój udział w zmaganiach w
    Pradze. Ja ze swej strony życzę powodzenia, a kibiców zachęcam do śledzenia
    wyników na stronie www.curling.cz/ejcc/ Będą znane z ubiegłego roku
    kamery nad domami :)
    Obserwuj wątek
      • hit_and_roll Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 02.01.06, 23:41
        Juniorom i Juniorkom życzymy sukcesów i liczymy na efektowne rozpoczęcie
        curlingowego Nowego Roku 2006!!! Wszystko w Waszych miotłach!!! :)
        Dajcie z siebie wszystko, a my będziemy podglądać Wasze występy przez kamerki ;)
        • antraks_kkc Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 03.01.06, 14:02
          Bardzo dziekujemy za doping. To, e damy z siebie wszystko moge obiecac.
          Jestesmy po treningu, obserwowalem inne druzyny i musze powiedziec, ze poziom
          jest naprawde wyrownany. Rownie dobrze przy odrobinie szczescia mozemy wygrac z
          Rosjanami, Wegrami, Slowakami i Francuzami, co z nimi przegrac o wlos. Mam
          nadzieje, ze bedziecie obserwowac nasze poczynania.
          Pozdrawiam, Witek
          • takeouter Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 03.01.06, 22:06
            ja też trzymam za was bardzo mocno kciuki!!i żałuje że nie moge wam pomóc :(
            jeden miesiąc ... wrrrrrrrrrrr no ale do boju chłopaki... 3mam kciuki...

p.s Kamil 1 rada to posłuchaj niekiedy Doriana :)
            a 2 to wiesz :) to co zawsze... :)))
            3majcie sie
      • dj_pinball Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 03.01.06, 17:43
        Dziewczyny przegrały, niemal jak w zeszłym roku. Oby dalej było lepiej. Teraz
        trzymamy za chłopaków!
      • takeouter Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 03.01.06, 22:12
        p.s jak na złość nie chcą wrzucić teraz wyników na żywo tylko te kamerki z
        których nei moge nic wyłapac :((
      • andyjan Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 03.01.06, 23:20
        Rozpoczyna sie 7 end przy stanie 4:3 dla Rosji. Gryziemy palce.
        • nalbog Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 03.01.06, 23:24
          Dzieki za info.
          Skad Ty to wiesz. Kamera stasznie wiesza :)
          • andyjan Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 03.01.06, 23:37
            gorąca linia z Mirkiem
          • andyjan Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 03.01.06, 23:41
            niestety 6:3
            • nalbog Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 03.01.06, 23:54
              czyzby 6:6
              • nalbog Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 03.01.06, 23:55
                ależ nerwy. Taka kamera dobra rzecz
              • andyjan Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 03.01.06, 23:56
                widzieliśmy to na własne oczy !!! chyba że to film z zeszłego roku ;-)
                • nalbog Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 03.01.06, 23:59
                  wg daty na stronie z 15.12.2005
                  • nalbog Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 04.01.06, 00:13
                    tak niewiele
                    • blackeyed Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 04.01.06, 00:15
                      Ech, no niewiele brakło, szkoda ostatnich dwóch kamieni... Ale wielkie brawa za
                      ambitną walkę do końca!
                      • andyjan Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 04.01.06, 00:24
                        Brawo !!! To dopiero zadatek przyszłych emocji. Sukces puka do drzwi.
                        • hit_and_roll Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 04.01.06, 01:02
                          Brawo Chłopaki, było blisko... 6:7 z Rosją, ale od środy już maja być happy endy
                          na koniec meczów! :)

"Nalbog" i "andyjan" nie miałem okazji ogladac meczu i dopiero teraz zagladam na
                          forum. Wasza wumiana postów emocjonujaca ze hej! ;) Tylko na koniec musialem
                          poszukac wyniku bo nikt go tu nie podal ;))) Pozdrawiam i jutro tez trzymam
                          kciuki za naszych!
      • takeouter Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 04.01.06, 15:00
        super chłopaki!!! 8:2 z węgrami i tak dalej! 3mam kciuki :)
        stary junior :)
        teraz ze Słowacją nie straćcie koncentracji...
        pozdrawiam
        • t.kierzkowski Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 04.01.06, 15:22
          Ja również gratuluję. Specyficznie to w necie wyglądało, ale najważniejsze było
          widoczne :)
          Dziewczynom też gratuluję pogoni Słowaczek, bo pachniało niespodzianką
      • antraks_kkc Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 04.01.06, 15:31
        Tak jak napisaŁem w pierwszzm poscie. Przegralismy z Rosja o wloseczek, ale
        gralismy ambitnie do konca. Mecz z Wegrami byl baardzo bardzo zaciety - pomimo
        wysokiego wyniku. Wszystko bylo na styk, a akurat taki rezultat zawdzieczamy
        doskonalej grze skipa, ktory dzisiejszym meczem zrewanzowal sie za mecz z Rosja.
        Dziekujemy za wsparcie,
        Pozdrawiamy wszsytkich serdecznie,
        Druzyna juniorow.
        • dj_pinball Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 04.01.06, 15:40
          No gratki, chłopaki! Ładny meczyk i efektowne zwycięstwo i tak trzymać. Ja
          trzymam kciuki.
          • msfmcc Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 04.01.06, 15:47
            Brawo brawo brawo chlopaki!!!! Gratuluje!!!!
            Wczorajszy dobry mecz z Rosja i dzisiejsza wygrana pokazaly, ze jestescie w
            formie! Trzymam kciuki za dalsze sukcesy i pozdrawiam serdecznie cala skipe ;-))
            • hit_and_roll Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 04.01.06, 18:13
              No to pierwszy "happy end" za nami :) Gratulacje i prosimy o następny chłopaki
              jeszcze dziś :)

Dziewczyny też sie już trochę rozkręciły więc śmiało po pierwsze zwycięstwo!
              • antraks_kkc Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 04.01.06, 21:58
                Dosc gladko wygralismy ze Slowakami. Pomimo wielu naszych bledow przeciwnicy
                nie grali w ogole dobrych wybic
                • zielgora teraz Czesi.... 05.01.06, 10:31
                  tak to była piekna wygrana!! gratulacje!! teraz Czesi... wierze, że dacie
                  radę!! POWODZENIA!!
                  • dj_pinball Re: teraz Czesi.... 05.01.06, 17:15
                    Na pólmetku z Czechami 3:1 dla naszych!!! Do boju Polska!!!
                    • skip_yeti Re: teraz Czesi.... 05.01.06, 17:22
                      jak wygraja to Kamil stawia wszystkim browara :)
                      • nalbog Re: teraz Czesi.... 05.01.06, 18:39
                        raz extra enda sie przegrywa a drugi raz wygrywa
                        • damiahn Re: teraz Czesi.... 05.01.06, 18:58
                          tym razem z tego co przyuwazylem na kamerce sie wygrao... ;) gratulacje za
                          pasjonujacy mecz... :)
                          • takeouter Re: teraz Czesi.... 05.01.06, 19:04
                            no to rzeczywiście wszystko tam jest wyrównane! wygrana z Czechami :))) ale
                            Węgrzy wygrali z Francuzami co też jest niespoadzianką, to wam tylko na ręke!!
                            Do boju chłopaki!!!!
                  • antraks_kkc Re: teraz Czesi.... 05.01.06, 19:14
                    Uffffff niesamowity mecz... Jestesmy najszczesliwszymi curlerami na swiecie!:)
                    Zapelnione trybuny kibicami, ktorzy ogladali mecz z zapartym tchem, emocje nie
                    do opisania. Szkoda, ze nie bylo wiecej naszych kibicow, ale czujac Wasze
                    wsparcie dalismy z siebie wszsytko. Jutro mecz z Francuzami, ktorzy sa w naszym
                    zasiegu. Jezeli go wygramy bedzie fantastycznie.
                    Dzikujemy za wsparcie!
                    • pfrynia Kamerka 05.01.06, 20:51
                      Gratulacje chłopaki!!! Oby tak dalej!
                      Czy trzeba coś ściągnąć żeby odpalić kamerki? Bo mi za nic nie chcą działać...

PF
                      • ccckhangoor Re: Kamerka 05.01.06, 21:06
                        a jakiej przeglądarki używasz Pawle?
                        od razu mówię, że fajerfoks nie daje rady i trzeba przeprosić się z microshitem...
                        • pfrynia Re: Kamerka 05.01.06, 21:07
                          Mam IE i Mozille ale nie chce mi dzialac wlasnie w IE?
                          • ccckhangoor Re: Kamerka 05.01.06, 21:15
                            może tyle czasu się kontrolka ActX ściąga i instaluje, u mnie to zajęło około 15
                            minut(!!!).
                            • pfrynia Re: Kamerka 05.01.06, 21:25
                              U mnie trwa to już z pół godziny ale spróbuję jeszcze poczekać...
                              • pfrynia Re: Kamerka 05.01.06, 21:55
                                Odpaliłem raz jeszcze i wreszcie się udało... Dzięki za rady.
                                PF
                                • hit_and_roll Re: Kamerka 05.01.06, 23:17
                                  Brawo, brawo, brawo!!! :) Pokonać gospodarzy na ich własnym lodzie to naprawdę
                                  coś! I tak trzymać chłopaki do końca, a będzie jszcze lepiej :) Trzymam kciuki
                                  za mecz z Francją!
                                  • qazerty Re: Kapelusz 06.01.06, 00:36
                                    Dlaczego zawodnik z naszej drużyny na zdjęciu i podczas meczu występuje w
                                    kapeluszu? O co chodzi? Chyba nie ukrywa łysiny skoro jest dopiero juniorem? A
                                    może mysli że to jest fajne i widowiskowe? Troche szkoda bo chłopaki całkiem
                                    dobrze sobie radzą, a tym kapeluszem robi straszną wiochę i chyba publiczność
                                    ma niezły ubaw z takiego pajaca.Pozdrawiam i do boju chłopaki!(mam nadzieję że
                                    już bez tego obciachowego nakrycia głowy)
      • nalbog Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 06.01.06, 16:12
        Proponuję poobstawiać wyniki. Ja typuję Polska:Francja 8:4
      • takeouter Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 06.01.06, 17:35
        qrcze nie można przegrywając 1:5 w 7 endzie grać takeoutów za tee line :(((
        qrcze Kamil no... :((( corner guardy i drawy , nic innego przy tym
        przypadku... :( no ale cóż i tak 3mam kciuki za wyjście z grupy ???
        • arekmcc Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 06.01.06, 17:51
          a ja qrcze nic nie widze i nie wiem co sie tam dzieje.
          najpierw podali wynik 5:1 po 6 endzie, potem zniknęła ta piątka, a teraz
          pojawiło się 4:2, Czy ktoś wie na pewno jaki jest wynik, QRCZE
          A.
          • skip_yeti Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 06.01.06, 18:20
            no to qrcze fak
            sie 6:3 skonczylo o ile znowu czegos z wynikami nie namieszali
            ale chyba im kfjatki kupie za taka walke i wyniki
            • qazerty Re: Moze niech dziewczyny zmienia dyscypline 06.01.06, 22:21
              Bo przynosza wsztyd takimi wynikami.Po cholere tam jechaly?Mogly zostac w
              kraju,a efekt bylby lepszy (np.szesc walkowerow po 0:3)
              • ccckb Kapelusz i dziewczyny 06.01.06, 22:39
                Włączam sie kochani do dyskusji całkiem w środku i nieczytałam wszystkich opinii
                na naszym forum, ale wiem jedno. Kimkolwiek jesteś Gazerty - kapelusz jest
                super!!! Dzięki temu druzyna i Kamil są oryginalni i ciekawi!!! A grają
                wspaniale i gratuluję im z całego serca!!! Do boju!
                Co do dziewczyn - dobrze, że dziewczyny pojechały. Ich droga w curlingu nie jest
                łatwa. I nic nie zapowiada, żeby była łatwiejsza... Olga, powodzenia w
                poniedziałek na Olimpiadzie.
                Pozdrawiam wszystkich kibiców naszych drużyn, pa pa
                Krysia
                I szczególne pozdrowienia dla kompletu Gipsów. Tomku, nie wiem, jak przeżyłabym
                tydzień bez wszystkich nadesłanych serdeczności ;-))))
                • cccfrosty Re: Kapelusz i dziewczyny 07.01.06, 14:08
                  Dziękuję Krysiu :))) dla ścisłości olimpiada była dzisiaj. Przeciwnik nie nazbyt
                  wymagający, więc w pierwszej połowie zastosowałam ofensywną taktykę, która
                  przyniosła efekty. Niestety sędzia cały czas patrzył na zegar, więc po przerwie
                  przeszłam na take outy, żeby wygrać za 1, 2 punkty i zdążyć rozegrać pełne osiem
                  endów. Wyniki we wtorek. Dogrywka raczej pewna, ale to i tak dopiero challenge
                  przed ogólnopolskimi zawodami w Gdańsku.
                  Ogólne wrażenie sukcesu psuje tylko wyjątkowy pech przyjaciółki na maturze z
                  polskiego :(
            • hit_and_roll Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 07.01.06, 23:47
              I koniec Challengu :) Wśród juniorów Włosi (chyba mała niespodzianka) a wśród
              juniorek Szkotki (tu chyba bez wątpliwości).
              Naszym chłopakom należą się słowa uznania za walkę, a dziewczyny były o krok od
              zwycięstwa w swoim ostatnim meczu, czyli też jakis krok do przodu...
              Myslę że w roku 2006 większa rywalizacja wśród druzyn juniorskich w Polsce
              podniesie znów poziom naszych drużyn i za rok bedzie minimum półfinał! :) Tego
              wszystkim polskim fanom curlingu życzę :)
              • barbarakarwat Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 08.01.06, 00:31
                za kolegą klubowym również gratuluję naszym paniom i panom.... emocji było
                dużoooooo czego dowodem są wszystkie wpisy
                • takeouter Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 08.01.06, 11:09
                  Panowie gratulacje ;) za rok napewno będzie większa rywalizacja szczególnie
                  wśród Pań ;) czy też dziewczyn :) po wczorajszym treningu jestem pełen
                  nadzieji :))))
                  pozdrawiam
                  • karolajna-cocktail Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 08.01.06, 16:13
                    Witam po poworcie!
                    Bardzo dziękuję za wszelkie miłe słowa i serdeczności, jakie przez całe zawody
                    otrzymałam.

Teraz to chyba z tydzień będę odpoczywała po tych wszystkich emocjach. ;)
                    Obie drużyny dbały o to, żeby poziom adrenaliny nie obiżył mi się choć na
                    chwilę. Bardzo, bardzo, bardzo Wam za to dziękuję!

Pozdrawiam
                    coraz bardziej uzależniona od curlingu ;)
                    Karolina
                    • ccckb Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 09.01.06, 19:02
                      Gratulacje...
                      Brakowało mi tylko "oblewania" zwycięstw, ale mam nadzieje, że z Karolajna
                      nadrobimy!!!
                      Naprawdę wynik niesamowity... :-))))))))))
                      • karolajna-cocktail Re: EJCC Challange 2006 w Pradze 09.01.06, 22:28
                        Jeżeli Cię to Krysiu pocieszy to może dodam, że mi również brakowało oblewania
                        zwycięstw, bo Moja Ulubiona Drużyna nawet mnie na piwo po meczu z Czechami nie
                        zaprosiła.
                        No ale cóż - mówi się trudno i kocha się dalej ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka