Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małysz: Chciałem skrócić te męki

IP: *.mercor.com.pl / 217.153.161.* 03.01.06, 13:29
    Zgadzam się z opinią ,że Małyszowi brakuje fizjologa i psychologa, czy PZN
    naprawdę nie stać na ich zatrudnienie, najwyższy czas ich znaleść i pomóc
    naszemu orłowi.
    Bo on nadal jest wspaniały ale niemożemy od niego wymagać cudów.
    Obserwuj wątek
      • kubok Re: Małysz: Chciałem skrócić te męki 03.01.06, 13:54
        Po co zatrudniac, lepiej sobie do kieszeni kase schowac...
        • Gość: księgowy PZN-u Re: Małysz: Chciałem skrócić te męki IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.06, 14:36
          kubok napisał:

> Po co zatrudniac, lepiej sobie do kieszeni kase schowac...

Kasę na specjalistów znajdziemy w "skromnej altance" prezesa W. z cyprysową
          boazerią, muramurami carraryjskimi, kominkiem i wanną z hydromasażem
          najlepszego Agenta 007 w IV RP.
          • ewerek co 03.01.06, 20:02
            ale o co chodzi?

LECZ SIĘ PRYWATNIE
            Endokrynologia,
            <a href=" warsawcity.info/telekomunikacja_i_internet/">Warszawa</a>
        • Gość: nikodem dyzma Re: Małysz: Chciałem skrócić te męki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 15:03
          a gó..!
      • Gość: quasimodo Małysz nic nie wie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 14:08
        Jeśli wie czego mu brakuje ale nie wie jak to osiągnąc to znaczy, że nic nie
        wie...
      • Gość: w_sumie_nikt Re: Małysz: Chciałem skrócić te męki IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 03.01.06, 14:12
        To cos w ogole nie powinno byc sportem nazywane.
        • Gość: Krol poezji JAKA ULGA, JAKA CISZA, ZE NIE SLYCHAC JUZ MALYSZA IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.01.06, 14:35
          Czasem i tak sie zdarza,
          ze trza wrocic do zawodu dekarza.
          Nie podskakuj, zamknij jape
          wlas na dach i poloz pape.
          • Gość: jacek Re: JAKA ULGA, JAKA CISZA, ZE NIE SLYCHAC JUZ MAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 14:57
            Adam zrobił dla polskiego sportu więcej niz grubo opłacane pseudsławy
            piłkarskie. Nawet gdyby teraz się wycofał w ogóle ze sportów na zawsze
            pozostanie już legendą polksiego narciarstwa i żadne rymowanki tego nie
            zmienią. A znając układy w polskim sporcie niwykluczone, że jak Łuszczek będzie
            musiał na starość dachy kryć żeby zarobić na chleb z solą, a panowie działacze
            mieszkają w willach. To Polska właśnie. Tysiące działacy i pojedyńcze gwiazdy.
            • Gość: alex9991 Re: JAKA ULGA, JAKA CISZA, ZE NIE SLYCHAC JUZ MAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:49
              Zgadzam się z Tobą! Adam Małysz zrobił dość, niech sobie teraz odpocznie, a
              jesli chce skakać dalej, niech buja jak Goldi!!! Trzymaj się Adaś! Jesteś
              NAJWIĘKSZY!!!!!!!!!
              • karmazynala Re: JAKA ULGA, JAKA CISZA, ZE NIE SLYCHAC JUZ MAL 03.01.06, 21:30
                Zrób jak Armstrong - odejdź z klasą =)
          • nessuno Re: JAKA ULGA, JAKA CISZA, ZE NIE SLYCHAC JUZ MAL 03.01.06, 15:26
            Dobre! Niech Małysz dalej skacze.Na pocztę buhahahaha.Żenada
      • Gość: qq Re: Małysz: Chciałem skrócić te męki IP: *.mofnet.gov.pl 03.01.06, 14:43
        szkoda!!!
        windows.info.pl/
      • Gość: bagiaos Re: Małysz: Chciałem skrócić te męki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.01.06, 15:18
        Jakiś cichy i kameraly burdelik przywróci Adamowi wiarę w dobre skakanie.
      • Gość: morfeusz Re: Małysz: Chciałem skrócić te męki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.01.06, 15:55

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!
        • karmazynala Re: Małysz: Chciałem skrócić te męki 03.01.06, 17:28
          Gość portalu: morfeusz napisał(a):

>
          >
          >
          > Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
          Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!
          > !

Pohamuj się tloseczke!!!
          My wszyscy kibicujemy adamowi! Gdybyś pisał: "Leeeeeeegia goooola!" czy cosik w
          tym stylu, to miałoby to sens =D
      • Gość: plonyx I po Malyszu! Wielka szkoda! Wszystko sie konczy IP: 84.203.146.* 03.01.06, 16:37
        to przerazajace jednak to fakt. Fajnie bylo. Dzieki Adam I mam nadzieje ze
        jeszcze pokazesz pazur!!
        • Gość: daniel Re: I po Malyszu! Wielka szkoda! Wszystko sie kon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 17:59
          Prawda jest chyba taka,że Małysza działacze i trenerzy ZMARNOWALI po odejściu
          zespołu naukowców.Chciało się mniej wydać pieniedzy zarobionych dzięki
          Małyszowi?Sami sobie poradzili? A Małysz sprowadzony do roli zwykłego członka
          zespołu,bez specjalnych warunków ,"uśredniony" do przeciętnej mógł i zrobił
          tylko to co zrobił.On i tak zostaje LEGENDĄ.Mnie to wystarcza aż nadto.Nie
          przypuszczałem ,że Polak zajmie takie miejsce w skokach jakie zajął Małysz.
      • Gość: Ludwik Re: Małysz: Chciałem skrócić te męki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 17:56
        Panie Malysz - dlaczego nie isc na calosc i zakonczyc
        kariere obecnie.
        Zadnych skokow na Olimpiadzie na 15 mce.
        Jezeli doplyw gotowki,ktory gwarantuja obecne kontrakty sa dla pana wazniejsze
        niz kompromitacja na olimpiadzie to prosze to publicznie oswiadczyc a nie
        wciskac ciemnote kibicom.
        Trzeba byc bardzo naiwnym lub b.wyrachowanym aby w ten sposob dzialac.
        R.Korzeniowski korzystal tez z uslug prof.Zoladzia.Wycofal sie jako mistrz
        olimpijski.Nie uderzyla mu jednak sodowa woda bo jako absolwent AWF nawet bez
        pomocy prof.potrafil kontynuowac trening zapewniajacy mu zloto na Olimpiadzie.

Przed reporterami TV mozna sie schowac.Przed krytyka takich jak ja nie ma
        schronienia.
        Nigdy nie bylem wielkim pana fanem bo brakowalo panu klasy wielkiego
        sportowca. Dlugie skoki to nie wszystko.
        Tylko "sportowiec" z 110cm w pasie uwierzy w pana szanse na miejsce w pierwszej
        10tce.
        • karmazynala Re: Małysz: Chciałem skrócić te męki 03.01.06, 17:58
          Gość portalu: Ludwik napisał(a):

>Tylko "sportowiec" z 110cm w pasie uwierzy w pana szanse na miejsce w pierwsze
          > j
          > 10tce.

A nie z 90 w pasie? =D
        • Gość: grander Re: Małysz: Chciałem skrócić te męki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:06
          czlowieku zejdz no troche nizej bo zaraz wysoko zadartym nosem dziure w dachu
          zrobisz. ton-znawcy sportu itp w stylu "przed takimi jak ja" dowodzi
          wyrafinowanego braku samokrytyki!stan moze na rozbiegu takiej skoczni-bo widze
          ze na pewno sie tam nigdy nie znalazles-zesrac sie ze strachu mozna, poginasz
          kilkadziesiat km na godzine, na progu masz po 90km/h wszystko w pare sekund i
          na koniec jestes jeszcze w powietrzu i masz zmartwienie by ladowac tak jak sie
          uczyles i nie popelnic bledu,bo moze kosztowac kregoslup. uwazasz ze do tego
          nie trzeba psychologa???? a korzeniowski nie takie zloto jak sie swieci,
          odmowil wsparcia niepelnosprawnemu sportowcowi-mistrzowi Polski, argumentujac
          swoja wypowiedz mniej wiecej jako-nie pomoge ci bo nikt cie nie zna. do stóp
          Malyszowi nie dorastasz, sportowcem jest wielkiej klasy, ma forsy jak lodu i
          nie jeden rekord na koncie a nigdy nie puszczal tekstow co to nie ja.tak
          skromnego sportowca dawno nie widzialem.
      • Gość: ryk Skroc meki rowniez nam IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.01.06, 18:25
        ..... i wycofaj sie!!!!
        • Gość: kelob Re: Skroc meki rowniez nam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 18:36
          Jak dziś powiesz że to już koniec ze skakaniem to jesteś super sportowcem .I
          tak zrób!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • gobi03 Re: Małysz: Chciałem skrócić te męki 03.01.06, 19:51
        mam już dosyć tych ględzeń o formie Małysza, o nadziei Polski, o poprawianiu
        kąta natarcia i siły wybicia.
        Facet ma prawo być zmęczony, nawet powinien pomyśleć o pozostałych dziesiątkach
        lat życia - czy chce walczyć jeszcze rok albo dwa za cenę jeżdżenia na wózku
        przez kilkanaście lat później.
        Mamy dobrych sportowców i bez Małysza, a nawet jeśli on jest najlepszy, to i
        tak ma prawo do własnego szczęścia, do myślenia o sobie. Polska nie potrzebuje
        Małysza - zawdzięczamy mu wspaniałe wspomnienia i to nam musi wystarczyć.
      • Gość: Gregor Re: Małysz: Chciałem skrócić te męki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 11:32
        Nie zdziwcie sie jak Małysz wygra w urynie
      • Gość: sywi Re: Małysz: Chciałem skrócić te męki IP: 82.160.38.* 04.01.06, 18:43
        Osobiście uważam,że Adam jest poprostu super.To co uczynił jest fantastyczne i
        nie rozumniem ludzi którzy go krytykują
      • Gość: Sopocki Re: Małysz: Chciałem skrócić te męki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:09

Tak jest! Fizjologa, psychologa, speca od inwestowania pieniedzy, od
        umieszczania reklam na ubraniu i nartach, kapelana, panienke od lodow, speca od
        drapania w piety, od nieplacenia podatkow, wrozke, zaklinacza pogody, polskiego
        hydraulika, rabina, astrologa, mulle,pierwszego- drugiego i trzeciego trenera i
        ich szwagrow,zespol Ich Troje, Dode Elektrode i innych. Teraz, jak juz zmienil
        buty, to moze i skarpetki? mjtki?. A na sniadanie bulka z bananem. Tak mu
        dopomoz Bog.
        • karmazynala Re: Małysz: Chciałem skrócić te męki 05.01.06, 17:17
          Gość portalu: Sopocki napisał(a):

>
          > Tak jest! Fizjologa, psychologa, speca od inwestowania pieniedzy, od
          > umieszczania reklam na ubraniu i nartach, kapelana, panienke od lodow, speca
          od
          > drapania w piety, od nieplacenia podatkow, wrozke, zaklinacza pogody,
          polskiego
          > hydraulika, rabina, astrologa, mulle,pierwszego- drugiego i trzeciego trenera
          i
          > ich szwagrow,zespol Ich Troje, Dode Elektrode i innych. Teraz, jak juz zmienil
          > buty, to moze i skarpetki? mjtki?. A na sniadanie bulka z bananem. Tak mu
          > dopomoz Bog.

Brawoo
          gość zna się na rzeczy ale dopisałabym jesce Busha =D
      • Gość: ondraszek Święta krowa telewizyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 12:46
        Ta cała "afera" nie jest warta funta kłaków.
        Małysz to nadmuchana święta krowa a nie orzeł.
        Orły latają a krowy mają obsrane nogi.
        Popatrzcie uważnie!
      • Gość: krzysiek Re: Małysz: Chciałem skrócić te męki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:18
        powiem wam ze szkoda mi malysza przez te wybryki kutina
      • morfeusz_1 Re: Małysz: Chciałem skrócić te męki 13.01.06, 17:37

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!
        • Gość: Piotr Wijaz Re: Małysz: Chciałem skrócić te męki IP: *.chello.pl 13.01.06, 17:45
          Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!

na emeryturę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka