Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Orlando Magic

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 13:23
    Jestem w troche lepszej sytuacji bo znam juz wynik pierwszego
    meczu sezonu Magic-pojechali Philly a swietne zawody zagrali T-
    Mac(chyba 31pkt)oraz stary dobry i wreszcie zdrowy Grant Hill
    (jakies 18pkt 14zb i 6as).Wiec moze jednak dokona cudu dla
    Orlando?Ja w to wierze!GO MAGIC!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Magicfan Re: Orlando Magic IP: *.bnet.pl / 10.10.22.* 01.11.02, 11:32
        Prognoza Adroma raczej sie nie sprawdzi, bo Orlando wygra okolo
        50 meczow, a pozniej w playoffs moga odpasc w pierwszej rundzie,
        a moga tez wejsc do finlau. 9 miejsce jest na pewno za niskie.
      • Gość: Bartóś Grant Hill&Shawn Kemp IP: 62.233.130.* 02.11.02, 13:16
        Właśnie zacząłem być kibicem Orlando ,dlaczego:
        Ponieważ są tam dwie stare gwiazdy,które mam nadzieje,że jeszcze udowodnią że
        znaczą coś w NBA.Już po trzech meczach widać w jakiej formie jest Grant Hill i
        co może on wnieśc do zespołu (jak wynika z wypowiedzi Czarka T. ,GH jest
        bardzo zdeterminowany i nie boji się walczyć o każdą piłkę).Grant w każdym
        kolejnym meczu jest coraz lepszy ,szkoda tylko ,że magic przegrali swój trzeci
        mecz gdy Grant rzucił 27 pkt(7zb,5as),poprzednie mecze
        17pkt,5zb,6as;18,6,7.Całkiem nieźle jak na dwu letnią przerwę,ludzie bujcie
        się Magic.
        Następnym o kogo mi chodzi jest 33 grubasek Shawn Kemp,z tego co wiem reinman
        wziął się ostro do roboty waży 127 kg (całkiem dobrze jak na niego) i może być
        naprawdę dużym wzmocnienim dla cierpących na brak mocnych wysokich
        graczy.Sezon dla niego nierozpoczął się tak najgorzej,w ostatnim meczu 5 pkt 4
        zbiurki w 10 minut,dali by mu dłużej pograć to pewnie by wygrali,wcześniej
        8pkt 5 zb i 1blok,a w pieerwszym meczu 6 pkt 7 zb 1 blok.
        Pożadna gra jak na rezerwowego choć wierze ,że Shawna stać na wiele więcej ,w
        końcu nie jest taki stary ma dopiero 33 lata a jaki bagaż doświadczenia ,nigdy
        nie miał poważnych kontuzji.Reinman'll back I'm sure!!
        • Gość: Alex Re: Grant Hill&Shawn Kemp IP: 212.33.87.* 08.11.02, 18:33
          Orlando pewnie wejdą do PO. W tej chwili T-Mc to jeden z najlepszych niskich
          graczy w NBA. Obecny lider strzelcó wystarczy aby wprowadzić ich do PO.
          Zobaczymy jak długo zdrowy będzie Hill. Problemem Magic są gracze wysocy.
          Dlatego ten zespół pewnie nic specjalnego nie zwojuje. W tym roku oczywiście.
          • Gość: HyLo Re: Grant Hill&Shawn Kemp IP: *.phils.uj.edu.pl 13.11.02, 10:38
            Gość portalu: Alex napisał(a):

> Orlando pewnie wejdą do PO. W tej chwili T-Mc to jeden z najlepszych niskich
            > graczy w NBA. Obecny lider strzelcó wystarczy aby wprowadzić ich do PO.
            > Zobaczymy jak długo zdrowy będzie Hill. Problemem Magic są gracze wysocy.
            > Dlatego ten zespół pewnie nic specjalnego nie zwojuje. W tym roku oczywiście.

T-Mac jest jednym z najlepszych graczy bez wzgledu na wzrost, a, nawiasem
            mówiąc, taki niski to on znowu nie jest.
            Jeśli on i Hill będą zdrowi to Orlando po prostu nie może nie wejść do
            playoffów. A Wschód jest "wide open", więc w PO też różnie może być.
            Myślę, że adrom dał im 9-te miejsce bo podejrzewał nowe kontuzje.

• Gość: Wilt Re: Grant Hill&Shawn Kemp IP: *.waw.cdp.pl / *.gov.pl 13.11.02, 18:05
              Gość portalu: HyLo napisał(a):

> Gość portalu: Alex napisał(a):
              >
              > > Orlando pewnie wejdą do PO. W tej chwili T-Mc to jeden z najlepszych niski
              > ch
              > > graczy w NBA. Obecny lider strzelcó wystarczy aby wprowadzić ich do PO.
              > > Zobaczymy jak długo zdrowy będzie Hill. Problemem Magic są gracze wysocy.
              > > Dlatego ten zespół pewnie nic specjalnego nie zwojuje. W tym roku oczywiśc
              > ie.
              >
              > T-Mac jest jednym z najlepszych graczy bez wzgledu na wzrost, a, nawiasem
              > mówiąc, taki niski to on znowu nie jest.

Racja; jest nawet wyższy, choć lżejszy od Harpringa, reprezentującego obecnie
              przeciętne warunki gracza NBA.

> Jeśli on i Hill będą zdrowi to Orlando po prostu nie może nie wejść do
              > playoffów. A Wschód jest "wide open", więc w PO też różnie może być.
              > Myślę, że adrom dał im 9-te miejsce bo podejrzewał nowe kontuzje.
              >

Z Hillem mogą spokojnie nawet przejść do II rundy; ale nie sądzę, żeby wyżej
              (inside game!).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka