Gość: ,,, IP: *.autocom.pl 04.01.06, 23:18 Pora wrescie wziasc sie ze siebie i ugruntowac wiedze.. jestem z krakowa i poszukuje czegos fachowego i oczywiscie niedrogiego. Dziekuje za wszystkie propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pegas Re: kursk skałkowy taternicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:27 no to skałkowy czy taternicki? jak z krakowa to idz do kw Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: kursk skałkowy taternicki 06.01.06, 10:55 Jak wziąć to wziąć: ja znam jedną szkołę, "chłopak" zrobi tj. przeszkoli Cię praktycznie w każdym zakresie wspinaczki skałkowej, taternickiej i turystyki też: zimowej, sportowej, ekstremalnej czy co tam jeszcze chcesz. Szkoła Jarka Cabana 602 733 003. Fantastycznej zabawy i powodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pegas Re: kursk skałkowy taternicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 13:49 generalnie każdy instruktor pza moze cie przeszkolić w czym tam chcesz, dlatego pisałem żeby isc do kw i tam sie zorientować, pogadac, popytać, umówić... jacka nie znam wiec sie nie wypowiadam :) Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: kursk skałkowy taternicki 06.01.06, 14:59 chciała/chciał propozycji to proponuję :) Jarka (Jacka nie znam ;)) polecam. Do tego Facet ma specyficzne poczucie humoru... także poza wiedzą, rzetelnością itd. jest... oryginalnie, niespodziewanie... że tak powiem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pegas Re: kursk skałkowy taternicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 16:25 > Jarka (Jacka nie znam ;)) polecam wiem, wiem... za dużo pije :) Odpowiedz Link Zgłoś