Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ANAHEIM ANGELS - WORLD CHAMPIONS!!!!!

IP: *.210.124.14.Dial1.LosAngeles1.Level3.net 01.11.02, 08:21
    Tim Salmon- dzieki za cierpliwosc!! Troy Glaus - Twoj swing ratowal nas caly sezon i przydal sie w play-off))) Eckstein - pokazales , ze big heart
    liczy sie bardziej niz postura Scott Spezio - mamnadzieje, ze pozostaniesz na pierwszej bazie przez caly nastepny sezon))))) Erstad, nie ma
    lepszego defensive outfielder w ldze))))) Adam Kennedy...trzy homeruns, ktore zachwialy Twins)))) Garett Anderson, mozna na Ciebie liczyc
    przede wszystkim w siodmej grze World Series))))) Molina, Twoj double byl slodki))))) Fuller, wiecej swings w trybuny))))) Lackley, Appier. caly
    bullpen Rodriguez, Donelly, Schenweis, Weber, Shields i przde wszystkim Troy Persival, Twoj fastball trzymal nas w penant race caly sezon. I
    specjalne gratulacje dla Mike Sciosia, manager, ktory potrafi scalic indywidualnosci, zeby myslaly jak team))))) Parada na Edison Field byla slodka i
    i pokazala , ze slowa wolane przez Angels fanow : "Repeat, repeat!!" nie musza byc az tak trudne do zrealizowania. 42 lata bylo warte czekania na
    Championship))) Pozdrowienia dla wszystkich fanow Angels!!!))))) We are the Champio
    Obserwuj wątek
      • Gość: johnny Re: ANAHEIM ANGELS - WORLD CHAMPIONS!!!!! IP: *.client.attbi.com 02.11.02, 06:10
        Who give a shit about stupid baseball ??????
      • Gość: Wojtek Re: ANAHEIM ANGELS - WORLD CHAMPIONS!!!!! IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 02.11.02, 07:19
        Mieszkam niedaleko Anaheim (jakies 20 minut samochodem)
        ale przyznac musze ze cala ta historia ze zdobyciem
        tytulu mnie nie bierze, tak samo jak ten dziwny sport do
        ktorego sie nie przekonam nawet za sto lat.
      • giant Re: ANAHEIM ANGELS - WORLD CHAMPIONS!!!!! 03.11.02, 00:54
        Ja jakurat mieszkam blizej San Francisco i jestem fanem GIANTS i musze Ci drogi
        kibicu Angels powiedziec ze wygraliscie to wielkim fuksem. W sobotnim szostym
        meczu coach Giants Dusty Baker prowadzac 5-0 sie zagotowal i myslal ze juz ma
        mistrzostwo w kieszeni i bardzo sie pomylil. Przyznac trzeba Angels maja bardzo
        dobrych hitterow. My w San Francisco mamy piekny stadion, rekordy Barryego
        Bondsa ale nie mamy tytulu. Na dodatek teraz sie ekipa rozpada - salary-cap.

Gratulacje dla Angels jak najbardziej zasluzone.
        Co do bejsbola, to MLB ciekawa jest dopiero w playoff, wczesniej to oni graja
        cos ponad 160 meczy kazda druzyna to zwariowac mozna, ale eliminuje to
        przypadkowych zwyciezcow. CO mnie najbardzie wkurza w bejsbolu to to ze
        sedziowie maja zbyt duzy power i czasami nie zaliczaja homerun z metrem zapasu,
        tak samo dyskusyjna jest strefa "strike". To juz sie po malu robi zalezne od
        samego sedziego.

Pozdrawiam dla fanow bejsbola, GO GIANTS
        • Gość: surfer67 Re: ANAHEIM ANGELS - WORLD CHAMPIONS!!!!! IP: *.cvx14-bradley.dialup.earthlink.net 04.11.02, 13:00
          Giant!! Ja tez wlasciwie zaczynam tak naprawde ogladac baseballod poczatku
          playoff. 162 ecze to troche za duzo...zwykle sprawdzam tabele raz na tydzien.
          Co do Giants, to swietna druzyna...ale Dusty Baker popelnil chyba pare bledow,
          pozwalajac przede wszystkim niektorym pitcherom byc za dlugo on the mound.
          Giants maja swietnych zawodnikow, pamietam jak T.J. Snow gral na poludniu,
          ciagle sie poprawia!!! Bonds to klasa sama w sobie...ale jesli nie odzywaa sie
          do niektorych , albo wiekszosci swoich wspolgraczy to pewnie nie stwarza to
          scalenia druzyny, a w tej dziedzinie Angels stworzyli jedna z bardziej
          scementowanych zespolow. To naprawde bylo jeden za wszystkich, wszyscy za
          jednego!! Jesli Giants poradza sobie z salary cup, bo mowisz, ze to teraz dla
          nich problem, to mysle ze maja szanse dojsc do finalu w przyszlym roku.
          Pozdrowienia z poludnia dla polskich fanw Giants!!!
      • giant Re: ANAHEIM ANGELS - WORLD CHAMPIONS!!!!! 03.11.02, 00:56
        Ja jakurat mieszkam blizej San Francisco i jestem fanem GIANTS i musze Ci drogi
        kibicu Angels powiedziec ze wygraliscie to wielkim fuksem. W sobotnim szostym
        meczu coach Giants Dusty Baker prowadzac 5-0 sie zagotowal i myslal ze juz ma
        mistrzostwo w kieszeni i bardzo sie pomylil. Przyznac trzeba Angels maja bardzo
        dobrych hitterow. My w San Francisco mamy piekny stadion, rekordy Barryego
        Bondsa ale nie mamy tytulu. Na dodatek teraz sie ekipa rozpada - salary-cap.

Gratulacje dla Angels jak najbardziej zasluzone.
        Co do bejsbola, to MLB ciekawa jest dopiero w playoff, wczesniej to oni graja
        cos ponad 160 meczy kazda druzyna to zwariowac mozna, ale eliminuje to
        przypadkowych zwyciezcow. CO mnie najbardzie wkurza w bejsbolu to to ze
        sedziowie maja zbyt duzy power i czasami nie zaliczaja homerun z metrem zapasu,
        tak samo dyskusyjna jest strefa "strike". To juz sie po malu robi zalezne od
        samego sedziego.

Pozdrawiam dla fanow bejsbola, GO GIANTS
      • Gość: m04 Re: ANAHEIM ANGELS - WORLD CHAMPIONS!!!!! IP: proxy / *.lublin.mm.pl 03.11.02, 01:13
        Dlaczego Amerykanie maja glupi zwyczaj nazywania ligowych zwyciezców "MISTRZAMI
        SWIATA"? Czy moze byc lepszy przyklad jankeskiej megaomanii?
      • Gość: m04 Re: ANAHEIM ANGELS - WORLD CHAMPIONS!!!!! IP: proxy / *.lublin.mm.pl 03.11.02, 01:15
        Dlaczego Amerykanie maja glupi zwyczaj nazywania ligowych zwyciezców "MISTRZAMI
        SWIATA"? Czy moze byc lepszy przyklad jankeskiej megaomanii?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka