Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polskim ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:11
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • clk niestety otylia 07.01.06, 22:11
        niestety otylia.
        nic mnie w niej nie ujelo, ten jej placz byl zenujacy, miala fatalna sukienke.
        Bylam za Adamkkiem.

A gala MIERNa i to niesamowice. fatalne wstawki, fatalne prowadzenie
        • Gość: aa Re: niestety otylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:13
          Wzruszyła mnie Twoja historia- " jestem 7 lat".. inteligencja boksera
          • hiltonparis Re: niestety otylia 07.01.06, 22:15
            mnie wzruszyla otylka - w okropnej sukience mowiaca, ze miala nie plakac bo
            obiecala - pewnie wiedziala...
            • sebastianovski Re: niestety otylia 07.01.06, 22:31
              jesteście zawistnymi i dziwnymi ludźmi, Otylia wyglądała znakomicie, szczerze
              powiem, że myślałem że będzie o wiele gorzej, widać że ma silny charakter, a
              jeśli chodzi o wstawki to najlepsza była Pakosińska, mało kto się śmiał bo same
              drewniaki siedziały na widowni
              • Gość: Paweł Akcja Górak - czyli jak ludzi eSBeka Sko IP: *.kompania.net 08.01.06, 14:23
                \\\\\\ // Akcja Górak - czyli jak ludzi eSBeka Skowrońskiego ,
                zainstalować w PiS –e .
                O sukcesach tajnych czynności operacyjnych
                UBekistanu :
                pl.indymedia.org/pl/2005/12/17764.shtml
                www.pl.indymedia.org/pl/2005/12/17758.shtml

Z ostatniej chwili :
                Za niepotwierdzone należy uznać plotki ,
                mówiące o tym ,
                że jako wiano do związku z PiS –em ,
                Górak miałby wnieść
                kwity pozwalające na dobranie się
                do Barona FeREXA .
                xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                Wykurzmy eSBeka z Policji !
                pl.indymedia.org/pl/2005/12/17598.shtml
                Dokonania eSBeka Andrzeja Skowrońskiego i Góraka :
                www.pl.indymedia.org/pl/2006/01/17806.shtml
                • Gość: Paweł Przestępców w policyjnych mundurach , związanych IP: *.kompania.net 08.01.06, 14:27
                  /\][ Przestępców w policyjnych mundurach , związanych z gangiem
                  z Siemiradzkiego 24 , oraz z gangiem CBŚ Kraków ,
                  zamieszanych w zlecenie podpalenia mieszkania przy
                  Radziwiłłowskiej 15 , zlecenie próby zabójstwa , oraz
                  w matactwa w śledztwach dotyczących wydarzeń
                  na Radziwiłłowskiej , namawiam i zachęcam do zgłoszenia się
                  i złożenia obszernych zeznań w Prokuraturze Apelacyjnej
                  w Krakowie , Wydział Przestępczości Zorganizowanej .
                  Przypominam : szczere przyznanie się do winy ,
                  oraz do popełnionych przestępstw , może spowodować
                  odstąpienie od wymierzenia kary , lub nadzwyczajne
                  złagodzenie kary .
                  Układ który Was chronił i zapewniał bezkarność - rozpada się .
                  Radzę nie zwlekać .
                  Adres : Prokuratura Apelacyjna w Krakowie ul . Cystersów 18
                  Tel . 294 – 27 – 00

Prezes Niezależnego Obywatelskiego Centrum
                  Badania i Monitoringu Stopnia Zdeprawowania
                  Demoralizacji i Patologii w Policji .
                  Paweł Witkowski

TEL. 0 602 318 302 e-mail pablow0@op.pl

www.pawelwitkowski.krakow.pl/prasa_09.htm
                  poland.indymedia.org/pl/2005/10/16145.shtml
        • Gość: grabarz Re: niestety otylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:16
          Grabisz sobie. otylia jest jedną z niewieluPolek, które do czegoś dochodzą. Ty
          umiesz tylko narzekać. Idz do lustra, ono prawdę Ci powie
          • Gość: kaczątko Re: niestety otylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:20
            Grabisz sobie. otylia jest jedną z niewieluPolek, które do czegoś dochodzą. Ty
            umiesz tylko narzekać. Idz do lustra, ono prawdę Ci powie
            _______
            Będę łąbędziem? :)
          • Gość: kibic Wyniki plebiscytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:24
            Ten pelkbiscyt pokazał, ze faktycznie chodzi o kryterium popularności -
            dyscypliny- a nie nawet sportowca. Dla mnie pomyłki tego plebiscytu to: wysokie
            miejsc Adamka ( choć w katgorii humoru był najlepszy- " jestem z trenerem już 7
            lat"), obecnośc w "10" Kubicy i brak Glinki. Reszta optymalnie i chyba na swoim
            miejscu
            • Gość: disintegration Re: Wyniki plebiscytu IP: *.e-net.pl 08.01.06, 00:20
              czemu akurat kubicy?? niewiele osob osiagnelo to co on w tym roku, a zaden polak
              w historii nie mial szansy na starty w formule 1, co jak co ale najwazniejszej
              dyscyplinie sportow motorowych. mi brakuje szybownikow i lotnikow polskich, ale
              oni ostatnio zlapali zadyszke, moze slabsze samoloty maja...
              • Gość: medalik666 podejrzana O.J. sportowcem roku!!! hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 10:53
                ta nagroda to powinien być kurs poprawnego wyprzedzania!!!
                • Gość: burro widać, medalik, IP: *.aster.pl 08.01.06, 11:02
                  że cię za mało bili twoi rodzice...
                  • Gość: Łowca burroli te burry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 12:04
                    czy jak ci tam; morda krótko wywłoko!
                • Gość: --- Re: podejrzana O.J. sportowcem roku!!! hehe IP: *.Zabrze.Net.pl 08.01.06, 14:53
                  Te trzy szóstki w Twoim nicku dają do myślenia.
                • andi311 Re: podejrzana O.J. sportowcem roku!!! hehe 04.02.06, 13:27
                  e daj sobie siana moze ten kurs tobie sie przyda losiu hihi
          • andi311 Re: niestety otylia 04.02.06, 13:26
            brawo grabarz popieram zazdrosc bo oti do czegos doszla a ja ja bede bronil
        • Gość: maly Re: niestety otylia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 01:00
          Jak to sie stalo?????? Dudek, zwyciezca LIGI MISTRZOW i dopiero 8 miejsce????
          LUDZIE opanujcie sie...!
        • Gość: kosti szkoda mi was... IP: *.balt.east.verizon.net 08.01.06, 04:49
          Az mi smutno gdy czytam niektore wypowiedzi..co z wami ludzie?skad ta zawisc i
          gniew?texty typu"Otylia zabila brata","tvp popiera morderczyni"itp sa zenujace..
          Po 1,nie wiem dlaczego dyskutujecie nad wypadkiem,co za roznica?stalo sie,zginal
          brat,wielka tragedia,ale myslicie ze Otylia chciala tego?Takie domysly swiadcza
          o waszych intrelektach.W plebiscycie glosowali kibice,a nie jury w tvp,a skoro
          Otylka wygrala to znaczy ze znaczna wiekszosc o tym zadecydowala i wcale nie
          uwazam,ze tylko by ja pocieszyc,ale dlatego ze jest swietnym sportowcem!nie
          zapominajmy o jej osiagnieciach!Po 2,piszecie ze malo czasu minelo,a on juz po
          galach lazi,bo kocha slawe itd.Uwazacie ze siedzac w domu i patrzac w sciane
          latwiej jest przejsc do"normalnego"zycia?bo chyba nie uwazacie ze ludzie po
          takiej tragedi nie maja juz do niego prawa?piszecie ze daje sztuczne
          przedstawienie,a moze po prostu dalej jest roztrzesiona i nie latwo jej
          wystepowac publicznie!myslicie ze Otylia ma ochote to robic?a moze w waszych
          glowach zaswita,ze taka moze byc terapia jaka jej wyznaczyl psycholog,by
          szybciej do siebie doszla.Myslicie ze dla niej naprawde wazna jest ta
          nagroda?bzdura!oddala by te nagrode i wszytskie inne by tylko moc cofnac
          czas,jestem tego pewien!Wspolczuje jej bardzo,ale nie glosowalbym na nia z
          litosci,tylko dlatego ze ona jest wielkim sportowcem,ale bardziej jak jej
          wspolczuje chyba wam ,bo jesli komus potknie sie noga wy najchetniej
          podcielibyscie mu tez druga..to przykre..
          trzymaj sie Otylia i nie zwracaj uwagi na takich ignorantow i egoistow
          • Gość: sep Re: szkoda mi was... IP: 212.180.160.* 08.01.06, 09:01
            za bezmyślność, połączoną z brawurą trzeba, niestety, płacić...
          • Gość: gregor Re: szkoda mi was... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 11:16
            Tylko, ze przeciwnym pasem moglem sobie ja powolutku jechać moim gracikiem i
            wtedy mnie by zabiła. Albo ty mogłeś jechać i ciebie by zabiła.
          • Gość: WelcomeToDisneyPL ...ale myslicie ze Otyła chciala tego ???! IP: *.spray.net.pl 08.01.06, 15:33
            JEP !
            Ja gdy wiozę Rodzinę NIGDY nie jadę jak debil i nie przekraczam 140-150 km
            (gdzie są na to warunki - poza tym wychodzi mi średnio 80-120 km/h)

Gdy jadę sam +20% ale wciąż nie jadę jak pipa.

P.S.
            Mam dobre auto - nie szpanerski Chrysler od sponsorów, ale ZA CIĘŻKO ZAROBIONĄ
            KASĘ więc może tu też leży problem...

Czy w ogóle odebrali jej prawko na np. 15 lat aż dorośnie ??
            • andi311 Re: ...ale myslicie ze Otyła chciala tego ???! 04.02.06, 13:28
              a tobie odebrali nniemasz sie czego czepic baranie
          • Gość: downconversion Jakie spoleczenstwo, tacy bohaterzy IP: *.exp.univie.ac.at 08.01.06, 16:21
            - to ze Otylia dostala nagrode pokazuje ze w Polsce istnieje szegokie
            przywolenie dla piractwa drogowego (co zreszta widac na ulicach - 90% kierowcow,
            w.g. standardow cywilizowanuch krajow, to kompletni szalency).
            Wiekszosc wspolobywateli tez zaryzykowalaby zyciem swoich, brata i innych, tylko
            po to zeby kogos wyprzedzic i dojechc do celu o 10 minut wczesniej.
            • andi311 Re: Jakie spoleczenstwo, tacy bohaterzy 04.02.06, 13:30
              wiesz co idz chlopie leczyc sie na nogi bo na glowe juz dla ciebie zapozno
          • Gość: e144 Re: szkoda mi was... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 16:22
            a co za różnica czy Otylia chciała zeby jej bart zginął w wypadku czy nie
            chciała tego? z powodu jej nierozwagi, jej brawurowej jazdy zginął. i nic już
            tego nie zmieni...
          • sweet_pea Otylia wzorem..... 08.01.06, 17:13
            fakt, sport to jedno a życie prywatne sportowców to ich sprawa. Jednak uważam
            że sportowiec roku powinien równiez byc wzorem a to co Otylia zrobiła w tym
            roku było, moim zdaniem, przestępstwem, które pozbawiło życia drugiego
            człowieka. Bardzo jej współczuje co nie zmienia faktu że to była JEJ WINA.
        • looney1 Re: niestety otylia 08.01.06, 09:11
          Tomek Adamek jest świetny. Już kilka lat temu wyróżniał się upartością.
          Trzymamy kciuki.

..
          Podysktuj o zdjęciach
          obiektywni.pl
        • Gość: kolo bolo DRUZYNA ROKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 12:59
          sami przyznajcie czy slusznie "zlotka" dostaly te nagrode? co jest wazniejsze
          mistrzostwo swiata czy europy? pytanie retoryczne? czy nie...
        • Gość: r2d2 Re: niestety otylia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 15:30
          Przykre, że w TV pokazują wręczanie nagród mordercom...
          • andi311 Re: niestety otylia 04.02.06, 13:31
            eeeeeeeeeeeeeeeeeee losiu pomidorowy skon z tym i daj jej spokuj
      • scofield Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polskim ... 07.01.06, 22:11
        Jakim cudem Frankowski wyprzedził Dudka?! Co on osiągnął? No żenada po prostu!
        • butterfly2 Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski 07.01.06, 22:18
          scofield napisał:

> Jakim cudem Frankowski wyprzedził Dudka?! Co on osiągnął? No żenada po prostu!

Nic, wprowadził reprezentację Polski do mistrzostw świata.
        • Gość: disintegration Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.e-net.pl 08.01.06, 00:22
          no fakt, juras wygral lm dla cieniasow beniteza, ale to franek ma pewniejsze
          miejsce na mundialu niz juras, z calym szacunkiem dla jurasa, bo go lubie
      • Gość: aA Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polskim ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:12
        Brawo Otylia! To najlepsze, co mogło się stać dla niej i wreszcie uśmiech na
        jej ustach. Wzruszajacy koniec potwornie kiczowatego przedstawienia. TVP już
        chyba niczego nie potrafi zrobic na poziomie.
        • Gość: edan1 Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.szkola.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:40
          Absolutnie się z tobą zgadzam...
      • Gość: m [...] IP: *.acn.waw.pl 07.01.06, 22:13
        • Gość: az Re: Dostala nagrode pocieszenia po tym jak zabila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:14
          a ty wytrzeźwiałes juz od Sylwestra, czy ty notoryczny idiotyzm?
          • Gość: w Re: Dostala nagrode pocieszenia po tym jak zabila IP: *.devs.futuro.pl 07.01.06, 22:16
            mysle ze to wrodzone.
        • Gość: M.B Re: Dostala nagrode pocieszenia po tym jak zabila IP: 83.238.167.* 07.01.06, 22:18
          żałosne to jest : ( mialem nadzieje ze dostanie Tomek Adamek bo zrobil chlopak
          duzop dla sportu Polskiego i Polski na swiecie a dostala Motylia chyba
          na "pocieszenie"-szkoda
          • Gość: trejo Re: Dostala nagrode pocieszenia po tym jak zabila IP: *.rzeszow.mm.pl 07.01.06, 22:44
            Co ty pleciesz.Otylia obiektywnie byla najlepszym sportowcem Polski minionego
            roku.Zdobyla mistrzostwo swiata,pobila rekord swiata i to pomimo powaznych
            zaleglosci treningowych. Zostala wybrana najlepsza plywaczka Europy przez
            miedzynarodowe gremium fachowych zagranicznych dziennikarzy. A plywanie jest
            przeciez obok lekkoatletyki sportem numer jeden w kontekscie najwazniejszej
            imprezy sportowej ,czyli IO.Adamek? Sympatyczny chlopak,ale czy z niego taki
            wielki mistrz to sie okaze.Niech skuje twarz jakiemus Murzynowi to wtedy
            pogadamy.Wygrana z Ullrichem godna pochwaly ,ale zeby premiowac za to goscia
            drugim miejscem w plebiscycie? Widac ,ze ludziska tesknia za czasami ,kiedy
            Polska byla bokserska potega.No coz pomarzyc zawsze mozna.Ja sie ciesze,ze
            wygrala Otylia.Kibice przynajmniej okazali sie normalni.
            • Gość: martin Re: Dostala nagrode pocieszenia po tym jak zabila IP: *.185.udn.pl 07.01.06, 22:53
              Zgadzam się w 100% z tym co napisał trejo.
        • Gość: rodo Re: Dostala nagrode pocieszenia po tym jak zabila IP: *.acn.waw.pl 07.01.06, 23:20
          ty kretynie ,umiesz pocieszyć. Jeszcze nie wiesz co tobie się w zyciu przydarzy.
          Nie kuś więc losu i nie wydawaj innym opini/szczególnie złej/
          • Gość: aa Re: Dostala nagrode pocieszenia po tym jak zabila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:26
            ty kretynie ,umiesz pocieszyć. Jeszcze nie wiesz co tobie się w zyciu przydarzy.
            Nie kuś więc losu i nie wydawaj innym opini/szczególnie złej/
            ______
            Przecież on wcale nie chce pocieszyc- najchętniej utopiby ją w łyzce wody
      • Gość: Lesio A gdzie Adam Małysz? IP: 80.51.206.* 07.01.06, 22:14
        Ja pozostaję wierny naszemu orłowi. Leć Adam po olimpijskie złoto!! Jesteśmy z
        Tobą!!!
        • Gość: ewa Re: A gdzie Adam Małysz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 11:09
          Właśnie, a gdzie Adam? Chyba za szybko kibice o nim zapominają. Też w niego
          wierzę!
      • hiltonparis [...] 07.01.06, 22:14
        • Gość: kywy Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:19
          to zenada i nie chodzi tylko o sama gale i genialne tvp. jak mozna było ja
          wybrac najlepszym sportowcem, nie dosc ze zabiła brata i według prawa powinna
          siedziec to jeszcze podczas mistrzostw oszukała i niezasłużenie zdobyła złoto.
          skandal!!!! adamek powinien wygrać!!! hhmm ciekawe w czym jest lepszy franek od
          dudka??? pewnie więcej osiągnął w 2005 roku, gra w lepszym klubie, ba to takie
          banalne i chyba tyllko ja sie w tym gubie
          • Gość: mariuszekc Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: 217.98.242.* 07.01.06, 22:32
            Nauczcie sie czytac a dopiero pozniej wypisjucie taklie bzdury BARANY jedne!!!
            Otylia jest Mistrzynia Swiata!!! A to wcale nie byl plebiscyt na najlepszego
            sportowca w Polsce tylko 71 PLEBISCYT NA NAJPOPULARNIEJSZEGIO SPORTOWCA!!!
            POWTARZAM N.A.J.P.O.P.U.L.A.R.N.I.E.J.S.Z.E.G.O. !!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: leming Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.aster.pl 07.01.06, 23:03
            Po pierwsze Adamek przy Otylii to jeszcze szczawik i g... ma, a nie osiagniecia.
            Po drugie, Franek moze nie gra w lepszym klubie niz Dudek, ale GRA. Lapiesz?
            Poza tym to on wprowadzil nas do MS w Reichu.
            • Gość: jako Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 11:47
              najwiekszym osiagnieciem otylii jest 180 km/h na waskiej drodze w 3 mce po
              zrobieniu prawa jazdy...
        • Gość: gdy Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 07.01.06, 22:19
          ale kaszaniarska impreza. sztuczne uśmiechy, sztuczne gratulacje i życzenia
          dalszych sukcesów. nikt sie nie śmieje z dowcipów konferensjerów. i za taką
          kupę (misja programowa hehehe) właśnie trzeba płacić abonament. a co do Otyli
          to jej współczuje , bo juz swoja kare i tak ma a nie należy karac nikogo dwa
          razy. No i Adasia wyautowali bo juz pewnie nie jest medialny. po tych
          wszystkich chwilach radości jakich nam dostarczył . LUDZIE NIE PŁAĆCIE
          ABONAMENTU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
          • Gość: Z Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.citynet.pl 07.01.06, 22:41
            a TRWAM Ci wylaczyli?
        • maciejslu Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski 08.01.06, 00:21
          hiltonparis napisała:

> polska telewizja popiera mordeczynie.

Mylisz kwalifikację prawną.

Otylia nie zamordowała brata - pisanie takich bzdur sugeruje, że CHCIAŁA
          doprowadzić do tego wypadku, a to przecież idiotyzm...

Pisząc takie bzdury krzywdzisz Otylię i jej kibiców. Powinnaś się wstydzić.
      • Gość: mateusz Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:15
        Ludzie głosowali na Jędrzejczak z litości. Ich idolka-bidulka nie zawiodła.
        Obleczona w kir odstawiła sceny na miarę Joanny D'Arc Dreyera. Jej występ był
        żenujący jak całe to widowisko.
        • hiltonparis Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski 07.01.06, 22:16
          dobre
          • Gość: derewo hiltonparis i spólka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:19
            klub intenretowych sadystów i sępów. Hipek, Mateusz, kto jeszcze? ! Zostawciew
            dziewczynę w spokoju- skad wiesz, że to gra, skąd wiesz, że zabiła? Widziałeś,
            masz dar prznikania myśli i intencji jeden z drugim? Eksperyment jasnowidz?
            Raczej ciemnogród... Jesteście żałośni, jak całe to "szoł". Otylia, trzymaj się!
            • hiltonparis Re: hiltonparis i spólka... 07.01.06, 22:22
              a ty jestes pewnien, ze nbie zrobila zle? trzeba patrzec na to z dwoch stron.
              • Gość: silverman Re: hiltonparis i spólka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:25
                a ty jestes pewnien, ze nbie zrobila zle? trzeba patrzec na to z dwoch stron.

A znasz taką zasadę, że wątypliowści działają na rzecz oskarżonego? Ta zasada
                jeszcze oboiwązuje w Polsce- jeszcze krótko, ale zawsze
                • fugaz Re: hiltonparis i spólka... 07.01.06, 22:42
                  tak jest taka zasada...
                  wiec jesli Pani Otylia ma alibi na tamten wieczór, to oczywiscie jest niewinna,
                  ale jeśli to ona tam była - to swiadomie zlamala przepisy (to czy byla sobie w
                  stanie wyobrazic konsekwencje - to juz kwestia jej ograniczen) i w pelni ponosi
                  odpowiedzialnosc za to czego dokonala.
                  najbardziej rozbawil mnie postawiony jej zarzut - 'nieumyslne spowodowanie
                  wypadku ze skutkiem smiertelnym'... heh - od dzis kazdy morderca moze
                  powiedziec - sorry, nie mialem pojecia ze to moze zabic:) piekny ten nasz kraj:)
                  • Gość: ccc Re: hiltonparis i spólka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:44
                    tak jest taka zasada...
                    wiec jesli Pani Otylia ma alibi na tamten wieczór, to oczywiscie jest niewinna,
                    ale jeśli to ona tam była - to swiadomie zlamala przepisy (to czy byla sobie w
                    stanie wyobrazic konsekwencje - to juz kwestia jej ograniczen) i w pelni ponosi
                    odpowiedzialnosc za to czego dokonala.
                    ______
                    Odpowiedzialnośc karna za samo bycie? Iście Ziobrowskie pojmowanie prawa.
                    Trzeba jej udowodnic, ze złamała przepisy ruchu drogowego. Masz taką pewność?
                    • Gość: m Re: hiltonparis i spólka... IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 00:44
                      wg tych zawistnych oszołomów zarzut powinien brzmieć "umyślne spowodowanie
                      wypadku" lub "morderstwo" (już nawet nie zabójstwo tylko morderstwo).
                      Żenada.
                    • Gość: great king rat Re: hiltonparis i spólka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 02:02
                      > tak jest taka zasada...
                      > wiec jesli Pani Otylia ma alibi na tamten wieczór, to oczywiscie jest niewinna,
                      >
                      > ale jeśli to ona tam była - to swiadomie zlamala przepisy (to czy byla sobie w
                      > stanie wyobrazic konsekwencje - to juz kwestia jej ograniczen) i w pelni ponosi
                      >
                      > odpowiedzialnosc za to czego dokonala.
                      > ______
                      > Odpowiedzialnośc karna za samo bycie? Iście Ziobrowskie pojmowanie prawa.
                      > Trzeba jej udowodnic, ze złamała przepisy ruchu drogowego. Masz taką pewność?

jadąc przepisowe 90 km/h nie rozniosła by swojego samochodu w pył, więc na pewno
                      złamała przepisy ruchu drogowego, a nie miała prawa jazdy nawet rok-
                      odpowiedzialność za bycie kretynką bez wyobraźni, całe szczęście nie zginął nikt
                      niewinny (jej brat świadomie wsiadłz nią do auta do tego auta), sportowcem
                      jest(była) na pewno genialnym, ale nie przesadzajmy z wychwalaniem,
                      • Gość: m Re: hiltonparis i spólka... IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 10:49
                        odpowiedzilnosć to spada na tych tirowców -władców dróg w dużym stopniu,
                        przecież jakby zostawili odległość mogłaby tam "wskoczyć" między nich.
        • Gość: fatality Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.e-wro.net.pl 08.01.06, 11:17
          z tą litością to się zgodzę.. Adamek powiinien wygrać ten dziadowski plebiscyt.
      • Gość: tolek Nie pokazywałbym sie publicznie !!!!!!!!! IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:18
        Wygraną jestem w stanie zrozumieć, ale wystarczyło podziękować np. w formie
        listu przeczytanego podczas gali. Pokazanie się publicznie w takich
        okolicznościach nie najlepiej świadczy o Jej kulturze.
        • Gość: opty Re: Nie pokazywałbym sie publicznie !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:21
          Wygraną jestem w stanie zrozumieć, ale wystarczyło podziękować np. w formie
          listu przeczytanego podczas gali. Pokazanie się publicznie w takich
          okolicznościach nie najlepiej świadczy o Jej kulturze.
          _____
          Najlepoiej skazac na istracyzm, przypiąc kamień młyński do szyi i utopić. W
          imię prawa i...
        • Gość: Rolka Re: Nie pokazywałbym sie publicznie !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:27
          Wiec gratulacje dla Ciebie stary widac posiadasz wiedze z zakresu PR jak czytam
          te Twoje smuty to az strach pomyslec o kondycje Polski wierze ze nikt nie dal
          Ci dyplomu z zakrsu PR
          • Gość: lidka Re: Nie pokazywałbym sie publicznie !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:29
            A co to jest PR? Prawo Rolne?
            • Gość: Rolka Re: Nie pokazywałbym sie publicznie !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:32
              Daj znac jak sprawdzisz to w fachowej literaturze.Jak takie ograniczniki moga
              pisac na forum. Żenada!!
              • Gość: wata Re: Nie pokazywałbym sie publicznie !!!!!!!!! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 08.01.06, 09:09
                Masz racje ROLKA, to przeciez wstyd nie wiedzieć co to takiego ten PR, ja na
                miejscu tych wszystkich nie wiedzacych zaczalbym myslec o samobóju.
                • Gość: Rolka Re: Nie pokazywałbym sie publicznie !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 12:43
                  Własnie wymaga to przede wszystkim zastanowienia i przemyslenia zanim zacznie
                  sie pisac na forum bo trzeba miec o temacie pojecie zeby o nim pisac!
          • hiltonparis Re: Nie pokazywałbym sie publicznie !!!!!!!!! 07.01.06, 22:31
            liczy sie tez SUMIENIE i POKORA ktorych ona nie posiada. A jakby zabila kogos
            innego?
            • Gość: ccc Re: Nie pokazywałbym sie publicznie !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:33
              liczy sie tez SUMIENIE i POKORA ktorych ona nie posiada. A jakby zabila kogos
              innego?
              _________
              Najlpiej w imię sumienia i pokory skazać na banicję. Ciesz się, że nigdy nie
              wpadłeś w poślizg, lub w ułąmku sekundy nie musiałeś podejmowac decyzji, której
              konskwencją może byc czyjes życie i zdrowie.
              • hiltonparis Re: Nie pokazywałbym sie publicznie !!!!!!!!! 07.01.06, 22:34
                uwierz mi nie musialam i mam nadzieje, ze nie bede musiala
                mimo, ze jestem niewiele starsza, nie szaleje
                mysle, ze ja z takim poczuciem winy nie moglabym zyc.
                • Gość: aa Re: Nie pokazywałbym sie publicznie !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:36
                  uwierz mi nie musialam i mam nadzieje, ze nie bede musiala
                  mimo, ze jestem niewiele starsza, nie szaleje
                  mysle, ze ja z takim poczuciem winy nie moglabym zyc.
                  _________
                  Módl się, abyś nie musiała...bo nawet wtedy nie byłabyś w stanie zrozumieć
                  czyjejś tarumy. Jak i niczego innego.
                • Gość: Michał Re: Nie pokazywałbym sie publicznie !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:39
                  jestem zszokowany tymi tekstami, które tu widze.
                  Ludzie w was jest tylko zawiść i pogarda, Otylia zrobiła źle i to chybanie ulega wątpliwości ale czy może teraz wrócić do tamtego dnia?
                  Ja ją podziwiam bardzo i życze wszelkiego dobra.
                  Duży szacunek dla IRA!
                  • Gość: edan1 Re: Nie pokazywałbym sie publicznie !!!!!!!!! IP: *.szkola.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:45
                    Są jeszcze normalni ludzie na tym świecie. Brawo Michał
                • Gość: p.j. TO WCZUJ SIE JEJ SYTUACJE I... IP: 203.221.31.* 08.01.06, 07:46
                  PRZESTAN ZYC - strata bedzie niewielka.
        • Gość: Kosa Re: Nie pokazywałbym sie publicznie !!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 07.01.06, 22:32
          Zdumiewające, okazuje się ,że największy żal po stracie brata
          wykazują obcy ludzie na forach! Minęły tylko 4 miesiące...czy
          ten pęd do sławy wyłącza wszystkie hamulce? Jak widać po innych
          laureatach obecność nie była obowiązkowa. Otylia jestem
          zażenowany, czy ta cała sława potrzebna Ci jest jak chleb i woda?!
          • Gość: p.j. Nie samym chlebem i woda czlowiek zyje... IP: 203.221.31.* 08.01.06, 07:51
            To zbyt ostra dieta.
          • Gość: pragmatyk Re: Nie pokazywałbym sie publicznie !!!!!!!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.01.06, 15:34
            Obecność w mediach jest nieodzowna, żeby złagodzić stanowisko prokuratury i
            sądu. Temu służyła konferencja prasowa, relacje z treningów i udział w plebiscycie.
        • Gość: Z Re: Nie pokazywałbym sie publicznie !!!!!!!!! IP: *.citynet.pl 07.01.06, 22:44
          Tobie i tak nie grozi publiczne pokazywanie sie
        • Gość: p.j. Re: Nie pokazywałbym sie publicznie !!!!!!!!! IP: 203.221.31.* 08.01.06, 07:38
          Ja tez bym sie nie pokazywal,gdybym byl tak piekny jak ty.
      • Gość: agulinda Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.debnet.pl 07.01.06, 22:19
        Trzeba nie mieć serca i być bezmyślnym by w ten sposób komentować nagrodę dla pani Otyli. Chyląc głowę nad jej rodzinną tragedią - z serca gratuluję sukcesu, który jestem PRZEKONANA bez zastanowienia oddałaby wraz z wszystkimi złotymi medalami świata za tylko jedną rzecz - COFNIĘCIE czasu.
        Uszanujmy to...
        Gratulacje dla Otyli !!!
        • Gość: europa Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.chello.pl 07.01.06, 22:20
          czasu cofnac nie mozna.
          za grzechy sie placi.
          • Gość: %%%%%%%%%%%%%%%%%% przecież to czytelnicy głosowali IP: 87.207.210.* 07.01.06, 22:24
          • Gość: p.j. A MASZ CENNIK NA GRZECHY ?... IP: 203.221.31.* 08.01.06, 07:57
            Czy korzystasz tylko z tego brukowca - prawa karnego ?
        • Gość: selka gdyby miała troche przyzwoitości IP: *.olsztyn.net.pl 07.01.06, 22:24
          to przez rok nie pokazywalaby sie publicznie.

ale jej zalezy na slawie.
          • Gość: xx Re: gdyby miała troche przyzwoitości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:26
            to przez rok nie pokazywalaby sie publicznie.

ale jej zalezy na slawie.

A skad wiesz? Powiedziała ci to?
          • Gość: Rolka Re: gdyby miała troche przyzwoitości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:30
            Nastepna po Tolku specjalistka od PR.Wtakim razie Wy nie powinniscie pisac na
            forach takich farmazonow!
        • Gość: kywy Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:26
          Trzeba nie mieć serca i być bezmyślnym by w ten sposób komentować nagrodę dla p
          > ani Otyli. Chyląc głowę nad jej rodzinną tragedią - z serca gratuluję sukcesu,

rodzinna tragedia która spowodowała ona swoją głupota i bezmyślnościa, ludzie
          postradali zmysły na nia głosując, adamek , korzeń, świeniewicz byli dużo lepsi
          no ale cóż polacy sa litościwi i podarowali jej niezasłużona nagrode
          • Gość: klub motyl Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:28
            rodzinna tragedia która spowodowała ona swoją głupota i bezmyślnościa, ludzie
            postradali zmysły na nia głosując, adamek , korzeń, świeniewicz byli dużo lepsi
            no ale cóż polacy sa litościwi i podarowali jej niezasłużona nagrode
            ___
            Faktycznie- rekord świata i mistrzostwo świata to całkowity bark powodów do
            wyróżnienia. W odróżnieniu od Adamka jest JEDYNYM mistrzem świata w swojej
            kategorii ( dystansie) a nie jednym z 15..
            • hiltonparis Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski 07.01.06, 22:29
              w obliczu glupoty takie sukcesy sa mierne.
              woda sodowa uderzyla jej do glowy
              • Gość: opty Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:30
                w obliczu glupoty takie sukcesy sa mierne.
                woda sodowa uderzyla jej do glowy
                _______
                Przynajmniej ma coś w głowie, w przeciwsieństwie do ciebie
                • hiltonparis Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski 07.01.06, 22:32
                  ma w glowie wode :)
                  ja nie jestem nia, mam spokojne zycie, nie zyje z poczuciem, ze kogos zabilam
                  • Gość: mariuszekc Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: 217.98.242.* 07.01.06, 22:37
                    hiltonparis to sie ciesz idiotko swoim zyciem i dzieku jza nie Bogu. Tfu !
                  • Gość: edan1 Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.szkola.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:50
                    kto wie jak długo, kto wie...
                  • Gość: z Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.citynet.pl 07.01.06, 22:51
                    hiltonparis bombastyczny nick- - co mozna miec w glowie tak sie podpisujac? -
                    nic tylko skromnosc , czyste sumienie i brak zawisci
                • setorika Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski 07.01.06, 22:43
                  Hiltonparis, czy Ty musisz kazdy post pisać podwójnie?

a dykutujacym przypominam, że Otylkę wybrali czytelnicy PS i widzowie TVP
              • Gość: P.J. Tobie sogowka krzywdy nie zrobi... IP: 203.221.31.* 08.01.06, 08:13
                ZAAWANSOWANY ZANIK MOZGU.
          • Gość: p.j. Zgadzam sie.Skrzywdzono RASIAKA !!!!!! IP: 203.221.31.* 08.01.06, 08:09
      • Gość: europa niech jej dadza nastepny samochod IP: *.chello.pl 07.01.06, 22:19
        • billy.the.kid Re: niech jej dadza nastepny samochod 07.01.06, 22:26
          a kto to taki jakaś kubica.??
          • hiltonparis Re: niech jej dadza nastepny samochod 07.01.06, 22:27
            taki jeden co bije na glowe otylie: skromnoscia i narazie poczatkiem sukcesow
          • Gość: ech Re: niech jej dadza nastepny samochod IP: *.petrus.com.pl 07.01.06, 22:28
            jak sie nie znasz na sporcie to zamilcz!
        • Gość: ech Re: niech jej dadza nastepny samochod IP: *.petrus.com.pl 07.01.06, 22:26
          stwierdzam ze kretynow nie sieja a sami sie rodza...
          jakbys nie wiedzial to Otylia juz wczesniej zaznaczyla ze jezeli wygra nie
          przyjmie auta, wiec nie taktem byloby jego dawanie chyba?
          Reszta no comment...
          • Gość: AguS OTYLIA, gratulacje ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:31
            Bardzo sie ciesze z sukcesu naszego Motylka. Jeszcze raz gratuluje !!! A Wasze
            opinie swiadcza tylko o waszym braku kultury. Co ona miala zrobic, schowac sie
            przed swiatem, poddac sie??? Zastanowcie sie . .
            • Gość: AB Durni zawistnicy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:35
              Ot, polska kundelkowatość. Założę się, ze ci, którzy teraz jej dokładają, będą
              gratulować po kolkejnych medalach. Albo do końca życia nienawidzić jej i
              wywalać własne frustracje.
              • Gość: wesz.lonwa Re: Durni zawistnicy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:50
                Masz racje! Jestem durnym zawistnikiem. Najbardziej zazdrosze Otylii J. tego, ze
                ma człowieka na sumieniu, w dodatku swojego brata i ze czeka ja blizsze
                spotkanie z wymiarem sprawiedliwosci, prawdopodobnie wyrok skazujacy (nie wazne,
                ze w zawiasach). Aż mnie skręca że ja nie moge się poszczyć takim zyciorysem :P
                • Gość: AB Re: Durni zawistnicy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:51
                  Masz racje! Jestem durnym zawistnikiem. Najbardziej zazdrosze Otylii J. tego, ze
                  ma człowieka na sumieniu, w dodatku swojego brata i ze czeka ja blizsze
                  spotkanie z wymiarem sprawiedliwosci, prawdopodobnie wyrok skazujacy (nie wazne,
                  ze w zawiasach). Aż mnie skręca że ja nie moge się poszczyć takim zyciorysem :P
                  _________
                  Wszytsko przed tobą! Nie znasz dnia ani godziny, bezbłędny robocie!
                  • Gość: wesz.lonowa Re: Durni zawistnicy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:55
                    juz sie boje...
            • elizamag Re: OTYLIA, gratulacje ! ! ! 07.01.06, 23:02
              popieram i GRATULUJE Otylii
      • lexotan Pani Otylio ! 07.01.06, 22:29
        Jutro jest XIV Finał WOŚP - zbiórka pieniędzy dla ratowania życia dzieci
        poszkodowanych w wypadkach, w tym na naukę udzielania pierwszej pomocy. Ten
        wspaniały złoty posążek bardzo się tam przyda.

Pozdrawiam i życzę jak najlepiej.
      • Gość: w dociskaniu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:33
        • Gość: mariuszekc BRAWO OTYLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.98.242.* 07.01.06, 22:40
          • setorika Re: BRAWO OTYLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.06, 22:45
            Czy ktos widział tę żenadę w postaci rozstrzygnięcia konkursu adiotele dla
            głosujacych?????? Chyba 6 osób było nieosiagalnych, a dwie baby nie wiedziały,
            gdzie w tym roku odbedą sie zimowe Igrzyska Olimpijskie!!!!
            To dopiero była kompromitacja!
            • Gość: 0700 dla buraków zawsze udział biorą tępaki i wieśniaki IP: 87.207.210.* 07.01.06, 22:47
              • Gość: fatality Re: zawsze udział biorą tępaki i wieśniaki IP: *.e-wro.net.pl 08.01.06, 11:18
                tak samo jak ciemnogród wybrał kaczuchę...
            • elizamag Re: BRAWO OTYLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.06, 23:05
              widzialam! jak mozna glosowac na najlepszego sportowca i tego nie wiedziec?
              skad Ci ludzie sie biora?
              • Gość: Płocczanin Re: BRAWO OTYLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.c158.petrotel.pl 08.01.06, 00:12
                Skandal!!!! powinna siedziec a nie odbierac nagrody
                • Gość: xeno Re: BRAWO OTYLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 00:14
                  Skandal!!!! powinna siedziec a nie odbierac nagrody
                  ____
                  Ot, dobra szkoła Ziobry- wyrok bez sadu
                  • Gość: Płocczanin Re: BRAWO OTYLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.c158.petrotel.pl 08.01.06, 00:16
                    Ciekawe co bys powiedzial jakby ci gowniara wyjechala na czolowke z taka
                    predkoscia???
                    • Gość: aa Re: BRAWO OTYLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 00:24
                      Ciekawe co bys powiedzial jakby ci gowniara wyjechala na czolowke z taka
                      predkoscia???
                      _____
                      taką, tzn jaką? Zmierzyłeś? Od razu ją na Sienkiewicza 60 - tylko tam nie ma
                      oddziału kobiecego...
                      • Gość: Plocczanin dobuduj Re: BRAWO OTYLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.c158.petrotel.pl 08.01.06, 00:26
                        Dobudujemy dla niej nie przejmuj sie....
                        • Gość: aa Re: BRAWO OTYLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 00:27
                          Dobudujemy dla niej nie przejmuj sie....
                          _________
                          Trzymam za słowo- dla niej z widokiem na Wisłę, będzie mogła sobie wirtualnie
                          popływać.
        • Gość: swrt Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:45
          Ty debilu jesli juz to 5 stop a nie metrow, a tak naprawde to 6. Mowie Ci to na
          ucho zeby Ci echo ten pusty leb rozsadzilo.

A do calej bandy szczekajacych pieskow. Jestescie malutcy i takimi zostaniecie.
          Kazdy z nagrodzonych dokonal rzeczy wielkich i dla was nigdy nieosiagalnych.
          Zamiast sie cieszyc, jescze raz przezyc te chwile i emocje z ktorych rodacy
          powinni byc dumni to najezdza jeden na drugiego. Cieszcie sie ze tego co mamy
          bo naprawde nie ma sie czego wstydzic.
          Mimo wszystko pozdrawiam
          • Gość: to chyba do mnie Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 00:06
            psst! tez na ucho zapytam: mowisz mi to jako grabarz?
            i pewnie z racji frustrujacej pracy nie potrafisz dyskutowac bez obrzucania
            inwektywami? bo o brak argumentow cie nie podejrzewam ;)
            caluski
      • Gość: gocha GRATULACJE MOTYLKU!!!! IP: *.szczecin.mm.pl 07.01.06, 22:47
        A ja podzielam opinie, iż nie pokazywałabym się na tej całej (jakże śmiesznej i
        ubogiej) gali "polskich oskarów sportu". Mogła kogoś przysłać po ten posążek...
        np mamę, no bo brata już nie ma...... Po co ta czerń, po co ten płacz??? Szuka
        pocieszenia i zrozumienia fanów, a może litości???? Szkoda mi jej......
        • Gość: edan1 Re: GRATULACJE MOTYLKU!!!! IP: *.szkola.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:48
          szkoda mi cię...
      • gdabski Re: niestety otylia 07.01.06, 22:51
        Dudka czy Dudkę? (mało śmieszne)

/Gdabski
      • ingela Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski 07.01.06, 22:52
        Jestem wzruszona i jestem dumna, że jestem Polką. Z trzech powodów. Pierwszy to
        ogromna siła Otylii (...). Drugi to wielka mądrość i szlachetność kibiców
        polskich, którzy (...). I trzeci to ogromne wyczucie sytuacji i kultura
        reżyserów uroczystości. W każdym słowie komentarza, doborze piosenki, nawet w
        dyskkretnym braku najazdu kamery ogromna kultura. Brawo media. Duży takt.
        Jetsem pod ogromnym wrażeniem. Wypowiedzi wieszających psy na Otylii uważam za
        niegodne komentarza. Oby nikt z was nie musiał nigdy stanąć przed podobnym
        wyzwaniem.
        • Gość: ja tylko pytam Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:58
          a teraz mi wytlumacz co wspolnego z tym wszystkim ma fakt, ze jestes Polką i z
          czego konkretnie jestes taka dumna? przypuszczam, ze takie "wyreżyserowanie"
          uroczystości, takie zachowanie "kibiców" nie są w żaden sposób zwiazane z
          narodowością twoją czy Otylii.
          Chcialaś raz napisać coś mądrego a wyszło jak zawsze? ;)
          • Gość: Edek DOM PUBLICZNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:30
            Ludzie Wisła sie pali ! Jak długo jeszcze można tolerować tą dworakową telewizję
            robioną przez kretynów i dla kretynów? ŻENADA ! WSTYD ! HAŃBA ! DLACZEGO TA TV
            NAZYWA SIĘ PUBLICZNA ? W NAWIĄZANIU DO PUBLICZNEGO DOMU ?!
        • Gość: edan1 Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.szkola.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 22:59
          Ingelo, światełku w tunelu ciemnoty i nienawiści polskiej, zwracasz mi nadzieję,
          że w tym kraju żyją jeszcze ludzie normalni...
      • Gość: leming Re: niestety otylia IP: *.aster.pl 07.01.06, 23:01
        > tez moge kogos zabic i zostac najlepszym sportowcem!!!!!!!!!!!

I tu sie mylisz, synku. Nie mozesz.
      • Gość: pacelt a na dokładkę to przecież oszustka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:08
        • Gość: xx Re: a na dokładkę pacelt to przecież idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:10
          • Gość: pacelt a teraz jak się podpiszesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:14
            "bb"? a może "yy"?
            • Gość: aa Re: a teraz jak się podpiszesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:15
              "bb"? a może "yy"?
              ________

Jarek i Lech, tak nudzi nam sięwieczorem Zyta już poszła, w palacu nuda,
              siedzimy sobie przy kompie
        • Gość: Jacek-t Re: a na dokładkę to przecież oszustka IP: *.chello.pl 08.01.06, 04:28
          Na czym opierasz to sensacyjne twierdzenie?
      • Gość: pacelt "doszło do wypadku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:12
        jak to oględnie (żeby nie powiedzieć obłudnie...) GW opisała ;
        przecież ta szczeniara,której przewróciła się w głowie od sukcesów,
        sławy i pieniędzy spowodowała wypadek ze skutkiem śmiertelnym
        • Gość: aa Re: "doszło do wypadku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:14
          jak to oględnie (żeby nie powiedzieć obłudnie...) GW opisała ;
          przecież ta szczeniara,której przewróciła się w głowie od sukcesów,
          sławy i pieniędzy spowodowała wypadek ze skutkiem śmiertelnym
          ______
          Widziałeś ten wypadek, ze już wydałeś sąd?
      • Gość: mar Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.host.ab.edu.pl 07.01.06, 23:15
        na moje to pomyłka że otylia jest najlepszym sportowcem, no i do tego na liście
        dudek - żałosne
        • Gość: mew faktycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 00:22
          no i do tego na liście
          > dudek - żałosne

straszliwe żałosne, w jaki sposób zwycięzca Ligi Mistrzów mógł się na niej znaleźć?
      • Gość: David Cała gala była żenująca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:15
        Jedyną rzeczą dla której warto było to oglądać to ciekawość kto zajmie które
        miejsce a cała ta reszta otoczka była nudna jak flaki z olejem. Zamiast
        pokazywać te durne czarnobiałe wstawki z jakąś bezsensowną rymowaną konwersacją
        (nie zrozumiałem przesłania ani jednej) to mogli zrobić dłuższe filmiki o
        samych zawodnikach, więcej informacji o nich przy jakiejś efektownej muzyczce.
        Kabareton, nikt sie nie śmiał bo był tragiczny i prostacki widać było po
        wszystkich te kwaśne miny znudzenia Zamachowski recytował chyba przez 10 minut
        jakąś książke pytanie tylko po co? Na wystąpienia teatralne na tej gali nie
        powinno być miejsca i zamiast niego chętniej zobaczyłbym np Kasie Cichopek.
        Jeszcze niedawno pamiętam było zupełnie inaczej ale na Polsacie a nie TVP w
        przerwach występowały fajne dziewczyny z dynamiczną muzyką albo były występy co
        najmniej kilku znanych zespołów było śmiesznie i wesoło a nie grobowa cisza. Na
        koniec nagroda Fiat Panda który pewnie jest wart jedną reklame w TVP... w
        ostatnich latach były to samochody powyżej 100 tyś zł oszczędzali jak sie da. 3
        piłkarzy w dziesiątce super pewnie gdyby można typować całą jedenastke to dla
        reszty zabrakłoby miejsca bo z jakiej racji nie było tak jak z siatkarkami, że
        w 10 jest jedna najlepsza i oprócz tego wyróżnienie dla całej drużyny? Ci co
        byli odpowiedzialni za organizację tej całej gali skompromitowali się i tyle.
      • mistan Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski 07.01.06, 23:15
        Ja podziwiam Otylię Jędrzejczak i ciesze się,że wygrała w tym plebiscycie.

Jestem zaszokowana niektórymi zawistnymi wypowiedziami. Uważam,że zanim
        skrytykuje się kogoś, kto został wyróżniony w jakimś konkursie, warto chwilę
        pomysleć nad sobą.
      • Gość: Wojtek Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:27
        Wybieraliśmy Sportowca Roku i nie o to chodzi czy ktoś ma wyrok czy nie, czy
        też kto z kim sypia i dlaczego, ale co osiągnął w sporcie i tylko to powinno
        sie liczyć.Powinniśmy być pan dumni z naszych wszystkich sportowców a nie
        wysuwać tutaj swoje żale.Pozdrawiam
        • vanessa_io Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski 07.01.06, 23:38
          A ja tam byłam...
          I dobrze, że już wróciłam. Stracony wieczór w żałosnym gronie.
          • Gość: kibic Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:42
            W przyszłym roku powinnaś znaleźć sie w "10" za to , że wytrzymałaś na sali na
            tak żenujący widowisku
            • vanessa_io Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski 07.01.06, 23:56
              No na to liczę :))
              Adamkowi moge ustąpić miejsca, bo dzięki niemu choć chwilę się pośmiałam, a
              potem nastąpiła żałoba...
        • Gość: miernota ale co takiego osiagnela Otylia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:43
          na poczatku roku bylo o niej slychac tylko tyle, ze nie wie czy jeszcze bedzie
          plywac, bo juz jej sie nie chce, musi odpoczac po olimpiadzie i takie tam, potem
          bylo o niej slychac, bo troche oszukujac w wyscigu zdobyla mistrzostwo swiata.
          tylko wyjatkowej kulturze ekipy australii zawdziecza, ze jej go nie odebrano...
          no a pod koniec roku to juz bylo o niej glosno tylko z pozasportowych powodow
          (chyba, iz uznamy ze zmienila dyscypline z plywania na rajdy samochodowe)
          to nie byl plebiscyt na najlepszego, a jedynie na najpopularniejszego sportowca
          roku i przypuszczam, ze glosowali na nia tacy, ktorym bylo jej po prostu zal
          • Gość: aa Re: ale co takiego osiagnela Otylia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:46
            , potem
            bylo o niej slychac, bo troche oszukujac w wyscigu zdobyla mistrzostwo swiata.
            ______
            jasne mistrzostwo świata, rekord świata to taki pikuś. Wyskocz sobie n
            apobliski basenik i pobij jej rekord, przecież to nic takiego. Oszukiwała?
            Byłeś sędzią na stanowsiku?
            • Gość: miernota Re: ale co takiego osiagnela Otylia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:54
              na stanowsiku to pewnie nie bylem sedzia, ale zostalo to udowodnione analiza
              zapisu wideo: Jędrzejczak wyraźnie dotknęła ściany basenu jedną ręką zamiast
              dwoma! co potwierdzil nawet glowny trener plywania w Polskim Związku. Problem w
              tym, ze po pierwsze Australia nie zlozyla protestu a po drugie, analiza wideo
              nie jest jak narazie dopuszczana jako dowod
              i co specku?
              • Gość: aa Re: ale co takiego osiagnela Otylia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:56
                i co specku?
                ____--
                Miej mirnotgo choc 1/10 takich osiągnięć- pogadamy
                • Gość: miernota Re: ale co takiego osiagnela Otylia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 00:08
                  masz na mysli drobne oszustwa i krew na rekach? wybacz, nie chce miec ani 1/100
                  takich osiagniec :)specku
                  • Gość: aa Re: ale co takiego osiagnela Otylia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 00:10
                    masz na mysli drobne oszustwa i krew na rekach? wybacz, nie chce miec ani 1/100
                    takich osiagniec :)specku
                    _______
                    Wszytko przed Tobą mądralo..Jesteś pewien tej " krwi" i oszystwa?
                    • Gość: miernota Re: ale co takiego osiagnela Otylia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 00:11
                      mhm
                      i podoba mi sie, ze sie tak nakrecasz :)
          • Gość: marcus Re: ale co takiego osiagnela Otylia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 23:50
            > to nie byl plebiscyt na najlepszego, a jedynie na najpopularniejszego
            >sportowca roku i przypuszczam, ze glosowali na nia tacy, ktorym bylo jej po
            >prostu zal

A ja przypuszczam, że w centrali mało kogo obchodziło kto jak głosował.
            A najgorszy był Kurzajewski i te jego durne prowokacje do Korzeniowskiego
            (pływaka) dużo lepszy byłby Szaranowicz lub ktokolwiek inny.
      • morfeusz_1 Gratuluję Motylku :))) 07.01.06, 23:45

Gratulacje przyjmij od Morfiego Motylku :)
      • Gość: Płocczanin Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.c158.petrotel.pl 08.01.06, 00:10
        SKANDAL!!!!! Zamiast siedziec dostaje nagrody... moze dadza jej szybszy
        samochod???
        • Gość: miernota Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 00:13
          no cos ty! samochod to moze sobie sama kupic! ale slyszalem, ze w ramach akcji
          "Uwaga! Otylia na drodze" lud pracujacy miast i wsi powycina w czynie spolecznym
          wszystkie przydrozne drzewa :)
        • vandikia Re: Otylia Jędrzejczak najpopularniejsza w polski 08.01.06, 00:20
          skandal to ty masz na imie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka