Gość: glon IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.06, 17:28 To był naprawdę świetny zawodnik...Szacunek :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qbic Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.c207.msk.pl 11.01.06, 17:32 Co z tego? Polacy go i tak nie zapamiętają bo to w końcu nie Małysz... A czekaj! Który to ten Goldi? Aaa! Już wiem! Ten co miał redbulla na kasku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.06, 17:35 bez niego ta dyscyplina duzo straci, nawet jak juz nie wygrywal to ogladalam skoki prawie tylko dla niego :/ szkoda :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barcelonisino Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.06, 17:34 Goldi ju ar grejt ent aj low ju for ewer Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Ostatni skok Goldbergera 11.01.06, 17:53 Goldi to był wspaniały zawodnik cieszył sie tym sportem, zawsze był uśmiechnięty i jak skakał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania z Zakopanego Re: Ostatni skok Goldbergera IP: 212.75.100.* 11.01.06, 17:58 ICH MOECHTE KINDER HABEN MIT DIR. KOMM NACH POLEN, BITTE! ICH LIBE DICH! MALYSZ KAPUTT! Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynala Re: Ostatni skok Goldbergera 11.01.06, 17:59 To straszne... osobista tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: Ostatni skok Goldbergera IP: 193.192.62.* 11.01.06, 18:04 karmazynala napisała: > To straszne... osobista tragedia... Heh, dobra odpowiedź ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb2 Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:21 Du musst mehr Grammatik lernen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SehrSchonMadchen Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:27 Niektórym to już na mózg pada. Warum du bist dumm?? Du bist langweilich. Stuknij się i sama jesteś kaputt. Du bist dumm Madchen. Zajmij się nauką, a nie bzdury piszesz. Nie popisuj się ,że znasz niemiecki, ja też znam i inni forumowicze też i się nie chwalą. Vielle Kusse fur Andreas :) !!!! Tchuss. Ps. doucz się niemieckiego po czasowniku modalnym drugi czasownik idzie na koniec powinno być "Ich mochte mit dir Kinder haben". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasgld Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:26 dobry jesteś ich auch kenne Deutsch aber nicht gut wie du poporaw mnie miszczu ich lerne acht jahre Deutsch aber ich nicht Deutsch Lehrer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luc Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 12.01.06, 11:43 to chyba miala byc prowokacja? "langweilich", "warum du bist dumm", "vielle":DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.petrus.com.pl 11.01.06, 18:17 Nie rozumiem jak mógł Goldi wygrać trzy razy w generalnej klasyfikacji pucharu świata skoro pierwszy zrobił to dopiero Adam. Może ktoś mnie oświeci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okocha Re: Ostatni skok Goldbergera IP: 213.134.172.* 11.01.06, 18:22 Adam jako pierwszy w historii wygrał puchar świata 3 razy z rzędu(2001,2002,2003), a wcześniej 3 razy wygrał Goldi a 4 razy Matti Nykaenen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEDE Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.dint.wroc.pl 11.01.06, 18:23 Adam jako pierwszy wygrał trzy razy z rzędu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 18:24 Teraz musi sie pilnować, żeby nie było żadnych skoków w bok. W końcu przecież obiecał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchowy Goldbergera takiego nie ma drugiego i ... IP: *.chello.pl 11.01.06, 18:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchowy odszedł najlepszy z najlepszych IP: *.chello.pl 11.01.06, 18:47 i do tego najsympatyczniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.toya.net.pl 11.01.06, 18:42 Ciekawe jak wysoko mu belkę położyli, że pobił rekord, mimo, że już nie te lata i zero formy Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Ostatni skok Goldbergera 11.01.06, 18:50 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asdfhjkl Re: Ostatni skok Goldbergera 11.01.06, 19:08 rekord? to po co konczyc kariere:D pewnie z najwyzszej belki dali mu skoczyc na pocieche:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.3.14.vie.surfer.at 11.01.06, 19:48 brawo goldi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.mikemi.net 11.01.06, 19:58 "asdfhjk" JESTEŚ IDIOTA do KWADRATU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:09 Ja też nie przepadam za skokami, a jak oglądałam to ze względu na niego. Teraz jak juz nie skacze to już wogóle nie oglądam. Szkoda. Andi powodzenia!!! 3maj się zawszę będę Cię lubić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SehrSchonMadchen Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:28 To powyżej było do Ani z Zakopanego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glon Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.akademiki.uni.torun.pl 11.01.06, 22:40 Nieprawda!!! Ostatni sko odda w piątek o 15.30 Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 ostatni skok dopiero będzie... 12.01.06, 01:41 w piątek, zdaje się między 1 i 2 serią. jaki zresztą sens byłoby zapraszać Goldbergera na ostatni skok dzień przed kwalifikacjami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasgld Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:21 był wielki tworzył wspaniałą atmosfere na skoczni gdy skakał i jak widać nadal dobrze skacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Goldiego Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:26 Lubiałam oglądać skoki a przedewszystkim tego skoczka i dopingowałam temu skoczkowi! Bardzopodobało mi się jego uśmiech! Bez Niego te skoki stały się nudne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Goldiego Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:37 TE SKOKI BEZ ANDIEGO SĄ JUŻ NIECIEKAWE! GOLDI BYŁ MOJM FAEORYTEM POMIMO NIEZAWSZE UDAWAŁY MU SIĘ SKOKI ALE ZAWSZE WIERZYŁAM ŻE MU SIĘ UDA POKONAĆ TYCH TROSZKĘ LEPRZYCH OD NIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:59 Żegnaj Goldi ! Nigdy Cie nie zapomnimy ! Pamiętam jeden z konkursów w Zakopcu, bodaj w 2002, Goldi ląduje na buli lecz mimo to dostaje owację porównywalną tylko z Małyszem. Ludzie go kochają ... Odpowiedz Link Zgłoś
sztukas86 Re: Ostatni skok Goldbergera 13.01.06, 22:53 Pełny szacunek dla Goldbergera!!! Był na najwyższym poziomie a mimo to bawił się skokami! To wspaniały przykład dla markotnego Ahonnena, który może skacze lepiej niż Goldi ale jak na niego człowiek patrzy (nawet gdy właśnei wygrał mistrzostwo wszechłswiata) to łapie doła. Goldi wróć!!! Odpowiedz Link Zgłoś