Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ostatni skok Goldbergera

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.06, 17:28
    To był naprawdę świetny zawodnik...Szacunek :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: qbic Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.c207.msk.pl 11.01.06, 17:32
        Co z tego? Polacy go i tak nie zapamiętają bo to w końcu nie Małysz...
        A czekaj! Który to ten Goldi? Aaa! Już wiem! Ten co miał redbulla na kasku
        • Gość: ja Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.06, 17:35
          bez niego ta dyscyplina duzo straci, nawet jak juz nie wygrywal to ogladalam
          skoki prawie tylko dla niego :/
          szkoda :/
      • Gość: barcelonisino Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.06, 17:34
        Goldi ju ar grejt ent aj low ju for ewer
      • untochables Re: Ostatni skok Goldbergera 11.01.06, 17:53
        Goldi to był wspaniały zawodnik cieszył sie tym sportem, zawsze był
        uśmiechnięty i jak skakał
        • Gość: Ania z Zakopanego Re: Ostatni skok Goldbergera IP: 212.75.100.* 11.01.06, 17:58
          ICH MOECHTE KINDER HABEN MIT DIR.

KOMM NACH POLEN, BITTE!

ICH LIBE DICH!

MALYSZ KAPUTT!
          • karmazynala Re: Ostatni skok Goldbergera 11.01.06, 17:59
            To straszne... osobista tragedia...
            • Gość: marcy Re: Ostatni skok Goldbergera IP: 193.192.62.* 11.01.06, 18:04
              karmazynala napisała:

> To straszne... osobista tragedia...

Heh, dobra odpowiedź ;)
          • Gość: gb2 Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:21
            Du musst mehr Grammatik lernen.
          • Gość: SehrSchonMadchen Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:27
            Niektórym to już na mózg pada. Warum du bist dumm?? Du bist langweilich.
            Stuknij się i sama jesteś kaputt. Du bist dumm Madchen. Zajmij się nauką, a nie
            bzdury piszesz. Nie popisuj się ,że znasz niemiecki, ja też znam i inni
            forumowicze też i się nie chwalą. Vielle Kusse fur Andreas :) !!!! Tchuss.
            Ps. doucz się niemieckiego po czasowniku modalnym drugi czasownik idzie na
            koniec powinno być "Ich mochte mit dir Kinder haben".
            • Gość: lukasgld Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:26
              dobry jesteś ich auch kenne Deutsch aber nicht gut wie du poporaw mnie miszczu
              ich lerne acht jahre Deutsch aber ich nicht Deutsch Lehrer
            • Gość: Luc Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 12.01.06, 11:43
              to chyba miala byc prowokacja? "langweilich", "warum du bist
              dumm", "vielle":DDDD
      • Gość: kibic Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.petrus.com.pl 11.01.06, 18:17
        Nie rozumiem jak mógł Goldi wygrać trzy razy w generalnej klasyfikacji pucharu
        świata skoro pierwszy zrobił to dopiero Adam. Może ktoś mnie oświeci?
        • Gość: okocha Re: Ostatni skok Goldbergera IP: 213.134.172.* 11.01.06, 18:22
          Adam jako pierwszy w historii wygrał puchar świata 3 razy z
          rzędu(2001,2002,2003), a wcześniej 3 razy wygrał Goldi a 4 razy Matti Nykaenen.
        • Gość: DEDE Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.dint.wroc.pl 11.01.06, 18:23
          Adam jako pierwszy wygrał trzy razy z rzędu
      • Gość: x Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 18:24
        Teraz musi sie pilnować, żeby nie było żadnych skoków w bok. W końcu przecież
        obiecał.
        • Gość: puchowy Goldbergera takiego nie ma drugiego i ... IP: *.chello.pl 11.01.06, 18:41
        • Gość: puchowy odszedł najlepszy z najlepszych IP: *.chello.pl 11.01.06, 18:47
          i do tego najsympatyczniejszy
          • karmazynala odszedł najlepszy z najlepszych 11.01.06, 18:58
            Chlip chlip
      • Gość: M Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.toya.net.pl 11.01.06, 18:42
        Ciekawe jak wysoko mu belkę położyli, że pobił rekord, mimo, że już nie te lata
        i zero formy
      • morfeusz_1 Re: Ostatni skok Goldbergera 11.01.06, 18:50

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!
        • asdfhjkl Re: Ostatni skok Goldbergera 11.01.06, 19:08
          rekord? to po co konczyc kariere:D pewnie z najwyzszej belki dali mu skoczyc na
          pocieche:D
          • Gość: ats Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.3.14.vie.surfer.at 11.01.06, 19:48
            brawo goldi
          • Gość: Tomek Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.mikemi.net 11.01.06, 19:58
            "asdfhjk" JESTEŚ IDIOTA do KWADRATU
            • Gość: fanka Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:09
              Ja też nie przepadam za skokami, a jak oglądałam to ze względu na niego. Teraz
              jak juz nie skacze to już wogóle nie oglądam. Szkoda. Andi powodzenia!!! 3maj
              się zawszę będę Cię lubić.
            • asdfhjkl do idioty Tomka 12.01.06, 15:38
              a ty wyluzuj idioto do szescianu
      • Gość: SehrSchonMadchen Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:28
        To powyżej było do Ani z Zakopanego !
      • Gość: Glon Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.akademiki.uni.torun.pl 11.01.06, 22:40
        Nieprawda!!! Ostatni sko odda w piątek o 15.30
      • bazyliszek4 ostatni skok dopiero będzie... 12.01.06, 01:41
        w piątek, zdaje się między 1 i 2 serią.
        jaki zresztą sens byłoby zapraszać Goldbergera na ostatni skok dzień przed
        kwalifikacjami?
      • Gość: lukasgld Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:21
        był wielki tworzył wspaniałą atmosfere na skoczni gdy skakał i jak widać nadal
        dobrze skacze
      • Gość: fanka Goldiego Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:26
        Lubiałam oglądać skoki a przedewszystkim tego skoczka i dopingowałam temu
        skoczkowi! Bardzopodobało mi się jego uśmiech! Bez Niego te skoki stały się
        nudne!!!!!
      • Gość: fanka Goldiego Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:37
        TE SKOKI BEZ ANDIEGO SĄ JUŻ NIECIEKAWE! GOLDI BYŁ MOJM FAEORYTEM POMIMO
        NIEZAWSZE UDAWAŁY MU SIĘ SKOKI ALE ZAWSZE WIERZYŁAM ŻE MU SIĘ UDA POKONAĆ TYCH
        TROSZKĘ LEPRZYCH OD NIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Y_Sam Re: Ostatni skok Goldbergera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:59
        Żegnaj Goldi ! Nigdy Cie nie zapomnimy !
        Pamiętam jeden z konkursów w Zakopcu, bodaj w 2002, Goldi ląduje na buli lecz
        mimo to dostaje owację porównywalną tylko z Małyszem. Ludzie go kochają ...
      • sztukas86 Re: Ostatni skok Goldbergera 13.01.06, 22:53
        Pełny szacunek dla Goldbergera!!! Był na najwyższym poziomie a mimo to bawił się
        skokami! To wspaniały przykład dla markotnego Ahonnena, który może skacze lepiej
        niż Goldi ale jak na niego człowiek patrzy (nawet gdy właśnei wygrał mistrzostwo
        wszechłswiata) to łapie doła. Goldi wróć!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka