Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Żużlowe piątki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 08:23
    Bardzo dobry pomysł,byłem na pierwszym spotkaniu i jestem zadowolony.Był
    prezes B.Sawarski a także R.Sawina,miła atmosfera,ciekawe tematy,tak
    trzymać.Dowiedziałem się ciekawych rzeczy na temat aktualnej sytuacji w
    klubie.Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Szrek Re: Żużlowe piątki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 10:47
        Nie byłem ale pomysł uwazam za extra. Można tylko klubowym działaczom życzyć
        konsekwencji i większej ilości takich pomysłów.
        • Gość: kibol_obiektywny Re: Żużlowe piątki IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.01.06, 14:35
          JB: to powiedz ciekawego co tam sie działo bo niestety nie mogłem
          być.Szczególnie interesuje mnie czy bedzie jakieś wzmocnienie
          zagranicznym,młodym zawodnikiem o którym niedawno była mowa.Przecież potrzeba
          jakąś rezerwę na wypadek jakiegoś kataklizmu(kontuzja,słabsza forma Klechy czy
          kogoś innego).Tillinger mówił,ze kogoś na oku mają a teraz jakoś się uciszyła
          ta sprawa.Może wczoraj była o tym mowa?
          Co ciekawego działo sie na spotkaniu?Może jakaś relacja z tej "imprezy"?
          • Gość: JB' Re: Żużlowe piątki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 15:19
            Podobno to co miał pan Tylingier na oku to był jęczmień ale już go wyleczyli.
            Wzmocnienie będzie, bo przed każdym meczem nasi będą się posilali wyrobami
            sławnej firmy produkującej niezrównanej jakości wyroby (nazwy firmy wymienić
            nie można bo złośliwi powiedzą że komuś świnię podkładam)
      • kibic.zalogowany Re: Żużlowe piątki 14.01.06, 13:20
        Gość portalu: JB napisał(a):

> Dowiedziałem się ciekawych rzeczy na temat aktualnej sytuacji w
        > klubie.

to pochwal się... pochwal :)))
        • Gość: ona Re: Żużlowe piątki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 19:47
          Ja niestety nie mogłam być, ale również uważam ,że to fajny pomysł i następnym
          razem się wybiorę:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka