Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

EVITA co u ciebie???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.02, 17:10
    W zeszłej kol tryskałaś humorem. Czyżby coś dzisiaj nie wyszło? Bo coś jesteś
    cichutko :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Evita Re: EVITA co u ciebie??? IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 19:01
        Myślę, że po tej kolejce też będę tryskać humorem. Ale kolejka jeszcze się nie
        zakończyła (gra Legia). Trochę cierpliwości chłopcze.
        • Gość: kuti Re: EVITA co u ciebie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.02, 19:14
          To podaj skład dziewczynko (Legia słabo :( .
          • Gość: Evita Re: EVITA co u ciebie??? IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 19:21
            Proszę bardzo, nie mam nic do ukrycia. Tkocz-Kowalczyk,Szala,Dudek-
            Sierka,Majewski,Bała-Svitlica(k),Żurawski,Kuźba,Bojarski.
            Oczekuję rewanżu. Chyba, że wstydzisz się swoich chłopców.
            • Gość: Kuti Re: EVITA co u ciebie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.02, 19:26
              Tkocz, Sadza, Dudek, Szala,, Uche, Surma, Kiełb, Majew, Bojar, Kuźba,
              SvitlicaCPT. Prowizja = 0

Legia mnie zawiodła totalnie, teraz pięknie spadne.
              • Gość: Evita Re: EVITA co u ciebie??? IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 19:39
                Czyli z Kutim wygrałam. Ciekawa jestem jak poszło Chechaouenowi, który wątpił w
                moją kobiecą intuicję i Bachusowi 69, który uważał, że nie mam zielonego
                pojęcia o piłce nożnej.
                • bachus69 Re: EVITA co u ciebie??? 03.11.02, 22:31
                  Mój skład: Tkocz - Głowacki, Jop, Kowalczyk - Jamróz, Majewski, Uche - Król,
                  Niedzielan, Gajtkowski, Kuźba. -2 za transfery. Wychodzi 70 pkt, z czego wobec
                  kilku niespodzianek jestem zadowolony!!!
      • Gość: chechaouen Re: EVITA co u ciebie??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 20:00
        U mnie słabiutko: ok. 55 pkt. (Tkocz-Sadzawicki,Kowalczyk,Batata-
        Surma,Kiełbowicz,Majewski,Uche-Kuźba,Żurawski,Svitlica(c)). Więc gratuluję i
        zwracam honor.Z Twoją kobiecą intuicją wszystko w porządku...
        Mi niestety wychodzą(ale za to jak!) tylko nieparzyste kolejki, więc odezwę się
        za tydzień i zobaczymy czy Twoja kobieca intuicja okazała się lepsza niż mój
        męski instynkt przodownika stada. Pozdrawiam
        • Gość: Kuti Re: EVITA co u ciebie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.02, 20:35
          Podstawy (wiedzy piłkarskiej) znasz, ale nic więcej. Pamiętaj, że jeszcze są
          3kolejki.
      • Gość: Kuti Re: EVITA co u ciebie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.02, 22:19
        Notabene znowu będę musiał wszystko odrabiać w następnych kol.
      • Gość: Kuti Re: EVITA co u ciebie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.02, 19:30
        Evita wiem, że lubisz często tasować składem. Na kogo stawiasz w 13kolejce?
        Chyba, że się boisz napisać...
        • Gość: Evita Re: EVITA co u ciebie??? IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 20:42
          Myślę, że składów nie powinno się ujawniać tak wcześnie, ale tak jak zauważyli
          koledzy w innym wątku, teraz aby się liczyć trzeba stawiać tylko na piłkarzy z
          Legii lub Wisły. Niestety mój w miarę dobry wynik w ostatniej kolejce nie
          pomógł mi awansować w klasyfikacji generalnej, więc na ostatnie trzy kolejki
          zmieniam taktykę i nie dbam już o generalkę, ale wynik w kolejce.
          Teraz dopiero pozmieniam skład i wypuszczę na boisko albo prawie samych
          Legionistów, albo Wiślaków, bo kto inny może dać dobry wynik.
          • Gość: kuti Evita podaj skład twojej drużyny (z prowizją) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.02, 21:14
            Moja jedenastka:
            3-5-2

Stanew

Dudek
            Jop
            Szala

Kiełbowicz
            Surma
            Szymkowiak
            Majewski
            Uche

Kuźba
            Svitlica CPT

prowizja:-3
            • chechaouen Re: Evita podaj skład twojej drużyny (z prowizją) 07.11.02, 21:24
              Kuti jedziemy na tym samym wózku.Mój skład jest bardzo podobny:
              Stanew - Zieliński,Dudek,Szala - Surma,Kiełbowicz,Majewski,Uche - Svitlica
              (c),Kuźba,Żurawski
              Jak Legia nie wygra, to leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecę w dół
            • Gość: kuti Re: Evita podaj skład twojej drużyny (z prowizją) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.02, 21:45
              Mecz bez publiczności, od razu przypomina się Legia - Amica (1-2) :D
              Evita podaj skład.
              • Gość: kuti Re: Evita podaj skład twojej drużyny (z prowizją) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.02, 18:37
                Czyżby grobowa cisza (dotycząca ustawienia twego teamu) jest spowodowana
                strachem i imaginacją?
                • Gość: Evita Re: Evita podaj skład twojej drużyny (z prowizją) IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 09:39
                  Mylisz się. Brak odpowiedzi wynikał z braku czasu. Przez dwa dni nie zaglądałam
                  do komputera.
                  Oto mój skład: Hugues-Jop,Baszczyński,Kaliciak-Kalu,Majewski,Rocki-
                  Żurawski,Kuźba(k),Svitlica,Rasiak.
                  Jak widać mój skład oparty jest na piłkarzach Wisły Kraków. Obawiam się tylko,
                  czy zagra Kaliciak, bo gdzieś wyczytałam, że nie.
                  Aha, prowizja niestety duuuża. Ale myślę, że chłopcy z mojego składu strzelą
                  duuuuużo goli.

Pozdrawiam
                  Evita
                  • kuti_master Re: Evita podaj skład twojej drużyny (z prowizją) 09.11.02, 11:35
                    Mamy 6różnych graczy, w tym obrona: Legia+Jop vs Wisła. Prawdopodobnie po
                    meczach będziemy w różnych nastrojach:)
                  • Gość: bachus69 Re: Evita podaj skład twojej drużyny (z prowizją) IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 09.11.02, 16:52
                    Ciekawe posunięcie z tym Rasiakiem, faktycznie zagrał na piątkę z minusem!!!
                    • Gość: Evita Re: Evita podaj skład twojej drużyny (z prowizją) IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 20:22
                      Rasiaka, a raczej jego impotencję w strzelaniu karnych już przebolałam. Bachus
                      pochwal się jaki Ty masz skład.
                      Dzięki Wróblewskiemu może i tym razem wygram z Kutim.

Evita
                      • bachus69 Re: Evita podaj skład twojej drużyny (z prowizją) 10.11.02, 14:00
                        Evito - mam wrażenie że mnie nie lubisz. Czyżby przez moją złośliwość???
                        Szanuję wszystkich graczy. No dobra nie będę się już śmiał, ty bardziej, że
                        raczej jesteś lepsza ode mnie. A oto mój skład: Stanew - Głowacki, Jop, Dudek -
                        Uche K., Majewski, Rocki - Król, Svitlica(c), Niedzielan, Kuźba
                        • Gość: Evita Re: Evita podaj skład twojej drużyny (z prowizją) IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 14:59
                          Nie, to nie to. Chyba prędzej ta fatalna pogoda wprowadza mnie w taki nastrój i
                          staję się złośliwa.
                          W dodatku panowie R, czyli Rasiak i Rocki nieco mnie zdenerwowali.

Pozdrawiam
                          Evita
                        • Gość: Evita Re: Evita podaj skład twojej drużyny (z prowizją) IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 15:02
                          Aha, Bachus masz Niedzielana a ja Rasiaka. Nie chce mi się liczyć, ale to Ty
                          chyba jesteś lepszy.

Evita
                  • Gość: kuti Re: Evita podaj skład twojej drużyny (z prowizją) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.02, 21:48
                    Evita chyba nie wygrasz, bo mam 83pkt, ale to nie jest meritum tej sprawy.
                    Gdyby nie ta ... Wróbel i sędzia Żyro miabym o 12pkt więcej!!!! 95pkt to byłby
                    mój sukces, a jest beznadziejnie:(((( (Stanew gdyby obronił karnego =
                    100pkt ...ech marzenia)
      • Gość: jarek55 Gratki dla Evity !!! IP: 80.48.32.* 09.11.02, 20:38
        No coz Kuti gdyby Legionisci wykorzystali wszystkie sytuacje i gdyby nie
        Wroblewski to obydwaj mielibysmy wiecej punktow, szkoda...
        Gratulacje dla Evity.
        • Gość: Evita Re: Gratki dla Evity !!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 20:43
          Dzięki za gratulacje, ale są jeszcze przedwczesne.
          Prawdę mówiąc myślałam, że to prędzej Wiślacy stracą gola niż Legia. Postawiłam
          na Wisłę tylko ze względu na to, że była liderem i liczyłam na 2 dodatkowe
          punkty dla każdego zawodnika.

Evita
          • Gość: jarek55 Re: Gratki dla Evity !!! IP: 80.48.32.* 09.11.02, 20:52
            Wlasnie jak bedzie w koncu z tymi punktami za miejsce w lidze?? Przed meczem
            Legi na C+ komentatorzy powiedzieli ze PZPN zweryfikowal tabele i ze na
            pierwszym miejscu jest jednak Legia, na drugim Odra a Wisla dopiero na
            trzecim...
            Trzeba musowo zlikwidowac te punkty za miejsce w tabeli bo tylko sieja zament
            pzdr
        • Gość: kuti Re: Gratki dla Evity !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.02, 21:02
          Nie mów mi o tym meczu, bo Wróblewski za to powinien dostać dożywocie (Zyro też)
          • Gość: kuti Re: Gratki dla Evity !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.02, 22:09
            Evita chyba nie wygrasz, bo mam 83pkt, ale to nie jest meritum tej sprawy.
            Gdyby nie ten ... Wróbel i sędzia Żyro, to miabym o 12pkt więcej!!!! 95pkt to
            byłby mój sukces, a jest beznadziejnie:(((( (i Stanew gdyby obronił karnego =
            100pkt ...ech marzenia)
            • Gość: Evita Re: Gratki dla Evity !!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 09:38
              Rzeczywiście mogę nie wygrać konfrontacji z Kutim, ale wszystko zależy od
              postawy Rockiego i jego drużyny w dzisiejszym meczu.
              Kuti, ja też mogę powiedzieć gdyby...
              Gdyby Rasiak strzelił karnego to miałabym 10 pkt. więcej.
              Niestety denerwujące jest (jako dama nie wpisuję mocniejszego wyrażenia), że o
              wynikach w naszej lidze często decyduje przypadek.

Evita
              • cirkon Re: Gratki dla Evity !!! 10.11.02, 10:56
                > Niestety denerwujące jest (jako dama nie wpisuję mocniejszego wyrażenia), że
                o wynikach w naszej lidze często decyduje przypadek.
                >
                > Evita

Powiedzialbym, ze stanowi to o pieknie futbolu ;-)
                Poza tym, przypadek to bylby, gdyby np. Stanewowi wpadla w decydujacej chwili
                do oka mucha i puscilby szmate a Legionisci zaliczyliby 5+ slupkow/poprzeczek i
                Garbarnia wygralaby 1:0. Natomiast fakt, ze gra sie do 90 min. (a nawet
                dluzej ;) jest tradycyjnie obcy kopaczom z Lazienkowskiej (vide: Barcelona,
                Schalke a teraz do tego zacnego grona dolacza tez Jaworzno ;))).
                A karne, no coooz, trzeba wykorzystywac - niech taka gwiazda jak Rasiak uczy
                sie od (jak on tam sie nazywa? ;) aaa, Ksiezyca.

pozdrawiam,
                C.
                • Gość: Evita Re: Gratki dla Evity !!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 15:08
                  Może Rasiakowi też coś wpadło? I Sibikowi też.

Evita
                  • cirkon Re: Gratki dla Evity !!! 10.11.02, 15:59
                    Cos za duzo tych "przypadkow" ;)
                    Zgadzam sie z Toba, ze Rocki i sp. sie skompromitowali. Kto to jest Bala? Co to
                    za zespol Dospel? Moze oni powinni grac w Anglii albo Hiszpanii, bo na Polske
                    sa chyba za dobrzy?? :(
                    Aaa, no i "Zurek na prezydenta!" (ew. na obiad ;)

pozdrawiam,
                    C.
                  • kuti_master Generalna 11.11.02, 14:55
                    Z moich obliczeń wynika, że jestem lepszy w tej kolejce o 13pkt. To oznacza, że
                    w klasyfikacji generalnej wyprzedzam Cię o 1pkt.
                    • Gość: Evita Re: Generalna IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 18:08
                      W związku z powstałym zamieszaniem nie liczyłam, więc możliwe, że jest jak
                      piszesz.
                      Cóż zostały jeszcze dwie kolejki. Najprawdopodobniej zmienię w swoim składzie
                      trzech zawodników. Sprzedaję panów R (Rasiaka i Rockiego), na ławce siądzie
                      Dudek.
                      W ich miejsce Niedzielan, Surma i Baszczyński.

Evita
                      • Gość: kuti 14kol - jaki skład? IP: Fobos:* / 192.168.1.* 15.11.02, 19:15
                        Jaki macie skład w 14kol?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka