Gość: dziara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:01 Artest out!!O yeah! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Belial Re: NBA. Pistons razy dziewięć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:17 Wreszcie !!!!!!!! Ron może nagra kolejną płytę. Jeszcze tylko pozbyć się Tinsleya, Jacksona, J.O, beztalencia Harrissona, drewna Pollarda, Johnsona i można zacząć myśleć o następnym sezonie, Dosyć już corocznych nadziei że w końcu ta "młoda" ale i "doświadczona" drużyna powalczy o conajmniej finał. Zostawić Sarunasa, Jones'a, Fostera, Grangera i może Croshere'a plus Peja (chociaż po połowie roku ma koniec kontraktu) i zrobić mądrego trade'a z J.O, nie wiem może oddać go z Tinsleyem do Minnesoty za K.G. Jak słusznie napisano J.O jest jedynym zawodnikiem AllStar za którego Welsch może innego AllStar dostać. Chcemy zmian w Indy !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
t-mon Re: NBA. Pistons razy dziewięć 26.01.06, 18:49 Chyba kpisz sobie w tym momencie. Widać że wiedze czerpiesz z NBA 2006 czy innej gry :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emero Re: NBA. Pistons razy dziewięć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 10:42 Od prawej Ben Wallace i Richard Hamilton... Ja jednak myślę, że odwrotnie... Odpowiedz Link Zgłoś