Gość: magik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 20:06 Szarapowa jest ładniejsza, kiedyś Hingis mi sie podobała dzisiaj już nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justos Re: Szarapowa vs. Hingis - zdjęcia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.06, 20:30 Wielki powrót Hingis!!! To mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaale ale ta Szarapowa ma wielkie bary!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.06, 21:51 wygladala mi na taka krucha,a tu prosze, szersza i wyzsza od niejednego faceta;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: ale ta Szarapowa ma wielkie bary!! IP: *.gdynia.mm.pl 05.02.06, 00:24 No to musiales miec male zacmienie, myslac o niej jako o kruchej, moze okulista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ale ta Szarapowa ma wielkie bary!! IP: *.aster.pl 06.02.06, 00:08 heh ona ma 187 cm wzrostu.... krucha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trochenienatemat Kaczynscy musza odejsc... IP: *.tvcablenet.be 04.02.06, 20:35 ...ze tak sparafrazuje Leppera, ktory zreszta tez musi odejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOGI Zdjecie nr 6 widac tu wyraznie jaka jest IP: *.ipt.aol.com 05.02.06, 00:37 Zdjecie nr 6 widac tu wyraznie jaka Szarapowa jest przecietna z urody i nie ma sie czym podniecac/zachwycac. To tyle. PS. Fakt ze tylko nogi ma niezłe. No i oczywiscie niezle gra w tenisa, jak na swoj wiek to nawet jest w tym bardzo bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: Zdjecie nr 6 widac tu wyraznie jaka jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 09:54 chodzi o to zdjęcie z cudownie sterczącym sutkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.yez Re: Szarapowa vs. Hingis - zdjęcia 05.02.06, 01:33 Gość portalu: magik napisał(a): > Szarapowa jest ładniejsza, kiedyś Hingis mi sie podobała dzisiaj już nie bardzo. A ja uważam, że Hingis jest teraz ładniejsza niż kiedyś. Bardziej kobieca taka. Ale o gustach się nie dyskutuje :-) Co do Szarapowej, to dlaczego grała w koszuli nocnej? :-o Odpowiedz Link Zgłoś
karmarys Re: Szarapowa vs. Hingis - zdjęcia 05.02.06, 11:12 a co to za niespodzianka, ze Hingis z kims wygrala??? ciesze sie, ze wrocila. Zawsze ja lubilem :). Odpowiedz Link Zgłoś
earlyyears Re: Szarapowa vs. Hingis - zdjęcia 05.02.06, 12:37 szarapowa ostatnio gra w koszulce nocnej. nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlon Re: Szarapowa vs. Hingis - zdjęcia IP: *.ccpit / 219.232.9.* 05.02.06, 14:50 kiedyś z netu ściągnąłem film z hingis jak ją popychał jakiś pan, tylko nie wiem czy tenisista Odpowiedz Link Zgłoś
amelia Re: Szarapowa vs. Hingis - zdjęcia 05.02.06, 22:44 ludzie, jestescie niewiarygodnie zalosni w swoich komentarzach. to dlatego ogladacie mecze tenisowe, zeby sie pozniej masturbowac?? na to mi wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria panie mecenasie... IP: *.bham.ac.uk 06.02.06, 11:40 Czytajac powyzsze komentarze przypomina mi sie rysunek Zbigniewa Lengrena przedstawiajacy dwoch starszych panow ogladajacych mlode dziewczyny grajace bodajze w siatkowke. W pewnym momencie jeden z nich zwraca sie do drugiego: panie mecenasie chodzmy juz bo i tak nikt nie uwierzy, ze czekamy na wynik. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Szarapowa vs. Hingis - zdjęcia IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.02.06, 11:45 Szarapowa,to kolejna sezonowa gwiazda światowego tenisa,która raczej będzie spadac w klasyfikacji,choć jest chyba bardzo utalentowana..pieniądze jednak zwyciężą charakter i talent... Odpowiedz Link Zgłoś