Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szarapowa vs. Hingis - zdjęcia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 20:06
    Szarapowa jest ładniejsza, kiedyś Hingis mi sie podobała dzisiaj już nie bardzo.
    Obserwuj wątek
      • Gość: justos Re: Szarapowa vs. Hingis - zdjęcia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.06, 20:30
        Wielki powrót Hingis!!! To mi się podoba.
        • Gość: aaaale ale ta Szarapowa ma wielkie bary!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.06, 21:51
          wygladala mi na taka krucha,a tu prosze, szersza i wyzsza od niejednego faceta;D
          • Gość: d Re: ale ta Szarapowa ma wielkie bary!! IP: *.gdynia.mm.pl 05.02.06, 00:24
            No to musiales miec male zacmienie, myslac o niej jako o kruchej, moze okulista?
          • Gość: a Re: ale ta Szarapowa ma wielkie bary!! IP: *.aster.pl 06.02.06, 00:08
            heh ona ma 187 cm wzrostu.... krucha ;)
      • Gość: trochenienatemat Kaczynscy musza odejsc... IP: *.tvcablenet.be 04.02.06, 20:35
        ...ze tak sparafrazuje Leppera, ktory zreszta tez musi odejsc.
      • Gość: YOGI Zdjecie nr 6 widac tu wyraznie jaka jest IP: *.ipt.aol.com 05.02.06, 00:37
        Zdjecie nr 6 widac tu wyraznie jaka Szarapowa jest przecietna z urody i nie ma
        sie czym podniecac/zachwycac. To tyle.
        PS. Fakt ze tylko nogi ma niezłe. No i oczywiscie niezle gra w tenisa, jak na
        swoj wiek to nawet jest w tym bardzo bardzo dobra.
        • Gość: koleś Re: Zdjecie nr 6 widac tu wyraznie jaka jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 09:54
          chodzi o to zdjęcie z cudownie sterczącym sutkiem?
      • mr.yez Re: Szarapowa vs. Hingis - zdjęcia 05.02.06, 01:33
        Gość portalu: magik napisał(a):

> Szarapowa jest ładniejsza, kiedyś Hingis mi sie podobała dzisiaj już nie bardzo.

A ja uważam, że Hingis jest teraz ładniejsza niż kiedyś. Bardziej kobieca taka.
        Ale o gustach się nie dyskutuje :-)

Co do Szarapowej, to dlaczego grała w koszuli nocnej? :-o
      • karmarys Re: Szarapowa vs. Hingis - zdjęcia 05.02.06, 11:12
        a co to za niespodzianka, ze Hingis z kims wygrala???
        ciesze sie, ze wrocila. Zawsze ja lubilem :).
      • earlyyears Re: Szarapowa vs. Hingis - zdjęcia 05.02.06, 12:37
        szarapowa ostatnio gra w koszulce nocnej. nie rozumiem.
      • Gość: marlon Re: Szarapowa vs. Hingis - zdjęcia IP: *.ccpit / 219.232.9.* 05.02.06, 14:50
        kiedyś z netu ściągnąłem film z hingis jak ją popychał jakiś pan, tylko nie wiem
        czy tenisista
        • amelia Re: Szarapowa vs. Hingis - zdjęcia 05.02.06, 22:44
          ludzie, jestescie niewiarygodnie zalosni w swoich komentarzach.
          to dlatego ogladacie mecze tenisowe, zeby sie pozniej masturbowac??
          na to mi wyglada.
      • Gość: maria panie mecenasie... IP: *.bham.ac.uk 06.02.06, 11:40
        Czytajac powyzsze komentarze przypomina mi sie rysunek Zbigniewa Lengrena
        przedstawiajacy dwoch starszych panow ogladajacych mlode dziewczyny grajace
        bodajze w siatkowke. W pewnym momencie jeden z nich zwraca sie do drugiego:
        panie mecenasie chodzmy juz bo i tak nikt nie uwierzy, ze czekamy na wynik.
        Pozdrawiam.
      • Gość: kibic Re: Szarapowa vs. Hingis - zdjęcia IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.02.06, 11:45
        Szarapowa,to kolejna sezonowa gwiazda światowego tenisa,która raczej będzie
        spadac w klasyfikacji,choć jest chyba bardzo utalentowana..pieniądze jednak
        zwyciężą charakter i talent...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka