Gość: enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:29 Ogolnie rzecz biorac to marudzicie :] Lyzwiarstwo figurowe tyz dla ludzi, ale moze co poniektorych bardziej zainteresuje jak solistki beda sie prezentowaly :D Odpowiedz Link Zgłoś
0x0001 Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. 16.02.06, 22:34 Na Eurosport 2 lecą psie skoki w dal do wody! To jest dopiero dyscyplina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.chello.pl 16.02.06, 22:45 Szkoda ze nie ogladacie solistow. Cale lyziwiarstwo jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:45 O wywolali mnie do tablicy :D Tylko, ze enay napisala, bo enay jest solistka, znaczy tfu, kobietom :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.chello.pl 16.02.06, 22:47 Plusj jest fenomenalny. Potrafi porwac publicznosc Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. 16.02.06, 22:58 odpowiem Gombrowiczem: mnie tam Pluszczenko nie zachwyca (podobnie jak to całe łyżwiarstwo figurowe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:51 Dzis rano pisaliscie ze Pałka idzie na medal :) Może znów uda wam się cos wykrakac: sport.onet.pl/1262714,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi curling - wyniki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:55 Wydaje mi sie,ze rozbieznosci biora sie stad,ze Szwajcaria i Szwecja graly po 5 meczy,a Wielka Brytania na razie 4, a Kanada po 5, ale juz ma 2 przegrane.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 16.02.06, 22:56 Szkoda ze nie jezdzi juz Aleksiej Jagudin. Jego rywalizacja z Plushem elektryzowala publicznosc. Dzisiejszy final solistow ze spora iloscia bledow. Plush zdecydowanie najlepszy. moze pozbecie sie "kompleksu Jagudina" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły już półtorej godziny leci ten syf w TV :/// IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enay Re: już półtorej godziny leci ten syf w TV :/// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:01 Jakby nie patrzec kobiet jest wiecej, a tyle much, znaczy kobiet, nie moze sie mylic ;)))) Czy nikt z rodzenstwa Ligockich nie probowal swych sil w lyzwiarstwie figurowym? Ale i tak pewnie wredni sedziowie nie zauwazyliby tych salchowow z piecioma obrotami :> Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 no tvp dzis przegieła pale z tym łyzwiarstwem 16.02.06, 23:04 rozumiem puscic wystep pierwszej trojki ale nie katowac prawie 2 godziny juz tym "sportem" i ten komntarz Babiarza żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: no tvp dzis przegieła pale z tym łyzwiarstwem IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:05 Ja ogladam na eurosporcie. Jedynka zawsze pokazuje mniej wystepow. Zblizamy sie juz do konca, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: no tvp dzis przegieła pale z tym łyzwiarstwem 16.02.06, 23:06 ciekawe, czy Babiarz to lubi, czy musi się przed komentowaniem "znieczulić", bo ja na trzeźwo nie mogę na to patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: no tvp dzis przegieła pale z tym łyzwiarstwem 16.02.06, 23:09 halfoat napisał: > ciekawe, czy Babiarz to lubi, czy musi się przed komentowaniem "znieczulić", bo > > ja na trzeźwo nie mogę na to patrzeć > hehe , no Babiarz to raczej nie ,ale Sobczyński to mnie dziwi ze takie coś jak łyzwiarstwo figurowe komentuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enay Re: no tvp dzis przegieła pale z tym łyzwiarstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:06 Przelacz na Europsort, tam sa mniej egzaltowani komentatorzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: już półtorej godziny leci ten syf w TV :/// 16.02.06, 23:04 i pięć obrotów nie wystarczy, jak się nie potrafi żadnego skoku ustać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enay Re: już półtorej godziny leci ten syf w TV :/// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:09 Ej no, Mateusz dzis ustal, nie badz niesprawiedliwy, a ze przyjechal 4 to wina sedziow byla tylko ;))))) Ja mysle, ze to kwestia diety Ligockich :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: już półtorej godziny leci ten syf w TV :/// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:07 Nie martwcie sie chlopcy (bo, jak mniemam kobietom to nie przeszkadzalo), juz sie skonczy za minutke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:09 Ale jeszcze diw konkurencje do rozegrania podczas igrzysk. Od jutra tance a potem solistki. nie moge sie doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: już półtorej godziny leci ten syf w TV :/// IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 16.02.06, 23:09 Nie narzekaj. Solisci sa ciekawsi niz solistki, wykonuja poczworne skoki i potrojnego aksla. A jutro zaczynaja pary taneczne. Wiec sie zacznij przyzwyczajac do tancow na lodzie. A najlepiej je polubic, bedzie ci latwiej ogladac olimpiade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:58 Czy ja mam podjechac do tej tablicy wykonujac sekwencje krokow, nastepnie piruet w pozycji wagi i zakonczyc potrojnym axlem? :D Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. 16.02.06, 22:59 wystarczy parę fotek, to się bliżej solistce przyjrzymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bj Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:14 spojrz tu sportsillustrated.cnn.com/features/2006_swimsuit/athletes/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:16 Ale wiesz, ze Szarapowa jest tenisistka, a tenis jest na letniej olimpiadzie? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bj Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:20 ale to chyba nic złego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Kataina Witt w niemieckiej TV.. IP: *.dclient.hispeed.ch 16.02.06, 23:12 stara ale jara.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Kataina Witt w niemieckiej TV.. IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:14 Wciaz piekna kobieta . Zawsze zachwycala swoim lyzwiarstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enay Re: Kataina Witt w niemieckiej TV.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:14 Nic dziwnego, ze jara. Wiekszosc tu twierdzi, ze na trzezwo jazda figurowa jest nie do zniesienia :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chilimusic Re: Kataina Witt w niemieckiej TV.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:15 a ja pije zdrowko Panów, (a może jest tam też Pani) :P komentatorów.z gazety oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: super !!! teraz będzie 3 minutowy skrót z hok IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:15 Nieznosze hokeja!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: super !!! teraz będzie 3 minutowy skrót z hok 16.02.06, 23:16 Jak to? Przecież też łyżwiarstwo i na dodatek czasami figurowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:20 Jeszcze ceremonia wreczenai medali . Kolejna przyjemnosc dla oka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:26 Plush, Lambiel . Butlle na podium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:32 Kto zmeczony , ten zmeczony. Wspaniale widowisko. Od jutra tance Odpowiedz Link Zgłoś
blod_okse Re: Lyzwiarstwo figurowe 16.02.06, 23:33 komentarz Babiarza :"Wykonywał pamiętną przecież interpretacje D'artagniana - jednego z trzech muszkieterów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:35 Bardzeij profesjonalny jest komentarzna Eurosporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Sharapowa IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:39 Daleko jej do Kati witt czy Nancy kerrigan . Lyzwiarstwo dodaje wdzieku kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bj Re: Sharapowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:43 Być może. Ale "za linkę dziękujęmy forumowiczą".Tego nie pobije chyba nic... Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Sharapowa 16.02.06, 23:49 nie ma co się dziwić, mówiłem, że na trzeźwo nie da się łyżwiarstwa figurowego oglądać, pewnie się "znieczulili" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bj Re: Sharapowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:53 Pewnie tak.Ale "pić to trzeba umić".A tak na marginesie, to chyba i tak lepiej niż Marczułajtis w CKM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:41 Bylo milo ale sie na dzisiaj skonczylo. Oby do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Kauc-Zych IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:46 Kauc-Zych beda nas reprezentowac w tancach na lodzie . To oddzielna dyscyplina. Zawody zawsze odbywaja sie w Lyzwiasrtwie figurowym i tancach na lodZie Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: super !!! teraz będzie 3 minutowy skrót z hok 16.02.06, 23:17 Gość portalu: Paula napisał(a): > Nieznosze hokeja!!!!!!!!!!! A kto Ci każe znosić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: super !!! teraz będzie 3 minutowy skrót z hok IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:21 Dlatego tez ogladam transmisje na Eurosporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:59 No to do jutra. Ale co by nie mowic, to pary taneczne w lyzwiarstwie figurowym sa naprawde nudne ;))) "Pozdrawiamy solistkę enay." Ja tez pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. 17.02.06, 00:48 właściwie dlaczego nie ma tańca towarzyskiego na letniej olimpiadzie, skoro są tańce na lodzie? Odpowiedz Link Zgłoś