Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Igrzyska na żywo - dzień 6.

• Gość: enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:29
        Ogolnie rzecz biorac to marudzicie :] Lyzwiarstwo figurowe tyz dla ludzi, ale moze co poniektorych bardziej zainteresuje jak solistki beda sie prezentowaly :D
      • 0x0001 Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. 16.02.06, 22:34
        Na Eurosport 2 lecą psie skoki w dal do wody! To jest dopiero dyscyplina!
      • Gość: Paula Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.chello.pl 16.02.06, 22:45
        Szkoda ze nie ogladacie solistow. Cale lyziwiarstwo jest super!
      • Gość: enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:45
        O wywolali mnie do tablicy :D Tylko, ze enay napisala, bo enay jest solistka, znaczy tfu, kobietom :]
      • Gość: Paula Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.chello.pl 16.02.06, 22:47
        Plusj jest fenomenalny. Potrafi porwac publicznosc
        • halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. 16.02.06, 22:58
          odpowiem Gombrowiczem: mnie tam Pluszczenko nie zachwyca (podobnie jak to całe
          łyżwiarstwo figurowe)
      • Gość: gosc Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:51
        Dzis rano pisaliscie ze Pałka idzie na medal :)
        Może znów uda wam się cos wykrakac:
        sport.onet.pl/1262714,wiadomosci.html
      • Gość: julobubi curling - wyniki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:55
        Wydaje mi sie,ze rozbieznosci biora sie stad,ze Szwajcaria i Szwecja graly po 5
        meczy,a Wielka Brytania na razie 4, a Kanada po 5, ale juz ma 2 przegrane.:)
      • Gość: Paula Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 16.02.06, 22:56
        Szkoda ze nie jezdzi juz Aleksiej Jagudin. Jego rywalizacja z Plushem
        elektryzowala publicznosc. Dzisiejszy final solistow ze spora iloscia bledow.
        Plush zdecydowanie najlepszy. moze pozbecie sie "kompleksu Jagudina"
        • Gość: zły już półtorej godziny leci ten syf w TV :/// IP: *.texasnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:58
          • Gość: enay Re: już półtorej godziny leci ten syf w TV :/// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:01
            Jakby nie patrzec kobiet jest wiecej, a tyle much, znaczy kobiet, nie moze sie mylic ;))))
            Czy nikt z rodzenstwa Ligockich nie probowal swych sil w lyzwiarstwie figurowym? Ale i tak pewnie wredni sedziowie nie zauwazyliby tych salchowow z piecioma obrotami :>
            • krzys00 no tvp dzis przegieła pale z tym łyzwiarstwem 16.02.06, 23:04
              rozumiem puscic wystep pierwszej trojki ale nie katowac prawie 2 godziny juz tym "sportem" i ten komntarz Babiarza żenada
              • Gość: Paula Re: no tvp dzis przegieła pale z tym łyzwiarstwem IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:05
                Ja ogladam na eurosporcie. Jedynka zawsze pokazuje mniej wystepow. Zblizamy sie
                juz do konca, niestety
              • halfoat Re: no tvp dzis przegieła pale z tym łyzwiarstwem 16.02.06, 23:06
                ciekawe, czy Babiarz to lubi, czy musi się przed komentowaniem "znieczulić", bo
                ja na trzeźwo nie mogę na to patrzeć
                • krzys00 Re: no tvp dzis przegieła pale z tym łyzwiarstwem 16.02.06, 23:09
                  halfoat napisał:

> ciekawe, czy Babiarz to lubi, czy musi się przed komentowaniem "znieczulić", bo
                  >
                  > ja na trzeźwo nie mogę na to patrzeć
                  >
                  hehe , no Babiarz to raczej nie ,ale Sobczyński to mnie dziwi ze takie coś jak łyzwiarstwo figurowe komentuje
              • Gość: enay Re: no tvp dzis przegieła pale z tym łyzwiarstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:06
                Przelacz na Europsort, tam sa mniej egzaltowani komentatorzy :)
            • halfoat Re: już półtorej godziny leci ten syf w TV :/// 16.02.06, 23:04
              i pięć obrotów nie wystarczy, jak się nie potrafi żadnego skoku ustać
              • Gość: enay Re: już półtorej godziny leci ten syf w TV :/// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:09
                Ej no, Mateusz dzis ustal, nie badz niesprawiedliwy, a ze przyjechal 4 to wina sedziow byla tylko ;))))) Ja mysle, ze to kwestia diety Ligockich :>
            • Gość: julobubi Re: już półtorej godziny leci ten syf w TV :/// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:07
              Nie martwcie sie chlopcy (bo, jak mniemam kobietom to nie przeszkadzalo), juz
              sie skonczy za minutke:)
              • Gość: Paula Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:09
                Ale jeszcze diw konkurencje do rozegrania podczas igrzysk. Od jutra tance a
                potem solistki. nie moge sie doczekac
          • Gość: Kate.g Re: już półtorej godziny leci ten syf w TV :/// IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 16.02.06, 23:09
            Nie narzekaj. Solisci sa ciekawsi niz solistki, wykonuja poczworne skoki i
            potrojnego aksla. A jutro zaczynaja pary taneczne. Wiec sie zacznij
            przyzwyczajac do tancow na lodzie. A najlepiej je polubic, bedzie ci latwiej
            ogladac olimpiade.
      • Gość: enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:58
        Czy ja mam podjechac do tej tablicy wykonujac sekwencje krokow, nastepnie piruet w pozycji wagi i zakonczyc potrojnym axlem? :D
        • halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. 16.02.06, 22:59
          wystarczy parę fotek, to się bliżej solistce przyjrzymy
          • Gość: bj Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:14
            spojrz tu
            sportsillustrated.cnn.com/features/2006_swimsuit/athletes/
            • Gość: enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:16
              Ale wiesz, ze Szarapowa jest tenisistka, a tenis jest na letniej olimpiadzie? :>
              • Gość: bj Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:20
                ale to chyba nic złego?
      • halfoat Re: łyżwiarstwo figurowe 16.02.06, 23:11
        powinni tego zabronić
      • Gość: obserwator Kataina Witt w niemieckiej TV.. IP: *.dclient.hispeed.ch 16.02.06, 23:12
        stara ale jara..

• Gość: Paula Re: Kataina Witt w niemieckiej TV.. IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:14
          Wciaz piekna kobieta . Zawsze zachwycala swoim lyzwiarstwem.
        • Gość: enay Re: Kataina Witt w niemieckiej TV.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:14
          Nic dziwnego, ze jara. Wiekszosc tu twierdzi, ze na trzezwo jazda figurowa jest nie do zniesienia :]
        • Gość: chilimusic Re: Kataina Witt w niemieckiej TV.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:15
          a ja pije zdrowko Panów, (a może jest tam też Pani) :P komentatorów.z gazety
          oczywiście :)
      • krzys00 super !!! teraz będzie 3 minutowy skrót z hokeja 16.02.06, 23:13
        • Gość: Paula Re: super !!! teraz będzie 3 minutowy skrót z hok IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:15
          Nieznosze hokeja!!!!!!!!!!!
          • halfoat Re: super !!! teraz będzie 3 minutowy skrót z hok 16.02.06, 23:16
            Jak to? Przecież też łyżwiarstwo i na dodatek czasami figurowe.
            • Gość: Paula Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:20
              Jeszcze ceremonia wreczenai medali . Kolejna przyjemnosc dla oka.
              • Gość: Paula Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:26
                Plush, Lambiel . Butlle na podium.
                • Gość: Paula Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:32
                  Kto zmeczony , ten zmeczony. Wspaniale widowisko. Od jutra tance
              • blod_okse Re: Lyzwiarstwo figurowe 16.02.06, 23:33
                komentarz Babiarza :"Wykonywał pamiętną przecież interpretacje D'artagniana -
                jednego z trzech muszkieterów"
                • Gość: Paula Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:35
                  Bardzeij profesjonalny jest komentarzna Eurosporcie.
                  • Gość: Paula Sharapowa IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:39
                    Daleko jej do Kati witt czy Nancy kerrigan . Lyzwiarstwo dodaje wdzieku
                    kobiecie.
                    • Gość: bj Re: Sharapowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:43
                      Być może. Ale "za linkę dziękujęmy forumowiczą".Tego nie pobije chyba nic...
                      • halfoat Re: Sharapowa 16.02.06, 23:49
                        nie ma co się dziwić, mówiłem, że na trzeźwo nie da się łyżwiarstwa figurowego
                        oglądać, pewnie się "znieczulili"
                        • Gość: bj Re: Sharapowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:53
                          Pewnie tak.Ale "pić to trzeba umić".A tak na marginesie, to chyba i tak lepiej
                          niż Marczułajtis w CKM.
                  • Gość: Paula Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:41
                    Bylo milo ale sie na dzisiaj skonczylo. Oby do jutra
                    • Gość: Paula Kauc-Zych IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:46
                      Kauc-Zych beda nas reprezentowac w tancach na lodzie . To oddzielna dyscyplina.
                      Zawody zawsze odbywaja sie w Lyzwiasrtwie figurowym i tancach na lodZie
          • krzys00 Re: super !!! teraz będzie 3 minutowy skrót z hok 16.02.06, 23:17
            Gość portalu: Paula napisał(a):

> Nieznosze hokeja!!!!!!!!!!!

A kto Ci każe znosić
            • Gość: Paula Re: super !!! teraz będzie 3 minutowy skrót z hok IP: *.chello.pl 16.02.06, 23:21
              Dlatego tez ogladam transmisje na Eurosporcie.
      • Gość: enay Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:59
        No to do jutra. Ale co by nie mowic, to pary taneczne w lyzwiarstwie figurowym sa naprawde nudne ;)))

"Pozdrawiamy solistkę enay."
        Ja tez pozdrawiam :)
        • halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 6. 17.02.06, 00:48
          właściwie dlaczego nie ma tańca towarzyskiego na letniej olimpiadzie, skoro są
          tańce na lodzie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka