Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    17.02.06, 14:19
    Nie wiem jak sie za to zabrac... nie ma zadnego klubu w Poznaniu, a do innych
    stad daleko zeby dojezdzac na jakiekolwiek treningi... wiem, ze zalozenie
    klubu to ciezka sprawa, ale moze ktos sie orientuje w jaki sposob chociazby i
    gdzie moznaby bylo potrenowac z jakas druzyna (wlasna badz tez
    inna:))...dziekuje za pomoc z gory:)
    Obserwuj wątek
      • hit_and_roll Re: Poznań 17.02.06, 14:37
        Zalozenie klubu to nie taka ciężka sprawa!!! :) Najtrudniejsze jest znalezienie
        15 zapalencow którzy będą chcieli się w curling bawic, a cala reszta to juz
        sama! ;P przyjemnosc jesli pokocha się curling :)
        Proponuje na poczatek wpasc na trening np. do Katowic gdzie zapraszam :)
        Zobaczysz co i jak a jak bedzie sie podobalo to pociagniesz sprawe dalej...
        Jesli bedziesz zainteresowana to pisz na maila: info@skc.katowice.pl z
        zaznaczeniem że chodzi o Poznań :)
        • narcomanka Re: Poznań 24.02.06, 00:09
          Ahoj!
          Także dołączam się do chętnych, którzy chcieliby stworzyć klub curlingowy w
          Poznaniu. Tak jak wspominaliście największy problem będzie z lodowiskiem
          i ,podejrzewam, z kamieniami. Więc jakby co, proszę o kontakt: 5452088 :)
        • beta82 Re: Poznań 17.03.06, 20:55
          witam!

jak to z tym curlingiem w pozku?

ogranizujemy sie?

gg 3096712
      • novik86 Re: Poznań 17.02.06, 17:11
        Witam!!!
        Widzę, że nie tylko ja myślę o stworzeniu klubu curlingowego w Poznaniu; to
        dobrze, bo samemu człowiek nie jest w stanie nic zdiałać. Przeszkód jest wiele
        jak zapewne wiesz: lodowisko, sprzęt i wiele innych... Wydaję mi się zatem, że
        warto wymienić się kontaktami między sobą (w zasadzie między wszystkimi
        zainteresowanymi), by stworzyć jakąś grupkę osób, która będzie dążyć do
        utworzenia Poznańskiego Klubu Curlingowego (nieźle to brzmi;)... Oto jak można
        się ze mną skontaktować: e-mail:s_kafarski@o2.pl // gg 2355444.

Niech moc będzie z nami!!!

Do usłyszenia
        • m.jackowski Re: Poznań 20.02.06, 22:39
          Jestem za założeniem klubu. Mogę pomóc w sprawach formalnoprawnych.
          Zorganizujmy się tak, aby Poznań nie był białą plamą na mapie curlingowej
          Polski. Mail do mnie to m.jackowski@gazeta.pl. Ustalmy listę 15 osób gotowych
          do zapisania do klubu, a dalej wszystko się jakoś potoczy. Jest już nas dwóch.
          • poznanczyk5 Re: Poznań 21.02.06, 14:21
            Witam. Również myślałem nad klubem w Poznaniu. Także wstepnei byłbym chętny.
            Problem w naszym mieście jest jeden. Brak lodowiska całorocznego. Bogdanka jest
            otwarym lodowiskiem, a to przy Malcie, jest za małe i pewnie postoi tylko do
            końca marca.
            • lindseyleigh Re: Poznań 22.02.06, 16:33
              Dlatego wlasnie napisalam juz do kolegi, ktory podawal tu swojego maila i
              czekamy na wiecej osob:) im nas wiecej tym lepiej:)
              • dzagda Re: Poznań 22.02.06, 22:29
                ja tez bylabym chetna, juz jakis czas temu zainteresowal mnie curling, mysle ze
                bardzo fajnie byloby samemu sprobowac tego sportu, ale niestety-nasze miasto
                nie daje na to narazie zadnych szans:(
      • beta82 Re: Poznań 24.02.06, 20:22
        Ja i moja dziewczyna tez jestesmy zainteresowani. ja moglbym sprobowac szukac
        sponsorów, marketing itp.

gg: 3096712

grzechu
        • majak87 Re: Poznań 25.02.06, 12:21
          Również dołączam do grupyt zainteresowanych i chętnie pomogę w czym będę mogła.
          Majka_wisnia@interia.pl
          gg: 3350065
          Czekam na kontakt i pozdrawiam
          • lindseyleigh Re: Poznań 27.02.06, 18:40
            super!!! to ja Grzesiu pisze zaraz na gg wiadomosc odnosnie kontaktu ze mna ...
            i w sumie moglibysmy gadac juz jakos wszyscy o tym razem:)
            gg: 1670241
            • m.jackowski Re: Poznań - decyzje o zgłoszeniach 02.03.06, 20:17
              super że jest tylu chętnych!! Ta zima pewnie jest stracona, ale możemy myśleć o
              treningach wyjazdowych (choć 1 raz w m-cu) a przyszłą zimą można juz myśleć o
              jakimś lodowisku na miejscu (sztucznym albo naturalnym).

Aby założyć klub należy założyć najpierw odpowiednią jednostkę, którą będzie
              prowadzić klub. Najtańsze i najprostsze formalnie jest stowarzyszenie. Do
              założenia stowarzyszenia potrzebne jest 15 osób. wpiszcie mi się na maila -
              m.jackowski@gazeta.pl aby było jasne, że jest 15 chętnych i że warto podejmować
              dalsze kroki. Potem skontaktujemy się ze związkiem i podejmiemy dalsze
              działania dla sformalizowania związku (wymagane spotkanie).

Pozdrawiam i czekam na kontakt:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka