Gość: Admac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 09:58 To dzisiaj tez narzekamy na nude??:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.rg.polsl.pl 20.02.06, 10:05 Jesteście wspaniali, o lata świetlne lepsi od Igrzysk z przypadkowymi gwiazdami i pustymi trybunami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Mateja nie zagra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:54 w Realu, on ich będzie trenował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Anegdota IP: *.its.it 20.02.06, 10:10 No to jak się nic nie dzieje to zapodajcie jakąś anegdotę. A najlepiej kilka. Właściwie dawajcie anegdotę za anegdotą bo IO są tak nudne, że aż strach. Strach się bać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucel Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.services.datev.de / *.datev.de 20.02.06, 10:24 Zapomnieliscie napisac, ze dzisiaj skacze Malysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 10:27 mam nadzieję, że z Małysza i reszty zeszło już całe napięcie oczekiwania na medal (z pustego nawet Salomon...) i dziś chłopaki poskaczą na luzie, bez stresu i dalej. trzymam kciuki za nich! Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: Zyga 20.02.06, 10:32 Zygmunt pojechal na ta olipiade za moje piniadze z zerowymi szansami na chocby przyzwoity wynik tylko po to zeby promowac swoja osobe do MKOL - nic tam nie robi tylko sie promuje to jest skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadinho nuda... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 10:33 siedzimy,nic się nie dzieje...no nuda,no siedzimy,no nic się nie dzieje...;).Aż się boję włączać dziś TV w trakcie skoków,bo znów wyskoczy popapraniec Kurzajewski i będzie biadolił,że Małysz rozczarował etc.Ciekawe czy TeVałPe dziś będzie przerywać skoki tymi tańcami na lodzie...Bo po za tym,że skaczą Polacy nic nie przemawia za tym,żeby skoki puścić w całości,choć z drugiej strony,może przerwą jak Mateja będzie skakał,bo chłop już tyle czasu spędził na skoczni,a jak go widzę,to mam wrażenie,że skacze od miesiąca...Trzymajcie się dziś Państwo dbający o relację,bo nudą chyba będzie wiało bardziej niż halny...Ale jak napisaliście,może panowie Tajner i Kuttin przygotowali coś par exellance (nie pamiętam jak się to pisze;) ) i umilą dzisiejszy dzień jak nikt inny;) Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: nuda... 20.02.06, 10:37 wczoraj oskarzano mnie o krakanie i boje sie ze dzis tez wykracze - polacy nie wejda do 2 tury i bedziemy sie mordowac w TVP z plaskimi laskami i metroseksualnymi facetami (miejmy nadzieje ze sie beda chociaz wywracac jak wczoraj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: Kolejan zlota snowbordzistka 20.02.06, 10:40 na sieci juz sa ankiety czy nasze Jagnie zdobedzie medal ?? - skad ta paranoja moze zapytajmy czy ukonczy ?? czy sie wywroci ?? ewentualnie czy kogos wyprzedzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucel Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.services.datev.de / *.datev.de 20.02.06, 10:37 Wow, ktos mnie czyta :). To poki jeszcze nie ma 271 opinii przeczytajcie sobie o nastepnej skromnej polskiej snowboardzistce: turyn2006.interia.pl/info/infid/720070 "Snowboard to loteria, czasami wyniki nie oddają umiejętności. Rywalizacja toczy się systemem pucharowym. Oceniam, że z 30 dziewczyn, które wystartują, 25 ma szansę na zwycięstwo. Ja jestem w tym gronie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:59 Jagna prędzej wróci do domu z Zychem i brzuchem niż z medalem :P Odpowiedz Link Zgłoś
niedoszly.islandczyk Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 10:50 Czy musicie cały czas robić sobie jaja z curlingu? Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 10:55 musza i powinni :)ja lubie i ogladam curling - ale tez dstrzegam jak absurdalnie to wyglada :) (szcegolnie dla kogos nie zorientowanego)pucowanie lodu przed toczacym sie czajnikiem nie moze zostac bez komentarza :D Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 10:56 Japonki chyba lapia zadyszke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sand Drużynówka - pytanie? IP: *.cl.ad / 193.108.34.* 20.02.06, 10:57 Podobno A. Tajner powiedział że polacy w konkursie drużynowym skoków mają szansę na zajęcie miejsc 5 -7. Czy to znaczy, ze startuje 5-7 drużyn? Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: Drużynówka - pytanie? 20.02.06, 10:58 ach moze wroca te wspaniale czasy jak skakalo 3 Tajnerow i Malysz a 4 Tajner spuszczal ich z belki .............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sand Re: Drużynówka - pytanie? IP: *.cl.ad / 193.108.34.* 20.02.06, 11:01 eee nie wroca. za to pewnie wroca wyniki sprzed ery P. Fijasa. Odpowiedz Link Zgłoś
ph29 Re: Drużynówka - pytanie? 20.02.06, 12:20 Drużyn startuje 16. Wkurzająca jest już ta ironia i dołowanie polskich sportowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:01 czemu nasz "AS" narciarstwa alpejskiego dzisiaj nie wystartował w gigancie? Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 11:06 podobno prowadzi jakąś psychologiczną grę z Bode Millerem Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: Atmosfera 20.02.06, 11:10 a ja myslalem ze od robienia atmosfery w szatni jest prostak Tomasz Hajto ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Nurowski 20.02.06, 11:12 Podobno "Celami działalności PKOl w szczególności są: ...rozwój sportu kwalifikowanego oraz promowanie sportu dla wszystkich", podobno "PKOl wypełnia swoje statutowe cele zwłaszcza poprzez:...współpracę z polskimi związkami sportowymi, stowarzyszeniami i klubami sportowymi, władzami publicznymi i przedsiębiorcami sportowymi w celu zapewnienia właściwych warunków dla rozwoju sportu polskiego" - no to ossso chozzzi? to nie my, to oni Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re Nasz AS 20.02.06, 11:08 nasz AS nie wystartowal zeby dac szanse Bode Millerowi na medal (wojna psychologiczna) pozatym nie chce odkryc wszystkich kart przed Igrzyskami w Vancouver Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadinho Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:09 bo podobno pan Nurowski zbiera ekipę na tworzenie dobrej atmosfery,dlatego Kałwa nie pojechał.Ciekawe czy skoczków puści na skocznię;),już by mu przybyło kilku chłopa,którzy o dobrej atmosferze książki mogą pisać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Notam Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:15 Ej, ale to naprawdę tak jest, że za wyniki odpowiada ministerstwo, a nie PKOl :) Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 11:19 aha, skoro jeszcze pan minister od sportu publicznie wypial sie, np. na narciarstwo, to wszystko jasne. bedziem biegac chodem. Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 11:22 BRAWO !!! to jest pomysl biegac chodem - smarowanie wtedy nie bedzie anty- polskie do Vancouver niech Kowalczyk nie bieze nart medal gwarantowany Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 11:24 A jakby co, to wina sedziow oczywiscie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadinho Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:30 to może i o Triathlon:Skoki na lyżwach,JAZDA FIGUROWA NA SNOWBOARDZIE i shortrack na nartach... Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 11:34 mi sie wydaje ze ze prezes PKOL mial racje jak sa sponsorzy jest kasa i sa wyniki - wystarczy popatzrec na naszych sztandarowych niedoszlych medalistow ktorych sponsoruje "restauracja" (konia z rzedem temu kto mi powie czemu to jest restauracja bo ze "inna" wystarczy ogladnac "supersize me")jest sponsor i od razu jest "ŚWIATOWY POZIOM" :):) Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 11:35 boze oszczedz mi takich SWIATOWCOW ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuńkurs 70% IP: *.cl.ad / 193.108.34.* 20.02.06, 11:15 To se zróbmy kuńkurs. Ile procentowo oraz odległościowo naskaczą nasi skoczkowie w stosunku do zwycięzców konkursu drużynowego? Sumujemy wszystkie skoki wszystkich członków ekipy i patrzymy. Moim zdaniem nasi maks 70% (zwycięzcy tak gdzieś 998 m, my 676m) :) Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Dlaczego 20.02.06, 11:25 Beniamin Reich powiada, ze snieg i trasa sa swietne, a on bedzie walczyl ze wszech sil o zwyciestwo? Nie rozumiem takiego podejscia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Chod zimowy 20.02.06, 11:28 vel biegi chodem. Z tantiemami i po zezwolenia ministerialne glowy niech sie zglaszaja do Papcia Chmiela. To tak dla uczciwosci (jest cos takiego?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:44 chyba raczej na parzenie herbatki w czajniczku :)) o_O na TVP3 też dają curla, extra : p Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 11:56 w czwartki leci świetny kryminał "Kamienie śmierci" rozgrywajacy się w curlingowym światku Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 12:00 Przestalem ogladac, zaczalem sluchac. I oto chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirohito Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.radio.com.pl 20.02.06, 12:00 Tak, tak! Chód zimowy, to jest to! Tylko trzeba by zmienić nazwę - proponuję - - chłód sportowy. I nikomu nie powiedzieć, że wymyśliliśmy taka dyscyplinę i Korzeniowskiego z emerytury wrócić, na snowboard wsadzić, na następną olimpiade w sekrecie posłać - i rozegrać konkurs - - i złoto mamy w kieszeni!! Podstępem ich, tych chemicznych utwrdzaczy!! (Oj, żeby tylko nie podbiegał, jak za starych dobrych czasów...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimolubek Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.itam.zabrze.pl 20.02.06, 12:02 niby ten curling taki smieszny...ale moze moglby stac sie naszym sportem narodowym??Warunki mamy swietne,zima mozemy grac na kazdej drodze,kazdym placu w Polsce!Tylko te kamienie...musza byc okragle?? Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 12:05 z kamieniami bylby problem bo one sa robione ze skaly wulkanicznej ktora sie znajduje na islandii - a jak wiemy i skala i islandia na bank sa antypolskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:07 Byśmy coś wymyślili - opony czy cuś zamiast tych kamieni byśmy wzięli ;). BTW Na Eurosporcie pokazują powtórkę z meczu Dania - Norwegia, extra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimolubek Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.itam.zabrze.pl 20.02.06, 12:12 a gdyby tak weglem...bylo by tak swojsko:)slyszalem o meczu...ale w pracy siedze,moze najlepsza z moich zon mi to nagra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Curling IP: *.aster.pl 20.02.06, 12:21 Jak możecie pisać że to nudna dyscyplina? Przez 10 minut oglądałem curling na Eurosporcie i wystarczyło, żeby zobaczyć, jak w drużynie Rosji kamienie puszcza czarnoskóra zawodniczka. Fascynujące! Z drugiej strony jak pomyślę o składzie polskiej drużyny piłkarskiej o nazwie Pogoń Szczecin to wydaje mi się, że już niczemu nie powinienem się dziwić... Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: kto kogo doluje 20.02.06, 12:32 to nasi zawodnicy zdolowali mnie i pol polski swoim dolowym poziomem w tym caly problem Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: kto kogo doluje 20.02.06, 12:34 a co do ironii to taka jest ta strona jak ktos szuka samouwielbienia i wzajemnej adoracji to polecam polskie zwiazki sportowe z kapo Tajnerem na czele :) Odpowiedz Link Zgłoś
ph29 Re: kto kogo doluje 20.02.06, 14:07 Poziom jest jaki jest, to znaczy kiepski. Ale ja to wiem i bez olimpiady. Po prostu mam wrażenie, że niektórzy uwierzyli w propagandę niektórych działaczy i dziennikarzy i teraz leczą frustrację dokopywaniem przegrywającym sportowcom. A to tak, jakby wyśmiewać się z np. Prokomu Trefl Sopot, że przegrywa z Detroit Pistons. Odpowiedz Link Zgłoś
mcperz Niespodzianka - faworyt wygrał! 20.02.06, 12:41 Tak bym podsumował te Igrzyska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macoomba nazwisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:59 to tylko strzał (na razie), ale może trafięi będę pierwszy? ;-) Abramaszwili?? (Gruziński slalomista) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macoomba Re: nazwisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:05 hmmm, jestem dopiero na "B" i znalazłem już dłuższe: BJOERGVINSSON - slalomista z Islandii :) to może potrwać chwilę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macoomba zmiana lidera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:09 CHRISTOFORIDIS - biathlon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macoomba poprzedni wymieniony to zwyciezca!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:38 bylo jeszcze bodajze dwoch z 14 literami, ale nie bedziemy ich wymieniac. Teraz czekam na pytanie o zawodzniczke z najdluzszym nazwiskiem (moze byc bez "K") :-D Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: mateja 20.02.06, 13:42 to ja mam dla odmiany strasznie glupi rym: mateja w madrycie na igielicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: poprzedni wymieniony to zwyciezca!!! IP: *.u.mcnet.pl 20.02.06, 15:13 A może jednak UUSIPAAVALNIEMI (Markku zresztą)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: poprzedni wymieniony to zwyciezca!!! IP: *.u.mcnet.pl 20.02.06, 15:19 A jak dopuścimy dwuczłonowe, to stawiam na HOLLINGSWORTH-RICHARDS Melissa, skeletonistka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macoomba eee, kantujesz ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:41 miał być "zawodnik" nie "zawodniczka". Dlatego nie wpisałem tej babki. Na pewno moga byc dwuczlonowe - przeciez tak sie nazywaja, tak maja w paszporcie, dowodzie i czym tam jeszcze. Drugie miejsce ex-aequo dla : BERGMANN-SCHMUDERER i SACHENBACHER STEHLE :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsz Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: 213.17.140.* 20.02.06, 13:05 Szkoda ze taka nuda. A jakis czas temu byla propozycja zeby do dyscyplin zimowych dodac szachy. Ale MKOl sie nie zgodzil... Odpowiedz Link Zgłoś
stormmy Tajemnica Słowackiego Hokeja 20.02.06, 13:13 2 miesiące przed Olimpiadą,droga miedzynarodowa(!) (przejście graniczne Nowot Ujsoły) zakorkowana z powodu meczu hokejowego rozgrywanego na samym jej środku pomiędzy reprezentacjami sąsiednich wiosek. Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: Tajemnica Słowackiego Hokeja 20.02.06, 13:14 :):):) cos w tym jest a unas na drodze jedynie leppera mozna spotkac Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: Tajemnica Słowackiego Hokeja 20.02.06, 13:16 ale Leper to mistrz olimpijski w byciu Burakiem Odpowiedz Link Zgłoś
apelia1 Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 13:17 Panowie z redakcji, nie mysleliscie nad tym zeby taka relacje z tego co sie dzieje w sporcie prowadzic takze po zakonczeniu igrzysk? np. w weekendy. Juz niedlugo rusza pomaranczowa ekstraklasa ktora poziomem nudy chyba smialo moze konkurowac z niektorymi dyscyplinami olimpijskimi (i nie mysle tu o curlingu ;)). Moznaby pokomentowac tez ligi zagraniczne , nasi sie ostatnio ozywili (Zuraw, Szymek , juz niedlugo Franek ). Mysle ze takie relacje cieszylyby sie sporym zainteresowaniem , pomyslcie nad tym pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk , fan R10 Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:26 z Barca - Chelsea koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk 13:15: Powtórki z tańców, powtórki z curlingu, pow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:23 dostosujcie sie.... zróbcie powtórki z relacji na żywo - "best moments" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: 13:15: Powtórki z tańców, powtórki z curlingu 20.02.06, 13:27 dzis skacze mateja jutro gra real a oni nuda i nuda nie rozumiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: 13:15: Powtórki z tańców, powtórki z curlingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:29 pewnie ze nuda, jakby Mateja grał w Realu, albo Guti dzisiaj skakał to by było ciekawe a tak... bryndza (jak mawia Paweł Z.) Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: 13:15: Powtórki z tańców, powtórki z curlingu 20.02.06, 13:31 wloszki podobno nie umia jezdzic na lyzwach a jak im idzie trzymanie kija ??? Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: 13:15: Powtórki z tańców, powtórki z curlingu 20.02.06, 14:01 Trochę niebezpieczne to pytanie. Nie wystarczy trzymać kij, trzeba jeszcze wiedzieć co z nim zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimolubny Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.itam.zabrze.pl 20.02.06, 13:30 Mnie te igrzyska nie nudza...siedze w pracy i "odsniezam":)Ubaw po pachy...a jak wracam to czeka na mnie Magic Zurawski i All Star Game!Tak sie zastanawiam w jakim sporcie polacy sa dobrzy?plywanie?aaa i jak uslyszalem ze bob pozyczony od Rosjan daje szanse na 10miejsce...zamiast 15 to...plakac sie chce:(Zeby pieniedzy na bob-a nie bylo??Albo ,ze taki "gwiazdor" jak Mateja siedzi w domku przy kominku a np Justyna Kowalczyk...w wiosce oplimpijskiej gdzie nie ma co jesc...I ja sie pytam...kto daje czesc moich pieniedzy na kosciol??Nawet go w tv nie pokaza no...chyba ze trwam ale tej o zgrozo nie "lapie":(Sport to tylko przyklad na co bym je wydal...bo lepiej chyba na szpitale...w koncu mamy specjalistow od wywrotek. chyba zaczne pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 13:33 ja tez nie wiem jakbym w pracy wytrzymal gdyby nie odsniez :)- chyba bym musial zaczac pracowac :D Odpowiedz Link Zgłoś
maclaren BOHATER DNIA - PAWEŁ ZYGMUNT 20.02.06, 13:41 Gość dał ognia w tym wywiadzie. Powiedział wszystko, co boli prawdziwych kibiców. Kibiców szanujących cięzką robotę sportowców. A Bode Miller to palant. Wkurzają mnie tacy geniusze. Jest najlepszy, ale ma to w dupie. Masz gnoju dar, a go nie wykorzystujesz! Jak ten ansz zawieszony pływak. Miał sznasę być wśród najlepszych na swiecie, ale tak mu odwaliło, że sobie zapalił trawkę. No więc niech odbębnia karę 2 lat zawieszenia. A Bode niech wylatuje z trasy. Nie zasłużył na medal. Odpowiedz Link Zgłoś
sirjarowit Re: BOHATER DNIA - PAWEŁ ZYGMUNT 20.02.06, 13:44 CO?????? to chyba nie wiesz po co zygmunt pojechal na ta olimpiade i to za twoja kase (jak placisz podatki)To jest jego kampania wyborcza i nic innego tam nie robi !! nawet nie trenuje tylko probuje sie dostac do MKOL Odpowiedz Link Zgłoś
maclaren Re: BOHATER DNIA - PAWEŁ ZYGMUNT 20.02.06, 13:57 Już nie chce mi się polemizować z takimi jak ty. Wynik wynikiem, ale trzeba szanować tych ludzi za tą ich harówkę. Ja trenuję inny sport i nawet nie potrafię sobie wyobrazić, czy kiedykolwiek będę w mojej dyscypilnie choć w 1% tak dobry, jak ten ostatni zawodowiec. A nie opieprzam się i wracam do domu po terningu naprawdę zmęczony. Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Zainspirowany odsniezaniem 20.02.06, 13:37 zapytowywuje: Mateja w Madrycie? Jako wielki motywator? Odpowiedz Link Zgłoś
klapounio Nic sie nie dzieje 20.02.06, 13:40 bo o 18 skoki. trzeba sie przygotowac. Odpowiedz Link Zgłoś
mkslon Re: Nic sie nie dzieje 20.02.06, 13:48 uwaga zaczęły się narty (GS) na eurosporcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Curling sport emocji IP: *.wip.pcz.pl 20.02.06, 13:44 sport.onet.pl/1264198,wiadomosci.html - trochę z konkuręcji ale ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:52 Tymczasem nie startuje meksykański książe w Gigancie, bo zapomniała go zgłosić Federacja Meksykańska :( Odpowiedz Link Zgłoś
maclaren BOHATER DNIA WCZORAJSZEGO - ŻURAWSKI 20.02.06, 13:59 Maciej Żurawski zawodnikiem tygodnia wg Eurosportu. Nia ma medalu, dobre przynajmniej to. A cwaniak jeszcze mówi, że nie jest w najwyższej formie. W Dortmundzie 8:0 dla nas. 7 bramek Żurawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czasownik Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:06 Nuda...nuda...a tak w ogóle, to całe igrzyska powinny składać się tylko z zawodów herbacianych. Tylko metoda puszczania czajnika w stronę grzałki by się zmieniała; ślizg na snowboardzie, na nartach, na łyżwach, na płasko, na jednej nodze, taniec w parach, taniec solistów... Wtedy byśmy nie narzekali, że nuda i że Polacy nie zdobywają medali, bo a) byłoby nudno z zasady, b) Polacy wrescie przestaliby jeździć na olimpiadę i mamić wszystkich opowieściami o medalach ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 14:09 Curling jest fajny. Miło było popatrzeć na Rosjanki dzisiaj. Żeby jeszcze był zwyczaj wymiany koszulek po skończonej grze, to chyba bym został fanem tej konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś