Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Igrzyska na żywo - dzień 10.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 09:58
    To dzisiaj tez narzekamy na nude??:>
    Obserwuj wątek
      • Gość: majka Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.rg.polsl.pl 20.02.06, 10:05
        Jesteście wspaniali, o lata świetlne lepsi od Igrzysk z przypadkowymi
        gwiazdami i pustymi trybunami
        • Gość: znawca Mateja nie zagra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:54
          w Realu, on ich będzie trenował!
      • Gość: Ja Anegdota IP: *.its.it 20.02.06, 10:10
        No to jak się nic nie dzieje to zapodajcie jakąś anegdotę. A najlepiej kilka.
        Właściwie dawajcie anegdotę za anegdotą bo IO są tak nudne, że aż strach.
        Strach się bać...
      • Gość: ucel Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.services.datev.de / *.datev.de 20.02.06, 10:24
        Zapomnieliscie napisac, ze dzisiaj skacze Malysz :)
        • radko3 Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 10:27
          mam nadzieję, że z Małysza i reszty zeszło już całe napięcie oczekiwania na
          medal (z pustego nawet Salomon...) i dziś chłopaki poskaczą na luzie, bez stresu
          i dalej. trzymam kciuki za nich!
          • sirjarowit Re: Zyga 20.02.06, 10:32
            Zygmunt pojechal na ta olipiade za moje piniadze z zerowymi szansami na chocby
            przyzwoity wynik tylko po to zeby promowac swoja osobe do MKOL - nic tam nie
            robi tylko sie promuje to jest skandal
      • Gość: kadinho nuda... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 10:33
        siedzimy,nic się nie dzieje...no nuda,no siedzimy,no nic się nie dzieje...;).Aż
        się boję włączać dziś TV w trakcie skoków,bo znów wyskoczy popapraniec
        Kurzajewski i będzie biadolił,że Małysz rozczarował etc.Ciekawe czy TeVałPe
        dziś będzie przerywać skoki tymi tańcami na lodzie...Bo po za tym,że skaczą
        Polacy nic nie przemawia za tym,żeby skoki puścić w całości,choć z drugiej
        strony,może przerwą jak Mateja będzie skakał,bo chłop już tyle czasu spędził na
        skoczni,a jak go widzę,to mam wrażenie,że skacze od miesiąca...Trzymajcie się
        dziś Państwo dbający o relację,bo nudą chyba będzie wiało bardziej niż
        halny...Ale jak napisaliście,może panowie Tajner i Kuttin przygotowali coś par
        exellance (nie pamiętam jak się to pisze;) ) i umilą dzisiejszy dzień jak nikt
        inny;)
        • sirjarowit Re: nuda... 20.02.06, 10:37
          wczoraj oskarzano mnie o krakanie i boje sie ze dzis tez wykracze - polacy nie
          wejda do 2 tury i bedziemy sie mordowac w TVP z plaskimi laskami i
          metroseksualnymi facetami (miejmy nadzieje ze sie beda chociaz wywracac jak
          wczoraj:))
          • sirjarowit Re: Kolejan zlota snowbordzistka 20.02.06, 10:40
            na sieci juz sa ankiety czy nasze Jagnie zdobedzie medal ?? - skad ta paranoja
            moze zapytajmy czy ukonczy ?? czy sie wywroci ?? ewentualnie czy kogos
            wyprzedzi ??
      • Gość: ucel Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.services.datev.de / *.datev.de 20.02.06, 10:37
        Wow, ktos mnie czyta :).
        To poki jeszcze nie ma 271 opinii przeczytajcie sobie o nastepnej skromnej
        polskiej snowboardzistce: turyn2006.interia.pl/info/infid/720070

"Snowboard to loteria, czasami wyniki nie oddają umiejętności. Rywalizacja
        toczy się systemem pucharowym. Oceniam, że z 30 dziewczyn, które wystartują, 25
        ma szansę na zwycięstwo. Ja jestem w tym gronie"
        • Gość: sceptyk Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:59
          Jagna prędzej wróci do domu z Zychem i brzuchem niż z medalem :P
      • niedoszly.islandczyk Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 10:50
        Czy musicie cały czas robić sobie jaja z curlingu?
        • sirjarowit Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 10:55
          musza i powinni :)ja lubie i ogladam curling - ale tez dstrzegam jak
          absurdalnie to wyglada :) (szcegolnie dla kogos nie zorientowanego)pucowanie
          lodu przed toczacym sie czajnikiem nie moze zostac bez komentarza :D
        • klapounio Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 10:56
          Japonki chyba lapia zadyszke
      • Gość: sand Drużynówka - pytanie? IP: *.cl.ad / 193.108.34.* 20.02.06, 10:57
        Podobno A. Tajner powiedział że polacy w konkursie drużynowym skoków mają
        szansę na zajęcie miejsc 5 -7.

Czy to znaczy, ze startuje 5-7 drużyn?
        • sirjarowit Re: Drużynówka - pytanie? 20.02.06, 10:58
          ach moze wroca te wspaniale czasy jak skakalo 3 Tajnerow i Malysz a 4 Tajner
          spuszczal ich z belki ..............
          • Gość: sand Re: Drużynówka - pytanie? IP: *.cl.ad / 193.108.34.* 20.02.06, 11:01
            eee nie wroca. za to pewnie wroca wyniki sprzed ery P. Fijasa.
        • ph29 Re: Drużynówka - pytanie? 20.02.06, 12:20
          Drużyn startuje 16.
          Wkurzająca jest już ta ironia i dołowanie polskich sportowców.
      • Gość: 1 Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:01
        czemu nasz "AS" narciarstwa alpejskiego dzisiaj nie wystartował w gigancie?
        • halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 11:06
          podobno prowadzi jakąś psychologiczną grę z Bode Millerem
          • sirjarowit Re: Atmosfera 20.02.06, 11:10
            a ja myslalem ze od robienia atmosfery w szatni jest prostak Tomasz Hajto ??!!
            • halfoat Re: Atmosfera 20.02.06, 11:15
              kto zepsuł atmosferę, przyznać się ;)
          • klapounio Nurowski 20.02.06, 11:12
            Podobno "Celami działalności PKOl w szczególności są: ...rozwój sportu
            kwalifikowanego oraz promowanie sportu dla wszystkich", podobno "PKOl wypełnia
            swoje statutowe cele zwłaszcza poprzez:...współpracę z polskimi związkami
            sportowymi, stowarzyszeniami i klubami sportowymi, władzami publicznymi i
            przedsiębiorcami sportowymi w celu zapewnienia właściwych warunków dla rozwoju
            sportu polskiego" - no to ossso chozzzi? to nie my, to oni
        • sirjarowit Re Nasz AS 20.02.06, 11:08
          nasz AS nie wystartowal zeby dac szanse Bode Millerowi na medal (wojna
          psychologiczna) pozatym nie chce odkryc wszystkich kart przed Igrzyskami w
          Vancouver
        • Gość: kadinho Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:09
          bo podobno pan Nurowski zbiera ekipę na tworzenie dobrej atmosfery,dlatego
          Kałwa nie pojechał.Ciekawe czy skoczków puści na skocznię;),już by mu przybyło
          kilku chłopa,którzy o dobrej atmosferze książki mogą pisać;))
      • Gość: Notam Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:15
        Ej, ale to naprawdę tak jest, że za wyniki odpowiada ministerstwo, a nie PKOl :)
        • klapounio Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 11:19
          aha, skoro jeszcze pan minister od sportu publicznie wypial sie, np. na
          narciarstwo, to wszystko jasne. bedziem biegac chodem.
          • sirjarowit Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 11:22
            BRAWO !!! to jest pomysl biegac chodem - smarowanie wtedy nie bedzie anty-
            polskie do Vancouver niech Kowalczyk nie bieze nart medal gwarantowany
            • klapounio Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 11:24
              A jakby co, to wina sedziow oczywiscie bedzie.
          • Gość: kadinho Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:30
            to może i o Triathlon:Skoki na lyżwach,JAZDA FIGUROWA NA SNOWBOARDZIE i
            shortrack na nartach...
            • sirjarowit Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 11:34
              mi sie wydaje ze ze prezes PKOL mial racje jak sa sponsorzy jest kasa i sa
              wyniki - wystarczy popatzrec na naszych sztandarowych niedoszlych medalistow
              ktorych sponsoruje "restauracja" (konia z rzedem temu kto mi powie czemu to
              jest restauracja bo ze "inna" wystarczy ogladnac "supersize me")jest sponsor i
              od razu jest "ŚWIATOWY POZIOM" :):)
              • sirjarowit Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 11:35
                boze oszczedz mi takich SWIATOWCOW ............
      • Gość: Kuńkurs 70% IP: *.cl.ad / 193.108.34.* 20.02.06, 11:15
        To se zróbmy kuńkurs.
        Ile procentowo oraz odległościowo naskaczą nasi skoczkowie w stosunku do
        zwycięzców konkursu drużynowego? Sumujemy wszystkie skoki wszystkich członków
        ekipy i patrzymy.

Moim zdaniem nasi maks 70% (zwycięzcy tak gdzieś 998 m, my 676m)

:)
        • klapounio Dlaczego 20.02.06, 11:25
          Beniamin Reich powiada, ze snieg i trasa sa swietne, a on bedzie walczyl ze
          wszech sil o zwyciestwo? Nie rozumiem takiego podejscia... :)
          • klapounio Chod zimowy 20.02.06, 11:28
            vel biegi chodem. Z tantiemami i po zezwolenia ministerialne glowy niech sie
            zglaszaja do Papcia Chmiela. To tak dla uczciwosci (jest cos takiego?)
      • halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 11:31
        pora na herbatkę :)
        • Gość: Hubert Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:44
          chyba raczej na parzenie herbatki w czajniczku :))
          o_O na TVP3 też dają curla, extra : p
      • halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 11:56
        w czwartki leci świetny kryminał "Kamienie śmierci" rozgrywajacy się w
        curlingowym światku
        • klapounio Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 12:00
          Przestalem ogladac, zaczalem sluchac. I oto chodzi!
      • Gość: hirohito Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.radio.com.pl 20.02.06, 12:00
        Tak, tak! Chód zimowy, to jest to! Tylko trzeba by zmienić nazwę - proponuję - -
        chłód sportowy. I nikomu nie powiedzieć, że wymyśliliśmy taka dyscyplinę i
        Korzeniowskiego z emerytury wrócić, na snowboard wsadzić, na następną olimpiade
        w sekrecie posłać - i rozegrać konkurs - - i złoto mamy w kieszeni!! Podstępem
        ich, tych chemicznych utwrdzaczy!! (Oj, żeby tylko nie podbiegał, jak za
        starych dobrych czasów...)
      • Gość: zimolubek Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.itam.zabrze.pl 20.02.06, 12:02
        niby ten curling taki smieszny...ale moze moglby stac sie naszym sportem
        narodowym??Warunki mamy swietne,zima mozemy grac na kazdej drodze,kazdym placu w
        Polsce!Tylko te kamienie...musza byc okragle??
        • sirjarowit Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 12:05
          z kamieniami bylby problem bo one sa robione ze skaly wulkanicznej ktora sie
          znajduje na islandii - a jak wiemy i skala i islandia na bank sa antypolskie :)
          • Gość: Hubert Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:07
            Byśmy coś wymyślili - opony czy cuś zamiast tych kamieni byśmy wzięli ;).
            BTW Na Eurosporcie pokazują powtórkę z meczu Dania - Norwegia, extra...
            • Gość: zimolubek Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.itam.zabrze.pl 20.02.06, 12:12
              a gdyby tak weglem...bylo by tak swojsko:)slyszalem o meczu...ale w pracy
              siedze,moze najlepsza z moich zon mi to nagra.
      • Gość: muka! Curling IP: *.aster.pl 20.02.06, 12:21
        Jak możecie pisać że to nudna dyscyplina? Przez 10 minut oglądałem curling na
        Eurosporcie i wystarczyło, żeby zobaczyć, jak w drużynie Rosji kamienie puszcza
        czarnoskóra zawodniczka. Fascynujące!

Z drugiej strony jak pomyślę o składzie polskiej drużyny piłkarskiej o nazwie
        Pogoń Szczecin to wydaje mi się, że już niczemu nie powinienem się dziwić...
        • sirjarowit Re: kto kogo doluje 20.02.06, 12:32
          to nasi zawodnicy zdolowali mnie i pol polski swoim dolowym poziomem w tym caly
          problem
          • sirjarowit Re: kto kogo doluje 20.02.06, 12:34
            a co do ironii to taka jest ta strona jak ktos szuka samouwielbienia i
            wzajemnej adoracji to polecam polskie zwiazki sportowe z kapo Tajnerem na
            czele :)
          • ph29 Re: kto kogo doluje 20.02.06, 14:07
            Poziom jest jaki jest, to znaczy kiepski. Ale ja to wiem i bez olimpiady.

Po prostu mam wrażenie, że niektórzy uwierzyli w propagandę niektórych
            działaczy i dziennikarzy i teraz leczą frustrację dokopywaniem przegrywającym
            sportowcom. A to tak, jakby wyśmiewać się z np. Prokomu Trefl Sopot, że
            przegrywa z Detroit Pistons.

• mcperz Niespodzianka - faworyt wygrał! 20.02.06, 12:41
        Tak bym podsumował te Igrzyska...
      • Gość: macoomba nazwisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:59
        to tylko strzał (na razie), ale może trafięi będę pierwszy? ;-) Abramaszwili??
        (Gruziński slalomista)
        • Gość: macoomba Re: nazwisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:05
          hmmm, jestem dopiero na "B" i znalazłem już dłuższe: BJOERGVINSSON - slalomista
          z Islandii :) to może potrwać chwilę ;-)
          • Gość: macoomba zmiana lidera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:09
            CHRISTOFORIDIS - biathlon
            • Gość: macoomba poprzedni wymieniony to zwyciezca!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:38
              bylo jeszcze bodajze dwoch z 14 literami, ale nie bedziemy ich wymieniac. Teraz
              czekam na pytanie o zawodzniczke z najdluzszym nazwiskiem (moze byc bez "K") :-D
              • sirjarowit Re: mateja 20.02.06, 13:42
                to ja mam dla odmiany strasznie glupi rym:
                mateja w madrycie na igielicie
              • Gość: m Re: poprzedni wymieniony to zwyciezca!!! IP: *.u.mcnet.pl 20.02.06, 15:13
                A może jednak UUSIPAAVALNIEMI (Markku zresztą)?
                • Gość: m Re: poprzedni wymieniony to zwyciezca!!! IP: *.u.mcnet.pl 20.02.06, 15:19
                  A jak dopuścimy dwuczłonowe, to stawiam na HOLLINGSWORTH-RICHARDS Melissa,
                  skeletonistka.
                  • Gość: macoomba eee, kantujesz ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:41
                    miał być "zawodnik" nie "zawodniczka". Dlatego nie wpisałem tej babki. Na pewno
                    moga byc dwuczlonowe - przeciez tak sie nazywaja, tak maja w paszporcie,
                    dowodzie i czym tam jeszcze. Drugie miejsce ex-aequo dla : BERGMANN-SCHMUDERER
                    i SACHENBACHER STEHLE :D
      • Gość: wsz Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: 213.17.140.* 20.02.06, 13:05
        Szkoda ze taka nuda. A jakis czas temu byla propozycja zeby do dyscyplin
        zimowych dodac szachy. Ale MKOl sie nie zgodzil...
      • stormmy Tajemnica Słowackiego Hokeja 20.02.06, 13:13
        2 miesiące przed Olimpiadą,droga miedzynarodowa(!) (przejście graniczne Nowot
        Ujsoły) zakorkowana z powodu meczu hokejowego rozgrywanego na samym jej środku
        pomiędzy reprezentacjami sąsiednich wiosek.
        • sirjarowit Re: Tajemnica Słowackiego Hokeja 20.02.06, 13:14
          :):):) cos w tym jest

a unas na drodze jedynie leppera mozna spotkac
          • sirjarowit Re: Tajemnica Słowackiego Hokeja 20.02.06, 13:16
            ale Leper to mistrz olimpijski w byciu Burakiem
      • apelia1 Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 13:17
        Panowie z redakcji, nie mysleliscie nad tym zeby taka relacje z tego co sie
        dzieje w sporcie prowadzic takze po zakonczeniu igrzysk? np. w weekendy. Juz
        niedlugo rusza pomaranczowa ekstraklasa ktora poziomem nudy chyba smialo moze
        konkurowac z niektorymi dyscyplinami olimpijskimi (i nie mysle tu o
        curlingu ;)). Moznaby pokomentowac tez ligi zagraniczne , nasi sie ostatnio
        ozywili (Zuraw, Szymek , juz niedlugo Franek ). Mysle ze takie relacje
        cieszylyby sie sporym zainteresowaniem , pomyslcie nad tym
        pozdro
        • Gość: sceptyk , fan R10 Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:26
          z Barca - Chelsea koniecznie!
      • Gość: sceptyk 13:15: Powtórki z tańców, powtórki z curlingu, pow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:23
        dostosujcie sie.... zróbcie powtórki z relacji na żywo - "best moments" ;)
        • sirjarowit Re: 13:15: Powtórki z tańców, powtórki z curlingu 20.02.06, 13:27
          dzis skacze mateja jutro gra real a oni nuda i nuda nie rozumiem :)
          • Gość: sceptyk Re: 13:15: Powtórki z tańców, powtórki z curlingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:29
            pewnie ze nuda, jakby Mateja grał w Realu, albo Guti dzisiaj skakał to by było
            ciekawe
            a tak... bryndza (jak mawia Paweł Z.)
            • sirjarowit Re: 13:15: Powtórki z tańców, powtórki z curlingu 20.02.06, 13:31
              wloszki podobno nie umia jezdzic na lyzwach a jak im idzie trzymanie kija ???
              • halfoat Re: 13:15: Powtórki z tańców, powtórki z curlingu 20.02.06, 14:01
                Trochę niebezpieczne to pytanie.
                Nie wystarczy trzymać kij, trzeba jeszcze wiedzieć co z nim zrobić.
      • Gość: zimolubny Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.itam.zabrze.pl 20.02.06, 13:30
        Mnie te igrzyska nie nudza...siedze w pracy i "odsniezam":)Ubaw po pachy...a jak
        wracam to czeka na mnie Magic Zurawski i All Star Game!Tak sie zastanawiam w
        jakim sporcie polacy sa dobrzy?plywanie?aaa i jak uslyszalem ze bob pozyczony od
        Rosjan daje szanse na 10miejsce...zamiast 15 to...plakac sie chce:(Zeby
        pieniedzy na bob-a nie bylo??Albo ,ze taki "gwiazdor" jak Mateja siedzi w domku
        przy kominku a np Justyna Kowalczyk...w wiosce oplimpijskiej gdzie nie ma co
        jesc...I ja sie pytam...kto daje czesc moich pieniedzy na kosciol??Nawet go w tv
        nie pokaza no...chyba ze trwam ale tej o zgrozo nie "lapie":(Sport to tylko
        przyklad na co bym je wydal...bo lepiej chyba na szpitale...w koncu mamy
        specjalistow od wywrotek.
        chyba zaczne pracowac.
        • sirjarowit Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 13:33
          ja tez nie wiem jakbym w pracy wytrzymal gdyby nie odsniez :)- chyba bym musial
          zaczac pracowac :D
          • maclaren BOHATER DNIA - PAWEŁ ZYGMUNT 20.02.06, 13:41
            Gość dał ognia w tym wywiadzie. Powiedział wszystko, co boli prawdziwych
            kibiców. Kibiców szanujących cięzką robotę sportowców.
            A Bode Miller to palant. Wkurzają mnie tacy geniusze. Jest najlepszy, ale ma to
            w dupie. Masz gnoju dar, a go nie wykorzystujesz! Jak ten ansz zawieszony
            pływak. Miał sznasę być wśród najlepszych na swiecie, ale tak mu odwaliło, że
            sobie zapalił trawkę. No więc niech odbębnia karę 2 lat zawieszenia.
            A Bode niech wylatuje z trasy. Nie zasłużył na medal.
            • sirjarowit Re: BOHATER DNIA - PAWEŁ ZYGMUNT 20.02.06, 13:44
              CO?????? to chyba nie wiesz po co zygmunt pojechal na ta olimpiade i to za
              twoja kase (jak placisz podatki)To jest jego kampania wyborcza i nic innego tam
              nie robi !! nawet nie trenuje tylko probuje sie dostac do MKOL
              • maclaren Re: BOHATER DNIA - PAWEŁ ZYGMUNT 20.02.06, 13:57
                Już nie chce mi się polemizować z takimi jak ty. Wynik wynikiem, ale trzeba
                szanować tych ludzi za tą ich harówkę. Ja trenuję inny sport i nawet nie
                potrafię sobie wyobrazić, czy kiedykolwiek będę w mojej dyscypilnie choć w 1%
                tak dobry, jak ten ostatni zawodowiec. A nie opieprzam się i wracam do domu po
                terningu naprawdę zmęczony.
        • klapounio Zainspirowany odsniezaniem 20.02.06, 13:37
          zapytowywuje: Mateja w Madrycie? Jako wielki motywator?
          • klapounio Nic sie nie dzieje 20.02.06, 13:40
            bo o 18 skoki. trzeba sie przygotowac.
            • mkslon Re: Nic sie nie dzieje 20.02.06, 13:48
              uwaga zaczęły się narty (GS) na eurosporcie
      • Gość: Andy Curling sport emocji IP: *.wip.pcz.pl 20.02.06, 13:44
        sport.onet.pl/1264198,wiadomosci.html - trochę z konkuręcji ale ... :)
      • Gość: Hubert Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:52
        Tymczasem nie startuje meksykański książe w Gigancie, bo zapomniała go zgłosić Federacja Meksykańska :(
        • maclaren BOHATER DNIA WCZORAJSZEGO - ŻURAWSKI 20.02.06, 13:59
          Maciej Żurawski zawodnikiem tygodnia wg Eurosportu. Nia ma medalu, dobre
          przynajmniej to.
          A cwaniak jeszcze mówi, że nie jest w najwyższej formie. W Dortmundzie 8:0 dla
          nas. 7 bramek Żurawia.
        • Gość: czasownik Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:06
          Nuda...nuda...a tak w ogóle, to całe igrzyska powinny składać się tylko z
          zawodów herbacianych. Tylko metoda puszczania czajnika w stronę grzałki by się
          zmieniała; ślizg na snowboardzie, na nartach, na łyżwach, na płasko, na jednej
          nodze, taniec w parach, taniec solistów... Wtedy byśmy nie narzekali, że nuda i
          że Polacy nie zdobywają medali, bo a) byłoby nudno z zasady, b) Polacy wrescie
          przestaliby jeździć na olimpiadę i mamić wszystkich opowieściami o medalach ;-))))
          • halfoat Re: Igrzyska na żywo - dzień 10. 20.02.06, 14:09
            Curling jest fajny. Miło było popatrzeć na Rosjanki dzisiaj. Żeby jeszcze był
            zwyczaj wymiany koszulek po skończonej grze, to chyba bym został fanem tej
            konkurencji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka