Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 20:37
    Myślałem że po poprzednim, zenującym artykule da sobnie spokój, ale
    powraca... Bla bla bla. Po co ten artykul?
    Obserwuj wątek
      • Gość: dyrd Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 20:42
        sama prawda! swietny tekst. ironiczny do bolu. teraz poprosze cos o
        komentatorze Miklasie. Dzisiaj tak komentowal, ze zasnalem na finiszu Poiree
        i Bergmana. Tymczasem w pokoju obok moja siostra (ktora sportem sie
        bynajmniej nie interesuje) po relacji eurosportu dlugo nie mogla opanowac
        emocji.
      • Gość: peter Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: 87.246.199.* 21.02.06, 21:46
        Ten artykuł to żenada, komu to ma służyć? Chyba przypodobać się wszystkim
        krytykom Szpakowskiego i po raz kolejny wskazać,że najlepszy jest komentarz
        Borka z Polsatu.
      • Gość: the core szpakowski jest do niczego, tylko fryz ma fajny ;) IP: *.olsznet.ec.pl 21.02.06, 22:02
        • Gość: geo78 Re: szpakowski jest do niczego, tylko fryz ma faj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 23:31
          eee tam, Szpaku jest ok :)
          • halfoat Re: szpakowski jest do niczego, tylko fryz ma faj 21.02.06, 23:32
            ta, a zwłaszcza to jego "enejdżelu" (raz nawet było enbieju)
            • Gość: Kosa Re: Szpakowski w hokeju... IP: *.aster.pl 21.02.06, 23:46
              ...nie jest zły w właściwie to jest dobry, może nawet bardzo dobry.
              Jest w swoim żywiole, na luzie z radością robi atmosferkę, przyspiesza
              komentarz wraz ze zbliżaniem się krążka do bramki, to dobry klasyczny
              styl. Jestem zadowolony, on wzbogaca widowisko. Szpakowski i hokej OK!
              Pzdr.
              PS.Dla jasności, jestem jego stałym krytykiem za komentarze PN.
              • forumowicz_pospolity Re: Szpakowski w hokeju... 22.02.06, 00:26
                Szpaku sie wyrabia i dodatkowo ważny jest tu Jobczyk jako neutralizator
                Szpaka
                wciąż jedna za dużo kaleczy nazwisk
                Ingila rullz!:))
                • halfoat Re: Szpakowski w hokeju... 22.02.06, 00:32
                  Kanadyjczycy powinni zlitować się nad Szpakiem (i nad nami) i wycować Iginlę z
                  turnieju.
        • jimmyjazz Szpakowski rządzi :-) i ma swój styl 22.02.06, 10:27
          Jak komentuje to przynajmniej są jakieś emocje. Pomyłki jezykowe zawsze się
          trafiają każdemu komentatorowi. Jak go nie było w TVP to czegos w meczach mi
          brakowało - on po prostu ma swój styl, a to jest bardzo ważne.
          • Gość: aru Re: Szpakowski rządzi :-) i ma swój styl IP: 217.153.210.* 22.02.06, 11:27
            a że czasem w tym swoim słowotoku pomyli się 10 razy na 30 słów, nie zauważy ze
            dwóch żółtych kartek, zobaczy gola tam gdzie go nie ma a na koniec powie
            że "piłka przeleciała koło słupska" czy też "trener szwedzki głośno
            gestykuluje" ew "prowadzi w klasyfikacji kanadyjskiej, ma na swym koncie cztery
            bramki i trzy gole" ten człowiek nie ma pojęcia nawet o piłce noznej, zazwyczaj
            opowiada dokładnie to co prasa przez dwa dni wcześniej pisała o meczu i
            zawodnikach
            • Gość: krzysztof Re: Szpakowski rządzi :-) i ma swój styl IP: *.chello.pl 22.02.06, 19:03
              co racja to racja. szpak potrafi zepsuc kazda transmisje, ale poniewaz jest nie
              do ruszenia wlasnie dzieki m.in. takim kolesiom jak autor tego felietony,
              musimy go tolerowac. a jesli chodzi o umiejetnosci to nikt nie potrafi krzykna
              gol tak jak robi to pelka! ale lyzwa nie potrafi zdobyc sie na obiektywna opinie
      • Gość: dlugi26 Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 00:31
        Bzdura wierutna !!!!!!!!!!!!! Pełka jest najlepszym polskim komentatorem hokeja,
        potwierdzal to w polsacie sport komentujac nhl.
        • Gość: krótki Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: 194.146.251.* 22.02.06, 00:55
          To jest ironia, długi. Autor przeciwstawia "marnego" Pełkę - "świetnemu"
          Szpakowi, bo każdy, kto choć odrobinę zna się na hokeju słyszy i widzi jaka
          przepaść dzieli obu panów. Dobry tekst, choć mało odkrywczy: Szpak jest
          nieusuwalny! Swoją drogą szkoda, że Polsat nie kupił w tym roku NHL, może się
          poprawią i kupią choćby play-offy...
      • Gość: makims Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.icpnet.pl 22.02.06, 01:13
        Pełka jest bdb(widac,ze ma wiedze na temat hokeja).A modulowaniem to sie zajmuje
        wspolkomentator.
      • Gość: ezgwarg Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.chello.pl 22.02.06, 01:35
        żeby Ci się przykro zrobiło i żebyś nie był w stanie opanować nudności
        • beciaa Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek 22.02.06, 08:36
          łyżwa ty głuchy jesteś????????
          kto zatrudnia takiego pajaca, który osmiesza całą gazete swoimi marnymi
          komentarzami?????albo łyżwa na hokeju się nie zna albo jest głuchy albo chory
          psychicznie
          • Gość: Jasiu Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.ds7-k.us.edu.pl 22.02.06, 12:09
            A ja jestem za tym by do kadry komentatorów powołać- choc nie wiem skąd
            Andrzeja Zydorowicza - może być jeszcze weselej, albo do A.Z. choć nie wiem
            gdzie odesłać Darka Szpakowskiego - na pewno się będą dobrze rozumieć- nawet
            bez słów
          • Gość: jaciekrece Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.chello.pl 22.02.06, 19:04
            chlopie jak mozna zostac legenda nie majac nawet 30lat ???????????????????
            jakies nieporozumienie a nie dziennikarz z ciebie - bez urazy!
            szpak komentuja juz 30 lat, a pelka nawet nie ma tylu lat w swoim zyciorysie!
            nie osmieszaj sie facet
      • Gość: Jijo de Luna Szpaku = amator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:27
        Szpakowski to chyba jedyny komentator na swiecie, ktory w ciagu jednej minuty
        potrafi trzy razy przekrecic nazwisko zawodnika. Za kazdym razem inaczej.

Ingilla, Ingilia, Inginla.

A chodzi o pana o nazwisku IGINLA. Nietrudnym zreszta, prawda?

Juz sama statystyka kazalaby Szpakowi raz rabnac sie tak, by... wymowic to
        nazwisko prawidlowo. Niestety, nie udalo sie. Nie wiem za co bierze pieniadze
        ten czlowiek, skoro karczemnie przeinacza nazwiska, o faktach nie mowiac.
        Jobczyk jakos go nie poprawia, tak a propos. Tez dyletant, mimo wszystko.

A Przemek Pelka jest swietny. Jedyny taki komentator w Polsce. Na tle
        Szpakoszaranow blyszczy jak Syriusz na rozgwiezdzonym niebie ;)

• Gość: donieq Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:51
        Wystarczą dwie bramki i juz się Szpakowski pojawia :)))
      • Gość: pol Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.magma-net.pl 22.02.06, 11:01
        Szpaku jest najlepszy. Tylko on potrafi w tak mistrzowski sposób nakręcić
        atmosferę meczu do maximum emocji! BRAMKA!!!
        • Gość: fuck Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:34
          trzeba wziąć pod uwagę, że Szpaku wyjeżdżał za granicę do komentowania zawodów
          w czasach kiedy ktoś nad zawodnikami musiał czuwać; teraz też ktoś czuwa nad
          nim żeby z głodu nie zdechł. Pamiętam jego uwagę pełną niechęci podczas
          komentowania jakiegoś pilkarskiego meczu z udziałem reprezentacji Anglii kiedy
          zarzucił tej nacji wrodzoną dumę myląc to szlachetne poczucie z arogancją.

Pod względem erudycji dorównuje poziomem p. M. Olejnik
      • Gość: CHARLES BRONSON charles bronson lepszy od norrisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:10
        nikt go nie pokona, nikt nie pokona ZYCZENIA SMIERCI!!!
      • Gość: uuuu Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.torun.mm.pl 22.02.06, 14:10
        co to za dno??? po co komu taki artukul??? cena wyborczej spada o 50% a poziom o 75%. nowy dzien schodzi z rynku zeby nie robic konkurencji gw-kolejnej bulwarowce?
      • Gość: Głądi Super artykuł!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:31
        100% racji w artykukle. Szpaku rządzi, a jego głos i sposób poslugiwania sie
        nim jest boski :D. gdyby jeszcze powstrzytał sie od podsumowań.... PZDR
        A do wszystkich ktorzy sie czepiają Szpaka: buda laicy!!!! buahahaha
        • Gość: rozowa pantera Re: Super artykuł!! IP: *.chello.pl 22.02.06, 19:08
          hahahahaha szpak i jego boski glos:))))) ale masz fantazje czlowieku:))))))
          taka jak lyzwa, ktory chyba nigdy nie slyszal pelki. to skandal ze wypisuje
          takie bzdury - pelka jest najlepszy jesli chodzi o hokej! a jobczyk i jego
          fachowosc to chyba kolejny zart lyzwy, no chyba ze czlowiek nie ma zadnego
          pojecia o tej dyscyplinie
      • Gość: kij Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 22.02.06, 18:22
        "Strzał z pierwszego krążka" rządzi.
      • Gość: Magda M. Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.eranet.pl 22.02.06, 18:47
        A ja Łyżwę kocham. I chciałabym mieć z nim małe Łyżewki.
      • Gość: Tosia tosia Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.eranet.pl 22.02.06, 18:51
        Niezwykle inteligentny felieton. Łyżwa to obok Passenta mój ulubiony
        felietonista. Ciekawe jak wygląda. Chciałabym go poznać.
      • Gość: OMIK Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.eranet.pl 22.02.06, 18:53
        A mnie się podoba. To jedyny jasny płomyk tych igrzysk. Tak trzymać.
      • Gość: Poprawić drogi Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.eranet.pl 22.02.06, 18:54
        Ciekawe który to z redaktorów GW? I kim jest tajemniczy kolega Darek???
        • Gość: narta Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.chello.pl 22.02.06, 19:00
          ej lyżwa widac ze o hokeju nie masz pojecia, bo to co dla ciebie jest zbednym
          szczegolem dla mnie jest podstawa informacji - i pod tym wzgledem przemek pelka
          nie ma sobie rownych! ale jesli wolisz ignorancje szpaka, jego mylenie
          zawodnikow, nazwisk, zasad gry, przepisow, no to juz twoj problem i redakcji
          ktora polega na twojej opinii! rozbawiles mnie i zazenowales swoimi niektorymi
          uwagami
      • Gość: pajak Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.chello.pl 22.02.06, 21:31
        podobnej bzdury dawno nie czytalem - pelka ma niespelna 30 lat (na stronie
        polsatu sport mozna sprawdzic) i juz niby ma byc legenda? a kim byl w jego
        wieku szpakowski? lyzwa idz sie leczyc, bo chyba zal ci ze to nie ty jestes
        legenda - a niestety nigdy nie bedziesz, bo jestes zalosny
        • Gość: TAJRIS Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.eranet.pl 23.02.06, 09:55
          Jesteś idiotą pajaku, nie zrozumiałeś ironii tekstu. Prostaku!!!
      • Gość: Bonzi Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.eranet.pl 23.02.06, 09:58
        Czy społeczeństwo polskie naprawdę jest takie ograniczone, że nie zrozumiało
        tego tekstu. Felieton nie wychwala Szpaka, a wręcz przeciwnie. A później się
        dziwią, kto głosował na Leppera.
        • Gość: jaco Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:00
          Nie ma w Polsce drugiego takiego komentatora jak Szpaku! Borki i te inne wymysły
          nie dorastają mu do pięt! Szpakowski po prostu wkłada całe serce w to co robi,
          dlatego czasem ponoszą go emocje. W tym ferworze zdarzają mu się czasami
          lapsusy, co nie zmienia faktu że jest najlepszy i wszystkich leszczy z polsatu
          itp. zostawia daleko w tyle!
          • Gość: niebacsmieszny Re: Igrzyska w kapciach: Szpak i Szpaczek IP: *.chello.pl 26.02.06, 00:24
            nie badz smieszny jaco. szpak jest cienki jak polsilver. oprocz glosu nie ma
            nic. wiedza na poziomie pantofelka, kiepsko operuje jezykiem, nie zna zasad
            gry, nie zna taktyki, historii, a na dodatek myli nazwiska lub wymawia w jednym
            meczu w 3 wersjach. to jest autorytet??? to jest profesjonalizm ? jesli ci to
            pasuje, to moge cie tylko pozalowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka