Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Igrzyska na żywo - dzień 13.

• dymiacy_piecyk Powtórki powtórek 23.02.06, 20:31
        Powtórki powtórek są fajne, ale za chwilę zaczyna się Real - Maccabi. Więc
        (wiem, nie zaczyna się zdania od więc) za chwilę trzeba będzie opuścić uroczą
        'red hair' Miriam i jej koleżanki, no i przenieść się na C+ Sport.
      • halfoat Re: nagrody dla tvp 23.02.06, 20:33
        mogłyby to być ignoble za wynalezienie nowej metody transmisji na żywo (lub
        złote maliny)
        • Gość: daster Re: nagrody dla tvp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:35
          ja proponuje nieplacenie abonamentu od nastepnego miesiaca
          • halfoat Re: nagrody dla tvp 23.02.06, 20:39
            Nie ma co sie dziwić, takiej transmisji. Kierownictwo tvp dobrze pamięta PRL, a
            jak wiadomo były to czasy dość absurdalne.
      • Gość: ? Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.ists.pl / *.ists.pl 23.02.06, 20:35
        IgNobla?
      • Gość: julobubi no i 7:6 dla Szwedek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:45
      • halfoat Re: tvp 23.02.06, 21:04
        nawet dowcipy kradną z godzinnym opóźnieniem, eeech
        • Gość: Melka Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 21:05
          Wreszcie i na dwojce lyzwiarstwo
          • Gość: kibic Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 21:07
            ooooooooo Poltorak, Babiarz i Sobczynski komentuja dzisiaj
      • nooody Szwedom gratulujemy Szwedek! 23.02.06, 21:05
        • halfoat Re: Szwedom gratulujemy Szwedek! 23.02.06, 21:07
          Polakom gratulujemy... No właśnie czego?
      • Gość: quentin Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.icpnet.pl 23.02.06, 21:05
        pan komentujący fristajla: (o klasyfikacji) Chińczycy są na 13, miejmy nadzieję
        nie do końca pechowym miejscu...

Martwimy się o Chińczyków czy po prostu sztampa?

pozdrawiam panów którzy nie są Rutkowskim i Wujcem :)
      • dymiacy_piecyk Halina wróciła 23.02.06, 21:12
        Kto krzyczał "Halino wróć!"? No to macie, co chcieliście.

Chcieliście Polski, no to ją macie. Skumbrie w tomacie, pstrąg.
        • halfoat Re: Halina wróciła 23.02.06, 21:19
          łyżwiarstwo figurowe - to nie na moje nerwy
          • Gość: paula Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 21:23
            Miki Ando probowala poczwornego salchowa. Niewiele jej zabraklo
            • Gość: melka Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 21:35
              Szkoda ze sie nie znacie . To fascynujacy sport.
              • Gość: paula Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 21:37
                Aktualnie prowadzi mlodsza siostra Sary hughes mistrzyni olimpijskiej z 2002
                r.
                • Gość: julobubi Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:38
                  A jak ladnie komentatorzy zauwazyli aktualnie wystepujaca Sarah Meier jest do
                  tego wszystkiego zgrabna :P
                  • Gość: Marcin Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 21:40
                    Mi sie najbardziej podobala Katarina Witt i Nancy Kerrigan. Nicole Bobek tez
                    byla ladna, blondyna
              • halfoat Re: Lyzwiarstwo figurowe 23.02.06, 21:42
                wierzę Ci na słowo
          • Gość: Kate.g Re: Halina wróciła IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 23.02.06, 21:40
            Musisz sie napic herbatki ziolowej albo zielonej. Zreszta jutro hokej
            podreperuje Twoje zszargane nerwy.
            • halfoat Re: Halina wróciła 23.02.06, 21:42
              szczerze mówiąc, to wątpię, już czuję jak tego hokeja zmasakrują w tvp
              • Gość: Kate.g Re: Halina wróciła IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 23.02.06, 21:45
                Ach czymze ta polska telewizja zasluzyla na az taka nieufnosc?
                • halfoat Re: Halina wróciła 23.02.06, 21:48
                  długo by wymieniać
              • Gość: melka Jacek Tascher IP: *.chello.pl 23.02.06, 21:46
                Na Eurosport komentuje Tascher on kiedys byl zawodnikiem jako solista i w
                tancach wlasnie jezdzil z Halina w parze
            • Gość: kamila Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 21:44
              Widzialam ja W Lyonie n aME na zywo. Jest calkiem ladna, drobniutka
              • Gość: Kate.g Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 23.02.06, 21:50
                Paleczke przejely teraz wielbicielki lyzwiarstwa. Kibice hokeja + komentatorzy
                wycofali sie jak niepyszni. Do jutra, oczywiscie.
                • Gość: paula Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 22:00
                  Wlasnie na lod wyjechala finalowa grupa. Co za emocje. W kosiumach przewaza
                  goraca czerwien......
      • Gość: zaaba Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.adsl.alicedsl.de 23.02.06, 22:28
        dsf i puchar uefa, przełączcie tam zanim spadniecie z nudów z krzeseł
        • Gość: Marek Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 22:32
          Japonka Arakawa prowadzi przed Cohen. Robi sie ciekawie....
        • Gość: Kate.g Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 23.02.06, 22:34
          W zyciu nie tylko dobre chwile sa.
          • Gość: julobubi Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:52
            No i tak Cohen bedzie 3, pomimo tych fatalnych bledow na poczatku..
            • Gość: miszcz Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:53
              Słucka leeeeeeży!
              Mam nadzieje ze Japonka wygra
      • Gość: lazy Off topic IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.02.06, 22:34
        A ja wlasnie z nudow, czyli dla rozrywki przegladalem sobie nagrania MP3 z
        wypowiedziami sportowcow. Najbardziej podobal mi sie Adas Malysz z 12 lutego,
        jak opowiadal jak to fajnie tam maja. "Mamy swojego kucharza, fajnie mamy. Mamy
        co robic, filmy mamy, projektor, szczalki dark. Mozemy sobie pograc w pilke-
        fajny ogrod mamy". Najbardziej zaintrygowaly mnie te szczalki. W pierwszej
        chwili myslalem ze chopaki z nudow glupieja i bawia sie w szczanie po ciemku,
        ale zaraz zalapalem, ze to chodzi o gre, zwana Dart. Uff, kamien spadl mi z
        serca.
      • Gość: julobubi Nie Słucka a Slutskaya ..:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:55
        • Gość: miszcz Re: Nie Słucka a Slutskaya ..:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:59
          taaa, wg notki na strone igrzysk jej "nickname" to Ira lub... Slute :/
      • Gość: julobubi Arakawa wygrala!!!!!!!!!!:D nalezy jej sie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:57
        • Gość: melka Re: Arakawa wygrala!!!!!!!!!!:D nalezy jej sie:) IP: *.chello.pl 23.02.06, 22:58
          Sensacja. Dzisiaj zasluzyla
          • Gość: miszcz Re: Arakawa wygrala!!!!!!!!!!:D nalezy jej sie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:02
            Panowie, rozumiem ze bardziej wam odpowiada uroda ruskiego "spaślaczka", ale
            jesli nie doceniacie dzisiejszego wystepu Japonki to naprawde nie znacie sie na
            lyzwiarstwie.
          • Gość: julobubi A dlaczego Wam sie nie podobala Arakawa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:02
            Nie lezala dzisiaj, ladnie zinterpretowala i w ogole nalezalo jej sie!
            • Gość: melka Re: A dlaczego Wam sie nie podobala Arakawa? IP: *.chello.pl 23.02.06, 23:21
              Szkoda slutskiej , wystepuje juz 12 lat na najwyzszym poziomie. To musibyc dkla
              niej dramat
      • Gość: julobubi Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:03
        poprawcie na "występie"
      • Gość: gagoo Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:05
        Hej ekipo :)
        Ciekwie transmituja te łyżwy, hehe...:-) Prawie by mnie matka zabila, bo u mnie
        na Eurosporcie sie wlasnie live skonczyl, wpadal do Mamy a tam na TVP dopiero
        Sasha Cohen... Dobrze ze nie wpadlam z wynikiem na ustach :))))
        Pozdrawiam serdecznie ekipe i gratuluje super pomyslu na ogladanie Igrzysk -
        czytam Was codziennie w pracy, bo JA - w przeciwienstwie do Was - nie moge
        siedziec przed telewizorem...:(((
        PS. A ci sedziowie to cos namieszali chyba z tymi wynikami lyzwiarek...
      • Gość: julobubi Łyżwiarstwo figurowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:13
        hmm..ja wlasnie dopiero obejrzalam wystep SLUTSKAYA Iriny i rzeczywisce
        pojechala lepiej niz Cohen..cos mi sie tu nie zgadza.. sedziowie kalosze!
        • Gość: paula Re: Łyżwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 23:32
          Sasha wykonala wiecej dobrych skokw w drugiej czesci programu kiedu dostaje sie
          za to dwa razy wiecej punktow. Irina anatomiast lepiej jechala w pierwszej
          czesci, pozniej miala tylko 3t i 2a/. Poza tym sadze ze nota za komponenty
          przesadzila
          • Gość: blekota koniec relacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 00:22
            aha, ekipa skonczyla, nie pozegnali sie i poszli
            nieladnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka