dymiacy_piecyk Powtórki powtórek 23.02.06, 20:31 Powtórki powtórek są fajne, ale za chwilę zaczyna się Real - Maccabi. Więc (wiem, nie zaczyna się zdania od więc) za chwilę trzeba będzie opuścić uroczą 'red hair' Miriam i jej koleżanki, no i przenieść się na C+ Sport. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: nagrody dla tvp 23.02.06, 20:33 mogłyby to być ignoble za wynalezienie nowej metody transmisji na żywo (lub złote maliny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daster Re: nagrody dla tvp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:35 ja proponuje nieplacenie abonamentu od nastepnego miesiaca Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: nagrody dla tvp 23.02.06, 20:39 Nie ma co sie dziwić, takiej transmisji. Kierownictwo tvp dobrze pamięta PRL, a jak wiadomo były to czasy dość absurdalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.ists.pl / *.ists.pl 23.02.06, 20:35 IgNobla? Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: tvp 23.02.06, 21:04 nawet dowcipy kradną z godzinnym opóźnieniem, eeech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melka Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 21:05 Wreszcie i na dwojce lyzwiarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 21:07 ooooooooo Poltorak, Babiarz i Sobczynski komentuja dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Szwedom gratulujemy Szwedek! 23.02.06, 21:07 Polakom gratulujemy... No właśnie czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quentin Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.icpnet.pl 23.02.06, 21:05 pan komentujący fristajla: (o klasyfikacji) Chińczycy są na 13, miejmy nadzieję nie do końca pechowym miejscu... Martwimy się o Chińczyków czy po prostu sztampa? pozdrawiam panów którzy nie są Rutkowskim i Wujcem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dymiacy_piecyk Halina wróciła 23.02.06, 21:12 Kto krzyczał "Halino wróć!"? No to macie, co chcieliście. Chcieliście Polski, no to ją macie. Skumbrie w tomacie, pstrąg. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Halina wróciła 23.02.06, 21:19 łyżwiarstwo figurowe - to nie na moje nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 21:23 Miki Ando probowala poczwornego salchowa. Niewiele jej zabraklo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melka Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 21:35 Szkoda ze sie nie znacie . To fascynujacy sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 21:37 Aktualnie prowadzi mlodsza siostra Sary hughes mistrzyni olimpijskiej z 2002 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:38 A jak ladnie komentatorzy zauwazyli aktualnie wystepujaca Sarah Meier jest do tego wszystkiego zgrabna :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 21:40 Mi sie najbardziej podobala Katarina Witt i Nancy Kerrigan. Nicole Bobek tez byla ladna, blondyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: Halina wróciła IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 23.02.06, 21:40 Musisz sie napic herbatki ziolowej albo zielonej. Zreszta jutro hokej podreperuje Twoje zszargane nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Halina wróciła 23.02.06, 21:42 szczerze mówiąc, to wątpię, już czuję jak tego hokeja zmasakrują w tvp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: Halina wróciła IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 23.02.06, 21:45 Ach czymze ta polska telewizja zasluzyla na az taka nieufnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melka Jacek Tascher IP: *.chello.pl 23.02.06, 21:46 Na Eurosport komentuje Tascher on kiedys byl zawodnikiem jako solista i w tancach wlasnie jezdzil z Halina w parze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 21:44 Widzialam ja W Lyonie n aME na zywo. Jest calkiem ladna, drobniutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 23.02.06, 21:50 Paleczke przejely teraz wielbicielki lyzwiarstwa. Kibice hokeja + komentatorzy wycofali sie jak niepyszni. Do jutra, oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 22:00 Wlasnie na lod wyjechala finalowa grupa. Co za emocje. W kosiumach przewaza goraca czerwien...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaaba Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.adsl.alicedsl.de 23.02.06, 22:28 dsf i puchar uefa, przełączcie tam zanim spadniecie z nudów z krzeseł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Lyzwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 22:32 Japonka Arakawa prowadzi przed Cohen. Robi sie ciekawie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate.g Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.198.171.66.subscriber.vzavenue.net 23.02.06, 22:34 W zyciu nie tylko dobre chwile sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:52 No i tak Cohen bedzie 3, pomimo tych fatalnych bledow na poczatku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcz Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:53 Słucka leeeeeeży! Mam nadzieje ze Japonka wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lazy Off topic IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.02.06, 22:34 A ja wlasnie z nudow, czyli dla rozrywki przegladalem sobie nagrania MP3 z wypowiedziami sportowcow. Najbardziej podobal mi sie Adas Malysz z 12 lutego, jak opowiadal jak to fajnie tam maja. "Mamy swojego kucharza, fajnie mamy. Mamy co robic, filmy mamy, projektor, szczalki dark. Mozemy sobie pograc w pilke- fajny ogrod mamy". Najbardziej zaintrygowaly mnie te szczalki. W pierwszej chwili myslalem ze chopaki z nudow glupieja i bawia sie w szczanie po ciemku, ale zaraz zalapalem, ze to chodzi o gre, zwana Dart. Uff, kamien spadl mi z serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Nie Słucka a Slutskaya ..:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcz Re: Nie Słucka a Slutskaya ..:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:59 taaa, wg notki na strone igrzysk jej "nickname" to Ira lub... Slute :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Arakawa wygrala!!!!!!!!!!:D nalezy jej sie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 22:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melka Re: Arakawa wygrala!!!!!!!!!!:D nalezy jej sie:) IP: *.chello.pl 23.02.06, 22:58 Sensacja. Dzisiaj zasluzyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszcz Re: Arakawa wygrala!!!!!!!!!!:D nalezy jej sie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:02 Panowie, rozumiem ze bardziej wam odpowiada uroda ruskiego "spaślaczka", ale jesli nie doceniacie dzisiejszego wystepu Japonki to naprawde nie znacie sie na lyzwiarstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi A dlaczego Wam sie nie podobala Arakawa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:02 Nie lezala dzisiaj, ladnie zinterpretowala i w ogole nalezalo jej sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melka Re: A dlaczego Wam sie nie podobala Arakawa? IP: *.chello.pl 23.02.06, 23:21 Szkoda slutskiej , wystepuje juz 12 lat na najwyzszym poziomie. To musibyc dkla niej dramat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:03 poprawcie na "występie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagoo Re: Igrzyska na żywo - dzień 13. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:05 Hej ekipo :) Ciekwie transmituja te łyżwy, hehe...:-) Prawie by mnie matka zabila, bo u mnie na Eurosporcie sie wlasnie live skonczyl, wpadal do Mamy a tam na TVP dopiero Sasha Cohen... Dobrze ze nie wpadlam z wynikiem na ustach :)))) Pozdrawiam serdecznie ekipe i gratuluje super pomyslu na ogladanie Igrzysk - czytam Was codziennie w pracy, bo JA - w przeciwienstwie do Was - nie moge siedziec przed telewizorem...:((( PS. A ci sedziowie to cos namieszali chyba z tymi wynikami lyzwiarek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Łyżwiarstwo figurowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 23:13 hmm..ja wlasnie dopiero obejrzalam wystep SLUTSKAYA Iriny i rzeczywisce pojechala lepiej niz Cohen..cos mi sie tu nie zgadza.. sedziowie kalosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Łyżwiarstwo figurowe IP: *.chello.pl 23.02.06, 23:32 Sasha wykonala wiecej dobrych skokw w drugiej czesci programu kiedu dostaje sie za to dwa razy wiecej punktow. Irina anatomiast lepiej jechala w pierwszej czesci, pozniej miala tylko 3t i 2a/. Poza tym sadze ze nota za komponenty przesadzila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekota koniec relacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 00:22 aha, ekipa skonczyla, nie pozegnali sie i poszli nieladnie Odpowiedz Link Zgłoś