prezes1990 24.02.06, 22:14 zgłaszajcie swoje propozycje składów na rundę wiosenną. na jakich zawodników bedziecie stawiać? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemek.22 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 10:03 Moja propozycja oparta na napastnikach ktorzy powinni walczyc o korone krola strzelcow i wyjazd na Mundial (Wlodarczyk, Brozek), wiec goli też powinni nastrzelać :D. bramkarze: Załuska 1,5 (Najtanszy z tych dobrych bramkarzy) Linka 0,3 (byl na testach w Arsenalu wiec chyba jest niezly) obrona: G.Bronowicki 1,8 Telichowski 1,0 Batata II 0,8 (wydaje mi sie, ze dobrze gral w sparingach i powinien miec miejsce w skladzie Pogoni) Kulig 0,3 (trener Łecznej wspominal ze jest w stanie zastapic Bronowickiego) Grodzicki 0,3 Augustyniak 0,3 pomocnicy: Amaral 1,2 Cleisson 1,1 (trener Pogoni mowi ze obaj beda gwiazdami ligi, wierze mu na slowo, bo przy takiej cenie warto zaryzykowac i na nich postawic ;)) Wachowicz 0,6 (po odejsciu Gajtka moze dostanie wiecej szans na gre) Bukowiec 0,4 (moze bedzie sie lapal do skladu Gornika, a to juz zawsze 2 pkt. w Pilkarzykach :P) Stefaniuk 0,3 Biernacki 0,3 napastnicy: Paw. Brozek 4,0 Wlodarczyk 4,0 Reiss 3,3 (odszedl Gajtek, to chyba wszystkie gole na wiosne wpadna na konto Reksia :D) Edi 2,5 (strzela troche w sparingach u chyba bedzie najlepszym napastnikiem Pogoni) Odpowiedz Link Zgłoś
lamed Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 10:23 Kleber z Górnika Zabrze chce zostać krolem strzelców, i nawet nie jest taki zły ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tonikubiak Re: pomysły na drużynę!! 04.03.06, 15:13 Plizga Chałbiński Wagner Micanski Roger (C) Kaczmarek Łobodziński Edson Ouatarra Golański Fabiański Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 10:42 Włodarczyk bedzie walczyl o wyjazd na MŚ Pierwsze slysze:D Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 11:54 Jak bedzie strzelal (a wyglada na to ze bedzie), to moze pojechac :P Rasiak albo nie gra, albo nie strzela, Franek nie strzela i chyba szanse nowych kandydatow rosna ;) W koncu od napastnikow wymaga sie goli :) Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 12:01 przemek.22 napisał: > Jak bedzie strzelal (a wyglada na to ze bedzie), to moze pojechac :P Rasiak > albo nie gra, albo nie strzela, Franek nie strzela i chyba szanse nowych > kandydatow rosna ;) W koncu od napastnikow wymaga sie goli :) To wiemy my ale nie Janas.Rasiak ma juz zapewnione miejsce a wautokarze chocby nie wiem co wyczyniał,co do innych napastnikow to do repry napewno miejsce ma Zurawski,Frankoswki raczej tez(jakby go nie wzial to kibice by go zlinczowali) Ostatnio Niedzielan sie rostrzelał.Takze mysle ze nawet jakaby Wlodarczyk sie rozstrzelał to nie ma zadnych szans na powołanie na MS. Co do jego ceny w pilkarzykach to uwazam ze jest za wysoka... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio2222 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 11:54 Nie jestem do końca zadowolony z tej drużyny, ale ciekaw jestem co wy o niej sądzicie : Fabiański Choto,Outtara,Stasiak Cleisson,Lato,Sunday,Ulanowski Piechna,Ślusarski,Pliżga Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 12:03 Za duzo wydales na bramkarza, aż tak wiele punktow nie daja, wiec lepiej inwestowac w ofensywe :P. Od obroncow tez chyba nie ma co za wiele wymagac, bo wszyscy sa srodkowi (boczni <Wasilewski, Dudka, Bronowicki> zdobywaja chyba wiecej punktow np. za asysty ;) Pomoc jest wielka niewiadoma. Sam jestem ciekaw jak beda grali Sunday i Lato (Cleisson powinien byc dobry, bo to chyba ten zawodnik był jednym z najlepszych w 2 lidze brazylijskiej). Atak jest ok i powinien troche przypunktowac :) A jakich masz rezerwowych? Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 12:24 Cleisson wlasnie jeden z najlepszych w 2 lidze brazylijskiej ale nie wiadomo czy sie sprawdzi w polskiej.Pomoc uwazam bez rewelacji,atak dość dobry.No ale wlasnie z takim budżetem i cenami zawodników coś za coś. Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 19:10 Bronowicki jest kontuzjowany i najprawdopodobniej nie zagra na inaugurację roku. W dwóch zdaniach moi panowie facet naciągnął przywodziciela. Szkoda:/ Odpowiedz Link Zgłoś
radullus91 Re: pomysły na drużynę!! 04.03.06, 15:02 A czy ja mam dobry skład? Fabiański Hermes, Dudek, Pance Cumbev, Baszczyński Varga, Amaral, Schrfchen, Gołoś Kuźba, Piszczek Rezerwa: Linka Bartkowiak, Ze Roberto, Piotr Brożek, Anderson Oziemczuk, Szczoczarz Odpowiedz Link Zgłoś
radullus91 Re: pomysły na drużynę!! 04.03.06, 21:22 Po dzisijeszym mecz Wisły zmienilem Kuźbe na Kryszałowicza:) Odpowiedz Link Zgłoś
ajzack6 Re: pomysły na drużynę!! 02.03.06, 18:37 1 Bramkarz NENECA 2 Rezerwowy Gorczyca Jacek 3 Obrońca Dudek Dariusz 4 Obrońca BATATA II 5 Rezerwowy Imbiorowicz Dariusz 6 Obrońca Telichowski Błażej 7 Rezerwowy Grodzicki Rafał 8 Rezerwowy Kokoszka Marcin 9 Pomocnik Chifon Ferdinad 10 Rezerwowy Figacz Łukasz 11 Pomocnik Zieńczuk Marek 12 Pomocnik AMARAL 13 Rezerwowy Biernacki Maciej 14 Rezerwowy Stefaniuk Łukasz 15 Napastnik Dawidowski Tomasz 16 Napastnik Piechna Grzegorz 17 Napastnik Włodarczyk Piotr 18 Napastnik Gajtkowski Krzysztof Ten skład zatwierdziłem ostatni i myśle, ze jest najlepszy. Zaoszczędziłem na tyłach i postawiłem na kilka drogicg gwiazd. Co onim sądzicie? Co myślicie o Dudku, czy Dawidowski zagra? Chyba mogłem także zamiast Chifona wziąć Lato? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_89 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 12:22 Co sądzicie o takiej druzynie: Fabiański - Łukasiewicz, Belada, Hernani - Sasin, Vukovic, Gołoś, Piotr Brożek - Kucharski, Paweł Brożek, Ujek Rezerwowi: Linka - Jacek Kowalczyk, Kokoszka, Kulig - Martins Ekwueme, Bukowiec - Kmiecik Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 12:30 Brozek pomocnik raczej nie bedzie grał,vokvic tez nie jest rewelacyjny.Mysle ze bramkarz za drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_89 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 12:32 Czytalem ostatnio w PS wywiad z Wdowczykiem mowil ze Vukowic wraca do wielkiej formy i ja mu wierze :D Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 12:39 No ale szkoda kasy na Brozka (tego co gra w pomocy) bo tam bedzie napewno ktoś inny gral.Nie ma jeszcze na liście tego Rumuna dodanego tez pomocnik bardziej ofensywny,dosc duzo bramek nastrzelał w Dinamo Bukareszti Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 18:41 Nom! Tym bardziej że brachol właśnie w swoim pierwszym sparingu w tym roku walnął bramę :) Wreszcie.. nie ma co ja go tam lubię :D Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: pomysły na drużynę!! Pomyłeczka 25.02.06, 18:55 Pawełek strzelił już drugą :D Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 17:13 kuba_89 napisał: > Co sądzicie o takiej druzynie: > Fabiański - Łukasiewicz, Belada, Hernani - Sasin, Vukovic, Gołoś, Piotr Brożek > - > Kucharski, Paweł Brożek, Ujek > > Rezerwowi: Linka - Jacek Kowalczyk, Kokoszka, Kulig - Martins Ekwueme, > Bukowiec - Kmiecik Nie wyglada to za dobrze, nie ma co przeplacac bramkarzy, bo pozniej problem z dobraniem zawodnikow z pola. Lukasiewicz to Polonia? jesli tak, to tez za wiele punktow nie zdobedzie, bo Polonia miala najgorsza obrone w lidze i na wiosne za wiele chyba sie nie zmieni. Belada & Hernani ok, ale Hernani pod koniec rundy grzal lawe i nie wiadomo jak bedzie teraz (do Korony doszedł Drzymont). Pomoc zupełnie nietrafiona niestety. Sasin jak na tą cene to duze ryzyko, bo niewiele gral w Lechu, a w Koronie jeszcze wieksza konkurencja do miejsca w "11". Gołoś też niewiadomo czy bedzie grał. Piotr Brożek raczej pewna ławka, zwłaszcza że chyba na jego pozycję przyszedł nowy zawodnik z Rumunii. Kucharski jest w Legii "na przechowanie", ale tytuł mistrza może wywalczy. Ujek mało będzie strzelał. Chyba kariery nie zrobi ta drużyna... Odpowiedz Link Zgłoś
varadero3 Re: pomysły na drużynę!! 01.03.06, 17:53 Debiutuję w piłkarzykach. Co myślicie o tym składzie? Podpowiedzcie coś... Cabaj Gołaszewski Hernani Magiera M. Cantoro Goliński Mir. Giza Ekwueme Reiss Nawrocik Kmiecik Rezerwa: Neneca-Mynar(jest kontuzjowany ale chyba będzie z niego pożytek w następnych kolejkach),Żytko,Król-Baran,Fabinho-Kiełb? Odpowiedz Link Zgłoś
kleber133 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 14:33 co myślicie o tej druzyni: Pawelek,Outtara,Rzezniczak,Telichowski,Mijajlovic,Scherfchen,Sobolewski,Peszko,W łodarczyk,Edi,Dawidowski.Co wy na to? :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio2222 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 14:36 Ładny skład, ale Rzeźniczak i Mijailović to małe ryzyko. Petrescu postawi chyba jednak po lewej stronie na Dudkę, a Rzeźniczak ma ostrą konkurencję w postaci Outtary,Choto i Rosłonia. Może jednek się przebiją do składu. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 17:16 kleber133 napisał: > co myślicie o tej druzyni: > Pawelek,Outtara,Rzezniczak,Telichowski,Mijajlovic,Scherfchen,Sobolewski,Peszko, > W > łodarczyk,Edi,Dawidowski.Co wy na > to? :) > Pawełek chyba ustapi miejsca Majdanowi, a reszta zgadzam się z kolegą który oceniał wczesniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio2222 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 14:40 A ja stworzyłem taki składzik : Neneca Julcimar,Tavares, Rutka Zieńczuk, Iwański, Karwan, Vuković Piechna, Chałbiński, Gottwald Obrona trochę eksperymentalna ale liczę że dużo na niej nie stracę. A pomoc i atak myślę prawie optymalna :) Odpowiedz Link Zgłoś
kleber133 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 14:56 A to moj drugi skład co wy na to : Cabaj,Stasiak,Bosacki,Telichowski,Choto,Łobodzinski,Cleisson,Sedlaćek,Gajtkowski ,Jeleń,Moskała Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 17:19 krzysio2222 napisał: > A ja stworzyłem taki składzik : > Neneca > Julcimar,Tavares, Rutka > Zieńczuk, Iwański, Karwan, Vuković > Piechna, Chałbiński, Gottwald > Bardzo ciekawy i dobry skład :) tylko Gottwald... chyba pewniakami będą Jańczyk i Włodarczyk, a on będzie wchodzić z ławki (Wdowczyk używa całej ławki, to plus). Jesli moge cos proponowac, to moze Piszczek? troche strzelal w sparingach i moze bedzie gral :P. Poza tym jest jeszcze Lima z Górnika Zabrze który chce zostać królem strzelców :D (czytałem taką opinie na forum) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1-1 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 15:08 Bramkarz Cabaj Marcin. Runda jesienna nie udała , ale mam nadzieje że w tej będzie inaczej. Obrońca Karwan Michał.To dobry obrońca. Obrońca Majda Krzysztof.Pod koniec rundy jesiennej był to jedyny obrońca z mojej drużyny który zdobywał 4-5 punktów.A w pojedynku www v.s sms zdobył dla mnie aż 11 punktów Obrońca MINEIRO Tavares Luiz Eduardo.To jeden z zawodników Pogoni Szczecin i mam nadzieje że ich 10 brazylijczyko dobrze zagra. Obrońca Rosłoń Marcin.powinien dobrze grać w Legi. Obrońca Julcimar.postawiłbym tą samom wypowiedż co do MINEIRO. Pomocnik Iwański Maciej.To doskonały pomocnik umie i strzelać i robić asysty. Pomocnik Giza Piotr.Większość rozegranych meczy zagrał dobrze.I ma powołanie do kadry Janasa. Pomocnik Iwan Tomasz .Poprostu gra bardzo dobrze Napastnik Chałbiński Michał.Mam nadzieje że drugi strzelec ekstraklasy dogoni Piechne. Napastnik Reiss Piotr.Co kilka lat ma lepszy sezon(tak zaobserwowałem) a teraż wypada na ten lepszy:). Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 17:27 marcin1-1 napisał: > Bramkarz Cabaj Marcin. Runda jesienna nie udała , ale mam nadzieje że w tej > będzie inaczej. > Obrońca Karwan Michał.To dobry obrońca. > Obrońca Majda Krzysztof.Pod koniec rundy jesiennej był to jedyny obrońca z > mojej drużyny który zdobywał 4-5 punktów.A w pojedynku www v.s sms zdobył dla > mnie aż 11 punktów > Obrońca MINEIRO Tavares Luiz Eduardo.To jeden z zawodników Pogoni Szczecin i > mam nadzieje że ich 10 brazylijczyko dobrze zagra. > Obrońca Rosłoń Marcin.powinien dobrze grać w Legi. > Obrońca Julcimar.postawiłbym tą samom wypowiedż co do MINEIRO. > Pomocnik Iwański Maciej.To doskonały pomocnik umie i strzelać i robić asysty. > Pomocnik Giza Piotr.Większość rozegranych meczy zagrał dobrze.I ma powołanie do > > kadry Janasa. > Pomocnik Iwan Tomasz .Poprostu gra bardzo dobrze > Napastnik Chałbiński Michał.Mam nadzieje że drugi strzelec ekstraklasy dogoni > Piechne. > Napastnik Reiss Piotr.Co kilka lat ma lepszy sezon(tak zaobserwowałem) a teraż > wypada na ten lepszy:). > > Cabaj - chyba lepiej (i taniej) Załuska :P M.Karwan - dobry obrońca, ale środkowy i to jego minus. Trzeba pamietac ze obroncy dostaja punkty za wynik druzyny (zero z tyłu i zwyciestwo druzyny) ;) a boczni za asysty (i to ich przewaga). Rosłoń i Tavares mają duza konkurencje, ale Roslon wywalczyl miejsce jesienia i teraz moze tez mu sie uda :) Julcimar - trener mowil w PS, ze narazie czeka az Julcimar w koncu pokaze na co naprawde go stac (czyli chyba liczy na niego), bo jest po kontuzji Iwan - doszedł mu poważny konkurent - Michał Goliński (mysle ze odbuduje forme grajac w Lechu) Reiss - też mi sie wydaje ze strzeli kilka goli, bo odszedł Gajtek o teraz to Reksio będzie zdobywał wiekszosc bramek :) Chałbiński - powinien gonic Piechne jezeli Zaglebie chce walczyc o Puchary. Tez na niego licze :P Odpowiedz Link Zgłoś
orso83 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 18:20 hmmm kupilem cala druzyne... tak sie przyjzalem... czy ja sie dobrze czuje ?? mam tylko jednego legioniste (Kielbowicz) i zadnego Wislaka... czy dobrze zrobilem?? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 18:36 Zaprezentuj kadre, to latwiej bedzie ocenic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba-deco Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 16:21 ja postawie na marcina wachowicza Odpowiedz Link Zgłoś
mc.coyot Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 16:53 znamy sie na piłce i wiemy co się dzieje IWAN ma kontuzje i rozważa zakończenie kariery ale widać lechici tego nie wiedzą:D co do składu to sądze że powinien być maksymalnie nastawiony ofensywnie jak skleje swój w przyszylym tygodniu to go podam Odpowiedz Link Zgłoś
marwicher75 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 18:37 Co powiecie o drużynie "stranieri": 1.NENECA Soares da Silva Anderson 2.Nulle Carsten 3.BATATA II Barbosa Vanderlei Goncalves 4.Choto Dickson 5.MATHEUS Bianchim Hansen 6.da Silva Edson Luiz 7.Valdir Teodoro 8.ZE ROBERTO Jose Lucini 9.Cantoro Mauro 10.Sedlaćek Lumir 11.FABIO Costa de Brito 12.CLEISSON Edson Assuncao 13.Ekwueme Martins 14.Liczka Marcel 15.Andradina Edi 16.Zilić Sead 17.Arifović Ensar 18.Micanski Ilijan Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 18:42 Co wy z tym Matheusem? Wiem, wiem dużo strzelał, też na niego zwróciłem uwagę ale poobserwujcie jego miejsce w drużynie w ostatnich sparingach. Odpowiedz Link Zgłoś
zibiusa Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 19:01 Co myślicie o takim składzie: Fabjański Baszczyński, Kłos, Ouattara Zieńczuk, Sobolewski, Gąsior Włodarczyk, Piechna, Chałbiński, Edi Czy tym składem można coś ugrać ? Wicie rozumicie ja ne kumam i dlatego proszę o pomoc. Jeżeli założę dwie druzyny to czy mogę dla jednej mieć budżet 36 mln a w drugiej 12, przecież razem to jest 48 mln ( 2 x 24 mln). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 19:13 To miała być prowokacja? Jeśli nie to ci odpowiem że tak nie da rady i poczytaj se regulamin. Odpowiedz Link Zgłoś
majki88 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 19:21 Elo powoli kompletuje mój team i chciał bym się dowiedzieć co nim sądzicie. Niewiem na kogo postawić w obronie waham się między Wasilewskim, Kalousekem i Grzegorzem Bronowickim(niewiem czy będzie miał miejsce w pierwszej 11 Legii?) niewiem czy zmienic Gargułe na Iwańskiego(chyba podobna cena) no i jakis skuteczny napadzior by sie przydal wmiare tani oczywicie ;) Załuska Łukasz Ouattara Moussa - ? - ? - AMARAL Marioano Alexandre da Silva - Łobodziński Wojciech - Garguła Łukasz - ? Piechna Grzegorz - Andradina Edi - ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio2222 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 19:27 Z tych obrońców co wymieniłeś najpewniejszy gry jest Wasilewski, trudno powiedzieć czy Bronowicki wygra rywalizację z Edsonem. Iwański jest moim zdaniem znacznie lepszy od Garguły ale kosztuje chyba z 0,5 mln więcej. Jeśli chodzi o napastnika to zależy w jakiej cenie. Za 1 mln masz na przykład Gotwallda z Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
majki88 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 19:34 Bronowicki to prawy obrońca, a z tego co slyszlem Edson to lewy obrońca ;) Gottwalld chyba raczej nie bedzie podstawowym zawodnikiem Legii, ale kto wie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: pomysły na drużynę!! 26.02.06, 09:39 majki88 napisał: > Niewiem na kogo postawić w obronie waham się między Wasilewskim, Kalousekem i > Grzegorzem Bronowickim(niewiem czy będzie miał miejsce w pierwszej 11 Legii?) > niewiem czy zmienic Gargułe na Iwańskiego(chyba podobna cena) no i jakis > skuteczny napadzior by sie przydal wmiare tani oczywicie ;) > > Załuska Łukasz > Ouattara Moussa - ? - ? - > AMARAL Marioano Alexandre da Silva - Łobodziński Wojciech - Garguła Łukasz - ? > Piechna Grzegorz - Andradina Edi - ? Obrona: Kalousek odpada, bo Zaglebie traci zbyt wiele goli. Bronowicki powinien grac, bo Edson ma rywalizowac z Kielbowiczem (chyba ze Bronkowi przyjdzie walczyć o miejsce np. z Szalą który kiedyś grywał w Legii na boku obrony). Iwański będzie dobry, ale kosztuje ok. 0,6 wiecej od Garguły, czyli dość duża roznica ;) Tani napastnik - Janczyk 2,0 (dosyc tani, jak na jego skutecznosc), oprócz tego może Bykowski 1,6 (strzelał troche w sparach) Piszczek (1,0), Lima (1,0) z Górnika Z. (ma zastąpić Aleksandra wiec kilka goli powinien strzelic). Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_89 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 19:38 Pytanie: Dziedzic (1,5 mln) czy Goliński (2 mln) ? Ktory lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
majki88 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 19:43 Moim zdaniem Wojciech Łobodziński (2mln) Odpowiedz Link Zgłoś
lamed Choto 25.02.06, 20:01 po co kupujecie Choto do składu ? :) Najwięcej punktów ile on może zdobyć to 6. Legia atakuje a Choto stoi na środku boiska i broni bramki, nie opłaca się go kupywać. W lidze strzelił 0 bramek a gra już bardzo długo, w pucharze polski jedną i to przypadkiem ;) Jeśli chodzi o drużyne to opłaca się także kupić bardzo tanią obronę, która nie będzie nam gwatantowała 20 punktów na kolejke, ale w ataku są bardziej interesujące postacie. Gęsior to pomocnik a gra na obronie w Płocku, a co sądzicie o Sedlacku, który w Grodzisku grał bardzo dobrze ?:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Choto 25.02.06, 20:09 "Gęsior to pomocnik a gra na obronie w Płocku" Co?? Odpowiedz Link Zgłoś
qtspider Re: Choto 26.02.06, 16:51 zawsze jeszcze jest ofensywny obornca w postaci Kiełbowicza Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: pomysły na drużynę!! 26.02.06, 09:41 kuba_89 napisał: > Pytanie: Dziedzic (1,5 mln) czy Goliński (2 mln) ? Ktory lepszy? Zdecydowanie Goliński :) Mysle ze w Lechu powroci do dawnej formy i moze nawet jakies gole zaliczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
majki88 Re: pomysły na drużynę!! 25.02.06, 23:56 Dobra to chyba bedzie mój ostateczny skład ;) piszcie co wam sie nie podoba, kogo byscie wymienili, a kogo dokupili :) Załuska Łukasz -------------- Ouattara Moussa = Kalousek David = Telichowski Błażej ----------------------------------------------------- Iwański Maciej = AMARAL = Łobodziński Wojciech = Guerreiro Roger ---------------------------------------------------------------- Piechna Grzegorz = Andradina Edi = Pitry Przemysław Ławka: Wachowicz Marcin Bukowiec Mateusz Kulig Przemysław Imbiorowicz Dariusz Linka Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
pinga11 Re: pomysły na drużynę!! 26.02.06, 08:56 Wystawiam taki skład (w nawiasie rezerwowi): B: Gorczyca (Linka) O:Arboleda, Wojtkowiak, Batata II (Matheus, Kokoszka, Kulig) P:Grzybowski, Wachowicz, Iwański (Caniboł, Stefaniuk, Biernacki) N:Włodarczyk, Brożek, Chałbiński, Gajtkowski Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
g-unit_soldier Re: pomysły na drużynę!! 26.02.06, 09:02 bramkarz tani ale nie sadze zeby dawal duzo pkt Batata i Matheus swietni wlodarczyk bezseznsu chyba a gdzie Amaral i Cleisson oraz Wagner i Edi??;) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: pomysły na drużynę!! 26.02.06, 09:46 CLEISSON musi byc! :P bedzie gwiazda ligi ;) Gajtkowski czy lepiej Edi... w Koronie za strzelanie goli odpowiada Piechna, a Edi jest najlepszym napastnikiem w Pogoni. Na Twoim miejscu bym zamienił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yamnick Re: pomysły na drużynę!! 26.02.06, 10:16 Załuska - Stasiak, Bronowicki, Rzeźniczak, Wasilewski - Łobodziński, Hermes, Kaczmarek, Wilk - Piechna, Gajtkowski Rezerwa: Gorczyca - Kulig, Chałas, Bukowiec, Jegliński - Pitry, Goncerz Co myślicie o tej drużynie??? Oczywiście zastanawiam sie jeszcze nad wyjsciowym składem (jesli Bronowicki kontuzjowany to bedzie Kulig). Po otrzymaniu kasy od sponsora również zamienie któregoś z zawodników :) Więc - jak wam sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_89 Re: pomysły na drużynę!! 26.02.06, 11:18 Rzeźniczak może sie nie lapać do skladu, a Gajtek... w sumie strzelał w sparingach ale nie jestem przekonany co do niego Odpowiedz Link Zgłoś
vaironix Re: pomysły na drużynę!! 26.02.06, 11:23 a co sadzicie o moich 2 druzynach 1: Cabaj-Kielbowicz,Dudka,Karwan9Matheus)-Cleisson,Szalachowski,Gurreiro,Iwanski-Gajtek,Pitry,Wlodarczyk 2: Cabaj-Matheus,Dudka,Kielbowicz-Szalachowski,iwanski,Golinski-Chalbinski,Pitry,Gotwald,Jelen ktora waszym zdanien jest lepsza?? Odpowiedz Link Zgłoś
adriano99992 Re: pomysły na drużynę!! 26.02.06, 11:42 Bramkarz NENENCA (Pogoń 0,5 mln) Obrońcy Batata II 0,8 mln Mynar 1,9 mln Baszczyński 3 mln Pomocnicy AMARAL 1,2 mln CLEISSON 1,1 mln Iwański 2,4 mln Kaczmarek 2,4 mln Mapastnicy Chałbiński 3,5 mln Kleber 1 mln Piechna 4,5 mln Co sądzicie , czekam na szczere wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: pomysły na drużynę!! 26.02.06, 14:03 Wydaje się, że Mynar nie będzie grał na początku, a nawet jakby, to pierwszy mecz z Wisłą. Kleber gra w słabym Górniku, więc mimo jego deklaracji, nie wierze w grad bramek. Lecz z drugiej strony może być fuks. Odpowiedz Link Zgłoś
yamnick Re: pomysły na drużynę!! 26.02.06, 14:15 jak myslicie - czy P. Kulig, P. Pitry i C. Wilk mają szanse na bycie w pierwszych składach swoich zespołów w pierwszej wiosennej kolejce?? :) prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Poradźcie mi coś, proszę!? 26.02.06, 15:03 Poradźcie mi jakiegoś dobrego pomocnika do 2,1 mln ?? Odpowiedz Link Zgłoś
yamnick Re: Poradźcie mi coś, proszę!? 26.02.06, 16:10 M. Kaczmarek z Korony Kielce :) Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Poradźcie mi coś, proszę!? 26.02.06, 19:35 Tjaa.. a oprócz niego:P? Odpowiedz Link Zgłoś
utniak Re: Poradźcie mi coś, proszę!? 01.03.06, 09:05 Oj Rejmistrz - Łobodziński Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: pomysły na drużynę!! 26.02.06, 18:15 yamnick napisał: > jak myslicie - czy P. Kulig, P. Pitry i C. Wilk mają szanse na bycie w > pierwszych składach swoich zespołów w pierwszej wiosennej kolejce?? :) prosze o > odpowiedz Pitry raczej szans nie ma (zagraja Dembiński i Micański albo Gregorek). Kulig może zagra, bo jak przychodził do Łęcznej, to zapowiadano że ma zastapic G.Bronowickiego. Wilk... nawet nie wiem czy się na ławce zmieści ;) Zganiacz, Nowacki, Kwiek, Bonin, Hermes, Nowacki... duza konkurencja, a on jest młody i chyba został sprowadzony z myślą o dalszej przyszłości :) Odpowiedz Link Zgłoś
qtspider Re: pomysły na drużynę!! 26.02.06, 17:17 co sądzicie o wystawieniu do skladu dwójki zawodnków - Jańczyka i Korzyma. Jakie szanse ma Jańczyk na grę w pierwszym składzie? Odpowiedz Link Zgłoś
qtspider Re: pomysły na drużynę!! 26.02.06, 17:37 heheheh, nie nie ryzykuje, ten nie przegrywa :D Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: pomysły na drużynę!! 26.02.06, 18:18 qtspider napisał: > co sądzicie o wystawieniu do skladu dwójki zawodnków - Jańczyka i Korzyma. > Jakie szanse ma Jańczyk na grę w pierwszym składzie? wg. Redakcji Legia.com.pl "Wojskowi" spotkanie (piątkowe z Bełchatowem) w ramach rozgrywek Orange Ekstraklasy rozpoczną w następującym zestawieniu: Fabiański – Szala, Choto, Ouattara, Edson – Karwan, Vuković, Surma, Guerreiro – GOTTWALD, Włodarczyk. Troche mnie zaskoczył brak Jańczyka, ale moze Wdowczyk chce miec Jokera na ławce, bo Jańczyk nie raz już bardzo dobrze pokazywał się w tej roli ;) Poza tym to tylko propozycja redakcji Odpowiedz Link Zgłoś
majki88 Kogo polecacie 26.02.06, 22:31 Zostalo mi 2,1mln i musze kupic jescze obronce i napastnika - kogo polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio2222 Re: Kogo polecacie 26.02.06, 22:33 A obu potrzebujesz do pierwszego składu ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_mz Re: Kogo polecacie 27.02.06, 00:11 Moj sklad do oceny:) bramka: cierzniak obrona: choto,outtarra,edson pomoc: surma,iwanski,guerreiro atak: wlodarczyk,gjtkowski,bykowski,lima W pomocy chyba sprzedam surme i dam karwana Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Kogo polecacie 27.02.06, 08:04 obroncow tez sprzedaj i kup bocznych (lepiej punktuja), bo Łatara i Szoto graja na srodku :D Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Kogo polecacie 27.02.06, 13:41 Ouatrra podobnie jak Vukovic i Włodarczyk na "dyńke" wchodzą przy stałych fragmentach więc może nie będzie źle:P Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Kogo polecacie 27.02.06, 08:06 napisz lepiej kogo masz, to łatwiej bedzie wybrac uzupelnienie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_mz Re: Kogo polecacie 27.02.06, 09:52 Nie wiem dlaczego tak krzyczycie zeby sprzedac Outtarre czy sledziliscie sparingi legii? Nic nie znaczy ze to obronca srodkowy on strzela bramki wiec go napewno nie sprzedam. Odpowiedz Link Zgłoś
grchw_legia Re: Kogo polecacie 27.02.06, 13:53 polecam Ouattare na obrone, Cichonia na pomoc i Włodara i Chałbinskiego na ata Odpowiedz Link Zgłoś
grchw_legia A ja troche inaczej...spojrz 27.02.06, 14:02 BR- Cierzniak (amica) OB- Choto (legia) OB- Ouattara (legia) OB- Dziewicki (amica) OB- Mowlik (lech) PO- Karwan (legia) PO- Surma (legia) PO- Cichoń (pogon) PO- Chifon (gks bełchatów) NA- Włodarczyk (legia) NA- Chałbinski (amica) Odpowiedz Link Zgłoś
artus75 Eksperymentalny sklad !!! Co sadzicie ??? 27.02.06, 17:12 BR Liberda OB Bozyk OB Julcimar ( Jesli ktos ma sugestie kogo lepszego mozna kupic za 1.0 ) OB Telichowski PO Iwanski PO Lobodzinski PO Szalachowski NA Debinski NA Chalbinski NA Gajtkowski NA Edi Odpowiedz Link Zgłoś
juzio-2005 Re: Mój skład !!! 27.02.06, 18:38 Br: Pesković Boris Ob: Dudka, Wasilewski, Bosacki (w rezerwie mam Batate II) Po: Kaczmarek, Szchałowski, Amaral, Grzelak ( w rezerwie mam Juniora) Na: Gajtkowski, Wagner Pires, Reiss Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_mz Re: Mój skład !!! 27.02.06, 22:16 juzio-2005 napisał: > Br: Pesković Boris > Ob: Dudka, Wasilewski, Bosacki (w rezerwie mam Batate II) > Po: Kaczmarek, Szchałowski, Amaral, Grzelak ( w rezerwie mam Juniora) > Na: Gajtkowski, Wagner Pires, Reiss > Boris Peskovic - Nie bedzie gral po kompromitujacym wystepie ze Slaskiem Wroclaw usiadzie na lawce Wasilewski- Obecnie przegrywa rywalizacje i w sparingach wchodzi lawki Szalachowski- Przegral rywalizacje o miejsce w skladzie z Karwanem i bedzie wchodzil z lawki. Grzelak- Nie ma szans na gre wyjechal teraz z Kazmierczakiem na jakies testy do Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
roggo Re: Mój skład !!! 27.02.06, 23:09 Pawełek,Linka Stolarczyk,Quattara,Edson,Julcimar,Kulig... Cantoro,Cleisson,Guerreiro,Paulista Jean... Edi,Brożek,Gottwald,Świerzyński Co sądzicie o tym składzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
laski2 Re: Mój skład !!! 27.02.06, 23:14 Oceńcie proszę, kogo byście wymienili?? BR: Pawełek O: Daniel Lopez Cruz O: Da Silva O: Batata II P: Guerreiro P: Iwański P: Cleisson N: Micański N: Włodarczyk N: Chałbiński: N: Plizga Odpowiedz Link Zgłoś
matrix1980 Re: Mój skład !!! 27.02.06, 23:55 Moim zdaniem skład ekstra. Nie wiem co inni o tym sądzą ale chyba daleko zajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
wariathh Re: Mój skład !!! 28.02.06, 04:47 Oceńcie proszę, kogo byście wymienili?? BR: Pawełek - jak juz ktos wspominal wczesniej bedzi mu ciezko w wisle, bo majdan byl i pewnie bedzie dalej numeros 1. O: Daniel Lopez Cruz - w legi sie nie sprawdzil, ze w pogoni przypomni sobie jak sie gra w pilke ??? O: Da Silva - zmien koniecznie, (na kogos lepszego) :) :) O: Batata II - 2 brazylijczyk z pogoni w obronie, no nie wiem co z tego bedzie ... P: Guerreiro - wg, mnie pewniak w 11 legii, sporo asyst napewno bedzie mial na wiosne P: Iwański - lider 2 lini w Zaglebiu, strzeli kilka bramek na pewno, do tego asyysty, wiec pkt bede pewno od Macka. P: Cleisson - stary to juz 3 braz. z pogoni w twojej 11 :(, N: Micański - z tego co slyszalem, pewniakami bede w Amice Pitry i Dembinski wiec Bulgar bedzie wchodzil z lawki . N: Włodarczyka i Chałbińskiego mam w swoim teamie bardzo trafny wybor: N: Plizga - zmien go na Pitrego za 0,5 mln Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Mój skład !!! 28.02.06, 16:31 laski2 napisał: > Oceńcie proszę, kogo byście wymienili?? > BR: Pawełek > O: Daniel Lopez Cruz > O: Da Silva > O: Batata II > P: Guerreiro > P: Iwański > P: Cleisson > N: Micański > N: Włodarczyk > N: Chałbiński: > N: Plizga Chyba Micańskiego (na Gottwald, albo Kleber Lima?) i Da Silva na Edsona z Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
utniak Re: Mój skład !!! 01.03.06, 09:14 Chłopie ( Babo) zajdziesz z tym składem na 97 885 miejsce. Pogoń nawet z bratem przegrała 3:0. Odpowiedz Link Zgłoś
majki88 _MóJ_TeAm_ 27.02.06, 23:21 BR -Załuska Łukasz (Linka Paweł) OB -Kalousek David -Ouattara Moussa -Telichowski Błażej (Kulig Przemysław - Kokoszka Marcin) PO -Guerreiro Roger -Łobodziński Wojciech -AMARAL -Iwański Maciej(Wachowicz Marcin -Bukowiec Mateusz) NA Piechna Grzegorz -Andradina Edi -Pitry Przemysław Jak wam sie podoba ?? kogo byscie zmienili ? potrzebuje jeszccze na rezerwe obronce i napastnika a zostalo mi 1,4 mln Odpowiedz Link Zgłoś
czabik Re: _MóJ_TeAm_ 27.02.06, 23:38 Kalousek kontuzja - pauza 6 miesięcy Amaral podobno w życiu bramki nie strzelil. Wachowicz ma do Anglii jechac z tego co wiem. (albo gdzies indziej daleko:P) Załuska, Guerreiro mogą się sprawdzic, ale nie musża, podobnie Pitry. Skład przeciętny dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: _MóJ_TeAm_ 28.02.06, 16:39 majki88 napisał: > OB Telichowski Błażej (Kulig Przemysław - > Kokoszka Marcin) > > Jak wam sie podoba ?? kogo byscie zmienili ? potrzebuje jeszccze na rezerwe > obronce i napastnika a zostalo mi 1,4 mln > Za 1,4 Kleber Lima z Górnika Zabrze (ma zastąpić Aleksandra i strzelić kilka goli) + Kowalczyk z Bełchatowa (jest za 0,3 i jest repr U21 wiec moze dobry z niego zawodnik i powalczy o "11"). Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Mój skład !!! 28.02.06, 16:29 juzio-2005 napisał: > Po: Kaczmarek, Szchałowski, Amaral, Grzelak ( w rezerwie mam Juniora) > O Grzelaku zapomnij, albo odejdzie, albo na ławke. Lepiej kupic kogos innego (Claisson, albo Golinski :P). Szałachowski chyba bedzie etatowym rezerwowym, bo Wdowczyk mówił że ma już w głowie pierwszą jedenastkę (chyba Ci co grali najwiecej w sparingach), a Szałacha raczej w niej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: A ja troche inaczej...spojrz 28.02.06, 16:26 grchw_legia napisał: > OB- Dziewicki (amica) - chyba nie lapie sie do "11"(?) > OB- Mowlik (lech) - tez grzal lawe jesienia, ale odszedl Kus to moze pogra (Lech traci duzo goli wiec wg. mnie nie oplaca sie) > PO- Cichoń (pogon) POGOŃ??? która Pogoń? chyba ze chodzilo Ci o Claissona (1,1) ;) Poza tym nie trzeba grac klasycznym ustawieniem 4-4-2, a najlepsze jest chyba 3- 3-4 :) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdor1 Moje drużynki 28.02.06, 11:15 Pierwszą drużynę zostawię dla siebie :] Druga to: 1.Fabiański 2.Arboleda 3.Ouattara 4.Bieniuk 5.Łobodziński 6.Amaral 7.Karwan 8.Piszczek 9.Bykowski 10.Ślusarski 11.Brożek Trzecia: 1.Załuska 2.Cruz 3.Edson 4.Kulig 5.Roger 6.Grzybowski 7.Wachowicz 8.Włodarczyk 9.Brożek 10.Chałbiński 11.Gajtkowski Czwarta i ostatnia 1.Załuska 2.Edson 3.Belada 4.Arboleda 5.Iwański 6.Cleisson 7.Goliński Michał 8.Kleber 9.Reiss 10.Włodarczyk 11.Edi Co o nich myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
bubuleszno Re: pomysły na drużynę!! 28.02.06, 12:06 looknijcie na to ajt :D s4.bitefight.pl/c.php?uid=28948 polecam :P Odpowiedz Link Zgłoś
czabik Re: pomysły na drużynę!! 28.02.06, 13:07 Moze byście tak przestali zaśmiecać forum linkami do tej gry? Rozumiem ze chcecie cos miec z kazdego kliknięcia, jednak bez przesady ... Odpowiedz Link Zgłoś
tomszle8 Re: pomysły na drużynę!! 28.02.06, 18:10 my team: Cierznaik-Ouatarra,Edson,Stolar-Karwan-piechna,Pitry,Edi,Dawidowski zostało 4.3 na 2 pomocników co mi radziecie może by kogoś sprzedać?? Odpowiedz Link Zgłoś
anubizz Re: pomysły na drużynę!! 01.03.06, 14:23 jak myślicie kogo korona kielce wystawi do pomocy? Odpowiedz Link Zgłoś
utniak Re: pomysły na drużynę!! 03.03.06, 09:26 No ... chyba zawodników. Wydaje mi się, że nie flakony. Odpowiedz Link Zgłoś
placek11 Re: pomysły na drużynę!! 28.02.06, 18:59 Gottwald czy Jańczyk - który ma pewniejsze, lub pewne miejsce w składzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: pomysły na drużynę!! 01.03.06, 09:23 placek11 napisał: > Gottwald czy Jańczyk - który ma pewniejsze, lub pewne miejsce w składzie??? Narazie 60% do 40% prowadzi Gottwald, ale to jest jedna z niewielu pozycji na boisku nad ktora jeszcze zastanawia sie Wdowczyk :) Poki co wieksze szanse na gre z Belchatowem ma Gottwald (on jest naprawde taki dobry??) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: pomysły na drużynę!! 03.03.06, 10:06 moj najnowszy zespol :D 1 Bramkarz NENECA Soares da Silva Anderson 0.5 R 2 Bramkarz Linka Paweł 0.3 =============================================== 3 Obrońca Dudka Dariusz 2.1 4 Obrońca da Silva Edson Luiz 1.5 5 Obrońca Hernani Jose da Rosa 1.2 R 6 Obrońca MATHEUS Bianchim Hansen 0.5 R 7 Obrońca Kulig Przemysław 0.3 R 8 Obrońca Kowalczyk Marcin 0.3 =============================================== 9 Pomocnik Zieńczuk Marek 3.9 10 Pomocnik Iwański Maciej 2.4 (kapitan) 11 Pomocnik Goliński Michał 2.0 12 Pomocnik Guerreiro Roger 1.5 13 Pomocnik Nowak Paweł 1.6 R 14 Pomocnik Wachowicz Marcin 0.6 =============================================== 15 Napastnik Chałbiński Michał 3.5 16 Napastnik Gottwald Michal 1.0 R 17 Napastnik Pitry Przemysław 0.5 R 18 Napastnik Goncerz Grzegorz 0.3 R = rezerwowy w 18 kolejce :) Odpowiedz Link Zgłoś
majki88 <----------To mój TEAM --------> 28.02.06, 22:41 To bedzie moja druzyna chyba niebede nikogo zmienial juz ...ale jak myslicie, ze cos powinienem zmienic to piszcie ;) Załuska Łukasz Ouattara Moussa Hernani Jose da Rosa Kulig Przemysław Iwański Maciej Pawlusiński Dariusz Łobodziński Wojciech Guerreiro Roger Wachowicz Marcin Piechna Grzegorz Chałbiński Michał Rezerwowi: Pitry Przemysław Kołodziejski Mateusz Bukowiec Mateusz Kokoszka Marcin MATHEUS Bianchim Hansen Kowalczyk Marcin Linka Paweł Moze jeszcze za Wachowicz na napad dam Pitrego ;)jak uwazacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: <----------To mój TEAM --------> 01.03.06, 09:27 Pitry podobno ma miec pewne miejsce w wyjsciowym skladzie Amici. Dobrze myslisz, chyba wiekszy pozytek bedzie z Pitrego w "11" ;) Ciekawy sklad udalo Ci sie zlozyc :P gorzej bedzie, jak ktos z niego wypadnie, bo rezerwowi odstaja poziomem od podstawowych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
majki88 Re: <----------To mój TEAM --------> 01.03.06, 18:28 Rezerwowi nie są tacy slabi; Kołodziejski w sparingach drugi strrzelec Arki, Kowlczyk z Bełchatowa reprezentant Polski U-21 ...a wiec moze troche pograją ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarek_23 Re: <----------To mój TEAM --------> 02.03.06, 17:36 Fabiański-Kulig, Hernani,Rzeźniczak-Amaral, Kaczmarek,Surma, Dźwigała-Kosmalski,Kuźba,Piechna. Odpowiedz Link Zgłoś
placek11 Re: <----------To mój TEAM --------> 01.03.06, 17:08 Cierzniak Radosław (NENECA) - jeszcz nie jestm pewien... Ouattara Moussa Kiełbowicz Tomasz Telichowski Błażej Karwan Bartosz (wymieniam, ale jeszcze nie wiem na kogo...podpowiedzcie :)) Scherfchen Maciej Guerreiro Roger Goliński Michał Pitry Przemysław Reiss Piotr Dembiński ........ (tu jeszcze nie wiem mam 2.2 mln. I nie wiem kogo kupić) Rezerwowi: MATHEUS Bianchim Hansen Kulig Przemysław Kowalczyk Marcin Marciniak Artur Wachowicz Marcin Oceńcie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
placek11 Re: <----------To mój TEAM --------> 01.03.06, 17:18 > Karwan Bartosz (wymieniam, ale jeszcze nie wiem na kogo... podpowiedzcie :)) Juz go wymieniłem na Marcina Kaczmarka Odpowiedz Link Zgłoś
m.maju Re: <----------To mój TEAM --------> 01.03.06, 17:32 Oto mój skład. Będę wdzięczny za jakiekolwiek opinie. Bledzewski Linka Ouattara Edson Sokolenko Kulig Kowalczyk Imbiorowicz Łobodziński Guerreiro Cleisson Citko Chifon Biernacki Piechna Włodarczyk Bykowski Pitry Zastanawiam się, czy nie wymienic Bykowskiego na Gottwalda. Co generalnie sądzicie o tej drużynie? Odpowiedz Link Zgłoś
wariathh Re: <----------To mój TEAM --------> placek11 01.03.06, 21:13 Oj nie wiem czy 4 pilkarzy lecha w pierwszej 11 to taki dobry pomysl, Odpowiedz Link Zgłoś
wariathh Re: <----------To mój TEAM --------> 01.03.06, 21:11 Piechna ponoc ma lekka kontuzje, jego gra w 1 kolejce jest niepewna ... :), Gajtkowski zagra na bank, i jest tanszy. Odpowiedz Link Zgłoś
lolas4 Re: pomysły na drużynę!! 01.03.06, 12:09 A co sadzicie o moim skladzie? Pawełek (Neneca) Edson Dudka Telichowski Iwański Błaszczykowski Guerrero Vukovic Chałbiński Edi Andradina Kleber (Gottwald) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: pomysły na drużynę!! 02.03.06, 10:04 Pawełek i Błaszczykowski... dwie niewiadome :P reszta bardzo dobrze dobrana :) Odpowiedz Link Zgłoś
fabloczek2 Re: pomysły na drużynę!! 02.03.06, 16:33 Przyrowski-Bosacki,Choto,Głowacki-Wachowicz,Cantoro,Prasnal,Bronowicki,Goliński- Kuzba,Gajtkowski Rezerwowi-Wierzchowski,Batata2,Lopez Cruz,Kaliszan-Fabio Costa- Chmiest.Piszczek Jak uwazacie Odpowiedz Link Zgłoś
kamilpabis Re: pomysły na drużynę!! 02.03.06, 17:32 na początku prosze o posty na co myślicie o Koronie !!! BR fabiański obr bronowicki pom kaczmarek na Uważam że objawieniem tej rundy bedzie Pitry z Amici zapamiętajcie tego zawodnika i że ja to napisałem on juz strzelił kilka bramek w sparingach a kosztuje tylko0.5 Odpowiedz Link Zgłoś