coach1 25.02.06, 13:58 Bardzo podoba mi się nowa szata graficzna Piłkarzyków!!! Super że wreszcie coś zmieniliście!!! Tamta była już przestarzała i nudna! Ta jest bardziej na czasie!!! Fajnie że można również dodać swoje logo!!! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-clapek Re: Nowa szata graficzna 25.02.06, 14:28 szata jednak gorsza jest dla ślepych Odpowiedz Link Zgłoś
warp-75 TA SZATA TO DNOOOOOOOOO !!! - POPRAWCIE JĄ 25.02.06, 15:00 Albo ja mam inną szatę graficzną albo ty masz inną? Ta szata to dnooooooooooooooo!!! Właśnie przerwałem tworzenie drużyny, żeby to napisać bo za utratę wzroku zaskarżę gazete!!! TAK SŁABEJ JESZCZE NIE WIDZIAŁEM! Coś mi się wydaje, że wszystko było robione na ostatnią chwile, jak szata graficzna tak i regulamin, znalezienie sponsora itd., ale mam nadzieje że to poprawią !!! PS. Chyba sam ją stworzyłeś albo pracujesz dla gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Szata graficzna 25.02.06, 17:57 Nie od dzisiaj wiadomo i każdy okulista to potwierdzi że dla oczu lepsze są ciemne literki na jasnym tle niż odwrotnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Szata graficzna 25.02.06, 18:34 Powinni zrobić cośtakiego jak z forum.. możliwość wyboru koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
juzio-2005 Re: Szata graficzna 25.02.06, 20:57 Mi sie tam nawet podoba a ale widac ze robili na ostatnia chwile te całe piłkarzyki: za drogo, nagroda denna, nikt nic prawie niewie. Odpowiedz Link Zgłoś