Gość: Waterman IP: *.microchip.net.pl 25.02.06, 16:24 Mein Gott-jeszcze tylko tego brakowało...A moze sie przyda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
larry2903 NIE!!! 25.02.06, 16:25 Zamiast niego lepiej żeby startowali nawet juniorzy. Po co nam słaby Niemiec? A z tych młodych może kiedyś coś wyrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abstammungforscher Polakiem zawsze jest się po Matce!!! (lub ojcu) IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 25.02.06, 17:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jom Polakiem sie jest jak sie potrafi chlac na umor. IP: 70.85.114.* 25.02.06, 18:54 Ot prawdziwa deinicja nacjonalistyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarooo Re: Polakiem sie jest jak sie potrafi chlac na um IP: *.spray.net.pl 25.02.06, 19:29 Można takiego Polaka bardzo łatwo pomylić z Rosjaninem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sea Walker Re: Polakiem sie jest jak sie potrafi chlac na um IP: 212.125.240.* 25.02.06, 19:49 Ta prawde Szkoci juz dawno odkryli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfer Re: Polakiem sie jest jak sie potrafi chlac na um IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 22:09 trza go poddac dzialaniu dwukrotnej smiertelnej dawki etanolu - przezyje, znaczy ze Polak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Re: Polakiem sie jest jak sie potrafi chlac na um 26.02.06, 08:01 Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony kosz. Odpowiadasz na : Gość portalu: asdfer napisał(a): > trza go poddac dzialaniu dwukrotnej smiertelnej dawki etanolu - przezyje, znacz > y > ze Polak ;) Bo to jest gościu kwestia ciężkiej pracy ( treningu w spożywaniu) , jak by Herra trochę potrenować....byłby może niezłym Polakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Czemu nie? Połowa kadry Niemiec w piłkę nożną to.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 08:52 Niemcy urodzeni w Polsce. Skoro skoczek ma matkę Polskę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Po naszemu to będzie Pan Olek. IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 26.02.06, 09:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromca_mrowek Nie podoba mi się ten bezczelny instumentalizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 10:14 1) Teraz mu sie przypomniało? Jak wyleciał z kadry Niemiaszków? 2) A co to, reprezentacja Polski to kadra Niemiec B? Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Pomyliło Ci się z Żydem.Dziękuję za Polaka którym 26.02.06, 07:54 zostaje się po wywaleniu z reprezentacji innego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Alexander Herr w barwach Polski?! IP: 80.48.254.* 25.02.06, 16:27 brawo! przyjeżdżaj. zawsze będzie weselej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Alexander Herr w barwach Polski?! IP: *.tvk.torun.pl 25.02.06, 16:27 po co nam drugi Mateja? Jezeli juz mialoby do tego dojsc? dac szanse Mlodym zdolnym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś komu wyłączyl Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 16:33 Zawsze z niemcami są problemy, ale byłby wtedy w polsce perspektywiczny dream team na IO 2010: Małysz - 33lata, Mateja - 34 ,Herr -31 imożę jeszcze skupień -32. A jakby naturalizować Takanobu okabe?? On bedzie miał 39 lat na IO. Lepsi są doświadczeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darvin A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 17:14 I jeszcze Harada, Goldi i Peterka w odwodzie!!! Albo kadra niemieckojęzyczna, żeby się drużyna dobrze rozumiała - Goldberger, Horngacher - skaczący trener, Herr no i może ściągnie jeszcze Dietera Thomę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VlaD Re: A IP: *.77.classcom.pl 25.02.06, 18:16 Reanimować karierę Weissfloga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 10:16 Gość portalu: VlaD napisał(a): > Reanimować karierę Weissfloga!!! Dobre! :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieciaszek Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 16:39 a czemu nie jak tylko chce i przepisy pozwalają a matka Polka-ale jak zwykle to kaczka dziennikarska,a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RG Alexander Herr w barwach Polski?! IP: *.zbuk.net 25.02.06, 16:40 Bierzemy go!!! I tak będzie lepszy od Mateji! Chociaż za występ w drużynówce szacunek dla Roberta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nkwd Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 16:42 sądząc po zdjęciu to stuprocentowy Polak - lata do kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś z Polski Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: *.chello.pl 25.02.06, 16:46 Zapraszamy!!! Może pan Alexander nauczy czegoś maszych orzełków. A i panu Adamowi jakieś wsparcie się przyda. Boję się tylko reakcji naszych 'kibiców'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwe Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: *.icpnet.pl 25.02.06, 17:08 Zapraszamy?? Nie rozumiem, dlaczego używasz liczby mnogiej i tym samym wypowiadasz sie też w moim imieniu. proponuje robić to we własnym. Zwłaszcza, że moje zdanie jest inne. Kategoryczne NIE! To byłaby taka sama kpina jak Olisadebe w kadrze piłkarskiej. Rywalizacja reprezentacji narodowych ma na celu wyłonić ten kraj i naród, z któregop pochodzą najlepsi sportowcy. Reprezentacja Polski złożona z Nigeryjczyków, Niemców, Kałmuków i Papuasów podważa sens, dla którego taką rywalizację stworzono. Herr - z całą sympatią, nein danke! Na mój doping nie licz. Ja kibicuje polskim skoczkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 17:15 szkoda, że nie jest czarny :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sukinskin [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 17:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sukinskin lol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 23:14 lol wiedziałem że tak sie skończy... a to był zwykły dowcip HEEHHE o czym nawet podpis mógł świadczyć (brawa i pokłony dla moderacji i słuchaczy Radia co Ma ryja) Wygląda na to że nadal są tacy co nie roumieją ironii (znowu brawa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix do uwe.... IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 25.02.06, 17:52 Twój przedmówca powiedział zapraszamy, co jest zgodne z prawdą, bo jest nas co najmniej dwóch, którym odpowiadało by reprezentowanie naszych barw przez Herra. Akurat tego zawodnika zawsze ceniłem za jego charakter na skoczni, do MAteji nie ma go co nawet porównywać, a stawianie go w jednym szeregu z Olisadebe to wybacz, ale to jak porównanie metra do kilograma. Choćnbym nie wiem jak się starał, to u Bambo nie znajduję polskich korzeni, a matka Herra jest Polką. I w tym wypadku w ogóle mi nie przeszkadza że Aleksander reprezentuje Niemcy. A wiek 27 lat wcale nie jest taki straszny. Aktualnie Małysz i Ahonen mają po 28 lat, Ljoekelsoey nawet 30. A mając w perspektywie MŚ za rok w Japonii stanowiłby on znacze wzmocnienie kadry. Także jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier88 Re: do uwe.... 25.02.06, 18:27 Gość portalu: majrix napisał(a): > Twój przedmówca powiedział zapraszamy, co jest zgodne z prawdą, bo jest nas co > najmniej dwóch, którym odpowiadało by reprezentowanie naszych barw przez > Herra. Akurat tego zawodnika zawsze ceniłem za jego charakter na skoczni, do > MAteji nie ma go co nawet porównywać, a stawianie go w jednym szeregu z > Olisadebe to wybacz, ale to jak porównanie metra do kilograma. Choćnbym nie > wiem jak się starał, to u Bambo nie znajduję polskich korzeni, a matka Herra > jest Polką. I w tym wypadku w ogóle mi nie przeszkadza że Aleksander > reprezentuje Niemcy. A wiek 27 lat wcale nie jest taki straszny. Aktualnie > Małysz i Ahonen mają po 28 lat, Ljoekelsoey nawet 30. A mając w perspektywie MŚ > > za rok w Japonii stanowiłby on znacze wzmocnienie kadry. Także jestem za. Ja tysz jestem "zo" !!! Jystyśma jusz we trujke!!! Glueck Auf!!! Oberschlesier88 Na pohybel dojczszlezjerom czytaj NAZISTOM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mocny_full Jeśli rzeczywiście ma w sobie Polską krew to 25.02.06, 17:16 nie widzę przeszkód. Bardzo by się nam przydał, zdjął by trochę ciężaru z Adama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 17:24 Może lepiej stawiajmy na naszych młodych chłopaków. Może coś z nich będzie. --- igrzyskaolimpijskie.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelly Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 18:21 jesteśmy europejczykami. pamietajcie ze II wojna swiatowa skonczyla sie dawno temu! skoro jego mama jest polka to czemu nie? on tez jest polakiem. jak chce czemu mu zabraniac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuku Ikaki Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 18:26 Słyszałem że Matti Nykeanen chce startować dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 18:46 startować? chyba do monopolowego po wódkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKIRA Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 19:21 Tak Matti Spełnia idealnie kryterium chlania na umur Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Alexander Herr w barwach Polski?! 25.02.06, 18:30 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 18:36 ccvvfhnfg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzeslaw Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: 82.139.11.* 25.02.06, 18:47 Reprezentacja Polski czy to w brydża, piłkę nożną, siatkówkę czy w skokach jest TYLKO DLA POLAKÓW. Zachodnie wzorce, dotyczące zmiany przynależności narodowej (vide Klose, Podolski, Wosz i inni) w Polsce zaistnieć nie powinny. P.S. Mam nadzieję, że era Olisadebe bezpowrotnie się skończyła. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzyn_jk Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.02.06, 19:25 Nie widzisz zachodnich wzorców: piłka nożna (Olisadebe), piłka ręczna (bodajże Nilsson), koszykówka (Nordgard, Elliot i paru innych), hokej (nazwiska nie pamiętem ale jakiś Czech chyba), żużel (Holta) to Ci których od razu sobie przypominam więc nie pieprz o jakichś (Twoich) narodowych ambicjach. Zachodnie wzorce już zaistniały i nawet twój lament nie pomoże. Możesz co najwyżej oceniać czy jest to dobre lub złe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasko Re: Alexander Herr w barwach Polski? Dlaczego nie? IP: 217.97.164.* 25.02.06, 20:38 boks - Andrzej Liczik; hokej - Martin Voznik, szachista - Michał Krasenkow ; tenis stołowy - WANG Zeng Yi oraz XU Jie; siatkówka - Maria Liktoras: badminton - Nadia Kostiuczyk; lekkaatletyka (biegi) - Yared Shegumo oraz inni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzeslaw Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: 82.139.11.* 25.02.06, 22:53 kuzyn_jk teraz sobie odpowiedz na pytanie czy o to właśnie chodzi? Dla mnie Polskę powinni reprezentować Polacy, a nie osoby pokroju Olisadebe, który w życiu chyba wywiadu po polsku nie udzielił. Tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkowiedzacy Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 07:55 bardzo ładnie nas kiedyś reprezentował taki skoczek w zwyż - Partyka. I jakoś ci nie przeszkadzało, że jego ojciec był o ile dobrze pamietam Algierczykiem. Imho Matka-Polka Aleksandra Herra stawia jego prawo do reprezentowania Polski na równi z prawem pana Partyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzyn_jk Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 26.02.06, 20:35 Dla mnie akurat jedno kryterium jest istotne - czy był już reprezentantem innego kraju czy nie (może być jeszcze pobudki takiej decyzji ale to trochę jak wróżenie - do końca nie wiadomo czy chce być reprezentantem czy potrzebuje "odkoczni" do kariery). I akurat Herr mi też nie pasuje. Ale akurat Olisadebe to dość osobliwy przykład - on jak mało kto doświadczył "rasistowskiej" gościnności naszych rodaków (i co gorsza "kolegów" z drużyny narodowej). Tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Grzeslaw Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: 217.97.164.* 25.02.06, 20:24 Grzeslaw twoj dziad byl rabinem, matki ojciec Romem. Jak z ciebie Polak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzeslaw Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: 82.139.11.* 25.02.06, 22:56 Gość portalu: anty Grzeslaw napisał(a): > Grzeslaw twoj dziad byl rabinem, matki ojciec Romem. Jak z ciebie Polak? W ogóle, co to za rozumowanie? Wymiękam totalnie. Popierajcie takie działania daej, a kiedyś doeczkamy się czasów, że reprezentacje nasze wyglądać będą jak druzyna Pogoni budowana obecnie przez Ptaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyGrzeslaw Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: 217.97.164.* 25.02.06, 23:23 A ty kogo reprezentujesz ? Interesy z dziadka po mieczu czy po kądzieli? Ojciec pewnie ze wschodu? Odpowiedz Link Zgłoś
gedeon2 Re: Alexander Herr w barwach Polski?! 25.02.06, 18:56 Jakby tak dobrze sie zakręcić to można by poszukać jeszcze z paru piłkarzy, kolarzy,lekkoatletów,pływaków, a kto wie ,może i curlingowców z polskimi korzeniami.To chyba najprostszy i najkrótszy sposób na poprawe wizerunku i wyników w polskim sporcie.Żeby,kurde, tylko ONI chcieli wystepować w polskim dresie z orzełkiem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ich11 Olek Pan! 25.02.06, 19:08 A niech skacze dla Polski, jeden już uciekł do Szwajcarii, teraz następny do Polski! Raz coś innego, w drugą stronę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarooo Polska to nie pojemnik na odpadki IP: *.spray.net.pl 25.02.06, 19:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matsoki tak tak tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 19:37 ja go chce, moze w druzynie jakies skucesy bedziemy miec, a reszta skoczkow wezmie sie w garsc bo bedzie wieksza konkurencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIGDY!!!!!!!!!!!!! NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 19:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Jaki kolejny wyrzutek i nieudacznik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 20:13 nagle przypomni sobie, że jest Polakiem? Mógł sie do polskich korzeni przyznać gdy był juniorem, a nie w ,momencie, gdy został wywalony z drużyny. Z atakich Polaków dziękujemy. Poza tym jest to typowa zasgrywka podobna do piłkarza angielskiego, któy zaczął trąbić, że jest Polakiem, aby go powoałno do kadry angielskiej. Herr- spryciarz zauważył, ze Polacy w drużynówce deptali Niemcom po piętach i chciał postraszyć kierownictwo wizją tego, że Polacy z nim w składzie mogą przeskoczyć Niemców. Liczy na to, ze przeproszą go i zaproszą z powrotem do kadry. Ot i cłal tajemnica jego "polskości". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszpako@gazeta. Nie bedzie niemiec pluł nam w twarz ... IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 25.02.06, 20:45 ni dzieci nam germanił Polski my Naród Polski Ród Królewski Szczep Piastowy .... (...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekota po whoj nam on potrzebny?????????????????? IP: *.chello.pl 25.02.06, 20:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa... Re: Alexander Herr w barwach Polski?! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.02.06, 20:54 jestem za,to dobry zawodnik Odpowiedz Link Zgłoś