Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ta liga da się lubić

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:01
    Listkiewicz musi odejść!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jo Górnik Zabrze zawsze kocham Cie!!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.03.06, 13:11
        • Gość: SS Re: Górnik Zabrze zawsze kocham Cie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:09
          Po dzisiejszej porażce Górnika
          ZMIENISZ ZDANIE
          • Gość: brajan Re: Górnik Zabrze zawsze kocham Cie!!!! IP: *.rybnet.pl 03.03.06, 17:16
            o zadnej porażce nie zmieniamy zdania :)
            • Gość: ROW Re: Górnik Zabrze zawsze kocham Cie!!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.03.06, 20:11
              no i co buraczku. jaka porazka:)))) KSG zawsze kocham
              Cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: sim.gishel sciema GW pod swoją grę w piłkarzyki IP: *.wroclaw.mm.pl 03.03.06, 13:17
        wystarczylo podpisac - zagraj w nasze piłkarzyki ;)
        a liga jest słaba, co tu sciemniac?
        • dennis26 Re: sciema GW pod swoją grę w piłkarzyki 03.03.06, 13:52
          Gość portalu: sim.gishel napisał(a):

> wystarczylo podpisac - zagraj w nasze piłkarzyki ;)
          > a liga jest słaba, co tu sciemniac?

No i co ze jest słaba? Interesuje mnie bardziej niz niemiecka ,angielska czy
          hiszpanska.
      • Gość: eeetamcotozaliga hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:17
        skoro "wojskowi" to powinni być też "policyjni"
      • Gość: darekbroj Re: Ta liga da się lubić IP: 212.182.41.* 03.03.06, 13:25
        zawsze to jest polska liga niezależnie od tego czy da się ją lubić czy nie
        • sim.gishel Re: Ta liga da się lubić 03.03.06, 14:14
          taak... ale co z tego, że polska?? to, że polska, to winduje ją wysoko...
          szkoda,że myśli się tutaj kategoriami, które z ktagorią umiejętności piłkarskich
          nie mają nic wspólnego
      • roar Re: Ta liga da się lubić 03.03.06, 13:41
        Pewnie, słabe, skorumpowane, olewane przez widzów trzeciorzędne rozgrywki piłki nożnej są ciekawe. To tylko olimpiada zimowa jest słaba i nudna. To wszystko oczywiście zdaniem dziennikarzy Wyborczej, no bo kto inny może produkować takie bzdury...? :)
        • Gość: sim.gishel Re: Ta liga da się lubić IP: *.wroclaw.mm.pl 03.03.06, 14:11
          co ty gadasz? wyborcza jechała z IO dosc mocno. choć ja wolałem serwisy
          zagraniczne...
      • jaha9 Re: Ta liga da się lubić 03.03.06, 14:48
        Ten Baranowski to jakiś facet nie znający realiów
        naszej piłki. Fabiański to wychowanek wielkopolskich klubów
        i nie wiem jaka w tym zasługa Krzysztofa Dowhania?
        Sukces ma wielu ojców, porażka jest sierotą!
        Ten Pan nie ma też rozeznania, które mecze się odbędą,
        a które nie. Do kitu z taką informacją!
      • Gość: jeko Wdowczyk wolalby pomoc Wisly i atak takze. IP: *.ghnet.pl 03.03.06, 14:55
        sklad Legii wyglada nieco lepiej? Tak, nie jestem kibicem Wisly ale gdyby
        zaproponowac Wdowczykowi wymiane calej swej linii pomocy na te z Wisly to
        mysle, ze nie zastanawialby sie ani chwili. Z napastnikami zreszta sytuacja ma
        sie tak samo.
        • Gość: KSPfan Re: Wdowczyk wolalby pomoc Wisly i atak takze. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:57
          tez mi sie wydaje,ze te pianie i zachwycanie sie nad Legia to zagrywka dziennikarzy(kiboli zielonych w wiekszosci,co nie jest tajemnica),Wisła ma moim zadniem nadal najlepszy skład i najwieksze szanse na mistrza,licze jednak na niespodzianke i Korone Kielce,moze utrzec tym dwom klubom nosa i pokusic sie o mistrzostwo,dopoki piłka w grze...
          • Gość: Hertw W Wiśle buduje się prowizoryczne trybuny?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 16:03
            Co za dyletanci w tej gazecie! Oto link do pierwszej lepszej fotki "prowizorycznej trybuny" do zburzenia... wisla.krakow.pl/galerie/budowa1/IMG_0310.jpg?parametr_losowy=890 Taka sama już powstaje po drugiej stronie stadionu
            • Gość: kielce Re: W Wiśle buduje się prowizoryczne trybuny?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 16:23
              kielce:
              www.mosir.kielce.pl/budowa/grafa/blisko1.jpg
      • Gość: kosynier09 ...jeśli jesteś masochistą... IP: *.imagemerchant.pl / *.crowley.pl 03.03.06, 16:06
        to Orange Ekstraklasa jest dla ciebie, drogi kibicu! Chcesz poczuć skręt kiszek
        po kolejnym świetnym podaniu Jana Wosia, łupanie w krzyżu po kolejnej bajecznej
        paradzie Radzia Majdana, ból zębów (nawet pasta na wrażliwe zęby nie pomoże) po
        drewnianym przyjęciu świetnego podobno technika Surmy, albo wybuchnąć gromkim
        śmiechem po celnym strzale w linię boczną snajpera Jelenia? To oglądaj OE,
        emocje gwarantowane... A ponieważ gra toczy się w wakacyjnym tempie, to
        telewizja oszczędza na powtórkach w zwolnionym tempie... Tak, ta liga da się
        lubić - gdy gra Wisła z Legią. Albo Legia z Wisłą. Nie mam racji? Może i nie
        mam, ale odkąd za oglądanie polskiej kopanej muszę płacić, nie widziałem
        (prywatnie, tak dla przyjemności) żadnego meczu... i prędko nie zobaczę
        • Gość: maz Re: ...jeśli jesteś masochistą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 19:00
          Zgadzam się w 100%! To nie jest profesjonalna liga! To jakieś zadupie dumnie
          zwane Orange Ekstraklasa! Na mecze chodzi po kilkust widzów, z czego
          zdecydowana większość to huligani i zadymiarze. Normalni ludzie boją się
          chodzić na mecze!
          I to jest Ekstraklasa?
          Ktoś, kto nazywa to ekstraklasą, jest chory na umyśle!
      • Gość: Więcej prawdy Re: Ta liga da się lubić IP: 87.207.40.* 03.03.06, 19:39
        "W Krakowie co rusz burzy się i buduje prpwizoryczne trybuny" Na jakim
        stadionie był jaśnie oświecony redaktor?Jak można nazwać najnowocześniejszą w
        Polsce trybunę (na Wiśle) prowizorką? W tej chwili powstaje druga bliżniacza
        A może redaktor jest z Warszawy? Tam nawet przetargu nie rozpisano.Więcej
        żetelności drogi redaktorku!A ten rzekomy "cud" w Kielcach !Pan chyba stadionu
        prawdziwego nie widziałeś. Ale jak na Kielce to może być

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka