Gość: Listkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:01 Listkiewicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jo Górnik Zabrze zawsze kocham Cie!!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.03.06, 13:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Re: Górnik Zabrze zawsze kocham Cie!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:09 Po dzisiejszej porażce Górnika ZMIENISZ ZDANIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brajan Re: Górnik Zabrze zawsze kocham Cie!!!! IP: *.rybnet.pl 03.03.06, 17:16 o zadnej porażce nie zmieniamy zdania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROW Re: Górnik Zabrze zawsze kocham Cie!!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.03.06, 20:11 no i co buraczku. jaka porazka:)))) KSG zawsze kocham Cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sim.gishel sciema GW pod swoją grę w piłkarzyki IP: *.wroclaw.mm.pl 03.03.06, 13:17 wystarczylo podpisac - zagraj w nasze piłkarzyki ;) a liga jest słaba, co tu sciemniac? Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: sciema GW pod swoją grę w piłkarzyki 03.03.06, 13:52 Gość portalu: sim.gishel napisał(a): > wystarczylo podpisac - zagraj w nasze piłkarzyki ;) > a liga jest słaba, co tu sciemniac? No i co ze jest słaba? Interesuje mnie bardziej niz niemiecka ,angielska czy hiszpanska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeetamcotozaliga hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:17 skoro "wojskowi" to powinni być też "policyjni" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekbroj Re: Ta liga da się lubić IP: 212.182.41.* 03.03.06, 13:25 zawsze to jest polska liga niezależnie od tego czy da się ją lubić czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
sim.gishel Re: Ta liga da się lubić 03.03.06, 14:14 taak... ale co z tego, że polska?? to, że polska, to winduje ją wysoko... szkoda,że myśli się tutaj kategoriami, które z ktagorią umiejętności piłkarskich nie mają nic wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
roar Re: Ta liga da się lubić 03.03.06, 13:41 Pewnie, słabe, skorumpowane, olewane przez widzów trzeciorzędne rozgrywki piłki nożnej są ciekawe. To tylko olimpiada zimowa jest słaba i nudna. To wszystko oczywiście zdaniem dziennikarzy Wyborczej, no bo kto inny może produkować takie bzdury...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sim.gishel Re: Ta liga da się lubić IP: *.wroclaw.mm.pl 03.03.06, 14:11 co ty gadasz? wyborcza jechała z IO dosc mocno. choć ja wolałem serwisy zagraniczne... Odpowiedz Link Zgłoś
jaha9 Re: Ta liga da się lubić 03.03.06, 14:48 Ten Baranowski to jakiś facet nie znający realiów naszej piłki. Fabiański to wychowanek wielkopolskich klubów i nie wiem jaka w tym zasługa Krzysztofa Dowhania? Sukces ma wielu ojców, porażka jest sierotą! Ten Pan nie ma też rozeznania, które mecze się odbędą, a które nie. Do kitu z taką informacją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeko Wdowczyk wolalby pomoc Wisly i atak takze. IP: *.ghnet.pl 03.03.06, 14:55 sklad Legii wyglada nieco lepiej? Tak, nie jestem kibicem Wisly ale gdyby zaproponowac Wdowczykowi wymiane calej swej linii pomocy na te z Wisly to mysle, ze nie zastanawialby sie ani chwili. Z napastnikami zreszta sytuacja ma sie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSPfan Re: Wdowczyk wolalby pomoc Wisly i atak takze. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:57 tez mi sie wydaje,ze te pianie i zachwycanie sie nad Legia to zagrywka dziennikarzy(kiboli zielonych w wiekszosci,co nie jest tajemnica),Wisła ma moim zadniem nadal najlepszy skład i najwieksze szanse na mistrza,licze jednak na niespodzianke i Korone Kielce,moze utrzec tym dwom klubom nosa i pokusic sie o mistrzostwo,dopoki piłka w grze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hertw W Wiśle buduje się prowizoryczne trybuny?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 16:03 Co za dyletanci w tej gazecie! Oto link do pierwszej lepszej fotki "prowizorycznej trybuny" do zburzenia... wisla.krakow.pl/galerie/budowa1/IMG_0310.jpg?parametr_losowy=890 Taka sama już powstaje po drugiej stronie stadionu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielce Re: W Wiśle buduje się prowizoryczne trybuny?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 16:23 kielce: www.mosir.kielce.pl/budowa/grafa/blisko1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosynier09 ...jeśli jesteś masochistą... IP: *.imagemerchant.pl / *.crowley.pl 03.03.06, 16:06 to Orange Ekstraklasa jest dla ciebie, drogi kibicu! Chcesz poczuć skręt kiszek po kolejnym świetnym podaniu Jana Wosia, łupanie w krzyżu po kolejnej bajecznej paradzie Radzia Majdana, ból zębów (nawet pasta na wrażliwe zęby nie pomoże) po drewnianym przyjęciu świetnego podobno technika Surmy, albo wybuchnąć gromkim śmiechem po celnym strzale w linię boczną snajpera Jelenia? To oglądaj OE, emocje gwarantowane... A ponieważ gra toczy się w wakacyjnym tempie, to telewizja oszczędza na powtórkach w zwolnionym tempie... Tak, ta liga da się lubić - gdy gra Wisła z Legią. Albo Legia z Wisłą. Nie mam racji? Może i nie mam, ale odkąd za oglądanie polskiej kopanej muszę płacić, nie widziałem (prywatnie, tak dla przyjemności) żadnego meczu... i prędko nie zobaczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: ...jeśli jesteś masochistą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 19:00 Zgadzam się w 100%! To nie jest profesjonalna liga! To jakieś zadupie dumnie zwane Orange Ekstraklasa! Na mecze chodzi po kilkust widzów, z czego zdecydowana większość to huligani i zadymiarze. Normalni ludzie boją się chodzić na mecze! I to jest Ekstraklasa? Ktoś, kto nazywa to ekstraklasą, jest chory na umyśle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Więcej prawdy Re: Ta liga da się lubić IP: 87.207.40.* 03.03.06, 19:39 "W Krakowie co rusz burzy się i buduje prpwizoryczne trybuny" Na jakim stadionie był jaśnie oświecony redaktor?Jak można nazwać najnowocześniejszą w Polsce trybunę (na Wiśle) prowizorką? W tej chwili powstaje druga bliżniacza A może redaktor jest z Warszawy? Tam nawet przetargu nie rozpisano.Więcej żetelności drogi redaktorku!A ten rzekomy "cud" w Kielcach !Pan chyba stadionu prawdziwego nie widziałeś. Ale jak na Kielce to może być Odpowiedz Link Zgłoś