Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trwa konkurs PŚ w Oslo

• odek69 Adam wygral dzisiaj 12.03.2006 12.03.06, 20:19
        Szanowna redakcjo Adam Małysz wygrał dzisiaj nie wczoraj.
      • Gość: eve gratulacje IP: *.atman.pl / *.atman.pl 12.03.06, 20:25
        Gratulacje Panie Adamie! Jest Pan Wielki bez względu na wszystko!
      • Gość: krynia oslo IP: *.l.pppool.de 12.03.06, 20:46
        gratulacje panie adamie.oby tak dalej
      • pfg Gratulacje dla Adama Małysza 12.03.06, 21:59
        Gratulacje dla pana Adama Małysza! Oto co się dzieje, gdy nerwy i presja
        psychiczna odpuściły - Małysz "musiał" zdobyć mistrzostwo świata, "musiał"
        zdobyć medal, najlepiej złoty, na Olimpiadzie. A ponieważ "musiał", to nie
        zdobył, tym bardziej, że wokół niego wszyscy w, pożal się Boże, PZN żarli się
        o sukces Małysza i pieniądze, jakie ten sukces generował. Teraz nie ma już
        presji, sytuacja w Związku jest tak, że co będzie, to będzie, w dodatku innym
        siadła forma ustawiona na Olimpiadę, więc Małysz wygrywa.
      • Gość: Yogi Ale zmiana nastroju... IP: 82.160.104.* 12.03.06, 23:25
        Przed nieco ponad tygodniem GW pisała, że Adam jest słaby, dziś - że mocny jak
        dawno nie był. Troche pokory i szacunku dla mistrza. Dopingowiczka (cudem
        dopuszczona do olimpiady) JK jest idolem, a nie Adam???
        • Gość: Ewunia 28 Re: Ale zmiana nastroju... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 23:29
          Yogi nie pisz bzdur!!!
          Justyna nie jest dopingowiczką!!!! Popełniła tylko bład, gdyby tak nie było,
          kary dyskwalifikacyjnej by nie było!
          A co GW i tego co o Adasiu pisali to sie zgadzam.
          • Gość: Ewunia 28 Re: Ale zmiana nastroju... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 23:30
            Zmniejszenia kary oczywiście...
          • Gość: waldi Re: Ale zmiana nastroju... IP: *.strong / *.strong-pc.com 13.03.06, 06:37
            Ona nie popełniła żadnego błędu.Winnni byli pieprzeni działacze,którzy tego nie
            zgłosili przed zawodami.Dopiero po jakimś czasie się przyznali i cofnęli
            dyskwalifikacje.
        • Gość: qwerty Re: Ale zmiana nastroju... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 23:58
          Tez uwazam, ze trzeba wazyc slowa. Okreslenie "dopingowiczka" stawia cie na
          rowni z niektorymi kolegami z Wyborczej. Dzis tez dali popis: Adam Malysz mial
          lzy w oczach po 6. i 11. miejscu na igrzyskach. Tyle, ze byl 7. i 14.! Nie
          rozumiem tego - moga pisac w tej gazecie tak dobrzy dziennikarze jak Stec,
          Leniarski czy Pol, a moze i taki Blonski...
      • Gość: Vital Remains AM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.06, 23:38
        On jest teraz w sumie w dobrej sytuacji. Wygrał swoje, trochę też przegrał. Po tym sezonie już chyba żadnego nacisku demosu odczuwał nie będzie. I to może przełożyć się pozytywnie na wyniki. Nie czarujmy się, medalu olimpijskiego za 4 lata raczej nie będzie, nie powróci też wielki Małysz z lat 2000-2002. Ale na dwa sezony naprawdę dobrego skakania można mieć jeszcze nadzieję. Starszy od Małysza o 3 lata Hoellwarth, skoczek - obiektywnie - sporo niższej klasy potrafił jeszcze w ubiegłym sezonie zająć 5 miejsce w PŚ. P. Adamowi życzę najlepszego - np. prześcignięcia w liczbie zwycięstw Jensa Weissfloga. Amen.
        • Gość: Jarek Re: AM IP: *.uni / *.HRZ.Uni-Marburg.DE 13.03.06, 10:33
          A skad wiesz? Pewnie myslisz, ze Weissflog np. wygrywal TCS cztery razy pod
          rzad albo cos takiego? No, "niestety" nie. Mysle, ze Adam ma jeszcze pare spraw
          do "zalatwienia" (IO - zloty medal, mistrzostwa i krysztalowa kula za loty,
          najwieksza liczba wygranych konkursow w PS), a taki znowu stary to on jeszcze
          nie jest. Skoro taki Okabe moze jeszcze niezle skakac i lokowac sie w czolowce
          (zdaje sie ma 35 lat), to ze stawianiem krzyzyka na Adamie, bo niby taki
          juz "leciwy" jeszcze bym sie wstrzymal i to na dobrych pare lat. Przynajmniej
          do Vancouveru moze jeszcze spokojnie startowac i wygrywac. Grunt, zeby nie
          zmarnowano czasu i wykorzystac posiadanie Mistrza Adama w
          kadrze, "dopingowiczki" (co za niezorientowani durnie tak Justyne nazywaj) i
          Krezeloka w biegach biegach oraz Sikory (to dopiero zawodnik!!!), zeby cale
          narciarstwo w Polsce wyrwac z marazmu i miec co najmniej kilku zawodnikow
          swiatowego formatu. I niech nikt mi nie mowi, ze nas na to nie stac...
      • Gość: dizzy W Predazzo IP: *.torun.mm.pl 13.03.06, 00:44
        Adam wygrywal czterokrotnie dwa razy w PS i dwa w MS wiec jest jeszcze oprocz
        Oslo taka szczesliwa skocznia.
        • Gość: qwerty Re: W Predazzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 08:08
          dwie skocznie, bo jedno mistrzostwo bylo na K-90
      • Gość: Janina Januszewska Malysz IP: *.111.183.253.chello.no 13.03.06, 08:27
        Malysz krolem w Norwekii tytul najwiekszej gazety norweskiej Aftenposten "KROL
        ADAM w swoim paradisiee. Poprawcie sie reporterzy i napiszcire, ze 100-letniej
        skoczni Holmenkollen, jeszcze nikt takze i Norwegowie nie skoczyl 4-krotnie
        zdobywajac pierwsze miejsce Znad norweskich fiordow klania sie Adamowi i
        Ojczyznie Janina Januszewska-Skreibeg Oslo, Norwegia Ullern alle 101 0381 Oslo
        • Gość: Zbyszek Re: Malysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 11:09
          Szanowna Pani Janino, dziękuję, za to, iż z szcunkiem kłania się Pani swojej
          Ojczyźnie i Małyszowi. Mam przekonanie, iż Pani, za sprawą pobytu po za
          Ojczyzną, także z racji zalet charakteru, potrafi docenić sukces każdego
          Polaka, który na to zasługuje. Pozdrawiam, z szacunkiem: Zbyszek
      • Gość: halfliner Brawo ty nasz Adaśku! IP: *.e-wro.net.pl 13.03.06, 09:51
        • Gość: halfliner ale wyf IP: *.e-wro.net.pl 13.03.06, 09:53
          • Gość: Jarek Re: ale wyf IP: *.uni / *.HRZ.Uni-Marburg.DE 13.03.06, 10:35
            Wyf nie wyf, ale pogadac mozna, nie?
          • Gość: Schuja Re: Ten prawdziwy,jedyny, niepowtarzalny IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.06, 11:13
            Jejku, jejku.Co sie tutaj wczoraj musialo dziac.Takie emocje, tyle
            dowartosciowan , jestesmy znowu MOCARZE . I slaba zazwyczaj u was tam wydajnosc
            w pracy pewnie wzrosla i dumny blysk wrocil do zgaszonych zazwyczaj oczu
            biednych magistrow i innych inzynierow , rozpakowujacych towat na zapleczach
            londynskich albo portugalskich sklepow. Tylko ci wstretni Macaroni nadal was
            nie chca. POZA STARYMI WROGAMI TEGO FORUM , PAROMA IDIOTAMI PODSZYWAJACYMI SIE
            POD MOJ NIK ,zauwazylem , wiekszosc dyskusji tutaj dotyczyla WIELKIEGO
            NIEOBECNEGO ,czyli mojej skromnej persony. Jak to fajnie napisal (a )
            INTERNAUTA O NICKU "paszczakowna "jak ON ( czyli JA , Schuja ) , jest na
            forum ,wszyscy sie mna zajmuja a jak mnie nie ma to polowa za mna WZDYCHA i
            TESKNI. Mam nadzieje ,ze wsrod nich ukrywa sie tez Ewka no i pare innych
            polskich DZIEWUCH, jako ze jeszcze moge i chce.Oczywiscie chodzi o wymiane uwag
            tutaj. No coz , pomylilem sie co do Malej Myszy ,ale tylko w drobnym
            szczegole .Po 14 MIESIACACH , wygral JEDEN konkurs w PS. Za to naleza mu sie
            NIEWATPLIWIE szczere gratulacje , ze potrafil sie podniesc z tego
            dolka.Gratuluje panu , panie Malysz. Inna sprawa to ,na jak dlugo starczy mu
            prochu ,albo tez na jak dlugo odpuscili inni faworyci.Bo ze ODPUSCILI ,jest to
            jasne dla WSZYSTKICH ,patrzacych choc odrobine obiektywnie na te sprawy.
            Igrzyska sa adé to i forma odjechala .Mala Mysza dala na IO regularnie
            dupska ,no to teraz probuje pokazac sile. Za pozno Myszo , za pozno.Teraz ten
            twoj rzekomy sukces trzeba mierzyc CALKIEM INNA MIARKA. No dosyc ,a razie.
            Pozdrowienia dla Ewki. Nie daj sie dziewczyno ,zeby cie stawiano pod pregirz
            tutaj tylko za to ,ze potrafisz kulturalnie dyskutowac NAWET ze mna.Za to Cie
            cenie. Nie jestem taki ,jak mnie tu usiluja zaszufladkowac niektorzy .Nie mam
            tez kompleksu Malej Myszy .A na pewno nie mam polskiego kompleksu i to z tej
            prostej przyczyny ,ze nie pochodze z waszej nacji , mimo ,ze ,jak to tu
            niektorzy o mnie pisza , OPERUJE ZA DOBRZE WASZA MOWA .No to nara p_l_ctwo.
            • Gość: jasiu Re: Ten prawdziwy,jedyny, niepowtarzalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 11:33
              NIEMCY -WŁOCHY 1-4
              BAYERN-MILAN 1-4
              • Gość: Schuja Re: Ten prawdziwy,jedyny, niepowtarzalny IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.06, 11:58
                NIEMCY - POLSKA = 3 : 7 , i nie leja tym Dojczom , bo ich nie lubie ale
                nastepny mecz ,ktory sobie zycze to

HOLLANDIA - POLSKA = 12 : 0 ( slownie: Z E R O )

i dziekuje pieknie. Mialo by dojsc do spotkania Hol-Pol ,jestem gotuw opuscic
                moje luxemburgskie leza i przyjechac na ten mecz , obojetne za jaka cene. Stane
                sobie potem przy wyjsciu ze stadionu ,by ogladac te wasze zaszokowane i
                oglupiale RYJE.
                • artur74 Chorobliwa potrzeba dowartościowania się... 13.03.06, 14:35
                  za wszelką cenę! Byle by mnie tylko zauważyli!
                  Panuje nad wami, jestem od was we wszystkim najlepszy!
                  Przewyższam was swoim intelektem!
                  Naprawdę tak jest? Schuja???
                  Czujesz się lepiej, gdy twoje prowokacje natrafiają na podatny grunt wśród paru
                  piszących tutaj nastolatków?
                  Myliłem się, sądząc, że twoja wyniosłość bierze się z rzeczywistej przewagi
                  umysłowej nad wieloma forumowiczami.
                  Ty po prostu chorujesz na obcesyjną megalomanię!!!
                  Szukasz bardzo prymitywnej formy zaspokojenia swojego ego.
                  Osoba, nie cierpiąca na brak pewności siebie, odnosząca sukcesy w życiu
                  osobistym jak i zawodowym, nie szuka banalnej potrzeby dowartościowania się.
                  Taka osoba nie czuje takiego pragnienia, tak jak syty człowiek nie odczuwa głodu...
                  Rozumiem Ciebie, mimo Twojego zamieszkania zagranicą, Twój słowiański akcent
                  zdradza Ciebie na każdym kroku i cierpisz z tego powodu, współczuję Tobie, naprawdę!
                  W Twoim otoczeniu nie odczuwasz należytego respektu, jesteś "tym Polakiem" od
                  sprzątania! Wiem, masz ludzi sprzątających za Ciebie ale twoi zleceniodawcy
                  widzą w tobie i tak tylko gościa od sprzątania...
                  "Pecunia non olet" ale ty wiesz najlepiej, że twoje otoczenie i tak się naśmiewa
                  z twojej profesji, w końcu nie raz, nie dwa sam zasuwałeś ze szczotką w ręku!
                  Schuja, widziałem podobnych do Ciebie facetów, którzy wezwani na dywanik do
                  mnie, za świadczenie złych usług sprzątania w mojej firmie, zarzekali poprawę,
                  byle tylko nie utracić zlecenia. Taki facet potrafi sam potem zasuwać ze swoim
                  personelem byle tylko zaspokoić klienta. Tak, mam sam takich frajerów jak ty na
                  garnuszku mojej firmy. U mnie są malutcy ale wśród swoich pracowników, potrafią
                  klnąć i wiadrami rzucać...

Jesteś po prostu zerem, które się odreagowuje w sieci, by czerpać z tego
                  wydumaną przyjemność!
                  Facet z jajami, który sobie wyrobił respekt w najbliższym otoczeniu, nie szuka
                  dowartościowania poprzez zauważenie!!!
                  Współczuję Tobie!
                  Dlaczego z tobą w ogóle polemizuję?
                  Bo obrażasz moją inteligencję swoim prymitywnym zachowaniem.
                  Ile czasu zajmuje tobie pisanie na tym forum? Nie lepiej ten czas spędzić
                  bardziej produktywniej???
                  Gdy następnym razem zobaczę nie opróżniony kosz w moim biurze, pomyślę o tobie,
                  ile byś dał, by twoja firma, mogła opróżniać kosze w mojej firmie!!!
            • Gość: Ewunia 28 Re: Ten prawdziwy,jedyny, niepowtarzalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:10
              Schujka,
              niestety nie wzdycham do Ciebie. Jesli bym poznała Twoją fizjonomie,może wtedy
              hihihih. Ale mam OGROMNE WYMAGANIA. i co to za określenie- DZIEWUCHA???
              Cóż podtrzymuje zdanie- nie jesteś obiektywny co do skoków. Może i racji troszku
              masz co do naszych przywar narodowych, ale czyż Twoją przywarą nie jest brak
              OBIEKTYWIZMU ?
              Jakie odpuszczanie? Kogo? Morgernsterna??? Pewnie, ze Adas na IO był słabszy,
              równie Jasio A. także. Tylko co to znaczy słaby??? Schuja, no bądzmy powazni ani
              Adam ani JAne słabymi nie są!!! I na IO nie byli! Zresztą- czesto jak przykład
              Ammana i mam wrażenie że Bystolela też, pokazuje, IO rządzą się innymi prawami.
              A PŚ to PŚ i tyle.
              Obiektywnie- Adaś skacze b. dobrze teraz, Ahonen z deczka słabiej. Obaj wybitni,
              baaa najwybitniejsi w swojej dyscyplinie. Sęk w tym, że ja wole Małysza Ty
              Ahonena i o to chodzi prawda?
              • Gość: Schuja Re: Ten prawdziwy,jedyny, niepowtarzalny,brzydal IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.06, 14:19
              • Gość: Schuja Re: Ten prawdziwy,jedyny, niepowtarzalny, IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.03.06, 14:54
                meski brzydal ale podobno BARDZO interesujacy.Tak jak np. o amerykanskim
                aktorze Lee Marvin`ie nie mozna bylo powiedziec ,ze jest ladny czy tez
                przystojny ,tak o mnie mozna podobnie stwierdzic. Co do twoich OGROMNYCH
                WYMAGAN moge cie zapewnic o moich O G R O M N Y C H mozliwosciach. Po prostu ;
                Schuja to jest to.Co do okreslenia dziewczyny pochodna tego
                slowa ,czyli "dziewucha" nie widze naprawde w tym nic obrazliwego.Wszystko
                zalezy ,jakim tonem to mowie. Zapewniam Cie , batdzo interesujacym i duzo
                obiecujacym. . Tym niemniej zadalas mi gleboki cios Ewka ,tym ,ze do mnie nie
                wzdychasz. A szkoda.Moglibysmy sobie razem gdzies np. w Chamonix albo rownie
                interesujacej miejscowosci swiata wymieniac uwagi o roznicach w stylu skokow
                Malej Myszy i KAISERA I KINGA . Tak na poczatek. JESTEM PEWNY , ZE Z CZASEM
                ZNALEZLIBYSMY DUUUUUUZZZZZZZZZOOOOO WIECEJ WSPOLNYCH TEMATOW. No coz , trudno
                sie mowi i szuka sie dalej. To o tych waszych narodowych mankamentach nie
                powinnas brac do siebie osobiscie ,nie dajesz ,twoimi tutaj
                wystapieniami ,powodow do tego. Lubie Ahonena , bo zachowuje sie CALY CZAS
                bardzo skromnie , nie opowiada pie..w wywiadach , po prostu pierw mysli a
                potem mowi.Mala Mysza zdekonspirowala sie raz ,ze swoim poziomem ogolnych
                podczas nieudanego wywiadu z polska ekipa telewizyjna.Po prostu wyszla z niego
                ta cala wiocha i te chlopskie obyczaje.Sam to widzialem i slyszalem.No ale
                wiwkszosci tutaj tlukacych w klawiature to bylo normalnie, no tak swojsko , po
                domowo-rodznnemu.Nie widac tam u was ,zeby krytycznie spojrzec na Mala Mysze
                jako czlowieka.Powod do euforii i oglupiajacego uniesienia , jake on
                temu "p_l_ctwu" dostarczyl , usprawiedliwiaja wszystkie minusy. Podobna zreszta
                sytuacje widze w sprawie tej waszej mlodej plywaczki , ktora w spowodowanym z
                wlasnej winny wypadku , spowodowala smierc niewinnego czlowieka w osobie
                wlasnego brata. Tu tez widac ORDYNARNE proby mediow , zwiazku sportowego ,
                wymiaru sprawiedliwosci na a przede wszystkim tego glodnego dalszych jej
                sukcesow MOTLOCHU tzw. kibicow , aby te sprawe i jej odpowiedzialnosc za nia
                zrelatywizowac a nawet od nie uniewinnic. To tak na boku ,a propos reagowania
                tej grupy spolecznej z w/w cudzyslowu.
                • artur74 Ojej, obnażyłeś się już zupełnie...żenada!!! 13.03.06, 17:30
                  No, to teraz pokazałeś się w całej swojej okazałości!
                  Błazen i zdezelowany niby-playboy!
                  No tak, bez błyskotek to już żadnej panny nie wyrwiesz.
                  Kiedy ostatnio spędziłeś swój czas z kobietą, z którą naprawdę znalazłeś wspólny
                  język??? Która twoja kobieta polubiła ciebie ostatnio a nie twoje możliwości???
                  Hmm? Wzorcowy typ wiejskiego don-juana, żałosne...

Nie przejmuj się, za parę lat będziesz mógł sobie wykupić miejsce w przytułku
                  dla starców ale żadna panienka do ciebie nie przyjdzie bezinteresownie...
                  Zapłacisz, przybędą, nie zapłacisz, będziesz wzdychał do salowej!!!

Wiem, wiem, że czytasz każdy mój post kierowany do Ciebie.
                  Raz się dałeś sprowokować i wyzwałeś mnie swoimi inwektywami!

Tylko, czy tak się zachowuje ktoś, czujący przewagę intelektualną i emocjonalną???

Jesteś zerem i twoje życie składa się z pasm porażek na tle uczuciowym...

Dlaczego tak skromnie?
                  Lee Marvin???

Aż tak stary już jesteś???

Odsłoniłeś się dzisiaj zupełnie i wiesz co?
                  Mnie osobiście już nie jesteś w stanie niczym sprowokować!!!

Mieszkańcu Luksemburga! Jesteś pan zerem!
                  Takim niby-polactwem(z którego tak drwisz), w Luksemburgu nie akceptowany a w
                  Polsce, no cóż, olewany???

A tak nawiasem mówiąc, twój poziom inteligencji nie wykracza poza przeciętną...

Ot taki sobie sprzątacz...który otacza się innymi sprzątaczami.

Pecunia non olet???
                • artur74 Lee Marvin z Luksemburga!!! Stary dziad....;-)))) 13.03.06, 17:32
                • Gość: Ewunia 28 Re: Ten prawdziwy,jedyny, niepowtarzalny, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 19:24
                  Schuja cieszę się. Nie ma chyba nic gorszego niż "wymuskany" laluś:-) PPP
                  Co do Twoich możliwości- hymmm, cieszę się, a jakże. Będzie miała kiedyś z
                  Ciebie jakaś KOBIETA być może jakąś pociechę:-)PP
                  No nie wzdycham niestety, ale rozmawiać moge:-)
                  Co do Adasia i Jego skromnosci- chyba się jednak mylisz. Nie znasz Schuja jednak
                  polskich realiów. Być może masz racje, z tymi frustracjami niektórych, bo rzesza
                  frustratów- dziennikarzy wymyśliła sobie, że Małysz bedzie wygrywał wiecznie. 3
                  lata to było mało. Brak innych skucesów w sportach zimowyCH spowodował, ze
                  Małysz nosi wszystkie nadzieje narodowe, oczekiwania, kompleksy- i wkładają mu
                  je na głowe nie kibice (Ci w większości są MU wierni) LECZ DZIENNIKARZE. Zresztą
                  uchodzi za bardzo skromnego ( i taki jest) i nie lubiącego dziennikarzy. A Ci po
                  Nim jak po łysej kobyle- a to to zle, a tu za mało a tu 3 lata bez PS a to IO do
                  d... No to i świętego by wyprowadzili z równowagi... O ile sie nie myle, to był
                  wywiad z Kurzajewskim w TVP. Tego goscia nie da się zdzierzyć.
                  Ale- mysle Schuja na siłe jednak szukasz jakiejś łaty, którą mógłbyś Adamowi
                  przypiąc. Pewnie nie jest idealny, jasne- CZłOWIEK JAK PISZESZ, z wadami i
                  zaletami- ale .... KIBICUJEMY MU i BARDZO GO LUBIMY. No i co w tym dziwnego?
                  • Gość: gromax Re: Ten prawdziwy,jedyny, niepowtarzalny, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 00:45
                    Uważaj, Ewunia, bojak wypowiadasz się do niego "miekko" to może potraktowac to
                    zbyt dosłownie i rościć sobie z tego powodu jakieś prawa.

Najwyraźniej jest tego typu gościem, co to sobie sam kreuje rzeczywistość i sam
                    się do niej odnosi. I najbardziej go boli, jak się odpowiada tak samo zaczepnym
                    i mało przyjemnym językiem (ja mam zawsze rację a jak nie mam patrz punkt
                    pierwszy - taka jego dewiza)
                    • Gość: Schuja Re: Ten prawdziwy,jedyny, niepowtarzalny, IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.03.06, 10:57
                      Co to gromax , zazdrosny jestes o Ewke. Jest jedna z niewielu tutaj ,ktora
                      potrafi bardzo kulturalnie prowadzic wymiane uwag , choc przyznaje ,ze ze mna
                      nie jest to latwo. A co do Malej Myszy , poczekajmy do nastepnych zawodow. Tak
                      przy okazji ,wreszcie przeczytalem tutaj te WSZYSTKIE posty pewnego
                      osobnika ,ktory sie tak chwali za kazym razem swoim wskaznikiem inteligencji ,
                      mianowicie liczba 74. To troche za malo chlopcze ,zeby ze mna prowadzic
                      rzeczowy dyskurs.A poza tym nie lubie tej piany i sliny ,ktora nasaczony jest
                      kazdy twoj post.Radzilym mu sie dac zbadac pod katem zarazenia bakcylami
                      wscieklizny , "polackiej " wscieklizny.
                      • artur74 Dałeś się jednak wypłoszyć! Pseudo-amant! 14.03.06, 11:46
                        Ty nadal tkwisz w twoim wydumanym nadętym mniemaniu wyższości!
                        Arogancja i lżenie z innych, twoje cechy osobowościowe?
                        Raczej jedynie w sieci.
                        W rzeczywistości podporządkowany aż do granic, by przybyć na każde kiwnięcie
                        palcem swoich zleceniodawców!!!
                        Widzisz, twoje lżenie z polactwa jest tak oryginalne, jak twoja osobowość.
                        Jesteś zerem!
                        Budujesz sobie w sieci namiastkę świata, by choć na chwilę poczuć, jaki jesteś
                        wspaniały, jak bardzo odrębny od reszty.
                        W rzeczywistości też tobie tak dobrze idzie???
                        Wyluzuj, bo błaźnisz się każdym twoim postem!

Chorujesz na wyraźny brak akceptacji! Masz w twoim otoczeniu przynajmniej jedną
                        osobę, z którą możesz porozmawiać???

Lee Marvin...hehehe, dobre.

Podstarzały amant od siedmiu boleści, napawający się przewagą umysłową(?) nad
                        paroma nastolatkami, reagującymi na twoje prowokacje!!!
      • Gość: rafał Trzeba jednak obiektywnie dodać.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 11:49
        ..że wygrane Nykannena mają większą wartość: po pierwsze az 46! no i uzyskane w latach kiedy rozgrywano w sezonie PŚ nie tak jak teraz po 25 konkursów ale po 13-15 no a na dodatek skończył karierę mając zaledwie 27 lat. To wynik którego moim zdaniem już nikt nie pobije....
        • Gość: Jarek Re: Trzeba jednak obiektywnie dodać.... IP: *.uni / *.HRZ.Uni-Marburg.DE 13.03.06, 14:02
          Masz tylko troche racji - to znaczy chodzi mi o liczbe konkursow w jednym
          sezonie. Jesli natomiast chodzi o reszte, to:
          1. Fin nie mialby z Malyszem zadnych szans (troche czasu minelo, inaczej sie
          skacze dzisiaj, a inaczej 10 lat temu - porownania nie maja sensu).

2. Czy rekordu Nykaenena nikt nie pobije - pozyjemy, zobaczymy. Moze tak byc, ze
          juz w ciagu nastepnych dwoch lat, ktos temu rekordowi zagrozi. Poki co
          najblizszy tego (uwzgledniajac zapowiedz Ahonena, ze po tym sezonie konczy
          kariere) jest wlasnie Malysz.

3. Wiem, ze masz na mysli to, ze Nykaenen skonczyl kariere jak mial 27 lat, no
          ale nie ma takich klasyfikacji ile, kto wygral konkursow jak mial tyle i tyle
          lat - to nie ma sensu, bo nigdy nie sprawdzimy ilewygralby majac, powiedzmy 30 lat.
          • Gość: paszczakowna1 cos sie zmieni po Planicy? IP: 212.87.2.* 13.03.06, 15:10
            Jak sadzicie, co sie jeszcze moze zmienic po Planicy w czolowce PS?

Niewiele chyba - Ahonen ani Kuettel juz Jandy nie dogonia, nie ma cudow. Kuettel
            ma szanse przeskoczenia Ahonena, i podejrzewam, ze moze to nastapic - Kuettel
            ewidentnie jest w lepszej formie, a Ahonenowi, na to wyglada, juz nie zalezy
            (jemu w koncu wsio rawno, czy bedzie 2-gi czy 3-cie, jak na druga z rzedu
            krysztalowa kule szans nie ma). Morgenstern (obecnie 4-ty) jest w swietnej
            formie, ale strate do Kuettela ma za duza.

Malysz moze jeszcze o 1-2 miejsce awansowac, jesli bedzie w obu konkursach w
            okolicach podium, ale to juz jest o pietruszke (jesli chodzi o klasyfikacje
            ogolna, bo podium PS to zawsze podium, zwlaszcza w lotach). Z drugiej strony,
            Hautamaeki i Widhoelzl plasuja sie zaraz za nim, a w lotach to chyba oni, per
            saldo, sa lepsi.
            • artur74 Tegoroczny sezon już się praktycznie zakończył! 13.03.06, 17:07
              Słusznie piszesz, że najważniejsze rozstrzygnięcia już nastąpiły...
              W Planicy czeka nas jak zwykle wielki narciarski piknik!
              Typuję do zwycięstw Morgensterna i Kuettela.

Janda już wygrał PS! Ale co to za triumfator?

W sumie żal mi Ahonena, bo w końcu jest wielkim skoczkiem i nie sięgnie nawet po
              kryształową kulę.

• Gość: Artur Adam Małysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 18:08
        No po prostu serce sie raduje, można było stracić wiare ale to co pokazał nasz
        mistrz to naprawdę wymagało wielkiej klasy brawo Adam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka