Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SPOSÓB NA KLONY......

IP: 217.153.103.* 03.12.02, 22:37
    W poprzednich edycjach wszystkich konkursów (piłkarzyki,mundial,wygraj ligę
    i.t.p.)grałem na jednym koncie, ale moja pozycja w rankingach była
    odległa,nie pomagała dogłębna analiza tematu i wiedza. Zrozumiałem że nawet
    gdybym był chodzącą encyklopedią i miał szczęście jak gość który trafił w
    sobotę 10 baniek na chybił trafił w totka, to i tak nie mam szans, aby
    znależć się chociaż w pierwszej setce.WIĘDZ założyłem sobie stałe
    łącze,potem "kilka" kont i teraz mogę pochwalić się znajomym nagrodami i
    pokazywać swoje miejsca w rankingach.Wcale nie jestem z tego dumny, ale nie
    chcę być "uczciwym-ostatnim",bo to nie jest zabawne!Przestańcie się pienić,
    tylko dostosujcie się, tak jak ja to zrobiłem-satysfakcja gwarantowana!Nie
    walczcie z wiatrakami!To jest "samo życie".W końcu SPORT to:doping, kupowanie
    meczy,przekupni sędziowie,ambitni działacze i inne machloje.P.S.proszę w
    odpowiedziach nie używać wulgarnynych słów, dla informacji podaję ilość kont
    która narazie wystarcza:25,słownie (dwadzieścia pięć).POZDRAWIAM "klon25"
    Obserwuj wątek
      • klon2003 Re: SPOSÓB NA KLONY...... 03.12.02, 23:06
        nareszcie ktoś mądry poruszył ten temat od innej strony,przecież to nie jest
        zabawa dla cnotliwych i nieskazitelnych panienek, tylko dla hazardzistów, a
        nie "ekspertów z tvp" Mam 15 kont i jest mi dobrze!
        • buuko Re: SPOSÓB NA KLONY...... 06.12.02, 19:32
          Wydaje mi się że ta gra ma polegać na dobrej zabawie a nie na wygraniu nagrody
          za wszelką cenę. A tak w ogóle to ty chyba nie masz pojęcia o hazardzie skoro
          uważasz tą gre jako grę dla "prawdziwych hazardzistów".
      • Gość: Klonik Re: SPOSÓB NA KLONY...... IP: *.polanka.kom-net.pl 04.12.02, 01:05
        Permutacje,wariacje,kombinacje...
        Pamiętacie to z matematyki,po latach
        można sobie przypomnieć i nieźle się
        przy tym bawić.
        Atak klonów nadchodzi!!!
        No a jak już piszecie kto ile posiada
        to moja liczba brzmi: 60
        Pozdrowienia dla grających
        • dyzurek Re: SPOSÓB NA KLONY...... 04.12.02, 09:02
          Puknij się z rozmachem. Przecież nie ma nagród za każdy konkurs, ani nawet za
          dwa. Jak zrobisz, żeby ten sam klonik trafił kilka zawodów a nie każdy inne?
          • Gość: tomek Re: SPOSÓB NA KLONY...... IP: bierki:* / 192.168.9.* 04.12.02, 11:16
            dyzurek napisał:

> Puknij się z rozmachem. Przecież nie ma nagród za każdy konkurs, ani nawet
            za
            > dwa. Jak zrobisz, żeby ten sam klonik trafił kilka zawodów a nie każdy inne?

Dokladnie tak. Jesli zakladaja wiele kont to po to by pisac w kazdym co
            innego. A liczba mozliwosci jest tak duza, ze majac nawet 100 kont zwiekszasz
            swoje szanse nieznacznie w porownaniu do tego kto ma 1 konto. A tak szczerze
            mowiac gdybym mial siedziec przy kompie i wpisywac do kilkudziesieciu kont
            dane zawodnikow, to juz wolalbym w tym czasie popracowac i za zarobione
            pieniadze kupic sobie ktoras z rzeczy bedacych nagrodami, gdyby mi tak na niej
            zalezalo. Przeciez ta gra polega na tym glownie, ze porownujesz swoje wyniki
            ze znojomymi i potem przy piwku sie chwalisz, a ja to mam tyle a ja tyle
            punktow. To tylko zabawa, a niektorzy tutaj traktuja ta gre smiertelnie
            powaznie, co to do przedszkola nie chodziliscie czy co? :)))
      • Gość: leon Re: SPOSÓB NA KLONY...... IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.12.02, 12:23
        jezu!!!!!ludzie powiedzcie czy tym klonom całkowicie trojany zżarły mózgi żeby
        mieć 60 kont,przecierz to tylko zabawa,gdyby to odemie zależało to wyciął bym
        wszystkie klony jak chwasty,moim zdaniem pełna satysfakcja jest gdy ma się
        uczciwie jedno konto, także klony zwolnijcie troszeczku pamiętajcie o dobrej
        zabawie a nie o korzyściach materialnych POZDRAWIAM I ŻYCZE POWODZENIA
      • Gość: Mikołaj Ja w Piłkarzykach Swiata byłem w 50 , ale z 1(!) IP: *.acn.waw.pl 04.12.02, 14:30
        kontem
        • Gość: oj Re: Ja w Piłkarzykach Swiata byłem w 50 , ale z 1 IP: *.pkobp.pl 05.12.02, 15:37
          a reszte ze stu kont miales poza 50-tka??
          :))
          • dr.mak7 klony ;;!;; fuck 05.12.02, 16:41
            KLONY to ścierwa!!

nie cierpię klonów !!!
      • Gość: mateuszm13 Re: SPOSÓB NA KLONY...... IP: SERVER:* / 192.168.2.* 05.12.02, 21:37
        ja mam jedno konto i mam nagrody gostki, trzeba umieć grać, a nie oszukiwać
      • Gość: Kiwny Re: SPOSÓB NA KLONY...... IP: *.chello.pl 05.12.02, 22:16
        W tej grze gra się dla przyjemności i własnej satysfakcji. Jeśli masz wiele
        kont to nie masz przyjemności z grania.
      • Gość: kil Re: SPOSÓB NA KLONY...... IP: spc:* / 126.20.23.* 06.12.02, 11:34
        stary i jak sie chwalisz panienice ze wygrałeś sobie sikora to mówisz jej ze
        jestes zajbisty gość i umiesz typować czy raczej ze jesteś zajebisty oszust i
        masz w ryj wolnego czasu?

p.s. za same skumowane koszta łącza stałego kupujsz sobie budzik praktyczne
        jaki chcesz i jeszcze masz czas zabrac panienke na kolacje - pomyśl co bedzie
        milsze - niprzespane noce na wklepywaniu danych czy nieprzespane noce na
        figlowaniu z panienka ?
      • marcinloczek Re: SPOSÓB NA KLONY...... 06.12.02, 21:34
        Klony to chwasty i ja bym je wszystkie powyrywał, mam jedno konto i jest mi z
        tym dobrze! Większa liczba kont to zwiększa szanse na wygraną, ale nie daje
        tyle satysfakcji z dobrego typu! Przecież to tylko zabawa, mógłbym zrozumieć
        typa co zakłada 60 kont gdyby nagrodą był samochód, mieszkanie lub fiat
        126p :) Ludzie opamiętajcie się!!!!
      • Gość: Marf Re: SPOSÓB NA KLONY...... IP: 217.97.140.* 06.12.02, 22:11
        Ja zabawe z Ad-amem zaczołem od niedawna i wogóle mi taki pomysł do głowy nie
        przyszedł. Ja to traktuje jedynie jako zabawe. A zabawą nie jest napewno
        typowanie w 50 kątach. To jest żmudna robota, której nie mam ochoty odwalać.
        Jak lubicie stosy tabelek, statystyk to posze bardzo (bo napewno takowe
        musicie prowadzić, żeby się w tym wszystkim połapac).Ale wydaje mi się że
        macie chore ambicje. Wiem fajnie by było coś wygrać, ale siedzieć pare godzin
        przed kompem i typować, to jest lekkie przegięcie. A nie lepiej było by zrobić
        coś pożytecznego. Tymbardziej że nagrodą nie jest mieszkanie ani samochód.
        Przemyślcie to, bo naprawde nie warto, aż tak sie poswięcać dla głupiego
        zegarka z aparatem.

pzdr.
      • berakha nie zgodzę się stary 07.12.02, 08:32
        No i co z tego, że wygrywasz i że masz te nagrody? To Twoja sprawa. Cieszę się,
        że mogłeś tyle wygrać. Jednak napisałeś jedno zdanie, że nie chcesz być
        ostatnim uczciwym. Zapewniam Cię, przyjacielu, że to też ma swój urok. Ja
        czerpię z udziału w Ad-Amie samą satysfakcję. Trochę spekuluję, obliczam,
        losuje, daję zawodnikom kredyt zaufania. I to jest dla mnie najważniejsze.
        Pisałeś też o tym, że sport to doping, kupowanie meczów itp. Stary, mylisz
        pojęcia. Prawdziwy sport jest czysty i wolny od wszelkich takich rzeczy, które
        wymieniłeś. Jeśli sprawia Ci radość chodzenie na skróty, Twoja sprawa. Ja
        jednak będę trwać przy swoim jednym skromnym koncie. Uważam, że najważniejsza
        jest radość i satysfkacja, bo i tak trudno jest wygrać.
        A chwalić to się można - tylko że najlepiej z tego, że jest się uczciwym
        człowiekiem. To jest dopiero coś - nie robić przekrętów i trafić załóżmy do
        pierwszej setki.
        Nie psuj sobie zabawy, przyjacielu. Nie warto. Kasa nie jest najważniejsza. Są
        inne wartości.
        Pozdrawiam!
        • dudik2 Re: nie zgodzę się stary 07.12.02, 18:53
          Czesc !
          Calkowicie sie z toba zgadzam !!!
          Jezeli ktos traktuje sport w taki spokob na stare lata zostanie gruba
          nieruchliwa św... ( BEZ OBRAZ DLA OSOB CHORYCH "OTYLYCH" ) . Ale jezeli ktos
          podchodzi do sprawy jak ten gosc to zamiast sie przejsc 5km do kogosc w 40-
          50min , bedzie lapal okazje przez 2h zeby tylko nie zmeczyc sie !!!!!!
          A jezeli chodzi o nagrogdy do fajnie jest cos wygrac , ale zebym ja musial
          tracic kilka godzin zeby na tych 20 kontach wytypowac wsoje typy to dajcie
          spokoj !!!! Zacytyje tesz zdanie tego goscia co mowil ze nie pomagala mu
          wiedza w pilkazykach HAHAHAHA wiedza w sporcie to ogolna wiedza , bo nigdy nie
          wiadomo co sie stanie , na tym wlasnie sport polega . Dobra koncze bo na temat
          tego gosca moglbym gadac bez konca
          P.S. do administratora AD-AM zrobcie 1 konto na 1 IP i Napwno Duzo to pomoze (
          chodz nie calkiem )
          • Gość: Kiwny Re: nie zgodzę się stary IP: *.chello.pl 07.12.02, 22:32
            1) jak ktoś się łączy przez 0202122 to ma zmienny ip
            2) jak ktoś jest w neostradzie to podobno jest jeden ip na 5 kompów
            • pszczel moj pomysl 07.12.02, 22:56
              Ja proponowalbym po prostu zrobienie dwoch rankingow:
              1) ranking klonow
              2) ranking graczy
      • george24 Re: SPOSÓB NA KLONY...... 13.12.02, 10:53
        > W końcu SPORT to:doping, kupowanie
        > meczy,przekupni sędziowie,ambitni działacze i inne machloje.P.S.proszę w
        > odpowiedziach nie używać wulgarnynych słów, dla informacji podaję ilość kont
        > która narazie wystarcza:25,słownie (dwadzieścia pięć).POZDRAWIAM "klon25"

"Dark side clouds everything..."
        G.
      • kuzynka1 Re: SPOSÓB NA KLONY...... 13.12.02, 20:21
        Sorry,ale to zaczyna byc chore. Kto normwlny zakłada tyle kont ,aby wygrać
        jakąś nagrodę? "Takie jest zycie,sport to doping itp.? Wy się zastanówcie nad
        tym co piszecie! Życie jest takie tylko i wyłącznie z waszej winy! Jakbyście
        tego nie robili to by takie nie było!!! Strasznie wpieniające. wcale nie
        jestes z tego dumny ,że masz tyle kont? a jednak piszesz ,ze chwalisz się
        [rzyjaciołom i wygrywasz mnóstwo nagrud. Co za tupet,samolubstwo i egoizm.
        Jestem SZCZERZE obużona !!!!
        Do redakcji : Jak ktos na tym forum pisze np. "mam 60 kont" , to juz wiecie
        kto to jest i mozecie mu te konta wykasować!!!
      • kuzynka1 Re: SPOSÓB NA KLONY...... 13.12.02, 20:23
        sorry- nagród :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka