Gość: Tadex IP: *.kotmerckx.local / *.access.telenet.be 15.03.06, 04:42 Koniec zlotej epoki w slasku... miejmy nadzieje ze nowy wlasciciel podejmie paleczke! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SZSZ Re: Sprzedał Polske IP: *.aster.pl 15.03.06, 07:35 A ty zdrowy jesteś? s9.bitefight.pl/c.php?uid=57095 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan jto jest kupcem?? IP: *.os1.kn.pl 15.03.06, 07:40 Czarnecki? jak ktoś wie, niech napisze. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vratislaviak Czarnecki 15.03.06, 08:21 Jak bardzo bym chciał aby Śląsk przejął Leszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Czarnecki IP: *.pptp.stw-bonn.de 15.03.06, 08:32 watpie! Czarnecki to facet ktory produkuje pieniadze a klub koszykarski sie na takie cos nie nadaje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanEM Re: Czarnecki IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 15.03.06, 09:35 chyba nie masz racji.. to fakt ze czarnecki to maszyna do robienia pieniedzy, taki klub pewnie nie zarabia, jednak w jego przypadku slask bardzo by mu sie przydal buduje we wrocku nowe cetrum, rozwija swoj bank... poza tym przeciez jakis czas temu sie przymiezal do slaska jak dla mnie jest na 1 miejscu na liscie podejzanych p.s. patrz prokom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POpapraniec Platforma TONIE!!!!!!! IP: *.treustrasse.xdsl-line.inode.at 15.03.06, 11:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bishup Re: Platforma TONIE!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.06, 12:30 Ty sam toniesz popaprancu razem ze swoimi kaczorami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bishup Re: Czarnecki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.06, 12:29 Koszykarski Śląsk Wrocław to firma na ktorej zarobic sie nie da. Nie da sie zarobic pieniedzy, ale niewymierne koszysci niesie za soba pomoc tej druzynie i wdziecznosc tysiecy wrocławian. Schetyne zna we Wrocławiu kazdy. Nie za to ze jest poslem PO, tylko za to ze przez 12 lat kierowal koszykarskim ŚLĄSKIEM (i przez moment pilkarskim). Schetyna jest jaki jest, ale tych wszystkich sukcesow jakie WKS odniosl za jego rzadow juz nam nikt nie zabierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: jto jest kupcem?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:28 przypuszczam ze era. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vel A Tobie chyba sprzedano głupotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 08:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quixotic Re: Schetyna sprzedał Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 07:52 Gimbasket Śląsk Wrocław!!! teraz może być tylko lepiej lub gorzej być nie może Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer koniec pewnej ery, początek nowej IP: *.provider.pl 15.03.06, 08:45 Odpowiedz Link Zgłoś
profet Nareszcie! 15.03.06, 09:48 Złota era?? Skończyła się dawno - Schetyna przestał mieć czas na działanie i wykonał wiele ruchów, które nie były słuszne. Może teraz ktoś z nowym pomysłem i świeżymi siłami postawi Śląsk na nogi... Bo wizerunek jest mocno, ale koszykarsko to Śląsk zaczął opadać na kolana! HEJ ŚLĄSK, HEJ ŚLĄSK, HEJ ŚLĄSK, HEJ ŚLĄSK, HEJ ŚLĄSK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezybezbez Re: Schetyna sprzedał Śląsk IP: *.crowley.pl 15.03.06, 09:43 UniCredito? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojio Re: Schetyna sprzedał Śląsk IP: *.chello.pl 15.03.06, 09:49 schetyna budzil u mnie sprzeczne emocje. chyba gorzej byc nie moze, z nim czy bez niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Schetyna sprzedał Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:04 Moment sprzedaży taki sobie, to i pewnie cena też nie najwyższa... Ech, mało kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezorientowany Sprzedał Górny czy Dolny Śląsk??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.03.06, 10:03 A może oba. Ech nie ma to jak polski kapitalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulldog PO sprzedało Śląsk Niemcom z Wehrmachtu!!! IP: *.tsinghua.edu.cn 15.03.06, 10:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Schetyna sprzedał Śląsk - pociesze Was ! IP: *.crowley.pl 15.03.06, 10:15 Fragment z dzisiejszej Gazety Wrocławskiej: "Przyjacielska transakcja Niewykluczone, że jest to jeden z przyjaciół bądź bliskich współpracowników Grzegorza Schetyny. Przed dwoma miesiącami fiaskiem zakończyły się negocjacje w sprawie zakupu klubu przez wielką ogólnopolską firmę, bo nie była ona w stanie zaakceptować warunków stawianych przez dotychczasowego właściciela. Schetyna chciał ponoć zachować wpływ na wszystkie decyzje finansowe oraz zachować dotychczasowy sztab ludzi zarządzających klubem." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vital Remains Ufff IP: 212.244.78.* 15.03.06, 10:37 Droga do I ligi stoi zatem otworem, szeroka niby Trakt Kijowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Schetyna sprzedał Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:48 no w koncu Odpowiedz Link Zgłoś
arjol1 Re: Schetyna sprzedał Śląsk 15.03.06, 11:35 Ciekaw jestem komu sprzedał? ,bo kupił go od swojego kolesia z KLD niejakiego Zenona Michalaka , posła KLD - aferzysty gospodarczego .Śląsk wtedy nazywał się PCS Śląsk Wrocław.Kto następny do korytka? Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Trzeba było kupić samemu jak Ci żal "korytka" 15.03.06, 12:24 arjol1 napisał: > Ciekaw jestem komu sprzedał? ,bo kupił go od swojego kolesia z KLD niejakiego > Zenona Michalaka , posła KLD - aferzysty gospodarczego .Śląsk wtedy nazywał się > > PCS Śląsk Wrocław.Kto następny do korytka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZDJĘCIE!!!! Re: Schetyna sprzedał Śląsk IP: 195.117.149.* 15.03.06, 11:45 Randle w meczu z Ostrowem?? To chyba zdjęcie z zeszłego roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erNesto Pieniązki potrzebne nieboszczce PO????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 12:45 A może następna lewizna, jak z jego żoneczką i jej firmą wyjdzie na jaw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodoowa WKS kupił UniCredito - bank PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 12:46 tak szybko? Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Re: Schetyna sprzedał Śląsk 15.03.06, 15:54 on dobrze wie ze kiedy afery PO zaczna wychodzic jak grzyby PO deszczu to on zostalby z klubem i bez pieniedzy a co to znaczy to kazdy wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panfred Re: Schetyna sprzedał Śląsk IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 15.03.06, 20:22 W dobre intencje G$ wierzyć nie można, sprzeda jakiemuś kolesiowi i będzie dalej lody kręcił.Może sprzeda Kalinceżona preżia].A jeśli o sukcesach to nikt niepamięta 12 tytułów bez niego.A tak niskiej pozycji jak w tym roku od 1948 roku jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuna_wks Re: Schetyna sprzedał Śląsk IP: *.isp.tvkg.net 16.03.06, 18:27 nareszcie sprzedał klub,bo prezes $ to mnie już denerwował.nie pozwalal kupować zawodników,których chciał trener tylko sam sobie wybierał pewnie na jakiejś giełdzie:P. uważam,że lepszy ktoś inny niż on,ale skoro to będzie jego kumpel to ja nie wiem co się stanie z moim ukochanym klubem,gdybym miała full kasy, to bym kupiła..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer Waledmar kupil IP: *.provider.pl 17.03.06, 00:25 miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35760,3216487.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bog Re: Schetyna sprzedał Śląsk IP: 1.1.* / 195.93.60.* 17.03.06, 18:44 ty ch..u nareszcie i wypie..j z wroclawia a ja juz dawno powiedzialem szatyna ty raus ty palancie ty fuzja sie tobie zachcialo ty ch..u FUZJA SLASKA Z POLAREM ty palancie RAUS Z TYM PALANTEM a FINANSOWY NIECH go scignie ??? PALANT szatyna Odpowiedz Link Zgłoś