Gość: Widzewiak Gratulacje! IP: *.toya.net.pl 10.12.02, 19:28 Drużyno nie z tej ligi, dziękuję Ci! Odpowiedz Link Zgłoś
martiness Re: Gratulacje! 10.12.02, 19:31 Gość portalu: Widzewiak napisał(a): > Drużyno nie z tej ligi, dziękuję Ci! Widzewiak masz rację! To drużyna nie z tej ligi!Kiedy tak będzie grał Widzew..?Ech.. Mirek Szymkowiak- oby udało mu się unikać kontuzji to będzie rządził jako pomocnik w tym kraju! I aby sprawiedliwości było zadośc..najlepszym niemieckim graczem był Tomek Hajto;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula Re: Schalke - Wisła 1:1 po pierwszej połowie IP: *.oamk.fi 10.12.02, 19:28 BRAVO WISLA!!!!!!!!!! Juz dawno polska druzyna nie grala tak dobrze. Jestem z Wisly dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legionista Re: Schalke - Wisła 1:1 po pierwszej połowie IP: *.acn.waw.pl 10.12.02, 19:28 BRAVO BRAVO BRAVO !!!!!! Mimo iż jestem kibicem Legii Warszawa , bardzo się cieszę z sukcesu Wisły Kraków. GRATULACJE !!! OBY TAK DALEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garnett Re: Schalke - Wisła 1:1 po pierwszej połowie IP: *.podkowa-lesna.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 19:28 Z wielkim bolem serca to mowie (pisze), ale wisla (szmaty) jest najlepsza druzyna polska. Naszczescie na naszym podwórku im nie idzie tak dobrze i moja LEGIA ma z nia szanse. Wspanialy mecz i ciesze sie z awansu szkoda, że wisły nie Legii, ale zawsze polska drużyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristof Re: Schalke - Wisła 1:1 po pierwszej połowie IP: *.opgk.olsztyn.pl 10.12.02, 19:29 bravooooo wisla gratulacje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fludi Re: Schalke - Wisła 1:1 po pierwszej połowie IP: *.euro.ge.com / 3.40.128.* 10.12.02, 19:30 a ja kocham rysia!!! co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart WISŁA JEST WIELKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.erasmus.sth.ac.at 10.12.02, 19:31 Oglądałem mecz w niemieckiej tv, miło było patrzeć jak nasi grali. Niesamowity mecz, a Niemcy zaraz po nawer nie chcieli dawać wywiadów. Do przodu WISEŁKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry 4:1 dla Wisly IP: *.euv / 10.173.42.* 10.12.02, 19:31 co na to Hajto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: 4:1 dla Wisly IP: *.acn.waw.pl 10.12.02, 22:30 Gość portalu: dobry napisał(a): > co na to Hajto? a Hajto siedzi pod dachem Arena uaf Wisła i mówi...Bundesliga jest o klase lepsza od polskiej ligii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: 4:1 dla Wisly IP: 80.51.253.* 10.12.02, 23:24 Gość portalu: dobry napisał(a): > co na to Hajto? hajto na to nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz01 KONIEC MECZU!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.02, 19:31 ja chyba śnie!!!!!!ja nie widziałem jescze polskiego zespołu grającego tak dobrze.Żeby Kasperczak nie został tylko trenerem kadry,bo jest za dobry żeby sie męczyć z tymi debilami z PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki Re: KONIEC MECZU!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 10.12.02, 19:34 Gość portalu: Łukasz01 napisał(a): > ja chyba śnie!!!!!!ja nie widziałem jescze polskiego zespołu > grającego tak dobrze.Żeby Kasperczak nie został tylko trenerem > kadry,bo jest za dobry żeby sie męczyć z tymi debilami z PZPN oczywiscie;on na pewno teraz zostanie z druzyna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: KONIEC MECZU!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl / 192.168.2.* 10.12.02, 19:38 Gość portalu: Łukasz01 napisał(a): > ja chyba śnie!!!!!!ja nie widziałem jescze polskiego zespołu > grającego tak dobrze.Żeby Kasperczak nie został tylko trenerem > kadry,bo jest za dobry żeby sie męczyć z tymi debilami z PZPN Prosta rada: Kacperczak trenerem reprezentacji a w reprezentacji cały zespół Wisły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Nie wierzyłem w chłopaków i przegrałem 2 butelki wódki IP: *.bh.com.pl 10.12.02, 19:32 Gratulacje dla Wisły od kibica Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
janwol.1412 Re: Nie wierzyłem w chłopaków i przegrałem 2 bute 10.12.02, 20:43 To ciesz się, bo nie będzie Cię łeb bolał po wypiciu, ani też nie zamarzniesz na mrozie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qduatch Gratulacje IP: *.acn.waw.pl 10.12.02, 19:32 Elo! Jestem kibicem Legii, nie lubie krakusow, na meczach z wami krzycze ze wisla krakow to klub wiesniakow, ale co tam... Serdeczne gratulacje z okazji zwyciestwa nad shalke, macie ZAJEBISTA druzyne, oby tak dalej!!! Zycze wam sukcesow w pucharze UEFA (Mistrzem Polski 2003 bedzie LEGIA!). Mam nadzieje ze Zurawski z Kosowskim powstrzymaja sie z wyjazdem na zachod do konca sezonu, bo bez nich zbyt wielkich szans nie macie... Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibicow, Puchar UEFA 2003 dla Wisly! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Gratulacje IP: *.net.autocom.pl 10.12.02, 21:08 Gratuluje sportowej pasji,a nie tej slepej nienawisci królującej na stadionach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malena Re: Schalke - Wisła 1:1 po pierwszej połowie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.02, 19:32 Gratulacje dla Wisły!!! Tylko co będzie w kolejnej rundzie skoro czołowi zawodnicy chcą odejść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmiasty drugi grunwald IP: 134.155.20.* 10.12.02, 19:33 schalke powinno zmienic nazwe na schalke 14 gelsenkirchen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towdi Re: Schalke - Wisła 1:1 po pierwszej połowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.02, 19:34 Przed tym meczem obiecałaem chłopakom że nie jadę do Gersenkisien ( czy jak się to pisze) bo na wiosnę pojadę do Liverpolu na kolejną rundę pucharu UEFA. Mimo że mieszkam 300 km od Krakowa pojechałem na mecz z Parmą. Kibice Wisły nie pozwólcie rozpier... Waszej drużyny. Wierny Polskim tradycją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daruch Wisła w 1/8 Pucharu UEFA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 19:34 Nie ma sensu duzo mówić, Wisła pokazała, że są jeszcze w Polsce jakieś piłkarskie nadzieje. Pokazała, że wyeliminowanie Parmy nie było przypadkowe. Jednak żeby myśleć o takiej postawie Wiślaków w następnej rundzie, działacze klubu nie mogą "rozsprzedać" liderów za granicę. Bardzo dobry mecz, cztery bramki, awans i kolejna szansa, której nie mozna zaprzepaścić. Gratuluję Wiśle i czekam na kolejne emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Gratulacje dla Wisly z WARSZAWY! POWODZENIA IP: 195.116.133.* 10.12.02, 19:35 w nastepnej rundzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Gratulacje dla Wisly z WARSZAWY! POWODZENIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 22:16 Ty pajacu, wy....dalaj z WARSZAWY DO krakowa!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale to już. Legia ciągle wielka!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Gratulacje dla Wisly z WARSZAWY! POWODZENIA IP: *.zbymar.tarnow.pl / 193.193.93.* 11.12.02, 01:17 Skąd się bucu urwałeś.Przypomnij sobie jak twoja "wspaniała" legunia polegiwała w Schalke i doceń to,że jest wtwoim kraju klub, który potrafi grać w piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Gratulacje dla Wisly z WARSZAWY! POWODZENIA IP: *.dyn.optonline.net 11.12.02, 03:13 Gość portalu: Magda napisał(a): > Ty pajacu, wy....dalaj z WARSZAWY DO krakowa!!!!!!!!!!!!!!!!! > Ale to już. Legia ciągle wielka!!!!!!!!! Magda Ty sie wogole na pilce nie znasz i tylko przyczyniasz sie do tego, ze ten piekny sport w Polsce sprowadza sie do zwyklego szowinizmu i nienawisci. Mieszkam w Ameryce i kiedys ktorys z kanalow tv przedstawil migawki z walk polskich huliganow na meczu reprezentacji. Jednym slowem zwykle zezwierzecenie i glupota bez granic. Dziwic sie pozniej, ze takie popularne sa tu "polish jokes"? Dawno temu mieszkalem w Krakowie i wybralem sie na ligowy mecz Wisly. Po meczu bylo naprawde niebezpiecznie wracac do domu, gdyz bandy idiotow lataly po miescie z zadza dania komus po gebie. Nie inaczej bylo w Warszawie, gdy bedac w wojsku wybralem sie na Legie. Dla odmiany w 1992 bylem na meczu Anglia v. Polska na Wembley. Choc kibicowalem naszym chlopcom bardzo goraco bedac w tlumie Anglikow nikt nawet nie spojrzal na mnie wrogo nie mowiac o fizycznym ataku. Jest roznica w rozumieniu football'u pomiedzy Anglikami i innymi nacjami, a Polakami. Ci pierwsi przychodza na stadiony calymi rodzinami, czuja sie bezpiecznie, potrafia docenic, ze drozyna przeciwna jest lepsza, ani im w glowie aby kogokolwiek atakowac. Nasi kibole pewnie czasem nawet nie wiedza , co sie dzieje na boisku, bo sa zajeci wyszukiwaniem wrogow. Dla nich ma tylko znaczenie kto skad jest. Smutne, ze tacy pomylency, choc ich duzo mniej psuja atmosfere wokol calej pilki nie tylko na stadinach ale nawet w internecie. Przeciez cala Polska powinna swietowac ten sukces, bez wzgledu gdzie kto mieszka. Nawet nie wiem dlaczego np: Warszawiacy gratulujac Wisle belkocza cos o wielkosci Legii. W sporcie to jest piekne, ze wygrywa lepszy w uczciwej walce. Jesli ktos oszukuje, kopie po nogach, strzela bramki po spalonych i wymuszonych karnych to jaka z tego radosc. Mam wrazenie, ze ci nawiedzeni bandyci byliby zdolni pomoc swim kochanym drozynom w zwyciestwie bijac zawodnikow przeciwnego zespolu i ciagle czuliby sie szczesliwi. Z taka mentalnoscia nigdy nie doczekamy sie wielkich, nowoczesnych stadionow, gdzie milo byloby spedzic weekend'owe popoludnie. Nie bedzie sie po prostu oplacac ich budowa, bo na mecze i tak przychodzi w wiekszosci stado baranow, a normalny kochajacy pilke kibic woli zobaczyc mecz w telewizji bojac sie o swe bezpieczenstwo na stadionie. Magda zajmij sie ogladaniem amerykanskiej odmiany zapasow, bo to dla takich jak ty. Moze znajdzie sie jakis silacz z Warszawy i bedziesz dumna, ze macie nie tylko A. Golote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P^2 Oby jak najdalej IP: *.client.insightBB.com 10.12.02, 19:35 Wlasnie czytam gazete i slucham radia w necie- i sam chyba w to nie wierze. Ale oby tak dalej i to jak najdluzej az do moze finalu!!!!!!!!!!! VIVA WISLA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /\/\ilek nos sczęsnego zasłania mi kominek pana Antoniego IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.12.02, 19:35 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IM Re: Schalke - Wisła 1:1 po pierwszej połowie IP: *.p.lodz.pl 10.12.02, 19:36 GRATULACJE!!!!!!!!!! KOCHANA WISELKA GFRA DALEJ!!! GRATULACJE Z TURKU!!!!!!!!!!! NA NOWY ROK ZYCZE SZCZESLIWEGO LOSOWANIA. JESTESCIE SWIETNI, WIELCY, NIESAMOWICI. DZIEKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty schalke - wisla 1:4 IP: *.tkb.net.pl 10.12.02, 19:36 ta wisla to lubi rewanze 4:1 wygrywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kzrwyw Re: Schalke - Wisła 1:4 po meczu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.12.02, 19:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki jeszcze mna telepie..ale pieknie!!!! IP: *.proxy.aol.com 10.12.02, 19:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moLKovitz Dziękuję... IP: *.pkobp.pl 10.12.02, 21:08 Dziękuje Wam za wspaniałe chwile. Gratulacje dla cełego zesopołu i trenerów! To cudowne widzieć jak Assauer połyka z nerwów swe cygaro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arco transfer Kosowskiego IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 19:38 jak prezes Wisly sprzeda Kosowskiego, Zurawskiego, Uche, Glowackiego (ktoregokolwiek z nich) to juz nic nie zmieni polskiej pilki. Wzmocnienia, a nie pieniadze ze sprzedazy zawodnikow! W europejskich pucharach mozna wiele wiecej zarobic i sie pokazac, ze ma sie dobra druzyne. PS: jestem kibicem GKS Katowice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: transfer Kosowskiego IP: *.toya.net.pl / 192.168.2.* 10.12.02, 19:47 Gość portalu: Arco napisał(a): > jak prezes Wisly sprzeda Kosowskiego, Zurawskiego, Uche, > Glowackiego (ktoregokolwiek z nich) to juz nic nie zmieni > polskiej pilki. Wzmocnienia, a nie pieniadze ze sprzedazy > zawodnikow! W europejskich pucharach mozna wiele wiecej zarobic > i sie pokazac, ze ma sie dobra druzyne. > PS: jestem kibicem GKS Katowice Niech Wisła sprzeda Kuźbę, który zachowywał się w drużynie Wisły najbardziej niesportowo. Czy zauważyliście ten jego gest jak został zmieniony? Nie osądzam jego umiejetności piłkarskich ale brak panowania nad sobą z dodatkiem chamstwa był widoczny nie tylko w tym meczu. PS. Kibic Widzewa Odpowiedz Link Zgłoś
kdsz Re: transfer Kosowskiego 11.12.02, 00:38 Gość portalu: Irek napisał(a): > Niech Wisła sprzeda Kuźbę, który zachowywał się w drużynie Wisły > najbardziej niesportowo. Czy zauważyliście ten jego gest jak > został zmieniony? Nie osądzam jego umiejetności piłkarskich ale > brak panowania nad sobą z dodatkiem chamstwa był widoczny nie > tylko w tym meczu. > PS. Kibic Widzewa Mysle, ze postawa Kuzby to wyraz jego niezadowolenia z powodu nie strzelania bramki. Chlopak mial kilka "setek" ale sie nie udalo. Tak wiec sadze, ze zachowanie pilkarza Wisly z chamowa nie mial wiele wspolnego - taki wyraz sportowej zlosci. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dardus GRATULACJE Z BYTOMIA IP: *.devs.futuro.pl 11.12.02, 08:33 Teraz chyba wszyscy kibicują Wiśle. Jak będzie grał Kosowski, Żurawski, Głowacki i Cała Reszta to jadę na następny kibicować (oczywiście Wiśle he he) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwartet Pijanych 4:1 to jest wynik z klasą !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 19:38 Wisła to jest potęga, Wisła najlepsza jest! Tak dzisiaj skandować powinni wszyscy! My Kwartet Pijanych otrzymaliśmy kolejny powód od Wisły Kraków, aby świetować to zwycięstwo przy małej ilości krwi w alkoholu! Dziękujemy Ci Wisło po raz drugi! Kochamy Cię!! Trzymamy Kciuki! Walcz tak pięknie jak dotychczas!!! Jesteście najlepsi!!! Po raz drugi 4:1 !! Napisalibyśmy coś jeszcze lecz brak nam słów ze szczęścia!! Gratulacje! P.S. pozdrowienia dla fana z Australii. Odezwij się znowu !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lewy666 1:4 dla Wisły 10.12.02, 19:38 Wisła żądzi nie tylko w Polsce ale i w Europie Odpowiedz Link Zgłoś