Gość: jaceek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 00:59 Czy wy też oglądaliście inną walkę niż sędziowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xenior Re: Włodarczyk mistrzem świata IBC i WBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 01:03 No nie należała ta walka do rewelacyknych. Usnąłem przy 7 rundzie, a po walce okazało się, że DIABLO wygrał na punkty. Pewnie tylko dlatego, że walczyli w Siedlcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batafuko Re: Włodarczyk mistrzem świata IBC i WBC IP: *.chello.pl 26.03.06, 01:03 słaba ta walka była...nuda i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batafuko Re: Włodarczyk mistrzem świata IBC i WBC IP: *.chello.pl 26.03.06, 01:08 na tego naszego "diablo" wystarczy jakiś solidny meksykaniec i będzie po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabio Re: Włodarczyk mistrzem świata IBC i WBC IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.03.06, 01:58 powiem tak wyglada na sprzedana rozumiem ze nieraz sedziowie szedzuja na niekorzysc polakow ale nie moze byc np. jeden jeden w zlych werdyktach lipa jednym slowem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Skrzywdzili Mayfielda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 01:19 Nawet komentator powiedział,że Mayfield wygrałby to w USA. I co za punktacja,jakby sędziowie nie zauwazyli jednej rundy! Wszystko dlatego,że walka byla w Polsce. Dlatego nie ma zaufania do takich imprez.Czysty marketing,robienie z widza debila! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemoo Re: Skrzywdzili Mayfielda! IP: *.mobiel.utwente.nl 26.03.06, 01:28 Nie rozumiem was, powinniscie sie cieszyc ze wygral. Chociaz raz sedziowie byli po stronie Polaka. Przypomnijcie sobie ile bylo nieslusznych porazek polskich bokserow. Rozumiem, ze was nic nie zadowoli, ani wygrana ani porazka. Ma pas mistrzowski i juz, a za miesiac nikt nie bedzie pamietal, ze walka byla rowna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Wygrywać się powinno uczciwie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 01:41 Dopiero taka wygrana cieszy najbardziej.Ta walka byla słaba ale moim zdaniem wygrał Mayfield. A punktacja,rzeczywiście żenująca! Sędziowie przespali chyba jedna rundę,bo z punktów wynika,że rund było 11! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Skrzywdzili Mayfielda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 09:56 Walka równa?. Coś ty ogladał. Mayfield pokazał Włodarczykowi jakie ma braki techniczne nie angażując się w walkę. Wynik był ustalony . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayster Re: Skrzywdzili Mayfielda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 11:13 Ja bede pamietal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Skrzywdzili Mayfielda! - guzik prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 04:17 Wlodarczyk byl lepszy, zadal wiecej mocnych ciosow, dazyl do wymian, byl aktywniejszy... fakt, powinien wygrac 1-2 punktami a nie 5-7, ale najwazniejsze ze nie zalatwili go jak z Melkomianem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er w walkach remisowych gracz z mistrzowskim pasem IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 08:45 zazwyczaj dostaje wygraną tutajk bylo inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chanys Re: w walkach remisowych gracz z mistrzowskim pas IP: *.elsat.net.pl 26.03.06, 08:49 ja zasnąłem po 7 - mej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miraclees Re: w walkach remisowych gracz z mistrzowskim pas 26.03.06, 09:29 chcialbym zauwazyc ze oba pasy byly "puste" wiec obydwaj byli w tej samej sytuacji... jak dla mnie walka byla mniej wiecej remisowa, Wlodarczyk moze kilka razy doszedl do poldystansu i trafil, ale z drugiej strony byl regularnie obrabiany lewymi prostymi przez Mayfielda i dostal tez raz czy drugi mocno - na moje oko Wlodar zadal mniej, za to mocniejszych, Mayfield wiecej, za to slabszych. Nie wiem jakimi kryteriami powinien kierowac sie obiektywny sedzia, ale jak dla mnie - okazjonalnego widza boksu - to wychodzi na remis :-) a lepsze "wrazenie artystyczne" :-) na mnie zrobil Mayfield - duzo plynniej walczyl Odpowiedz Link Zgłoś
alfuspa Re: Włodarczyk mistrzem świata IBC i WBC 26.03.06, 11:30 oczywiscie,moim zdaniem,skrzywdzono Amerykanina.Nie jego pierwszego i nie ostatniego.Natomiast nie na miejscu bylo zachowanie sie "Diablo",ktory gestami jakgdyby,usilowal nas utwierdzic w przekonaniu:"i czego?!chyba wygralem!!!tak panie "Diablo"nie chyba ale "moze". Po prostu brak mu szybkosci i inteligentnego myslenia na ringu,bic mozna sie na ulicy,panie Wlodarczyk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulisses przeciętny bokser IP: *.rybnet.pl 26.03.06, 11:34 brutalna prawda jet taka i nie ma sie co czarować,włodarczyk swe dotychczasowe zwycięstwa odnosił z przeciwnikami z tzw. niższej półki. nawet publiczność miała wątpliwości co do werdyktu sędziowskiego, swoją drogą takie sędziowanie w boksie nie ma sensu, bo w ogóle zniechęci ludzi od tej dyscypliny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMECKI Re: przeciętny bokser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 11:41 Włodarczyk przegrał tę walkę był przez 12 rund pasywny, nie przejmował inicjatywy. WALKA WYDRUKOWANA - NORMALNIE BOKSERSKI POKER I PARODIA !!!!!!!1! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz0f12 Re: przeciętny bokser IP: 62.181.169.* 27.03.06, 14:57 Akurat inicjatywe to wykazyal ale mayfield nie dawal musie rozkrecic. Kilka ladnych sierpow doszlo. Mayfield wiecej pukal prostymi. Werdykt stronniczy ale wygrana zasluzona. Wlodarczyk byl zawodnikiem zdecydowanie aktywniejszym. Mayfield caly czas sie cofal i trzymal wlodarczyka na dlugosc ramienia. Ciezka walka. Jak podszkoli technike ma szanse na sukcesy Mr. Diablo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baller Re: Włodarczyk mistrzem świata IBC i WBC IP: 193.29.207.* 26.03.06, 12:03 Włodarczyk tą walkę niewątpliwie przegrał. Co za drukarstwo, aż wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
monostatos Re: Włodarczyk mistrzem świata IBC i WBC 26.03.06, 12:12 Tego typu imprezy jak ta którą obejrzałem wczoraj nie maja ni wspólnego ze sportem i zamiast być promocja boksu to skutecznie zniechęcają do oglądania. Kibicowałem Polakowi ale niestety przeciwnik był lepszy i on powinien wygrać. Plus te wypowiedzi tych wszystkich ekspertów.. to farsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konerr Włodarczyk tą walkę w USA by przegrał i to wysoko! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.03.06, 12:19 To co pokazł polski bokser to miernota. Lepiej aby nie walczył z lepszymi bokserami bo jego zdrowie może być poważnie zagrozone. Powiem szczeze że Włodarczyk niczym mi nie imponuje jako bokser może tylko tym że......nie sorry niczym mi nie imponuje, wręcz przeciwnie uważma że to naj głubszy bokser jaki pojawil się w zawodowym boksie. Jego wypowiedzi są na poziomie podstawówki i to 1-szo klasisty, Gołota przy nim to krasomówca. Ale to na marginesie. Człowieku przestń boksować i weź się za naukę bo na ną nidy zapóźno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diablo Re: Włodarczyk mistrzem świata IBC i WBC IP: *.icpnet.pl 26.03.06, 12:22 Ale ja wygrałem uczciwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: Włodarczyk mistrzem świata IBC i WBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:35 porażka Włodarczyk przegrał z kretesem!!!Był tak cienki że mój syn by go pokonał.To co zrobili sędziowie....ehhh nie chce mi sie gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levelx Amerykanin conajmniej zremisowal walke sedziowie u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:44 stawili wynik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Włodarczyk mistrzem świata IBC i WBC IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.03.06, 12:56 Baks jest coraz bardziej żałosny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franciszek Ten werdykt potwierdza,że w boksie żądzą pieniądze IP: *.icpnet.pl 26.03.06, 13:07 Pas zdobyty przez Diablo powinien go mocno uwierać, parzyć, bo dostał go w prezencie od sędziów. Ci mają na sumieniu oszustwo w ocenie walki. Mają też pieniądze za sędziowanie. Czy jednak są to pieniądze uczciwie zarobione, wątpię. Ten pas Włodarczyka to sukces jego promotora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat Re: Włodarczyk mistrzem świata IBC i WBC IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 26.03.06, 13:11 i tak jest strasznym frajerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Najciekawszym elementem gali byla... IP: 85.219.140.* 26.03.06, 13:25 ... wypowiedz Kosteckiego w sprawie boksowania Najmana: "Przestan boksowac!":-))) Usmialem sie do lez, przeciez ten gosc Najman trafi do szpitala po walce z Saleta. On go uszkodzi! Facet nie ma pojecia o boksie, mistrzworka treningowego to jeszcze nie powod do dumy i podstawa do odnoszenia sukcesow w zawowodym boksie. Ale komedia z nim bedzie na pewno, taki Dyzma boksu i tyle. A co do Wlodarczyka, to nie walka byla tylko "chwyt marketingowy". Dali mu sedzowie przepsytke do walk w Stanach, bo tam beda tylko pamietac, ze wygral i tyle. I juz w pierwszym pojedynku uswiadomi sobie swoje braki. Faktem jest, ze gdyby analogiczna walka odbyla sie Stanach, to wygral by Mayfield. Taka polityka, broni sie swoich. Ledwie doczekalem werdyktu, musialem popijac zimne napoje, zeby nie usnac. Tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_n_d Re: Włodarczyk mistrzem świata IBC i WBC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 13:39 Równie dobrze można by mieć w cyrku pretensje, że lew nie zeżarł tresera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozek g Re: Włodarczyk mistrzem świata IBC i WBC IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.06, 13:59 Odpowiedz Link Zgłoś
jozekg Re: Włodarczyk mistrzem świata IBC i WBC 26.03.06, 14:15 CAŁESZCZĘŚCIE ,ŻE WIDZIAŁEM TĄ WALKĘ WŁODARCZK OBRAZ NĘDZY IRZPACZY KOMENTARZ KULEJA JAK BY WALKA BYŁA W USA TO AMERYKANIN BY WYGRAŁ TO JEST WIDAĆ JAK TE WALKI SĄ USTAWIANE AMERYKANIN NAWET NIE PROTESTOWAŁ CHOĆ WYGRAŁ ZDECYDOWANIE ALE WCZŚNIEJ DOSTAŁ KASĘ 50 000 DOLARÓW I WSZSTKO JAK DALEJ BĘDZIEMY NASZYM MISTRZOM ZAPRASZĆ EMERYTÓW PIĘŚCIARSKICH TO NIC Z NICH NIE BĘDZIE A WRACAJĄC DO KOMENTARZA W CZASIE TEJ WALKI TO POTWIERDZAM ŻE SĘDZIOWIE OGLĄDALI CAŁKIEM INNĄ WALKĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREK Re: Włodarczyk mistrzem świata IBC i WBC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 14:45 1- teraz wszem i wobec wiadomo czemu Roy Jones nie chciał walczyc z Michalczewskim w Europie...tutaj amerykańscy/latynoscy/azjatyccy bokserzy moga wygrac tylko w jednym wypadku ,jeśli znokautują rywala.Mayfiled wygrał 2-3 punktami,kontrolował walkę. 2- całe to Hammer coś tam,to stajnia cielaków,ze sztucznie napompowanymi rekordami,a do tego playobów za dyche,jak ten żałosny KOstecki,na ringu obijający tępcyh kelnerów z Piątego Świata,a w studiu odgrywający szołmena dla pijaczków ... Do tego cwaniaczek Skrzecz,żelowany Boorek - błeeeee... 3- ile dostali sędziowie za ten werdykt,a szczególnie ten co punktował 6-oma dla "Diablo" (co za ksywa,jeszcze można pomyśleć,że ten koleś to jakiś groźny bokser jest) 4- zapowiadacz tej walki,ten cały polski Michael Buffer to jakieś kuriozum i ta cała oprawa przypomina bardziej bijatyki w obskurnych knajpach w Teksasie pod muzyczkę country ( tylko brakowało kapeluszy,krawatów ze sznurków i Dolly Parton z głośników) niż gale boksu na których stawką są pasy mistrzowskie (jakichkolwiek marnych federacji). 5- komentarza Kuleja mnie rozwalił... w ostatnich rundach,zaczął przygotowywac grunt pod werdytk na punkty dla Włodarczyka i nagle zaczął celne ciosy Mayfielda oceniac jako "wyłapane na rękawicę",a ewidentnie wyłapywane na rękawice ciosy Włodarczyka nazywać "punktowaniem". W sumie - żenada i buractwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Włodarczyk mistrzem świata IBC i WBC IP: *.sonofon.dk 26.03.06, 14:49 zarejestrował ktoś tę walkę? można to gdzieś w internecie znaleźć? jakiś link? dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAnnY Re: Włodarczyk mistrzem świata IBC i WBC IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.03.06, 16:22 Wiadomo, ilu polakow tyle zdan. Dla mnie walka byla katastrofalna. Jak meczarnie Celtiku z jakimis zespolami ligowych nizin, grajacych na poziomie polskiej dobrej okregowki. Diablo nie pokazal tego na co wszyscy czekal 12 rund; ze wreszcie zacznie byc agrsywny, troche podejmie ryzyko, amerykaniec zas ostentacyjnie robil z polaka kukielke. Smieszna walka, i na pewno sklaniajaca do podejrzen o jej sens i kupczenie jakimis smiesznymi platikowymi zabawkami, tym bardziej ze diablo do konca nie zaatakowal. Do konca nikt nie chcial nikomu sprawic krzywdy... smutne. Ale ostatecznie, trzeba przyznac ze ciosy diablo czasem dochodzily celu i czesc z nich dochodzila bardzo konkretnie, a to sie liczy. I to jedyny plus, bo amerykanin prawde mowiac obijal polaka po rekawicach i buzce, ale czynil to bardzo lekko, przeszkadzajaco. Moze ze dwa razy jego ciosy naprawde zabolaly. I w tym kontekscie te beznadziejna walke rzeczywiscie wygral diablo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu555 Re: Włodarczyk mistrzem świata IBC i WBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 16:15 wlodar strasznie sztywny i spiety i troche maly jak na cruiser, nie boksowal dobrze ale wygral. trafil wiecej czystych niz mayfield. to ze wlodar wygra na punkty jesli do tego dojdzie bylo oczywiste. wlodar nie jest wystarczjaco dobry rzeby boksowac o pas (na razie). Boksuje bardzo profesorsko ale ma slaba technike jak sie spina i boi sie wymiany. tak nie da rady z najleprzymi. ludzie mowial ze wlodar jest skonczony, ale zobaczymy gosc ma dopiero 24 lata. jeszce duzo moze sie stac. pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
zippp84 Co to za walka byla! 26.03.06, 17:07 Boks w wykonaniu Włodarczyka byl na poziomie klubu osiedlowego. Jedyna rzecz jaka mu dobrze wychodziła to garda i jego potezne zamachniecie, niestety jego technika a własciwie jej brak byla widoczna gołym okiem, sposob poruszania sie po ringu moge tylko porównac do identycznego z sławnym Rasialdo. Na nieszczescie dla Diablo punktowo ta walka została przez niego przegrana poniewaz nie liczy sie sily ciosu tylko ilosc ktora doszla. Mansfild i jego kocie ruchy wystarczyły na Polskiego podworkowego czempiona. powinien sie odbyc rewanz na nutralnym terenie np. w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radosław Re: Włodarczyk mistrzem świata IBC i WBC IP: *.bsk.vectranet.pl 27.03.06, 13:34 Nie wiem gdzie sędziowie mieli oczy, może skupili sie na paniach spacerójących po ringu miedzy rundami, a nie na walce.Z tym co zademonstrował Włodarczyk w ostatniej walce nie ma czego szukac za oceanem chyba, że chce odegrać tam rolę wymagającego sparing partnera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Włodarczyk mistrzem świata IBC i WBC IP: 194.206.153.* 27.03.06, 13:59 diablo?czy on wkoncu dwazy sie walczyc z kims powaznym?odkad ogladam jego walki to zawsze dostaje jakis kelnerow ktorych punktuje jak dziecko a potem sie cieszy ze wygral;ostatnia walka pokazala ile jest wart.troche lepszy przeciwnik i gdyby nie sedziowie....szkoda gadac. a jeśli diablo przeżyje walke w USA to bedzie płakał ze go oszukali...wracaj na podwórko chłopczyku.a i jeszcze jedno.ciekawe czy Diablo wypowie sie na temat tego, ze na każdym forum nie zostawiają na nim suchej nitki... Odpowiedz Link Zgłoś